- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.221
Yaa şok oldum. Durumu iyi diye seviniyorduk. Allah korusun onu. Acil şifalar versinYok canım o kaanın Doğum tarihi . Mesajı paylaşan bizim Ateş topiğinin yöneticisi. Öyle yanlışlık yapmaz. Özelden mesajlaşmışlar herhalde
İnşallah kötüye gitmez dua edelim
Ne olmus acaba cok merak ettim isallah iyidir..allah yardimcilari olsun.@passionete dualarimiz kaan la
Evet sabahta kalbi durmuş... ama döndürmüşler .. hep beraber dua edelim. Çok zor çok. Rabbim yardım etsin biran önce iyileşsin KAAN kuzumuzAmeliyat oldugu hastane yazmış yani yeni bir durum çok üzüldüm şuan yazıcak bişey bulamıyorum Allahım annesine bağışlasın Kaan bebeği(
Uyku eğitimi vermeye başla canım internetten araştır bebeğine en uygununu uygula. Ben akşam 9 gibi mama yedirmeye 10 gibi de uyku tulumunu giydirip uyutmaya başladım. Artık tulumu giyince uyuması gerektiğini biliyor. Gece 2 de uyanıyordu ağlamasından zamanla açlık ağlaması olmadığını farkettim. Alışkanlıktan kalkıyordu bende emzik verip geri uyutmaya başladım. 2 hafta falan çok zorlandım ama sonunda alıştı şimdi sallamaya bile gerek kalmıyor yatırdığım gibi uyuyor. Gündüz de 3 kere uzun uykusu var. Uyku arkadaşı da verebilirsin o da çok işe yarıyorNasıl sağladınız canım bu düzeni , bizim kız hala çok kalkıyır gece, alışkanlık mı diye düşünüyorum artık, ama gece meme vermek en kolayı geliyor susmuyor başka türlü benim d eşik uykum oluyor meme verip uyutmaya çalışıyorum
Canım biz bütün bezleri denedik neredeyse benim bebeğim en son sleepy bezde rahat etti. Bezi beğenmediği zaman gece 5te başlayıp saat başı kalkıyordu şimdi o sorununuzda kalktı sleep de rahat ettikKızlar bu bez konusu cok konuşuldu ama inanın kafam çok karıştıprima aktif bebek kullanıyorum ama oğlumun poposu hep kırmızı, değiştirmek istiyorum ama hangi bezi alacağımı bilmiyorum bide daha kötü olur mu diye korkuyorum. Hangi bezi almalıyım? Tekrar özür dilerim bez konusunu açtığımdan ötürü
Canım biz bütün bezleri denedik neredeyse benim bebeğim en son sleepy bezde rahat etti. Bezi beğenmediği zaman gece 5te başlayıp saat başı kalkıyordu şimdi o sorununuzda kalktı sleep de rahat ettik
Canım bende uyku eğitimi vermek istiyorum artık sürekli kucakta sallıyorum büyüdükçe dağ zor oluyo bir hafta sonra 4 dolucak sallamadan uyumayı öğrensin istiyorum bi yandan da korkuyorum uyku düzeni bozulursa diye hep erteliyorum sen artık sallamıyo musun bunu nasıl başardınUyku eğitimi vermeye başla canım internetten araştır bebeğine en uygununu uygula. Ben akşam 9 gibi mama yedirmeye 10 gibi de uyku tulumunu giydirip uyutmaya başladım. Artık tulumu giyince uyuması gerektiğini biliyor. Gece 2 de uyanıyordu ağlamasından zamanla açlık ağlaması olmadığını farkettim. Alışkanlıktan kalkıyordu bende emzik verip geri uyutmaya başladım. 2 hafta falan çok zorlandım ama sonunda alıştı şimdi sallamaya bile gerek kalmıyor yatırdığım gibi uyuyor. Gündüz de 3 kere uzun uykusu var. Uyku arkadaşı da verebilirsin o da çok işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?