- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.361
Aminnnn insalllahhhhhAmeliyatan cikmasi bile iyi birsey insallah bundan sonrasida hep iyi haberlerr gelirr butun kalbbimizz dualarimizz kaanla Allah'im pinarada dayanma gucu versin kuvvet versin amin
Hamdolsun.siz de sagolun bizi merakta birakmiyorsunuz.allah isinizde kuvvetinizi artirsinKızlar şimdi çalışıyorum detaylı soramıyorum kendisine detaylı bilgi alınca size yazarım tekrar son mesajı şu oldu
Canim ameliyat iyi gecti dedi biraz sizintilar olmus en makul duzeydetutmaya calistik dedi. Bakalim bekliycez
Canim sirkeli su damarlarin buzusmesine bu da atesinin artmasina sebep olurmus.canım benim eşimde doktor ama yanımda değil telefonla söyledi calpol dolven dönüşümlü kullandım çıplak yattı fitili 2-4 yaş arası erkek çocuklarda önermiyorlar beni korkutan kız oldu daha çok küçük şurubu içemiyor döküyor emme problemi vardı zaten.süt çıkardım dolaptan biberon almıyor. kafayı yiyeceğim. sirkeli su koyayım diyorum çok ağlıyor daha da ateşi çıkıyor
canım benim eşimde doktor ama yanımda değil telefonla söyledi calpol dolven dönüşümlü kullandım çıplak yattı fitili 2-4 yaş arası erkek çocuklarda önermiyorlar beni korkutan kız oldu daha çok küçük şurubu içemiyor döküyor emme problemi vardı zaten.süt çıkardım dolaptan biberon almıyor. kafayı yiyeceğim. sirkeli su koyayım diyorum çok ağlıyor daha da ateşi çıkıyor
Maşallah canım nasıl verdin anlatır mısın , ben sürekli kilo alıyorum
Sirkeli su ateşi birden düşürdüğü için zararlıymış. Kesinlikle uygulamayın deniliyor . Geçmiş olsun.canım benim eşimde doktor ama yanımda değil telefonla söyledi calpol dolven dönüşümlü kullandım çıplak yattı fitili 2-4 yaş arası erkek çocuklarda önermiyorlar beni korkutan kız oldu daha çok küçük şurubu içemiyor döküyor emme problemi vardı zaten.süt çıkardım dolaptan biberon almıyor. kafayı yiyeceğim. sirkeli su koyayım diyorum çok ağlıyor daha da ateşi çıkıyor
Sizede teşekkür ediyoruz bizi habersiz bırakmıyorsunuz.Kızlar şimdi çalışıyorum detaylı soramıyorum kendisine detaylı bilgi alınca size yazarım tekrar son mesajı şu oldu
Canim ameliyat iyi gecti dedi biraz sizintilar olmus en makul duzeydetutmaya calistik dedi. Bakalim bekliycez
İnşallah güzel haberler alıcazKızlar son verdiği bilgiden başka bilgi Yok.bekliyoruz demiş ameliyat yapan dr.inşallah herşey daha güzel olur.duamıza devam edelim inşallah Kaan bebek eve çıkana kadar.henüz Kaan'ı görememiş.asansöre binerken çok kısa gördüm dedi.şişliği biraz inmiş.hala ecmoya bağlı.gözleri falan bantlıydı çok zor yazdı.
ayyy bilmiyodum ya bak şimdi üzüldüm ben oğlana 2 gündür sirkeli su yaptım inşallah bişey olmazCanim sirkeli su damarlarin buzusmesine bu da atesinin artmasina sebep olurmus.
İnstagramda guncel anne var cocuk doktoru. Atesle ilgili paylasim yapmis bi bak sitersen
Bozma moralini canim simdiden sonra kullanmazsin biseycik olmaz insallah.ayyy bilmiyodum ya bak şimdi üzüldüm ben oğlana 2 gündür sirkeli su yaptım inşallah bişey olmaz
Çok geçmiş olsun canım rabbim korusun Allah şifa versinBebişlerinize çok dikkat edin gerekirse misafir kabul etmeyin fena salgın var Pazartesi’den beri hastahanelerreliz en son dün yatış yapılacaktı makina alınca vazgeçti dr evde 4 saatte bir hava veriyoruz
Gecmis olsun canim.inan o kadar izole yasamamiza ragmen 4.ay kontrolunde ben kaptim sifayi.cok terlemmisim cocugu soyup giydirirken..ve iki ay ustuste ayni sey oldu.1 ocak sabahi acildeydim.2 ocak sabahi oglan ateslendi.calpolle atlattik biz simdi iyi hamdolsun.Bebişlerinize çok dikkat edin gerekirse misafir kabul etmeyin fena salgın var Pazartesi’den beri hastahanelerreliz en son dün yatış yapılacaktı makina alınca vazgeçti dr evde 4 saatte bir hava veriyoruz
Gecmis olsun canim. Hangi ilaci verdi?Bebişlerinize çok dikkat edin gerekirse misafir kabul etmeyin fena salgın var Pazartesi’den beri hastahanelerreliz en son dün yatış yapılacaktı makina alınca vazgeçti dr evde 4 saatte bir hava veriyoruz
Geçmiş olsun canım bizde de arada öksürük var sağlık ocağında dinlettim hiç ateş olmadı çiğerleri boğazları iyi dedi hastaneye gitmedm ama arada öksürüyor sizde ateş oldu muBebişlerinize çok dikkat edin gerekirse misafir kabul etmeyin fena salgın var Pazartesi’den beri hastahanelerreliz en son dün yatış yapılacaktı makina alınca vazgeçti dr evde 4 saatte bir hava veriyoruz
Canım gecmiş olsun ya bende artık dısarı cıkalım mıkroplara ufaktan alısalım dıye haftasonu ilk kez metroya bındım kızımla esim de hasta edıceksın sacmalıyosun deyıp cok kızdı. Hak verıyorum galıba ınsan ıcıne karısmak için hala erken sanırımBebişlerinize çok dikkat edin gerekirse misafir kabul etmeyin fena salgın var Pazartesi’den beri hastahanelerreliz en son dün yatış yapılacaktı makina alınca vazgeçti dr evde 4 saatte bir hava veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?