2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ne subhanallah.. çok üzgünüm.. Salı’dan beri yeni girdim. Canım ya kıyamam.. Rabbim şifa versin . Son durum ne biliyor musun?

Ben kadar zordur Allahım... biz ancak düşünmeye çalışabiliriz... Pınar ise yaşıyor... Rabbim sabır vE güç versin .. gözlerim dolu dolu.. inşallah KAAN atlatacak bu durumu...
sayfaları buraya kadar kalbim titreye titreye okudum.. inşallah her şey daha güzel olacak..

Kızlar ameliyat öğleni bulurmuş.şimdi yazıştık.kaanı görmüş.oğlumu tanıyamıyorum çok şiş dedi.şişlik insin diye diyalize bağlanmış ama henüz İnmemiş şişlik.
kaan yeter ki iyileşsin, bugünler geçer gider. yer gök dua, tüm kalbimizle duadayız, sevgilerimizi ilet lütfen

Geç değil canım yarın eşine aldır, rota alışı damla şeklinde zaten sağlık ocağına gitmene gerek YÖK evde kendin damlatabilirsin
sağlık ocagı amma abartmıs gec kaldın dıye gıttım başka yerde yatırdım 3 ay ıcınde olduktan sonra farketmez dedıler bana kendı saglık ocagım tam tamına 90. gun geleceksın bilmem ne dıye ısrarcı oldular. insnaları anlamak zor

Gunlerdir giremiyordum simdi butun sayfalari okidum soktayimmm sanki kendi yavrum.ne kadar benimsemisiz birbirimizziii sanki kaan deilde benim yavrum.zor durumda pinar sanki kiz kardesimmmm acisini paylasiyorum cok kotu oldm Allah yanlarinda olsun butun dualarimmm kaan ve pinarla buyun hasta sifa bekleyenlerlee AMIN

Arkadaslar gebelik zamanindan beri passioneteye dua ediyorum.ama hangi sehirde oldugunu bilmiyorum.belki faydamiz dokunur.sayfalarda da yakalayamadim hangi sehirde oldugunu

Arkadaslar gebelik zamanindan beri passioneteye dua ediyorum.ama hangi sehirde oldugunu bilmiyorum.belki faydamiz dokunur.sayfalarda da yakalayamadim hangi sehirde oldugunu
Tuzlada oturuyor ama tedavi için bi süre istanbul bagcılarda kalıyor canım suan tek ihtiyacı duamız desteğimiz keske fazlası elimizden gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…