2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allahım inşalllah Kaan bebeğimiz bir an önce iyileşir hepimiz dualarımızla onun yanındayız sürekli onun için dua ediyorum eminim hepimizin duası ona iyi gelecek

Uyku eğitimi vererek yaptım canım ilk önce kucağımda gözlerini örterek salladım buna alışınca gözleri kapalı sadece pışpışladım sallamadan sonra gözlerini örtmeden pışpışlamaya başladım buna da alışınca en son artık yerine koyup kendi kendine uyumasını bekledim böyle aşama aşama alıştı

passionete Rabbim Şafi ismi ile şifalar, sana ve eşine de güç versin inşaAllah. Bir an önce atlatması için dua ediyorum. Çok üzüldüm durumunuza, çok zor bir süreç.

Bende deneyim bakalım kucağımda gözlerini örtüp pışpışlıyorum bazen hiç sallamadan uyuyo kucağımda bakalım aşama aşama bende uygulayım bizimki gazdan dolayı kucağa alıştı biraz o yüzden zorlanıyorum

Kızlar sırt tarafında bariyer olan bez biliyor musunuz her kaka sonrası sirttan dışarı çıkıyor her gün her gün baştan aşağı degistiyorum bide kakali kıyafetlerle uğraşıyorum
Huggies 1-2 numarası bariyerli. Diğer numaraları bariyersiz ama beli lastikli olduğu için kakayı belden taşırmıyor.

Cerdil nasılsın canım. Yoksun son günlerde
Teşekkür ederim cnm iyiyiz çok şükür diyelim..
Ortanca kızım çok hastaydı ,miniğede bulaştı zaten stresli ve gergin günler yaşıyordum şimdi kızlarla uğraşıyorum.
Ama çok şükür sağlıktan başka hiçbirşey değerli değil..
Siteye giremedim bile inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır..

passionete cnm benim yeni gördüm günlerdir girmiyordum siteye.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah, ne diyeceğimi bilemiyorum nutkum tutuldu.
Sabır arkadaşım çok zor ama ,dularımız sizinle..Bol dua ile inşallah bunuda aşarsınız Kaanla..

passionete canım benım insallah bunu da atlatacak kaanımız güzel düsünelim güzel haberletle gel insallah allah yardımcın olsun ne dersek yardımcı olmaz belkı yarana ama dualarımız hep sen ve bebegınle

alışır zamanla canım merak etme ama sabırlı olmak lazım vazgeçmemek gerekiyor onlarda çok inatçı oluyor çünkü

Kızlar Kaan bebeği ecmo denilen alete bağlamışlar.annesi endişeli.dediğine göre buna bağlanan hastalar %95 kaybediliyormuş.enfeksiyon çoklu organ yetmezliği gibi riskleri varmış.rabbim Kaan bebeğe şifa anne babasına güç versin inşallah.dualarımıza devam edelim.Allah'tan ümidimizi kesmeyelim.kaan bebek bunu da atlatacak inşallah

İnşallah Allah yardımcısı olsun şifa versin o daha çok kücük acı çekmesin artık

Allahım annesine babasına bağışlasın inşallah tüm gece aklımdan çıkmadı çok üzüldüm inşallah iyi olacak

Offf çok kötü oldum dünden beri facede takip ediyordum bir bebeğin kalbi durmuş annesi yazmış dua edin diye,dünden beri aklımda bakıp bakıp duruyorum kaan bebek mi acaba ? Allah’ım sen yardım et . Allah’ım sen şifa ver inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…