- 14 Kasım 2017
- 162
- 184
- 53
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.241
Uyku eğitimi vererek yaptım canım ilk önce kucağımda gözlerini örterek salladım buna alışınca gözleri kapalı sadece pışpışladım sallamadan sonra gözlerini örtmeden pışpışlamaya başladım buna da alışınca en son artık yerine koyup kendi kendine uyumasını bekledim böyle aşama aşama alıştıCanım bende uyku eğitimi vermek istiyorum artık sürekli kucakta sallıyorum büyüdükçe dağ zor oluyo bir hafta sonra 4 dolucak sallamadan uyumayı öğrensin istiyorum bi yandan da korkuyorum uyku düzeni bozulursa diye hep erteliyorum sen artık sallamıyo musun bunu nasıl başardın
Biz de o kadarız canım 4 numara kullanıyoruz :)Teşekkür ederim canım, ilk olarak sleepy deneyeceğim bende. Peki kaç numarasını almalıyım. Şuan oğlum 7 kilo?
Bende deneyim bakalım kucağımda gözlerini örtüp pışpışlıyorum bazen hiç sallamadan uyuyo kucağımda bakalım aşama aşama bende uygulayım bizimki gazdan dolayı kucağa alıştı biraz o yüzden zorlanıyorumUyku eğitimi vererek yaptım canım ilk önce kucağımda gözlerini örterek salladım buna alışınca gözleri kapalı sadece pışpışladım sallamadan sonra gözlerini örtmeden pışpışlamaya başladım buna da alışınca en son artık yerine koyup kendi kendine uyumasını bekledim böyle aşama aşama alıştı
Biz de o kadarız canım 4 numara kullanıyoruz :)
Huggies 1-2 numarası bariyerli. Diğer numaraları bariyersiz ama beli lastikli olduğu için kakayı belden taşırmıyor.Kızlar sırt tarafında bariyer olan bez biliyor musunuz her kaka sonrası sirttan dışarı çıkıyor her gün her gün baştan aşağı degistiyorum bide kakali kıyafetlerle uğraşıyorum
Teşekkür ederim cnm iyiyiz çok şükür diyelim..Cerdil nasılsın canım. Yoksun son günlerde
kaka yapacagini anladiginizda yada yaptigi sirada hemen dik tutun o zmn kolay kolay gecmiyor arkaya. yatis pozisyonunda sirta cikiyor kaka.Ben cozumu oyle buldum prima huggies komili kullandim cozum dik tutmakmisbilemedim
alışır zamanla canım merak etme ama sabırlı olmak lazım vazgeçmemek gerekiyor onlarda çok inatçı oluyor çünküBende deneyim bakalım kucağımda gözlerini örtüp pışpışlıyorum bazen hiç sallamadan uyuyo kucağımda bakalım aşama aşama bende uygulayım bizimki gazdan dolayı kucağa alıştı biraz o yüzden zorlanıyorum
Haklısın canım çok tşk ederimalışır zamanla canım merak etme ama sabırlı olmak lazım vazgeçmemek gerekiyor onlarda çok inatçı oluyor çünkü
İnşallah Allah yardımcısı olsun şifa versin o daha çok kücük acı çekmesin artıkKızlar Kaan bebeği ecmo denilen alete bağlamışlar.annesi endişeli.dediğine göre buna bağlanan hastalar %95 kaybediliyormuş.enfeksiyon çoklu organ yetmezliği gibi riskleri varmış.rabbim Kaan bebeğe şifa anne babasına güç versin inşallah.dualarımıza devam edelim.Allah'tan ümidimizi kesmeyelim.kaan bebek bunu da atlatacak inşallah
Allahım annesine babasına bağışlasın inşallah tüm gece aklımdan çıkmadı çok üzüldüm inşallah iyi olacakKızlar Kaan bebeği ecmo denilen alete bağlamışlar.annesi endişeli.dediğine göre buna bağlanan hastalar %95 kaybediliyormuş.enfeksiyon çoklu organ yetmezliği gibi riskleri varmış.rabbim Kaan bebeğe şifa anne babasına güç versin inşallah.dualarımıza devam edelim.Allah'tan ümidimizi kesmeyelim.kaan bebek bunu da atlatacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?