- 14 Kasım 2017
- 162
- 184
- 53
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.341
İnşallah inşallah güzel geçecek. Allahım sen onu anne babasına bağışlaKızlar şuan Kaan ameliyata alındı.müsait olanlar dilinden döndükçe dua etsin.kaç saat sürer bilinmez ameliyat.rabbim kolaylık versin
Kızlar şuan Kaan ameliyata alındı.müsait olanlar dilinden döndükçe dua etsin.kaç saat sürer bilinmez ameliyat.rabbim kolaylık versin
Bende çok merak ediyorum canım inşallah iyi haberler alırızKaan vergimizden haber varmı..amelyati nasıl geçmiş...hep aklim onda...insallah guzel haber alırız.
Canim cok gecmis olsun ama 40 yuksek bi ates dktora gotur bence.kızlar ya oğlum 2 gündür hasta ateşi 40 ı buluyor dünde kızım ateşlendi calpol berdim ama çok huysuz ne yapmalıyım. nasıl düşürebilirim ateşi.
kızlar ya oğlum 2 gündür hasta ateşi 40 ı buluyor dünde kızım ateşlendi calpol berdim ama çok huysuz ne yapmalıyım. nasıl düşürebilirim ateşi.
Ateşi baya yüksekmiş. Mutlaka doktora götür canım. Sebebini bulup ilaç verirler. Geçmiş olsun. Kuzucuklarımız hastalanmasınkızlar ya oğlum 2 gündür hasta ateşi 40 ı buluyor dünde kızım ateşlendi calpol berdim ama çok huysuz ne yapmalıyım. nasıl düşürebilirim ateşi.
canım benim eşimde doktor ama yanımda değil telefonla söyledi calpol dolven dönüşümlü kullandım çıplak yattı fitili 2-4 yaş arası erkek çocuklarda önermiyorlar beni korkutan kız oldu daha çok küçük şurubu içemiyor döküyor emme problemi vardı zaten.süt çıkardım dolaptan biberon almıyor. kafayı yiyeceğim. sirkeli su koyayım diyorum çok ağlıyor daha da ateşi çıkıyorAteşi baya yüksekmiş. Mutlaka doktora götür canım. Sebebini bulup ilaç verirler. Geçmiş olsun. Kuzucuklarımız hastalanmasın
sağlıcakla düzelsin inşallahKızlar şimdi çalışıyorum detaylı soramıyorum kendisine detaylı bilgi alınca size yazarım tekrar son mesajı şu oldu
Canim ameliyat iyi gecti dedi biraz sizintilar olmus en makul duzeydetutmaya calistik dedi. Bakalim bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?