- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.321
Kızlar Kaan bebeği ecmo denilen alete bağlamışlar.annesi endişeli.dediğine göre buna bağlanan hastalar %95 kaybediliyormuş.enfeksiyon çoklu organ yetmezliği gibi riskleri varmış.rabbim Kaan bebeğe şifa anne babasına güç versin inşallah.dualarımıza devam edelim.Allah'tan ümidimizi kesmeyelim.kaan bebek bunu da atlatacak inşallah
Yarın ameliyatı var cnmNesubhanallah.. çok üzgünüm.. Salı’dan beri yeni girdim. Canım ya kıyamam.. Rabbim şifa versin . Son durum ne biliyor musun?
Kactaymıs ameliyat canım ? Saat kurup dua ederızYarın ameliyatı var cnm
CNm mesaj attım şimdi görmedi belki uyuyordur.sabah 7:30 gibi tekrar yazarım öğrenince bildiririmKactaymıs ameliyat canım ? Saat kurup dua ederız
kaan yeter ki iyileşsin, bugünler geçer gider. yer gök dua, tüm kalbimizle duadayız, sevgilerimizi ilet lütfenKızlar ameliyat öğleni bulurmuş.şimdi yazıştık.kaanı görmüş.oğlumu tanıyamıyorum çok şiş dedi.şişlik insin diye diyalize bağlanmış ama henüz İnmemiş şişlik.
sağlık ocagı amma abartmıs gec kaldın dıye gıttım başka yerde yatırdım 3 ay ıcınde olduktan sonra farketmez dedıler bana kendı saglık ocagım tam tamına 90. gun geleceksın bilmem ne dıye ısrarcı oldular. insnaları anlamak zorGeç değil canım yarın eşine aldır, rota alışı damla şeklinde zaten sağlık ocağına gitmene gerek YÖK evde kendin damlatabilirsin
kaan ameliyata mı girdi canım. cokk gecmiş olsun kuzumaKızlar ameliyat öğleni bulurmuş.şimdi yazıştık.kaanı görmüş.oğlumu tanıyamıyorum çok şiş dedi.şişlik insin diye diyalize bağlanmış ama henüz İnmemiş şişlik.
Biraz önce yazıştık gece trombosit takviyesi yapılmış.bir donör daha istemişler.onu da bulmuşlar şimdilik.kan grubu 0 rh+ .ihtiyaç olursa mutlaka yaz dedim.soranlar için kendisi Halkalı Atakent Acıbadem
benim kan grubum eger ihtiyac olursa bana ulasin lutfen
Tuzlada oturuyor ama tedavi için bi süre istanbul bagcılarda kalıyor canım suan tek ihtiyacı duamız desteğimiz keske fazlası elimizden gelseArkadaslar gebelik zamanindan beri passioneteye dua ediyorum.ama hangi sehirde oldugunu bilmiyorum.belki faydamiz dokunur.sayfalarda da yakalayamadim hangi sehirde oldugunu
Cok tesekkur ederik bilgi icin.allahim yardimcisi olsun kuzunun ve aileninTuzlada oturuyor ama tedavi için bi süre istanbul bagcılarda kalıyor canım suan tek ihtiyacı duamız desteğimiz keske fazlası elimizden gelse
CNM durumu ciddi bugün ameliyatı varkaan ameliyata mı girdi canım. cokk gecmiş olsun kuzuma
İnsallah ameliyatı sorunsuz gececek Kaan bunu da atlatacak Allah’ın izniyle canim. Allahım Kaan’a şifa Pınar’a da sabır versin. Dua ediyoruz bol bol.CNM durumu ciddi bugün ameliyatı var
Allahim kuzunun yardimcisi olsun su gibi gecsin insallahhKızlar şuan Kaan ameliyata alındı.müsait olanlar dilinden döndükçe dua etsin.kaç saat sürer bilinmez ameliyat.rabbim kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?