2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
passionete canim cok gecmis olsun bunu da atlatsin kaanimiz insallah. Allah yardimciniz olsun.
Hem yavrun hem sen cok guclusunuz inaniyoruz ki hersey normale donecek. Tum dualarimiz sizinle

Ameliyat oldugu hastane yazmış yani yeni bir durum çok üzüldüm şuan yazıcak bişey bulamıyorum Allahım annesine bağışlasın Kaan bebeği (
Evet sabahta kalbi durmuş... ama döndürmüşler .. hep beraber dua edelim. Çok zor çok. Rabbim yardım etsin biran önce iyileşsin KAAN kuzumuz

passionete canım arkadaşım... inşallah her şey yolundadır. Daha iyiye gidiyordur hepimiz burada dua ediyoruz . Güçlü olmaya çalış. Keşke elimizden duadan fazlası gelseydi. Aklımdasın ve duamda .. güzel haberlerle dön inş canım

Uyku eğitimi vermeye başla canım internetten araştır bebeğine en uygununu uygula. Ben akşam 9 gibi mama yedirmeye 10 gibi de uyku tulumunu giydirip uyutmaya başladım. Artık tulumu giyince uyuması gerektiğini biliyor. Gece 2 de uyanıyordu ağlamasından zamanla açlık ağlaması olmadığını farkettim. Alışkanlıktan kalkıyordu bende emzik verip geri uyutmaya başladım. 2 hafta falan çok zorlandım ama sonunda alıştı şimdi sallamaya bile gerek kalmıyor yatırdığım gibi uyuyor. Gündüz de 3 kere uzun uykusu var. Uyku arkadaşı da verebilirsin o da çok işe yarıyor

Canım biz bütün bezleri denedik neredeyse benim bebeğim en son sleepy bezde rahat etti. Bezi beğenmediği zaman gece 5te başlayıp saat başı kalkıyordu şimdi o sorununuzda kalktı sleep de rahat ettik

Canım biz bütün bezleri denedik neredeyse benim bebeğim en son sleepy bezde rahat etti. Bezi beğenmediği zaman gece 5te başlayıp saat başı kalkıyordu şimdi o sorununuzda kalktı sleep de rahat ettik

Teşekkür ederim canım, ilk olarak sleepy deneyeceğim bende. Peki kaç numarasını almalıyım. Şuan oğlum 7 kilo?

Son düzenleme:
M Mismommy canım uzun zamandır aramızda yoksun herey yolundadır umarım sana bir sorum olucak sen brasun kulaktan ateş ölçer tavsiye etmiştin onun numarasını yazabilir misin bana

Canım bende uyku eğitimi vermek istiyorum artık sürekli kucakta sallıyorum büyüdükçe dağ zor oluyo bir hafta sonra 4 dolucak sallamadan uyumayı öğrensin istiyorum bi yandan da korkuyorum uyku düzeni bozulursa diye hep erteliyorum sen artık sallamıyo musun bunu nasıl başardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…