2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bütün dualarımız Kaanla Rabbim şifasını versin inşallah.İnşallah iyileşme haberlerinide alırız burdan.
Allahım sen Kaan ve ailesinin Yar ve Yardımcısı ol..

inşallah daha da güzel haberler alcaz sizden. duaya devam, kaan ve tüm bebekler için

Çok şükür inşallah atlatacak ,hepimiz kalbimiz ağzımızda güzel haberler bekliyoruz .Allahım minicik masum bir yavru inşallah annesine babasına bağışlayacak inşallah. Gece gündüz dilimizde dua bekliyoruz . Rabbim yardım et .

Canim habersiz bırakma bizi dualarımız onlarla insallah durumu iyi eve çıkacaklar artık dediğini de göreceğiz. iyi olacak Kaan Allah’ın izniyle bu kadar dua boşa çıkmayacak insallah. Ben hastaneye yakın oturuyorum bir ihtiyaçları olursa lütfen haber ver elimizden ne geliyorsa yardımcı oluruz. Sürekli haber var mi diye takipteyim zaten.

Henüz 4.ayında bu kadar seveni ve duacisi olan minik Kaanimiz yürekten istiyor ve inanıyorum ki Allahin izniyle tam sifaya kavuşacak.

Allahım . yüreğim ağzımda okudum yorumları anjiyo bitmiş çok şükür bunu atlattı ameliyatı da atlatacak inşallah minicik bedeni çok güçlü onun neleri arkasında bıraktı Allahım Kaan’a şifa annesine babasına da güç versin hep aklımızda dualarımızdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…