- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.281
Az önce yazıştık.bir değişiklik Yok.görmeye geldim şimdi ama 2-3 dr başında müdahale ediyordu beni dışarı çıkarttılar dedi.en son öğlen mesajı atmadan önce görmüş.ecmo ya bağlanması kötü oldu tüm organlara zarar veriyor dedi.içerde sadece 5 dakika bırakıyorlarmış durumu kötü olduğu için.ablası varmış 1-2 saat uzaklıkta onda kalıyormuş ordan gidip geliyormuş.sütüm çok azaldı dedi.takma kafaya Kaan iyilesşsin yeterki dedim.her öğlen 12:30-13:30 gibi bilgi veriliyormuş.biliyorum zor ama uyumaya çalış yemeye çalış dedim.çok zor dedi.allahtan ümidini kesme herkes dua ediyor.birimizden birinin duası kabul olur inşallah dedim.evet biliyorum Allah razı olsun hepinizden dedi.
İnşallah sizden iyi haberlerimize alırızAz önce yazıştık.bir değişiklik Yok.görmeye geldim şimdi ama 2-3 dr başında müdahale ediyordu beni dışarı çıkarttılar dedi.en son öğlen mesajı atmadan önce görmüş.ecmo ya bağlanması kötü oldu tüm organlara zarar veriyor dedi.içerde sadece 5 dakika bırakıyorlarmış durumu kötü olduğu için.ablası varmış 1-2 saat uzaklıkta onda kalıyormuş ordan gidip geliyormuş.sütüm çok azaldı dedi.takma kafaya Kaan iyilesşsin yeterki dedim.her öğlen 12:30-13:30 gibi bilgi veriliyormuş.biliyorum zor ama uyumaya çalış yemeye çalış dedim.çok zor dedi.allahtan ümidini kesme herkes dua ediyor.birimizden birinin duası kabul olur inşallah dedim.evet biliyorum Allah razı olsun hepinizden dedi.
Diğer topik neydi canım beni etiketleyebilir misin ben tam okuyamadım da mesajlarıDiğer topikte kalan sayıları yazıyorlardı.
Bende ordan takip edip okuyorum.
Tmm cnm etiketliyorum.Diğer topik neydi canım beni etiketleyebilir misin ben tam okuyamadım da mesajları
Amin amin amin inşallah. Yavruma bakıp bakıp ağlıyorum. Nasıl dayanılır bilmiyorum. Tüm kalbimle dua ediyorum. Rabbim Kaan evladımızı annesine bağışlasın inşallahYavrumun yüzüne baktıkça minik kaanin annesiymisim de onun yüzüne bakiyormusum gibi düşündükçe yüreğim daralıyor. Allahım tam şifa ile sonlandirsin bu zor süreci.
Geçmiş msjlarina baktım, ayrıntılı ultrasonda ilk öğrenmesi, doğumu, ameliyat ve hastane süreci, eve çıkması, emmesi, büyümesi...
...offf Allahım ne olurpassionete arkadaşımız yavrusunun iyileştiğini, saglikla büyüdüğünü, sünnet olduğunu, yürüdüğünü, oyunlar oynadığını da paylassin... ...ne olur.
Amin canım.Amin amin amin inşallah. Yavruma bakıp bakıp ağlıyorum. Nasıl dayanılır bilmiyorum. Tüm kalbimle dua ediyorum. Rabbim Kaan evladımızı annesine bağışlasın inşallah
Amin canım..benimde hiç aklımdan cikmiyor..rabbim kaanimiza şifa versin.Amin amin amin inşallah. Yavruma bakıp bakıp ağlıyorum. Nasıl dayanılır bilmiyorum. Tüm kalbimle dua ediyorum. Rabbim Kaan evladımızı annesine bağışlasın inşallah
ben Halkali da oturuyorum hastaneye yakinim bir ihtiyaci olursa seve seve yardim ederimSüt gerekirse ben seve seve kaanla paylasabılırım canım bızı habersız bırakma. Ablası bagcılarda oturuyordu ben bahcelıevlerdeyım uzak sayılmayız. Tedavı halkalı acıbademde mı oluyor? Aynı zamanda aynı hastanede dogum yapmıstık enson pınarla orada görüştük insallah guzel haberlerı alırız
Cok sagol canımTmm cnm etiketliyorum.
Evet CNm istediğini okuyabilirsin linki yolluyorum şimdi.süt konusunu ileteceğim.Kaan için ya şafi okunuyor mu hala, belırlı bı sayı varmı ben de katılabilirim
Kaan için ya şafi okunuyor mu hala, belırlı bı sayı varmı ben de katılabilirim
Okunan dualar böyle dua edenlerden Allah razı olsun.sınırlama Yok gönlünüzden ne gelirse.rabbim Şafi ismi ile muamele etsin inşallahDiğer topikte kalan sayıları yazıyorlardı.
Bende ordan takip edip okuyorum.
İletirim cnmben Halkali da oturuyorum hastaneye yakinim bir ihtiyaci olursa seve seve yardim ederim
Allahım Kaan a şifa versin ailesine sabır versin. Duyduğumdan beri etkisindeyim, bi ekim annesi olarak eylül grubunu da takip ediyordum. Baştan beri biliyorum kaanın durumunu. Çok zor gerçekten ailesi özellikle annesi için. Dualarımızdasınİz.
Kızlar bu ameliyat hastane işleri maddi açıdan da bi hayli yoruyodurKeşke hesap numarası alsak da biraz yardım edebilsek. Bu durumu organize edebilecek kaanın annesini yakınen tanıyan var mı?
CNM mesajı olduğu gibi ilettim.3-5 herkesin gönlünden ne koparsa sakın çekinme dedim.ama kesinlikle hayır dedi.sıcak bakmayınca ben de buraya yazmadım.Veson tanıyor canım belki yardımcı olabilir bu konuda
Anladım canım ama bir şeye ihtiyacı olursa söylesin mutlaka gerçi ben izmirdeyim ama elimizden ne gelirse fazlasını yapmaya çalışırızCNM mesajı olduğu gibi ilettim.3-5 herkesin gönlünden ne koparsa sakın çekinme dedim.ama kesinlikle hayır dedi.sıcak bakmayınca ben de buraya yazmadım.
Her yazışmamızda soruyorum.bizleri habersiz bırakma diyorum.hep yazılan yazılardan dualardan bahsediyorum.inanamıyor.Anladım canım ama bir şeye ihtiyacı olursa söylesin mutlaka gerçi ben izmirdeyim ama elimizden ne gelirse fazlasını yapmaya çalışırız
Keşke kabul etseydiCNM mesajı olduğu gibi ilettim.3-5 herkesin gönlünden ne koparsa sakın çekinme dedim.ama kesinlikle hayır dedi.sıcak bakmayınca ben de buraya yazmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?