2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım çok sağol bende hemen aldım görüntüsünü. Insallah hersey hepimiz için güzel olur ben de ilk hamila oldugumu öğrendiğimde kesfedip okumaya basladıgım bir duayı paylasmak isterim - umarım yardımcı olur;

Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard ve huvel azîzul hakîm.

O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir

Haşr suresi, 24. Ayet

merhaba arkadaslarr yepyeni guzel bir topigimiz olsun istedim eylul de dogum yapacak arkadaslari anne adaylari gelin az muhabbet edelim duygularimizi tecrubelerimiZi paylasalimm biz 5+3 haftalik minigiz suan Allahim herkese saglikli evlatlar nasip etsin

Allah hayirla kucaginiza almayi nasip etsin... boyle bir bolum var sanirim...ordan yazabilirsiniz

Tabii doktorum önerdi zaten günde yarım saat. Ben de çalışıyorum işyerinde de hareketliyim . Düşük tehlikesi yoksa ilk 3 ayda da öneriyor doktorlar genelde.

benim sat ta 22 aralık 3 şubatta ve 6 şubatta gittim kese var bebek yok seninki kimyasal olabilir mi kan sonucun kaç çıkmıştı.
Doktor ilk 23 ocakta kan tahlili istedi 142.5 çıktı tekrarlayalim 2 gün sonra dedi. 25 ocakta tekrar kan tahlili verdim ve 340 çıkmıştı. Doktor gayet güzel artışın hamilesin dedi. 2 hafta sonra ultrason da bakalım kalp atışı için dedi ama keseyi bile göremedi çok gazın var dedi. Alttan bakmak istedi güvenip baktiramadim canım.

Kizlar nasılsınız?
Ben de 9+3 deyim. Gazdan dolayi karnim sisti iyice herkes hamile oldugun belli oluyor diyor. Laf anlatamiyorum. Düğmelerim açık geziyorum 3/4 haftadirr. 58 kilo hamile kaldim. 56 kiloya düştüm mide bulantısından ve cikarmaktan. Hep abur cubur cekiyor canim.. agiz cevremde ozellikle cok sivilce cikti.. 9, haftada yaglanmalar olabiliyormus. Yediklerimden mi hormonsal mi bilemedim. Cumartesi kontrolum var. İnsAllah minnak saglicakla büyüyordur. Hepimzie Rabbim saglikli gebelikler ve dogumlar nasip etsin..

Kızlar, bulantı hapı kullanan var mı? Dr verdi ama günde 3 kere çok içmek istemiyorum. Gayet rahat iç dedi bana.

Canım hayırlı olsun bende ctesi kalp atıslarını görmeye gidicem insallah ❤

bende bunu not ettim canım..Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…