2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Offff icim parca parca kesilmis gibi sizliyor resmen bogazimda buyuk bir yumru... Allahim ne olur sen dualarimizi kabul et kaanimiza su anki durumundan zafer kazanarak cikacagi gucu ver. O daha melek kucuk bir kuzu...
Her girisimde insallah hayirli bir haber vardir diye giriyorum siteye. Allahim sen guc ver Kaana ve ailesine

Amin canım..dualarimiz onunla..insallah guzel haberler alırız....

Allahım Kaan a şifa versin ailesine sabır versin. Duyduğumdan beri etkisindeyim, bi ekim annesi olarak eylül grubunu da takip ediyordum. Baştan beri biliyorum kaanın durumunu. Çok zor gerçekten ailesi özellikle annesi için. Dualarımızdasınİz.
Kızlar bu ameliyat hastane işleri maddi açıdan da bi hayli yoruyodur Keşke hesap numarası alsak da biraz yardım edebilsek. Bu durumu organize edebilecek kaanın annesini yakınen tanıyan var mı?

Eylül anneleri topiğimizin bebeği Kaanın bize daha çok ihtiyacı var.Rabbim onu bizim ve onu bilen herkesin ettiği dua çemberinden sağlıkla çıkarsın inşallah..
Haber alan olursa burada paylaşsın diğer topikte de takip ediyorum ama ..
Rabbim Kaana, bütün şifa bekleyenlere,evlatlarımıza şifa versin inşallah

Az önce yazıştık.bir değişiklik Yok.görmeye geldim şimdi ama 2-3 dr başında müdahale ediyordu beni dışarı çıkarttılar dedi.en son öğlen mesajı atmadan önce görmüş.ecmo ya bağlanması kötü oldu tüm organlara zarar veriyor dedi.içerde sadece 5 dakika bırakıyorlarmış durumu kötü olduğu için.ablası varmış 1-2 saat uzaklıkta onda kalıyormuş ordan gidip geliyormuş.sütüm çok azaldı dedi.takma kafaya Kaan iyilesşsin yeterki dedim.her öğlen 12:30-13:30 gibi bilgi veriliyormuş.biliyorum zor ama uyumaya çalış yemeye çalış dedim.çok zor dedi.allahtan ümidini kesme herkes dua ediyor.birimizden birinin duası kabul olur inşallah dedim.evet biliyorum Allah razı olsun hepinizden dedi.

Süt gerekirse ben seve seve kaanla paylasabılırım canım bızı habersız bırakma. Ablası bagcılarda oturuyordu ben bahcelıevlerdeyım uzak sayılmayız. Tedavı halkalı acıbademde mı oluyor? Aynı zamanda aynı hastanede dogum yapmıstık enson pınarla orada görüştük insallah guzel haberlerı alırız

Kaan için ya şafi okunuyor mu hala, belırlı bı sayı varmı ben de katılabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…