- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.261
Kaanımızın duaya çok ihtiyacı var Eylül AnneleriAllah arkadaşımıza sabır güç kuvvet versin çok zor...
Amin canım..dualarimiz onunla..insallah guzel haberler alırız....Offff icim parca parca kesilmis gibi sizliyor resmen bogazimda buyuk bir yumru... Allahim ne olur sen dualarimizi kabul et kaanimiza su anki durumundan zafer kazanarak cikacagi gucu ver. O daha melek kucuk bir kuzu...
Her girisimde insallah hayirli bir haber vardir diye giriyorum siteye. Allahim sen guc ver Kaana ve ailesine
Yaa of cok uzgunum gercekten için parcalandı allahım yardımsın et kaanımıza ve ailesineKaanımızın duaya çok ihtiyacı var Eylül AnneleriAllah arkadaşımıza sabır güç kuvvet versin çok zor...
Süt gerekirse ben seve seve kaanla paylasabılırım canım bızı habersız bırakma. Ablası bagcılarda oturuyordu ben bahcelıevlerdeyım uzak sayılmayız. Tedavı halkalı acıbademde mı oluyor? Aynı zamanda aynı hastanede dogum yapmıstık enson pınarla orada görüştük insallah guzel haberlerı alırızAz önce yazıştık.bir değişiklik Yok.görmeye geldim şimdi ama 2-3 dr başında müdahale ediyordu beni dışarı çıkarttılar dedi.en son öğlen mesajı atmadan önce görmüş.ecmo ya bağlanması kötü oldu tüm organlara zarar veriyor dedi.içerde sadece 5 dakika bırakıyorlarmış durumu kötü olduğu için.ablası varmış 1-2 saat uzaklıkta onda kalıyormuş ordan gidip geliyormuş.sütüm çok azaldı dedi.takma kafaya Kaan iyilesşsin yeterki dedim.her öğlen 12:30-13:30 gibi bilgi veriliyormuş.biliyorum zor ama uyumaya çalış yemeye çalış dedim.çok zor dedi.allahtan ümidini kesme herkes dua ediyor.birimizden birinin duası kabul olur inşallah dedim.evet biliyorum Allah razı olsun hepinizden dedi.
Kaan için ya şafi okunuyor mu hala, belırlı bı sayı varmı ben de katılabilirimAz önce yazıştık.bir değişiklik Yok.görmeye geldim şimdi ama 2-3 dr başında müdahale ediyordu beni dışarı çıkarttılar dedi.en son öğlen mesajı atmadan önce görmüş.ecmo ya bağlanması kötü oldu tüm organlara zarar veriyor dedi.içerde sadece 5 dakika bırakıyorlarmış durumu kötü olduğu için.ablası varmış 1-2 saat uzaklıkta onda kalıyormuş ordan gidip geliyormuş.sütüm çok azaldı dedi.takma kafaya Kaan iyilesşsin yeterki dedim.her öğlen 12:30-13:30 gibi bilgi veriliyormuş.biliyorum zor ama uyumaya çalış yemeye çalış dedim.çok zor dedi.allahtan ümidini kesme herkes dua ediyor.birimizden birinin duası kabul olur inşallah dedim.evet biliyorum Allah razı olsun hepinizden dedi.
Diğer topikte kalan sayıları yazıyorlardı.Kaan için ya şafi okunuyor mu hala, belırlı bı sayı varmı ben de katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?