2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Nasil guzel bir dostluktur buradaki...
Hic kimse birbirine kotu duygular beslemeden bildigi ve faydali olabilecegini dusundugu herseyi hic tanimadigi insanlarla paylasmak icin cirpiniyor.
Yeri geliyor uzuntumuzu mutlulugumuzu iyi gunumuzu kotu gunumuzu paylasip dertlesiyoruz.
Hele de soz konusu bebeklerimiz olunca herkesin kendi evladi gibi hissedip uzuntu duymasi dualari mukemmel bir sey
Etrafimizdaki dostluklarin cogundan daha kaliteli bir dostluk var burda...
İyi ki variz...

kızlar ya oğlum 2 gündür hasta ateşi 40 ı buluyor dünde kızım ateşlendi calpol berdim ama çok huysuz ne yapmalıyım. nasıl düşürebilirim ateşi.

kızlar ya oğlum 2 gündür hasta ateşi 40 ı buluyor dünde kızım ateşlendi calpol berdim ama çok huysuz ne yapmalıyım. nasıl düşürebilirim ateşi.

Atesi 40 sa fitil ver ve hemen doktora gotyr bence cnim bi zibin birak ustunde bide ince corap benimkide hasta balgamli oksurugu var basta goturmedm doktora bol bol emzirdim ama olmadi sonra gotrdm ilac veriyirum mecbur iki gecedir 37 bucuk oluo atesi hemen yakasini falan aciyorum corabini cikariyorum serinliuor dusuyor insallh ilerlemeden atlatirizz

Ateşi baya yüksekmiş. Mutlaka doktora götür canım. Sebebini bulup ilaç verirler. Geçmiş olsun. Kuzucuklarımız hastalanmasın

Kızlar şimdi çalışıyorum detaylı soramıyorum kendisine detaylı bilgi alınca size yazarım tekrar son mesajı şu oldu

Canim ameliyat iyi gecti dedi biraz sizintilar olmus en makul duzeydetutmaya calistik dedi. Bakalim bekliycez

Rabbim yardım etsin inşallah eskisinden daha sağlıklı bir şekilde çıksın o hastaneden Kaan kuzumuz. Hepimizin dilinde dua oldun gece gündüz Kaan . Aklımız hep sende . İnşallah güzel haberler gelsin .

Ateşi baya yüksekmiş. Mutlaka doktora götür canım. Sebebini bulup ilaç verirler. Geçmiş olsun. Kuzucuklarımız hastalanmasın
canım benim eşimde doktor ama yanımda değil telefonla söyledi calpol dolven dönüşümlü kullandım çıplak yattı fitili 2-4 yaş arası erkek çocuklarda önermiyorlar beni korkutan kız oldu daha çok küçük şurubu içemiyor döküyor emme problemi vardı zaten.süt çıkardım dolaptan biberon almıyor. kafayı yiyeceğim. sirkeli su koyayım diyorum çok ağlıyor daha da ateşi çıkıyor

sağlıcakla düzelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…