2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

İnşallah sizden iyi haberlerimize alırız

Yavrumun yüzüne baktıkça minik kaanin annesiymisim de onun yüzüne bakiyormusum gibi düşündükçe yüreğim daralıyor. Allahım tam şifa ile sonlandirsin bu zor süreci.

Geçmiş msjlarina baktım, ayrıntılı ultrasonda ilk öğrenmesi, doğumu, ameliyat ve hastane süreci, eve çıkması, emmesi, büyümesi...

...offf Allahım ne olur passionete arkadaşımız yavrusunun iyileştiğini, saglikla büyüdüğünü, sünnet olduğunu, yürüdüğünü, oyunlar oynadığını da paylassin... ...ne olur.

Amin amin amin inşallah. Yavruma bakıp bakıp ağlıyorum. Nasıl dayanılır bilmiyorum. Tüm kalbimle dua ediyorum. Rabbim Kaan evladımızı annesine bağışlasın inşallah

ben Halkali da oturuyorum hastaneye yakinim bir ihtiyaci olursa seve seve yardim ederim

Biraz önce yazıştık gece trombosit takviyesi yapılmış.bir donör daha istemişler.onu da bulmuşlar şimdilik.kan grubu 0 rh+ .ihtiyaç olursa mutlaka yaz dedim.soranlar için kendisi Halkalı Atakent Acıbadem de.

Zeynep5654 N nezesali

Zeynep5654. Süt meselesini ilettim şimdilik ağızdan beslenme Yok zaten dedi.ama uyanacak aklında bulunsun dedim.tmm dedi.

Veson tanıyor canım belki yardımcı olabilir bu konuda

CNM mesajı olduğu gibi ilettim.3-5 herkesin gönlünden ne koparsa sakın çekinme dedim.ama kesinlikle hayır dedi.sıcak bakmayınca ben de buraya yazmadım.
Anladım canım ama bir şeye ihtiyacı olursa söylesin mutlaka gerçi ben izmirdeyim ama elimizden ne gelirse fazlasını yapmaya çalışırız

CNM mesajı olduğu gibi ilettim.3-5 herkesin gönlünden ne koparsa sakın çekinme dedim.ama kesinlikle hayır dedi.sıcak bakmayınca ben de buraya yazmadım.
Keşke kabul etseydi elimizden geldiği kadar yardım ederdik. Acıbadem çok pahalı bir hastane maalesef. Ama Kaan iyi olsun da gerekirse insan evini arabasını her şeyini satar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…