2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hamdolsun.siz de sagolun bizi merakta birakmiyorsunuz.allah isinizde kuvvetinizi artirsin

Canim sirkeli su damarlarin buzusmesine bu da atesinin artmasina sebep olurmus.
İnstagramda guncel anne var cocuk doktoru. Atesle ilgili paylasim yapmis bi bak sitersen

https://www.google.com.tr/amp/guncelanne.com/atesli-cocuk/amp/

Sirkeli su ateşi birden düşürdüğü için zararlıymış. Kesinlikle uygulamayın deniliyor . Geçmiş olsun.

Kızlar son verdiği bilgiden başka bilgi Yok.bekliyoruz demiş ameliyat yapan dr.inşallah herşey daha güzel olur.duamıza devam edelim inşallah Kaan bebek eve çıkana kadar.henüz Kaan'ı görememiş.asansöre binerken çok kısa gördüm dedi.şişliği biraz inmiş.hala ecmoya bağlı.gözleri falan bantlıydı çok zor yazdı.

Sizede teşekkür ediyoruz bizi habersiz bırakmıyorsunuz.
İnşallah daha güzel haberlerini duyarız..

İnşallah güzel haberler alıcaz

Canim sirkeli su damarlarin buzusmesine bu da atesinin artmasina sebep olurmus.
İnstagramda guncel anne var cocuk doktoru. Atesle ilgili paylasim yapmis bi bak sitersen
ayyy bilmiyodum ya bak şimdi üzüldüm ben oğlana 2 gündür sirkeli su yaptım inşallah bişey olmaz

Bebişlerinize çok dikkat edin gerekirse misafir kabul etmeyin fena salgın var Pazartesi’den beri hastahanelerreliz en son dün yatış yapılacaktı makina alınca vazgeçti dr evde 4 saatte bir hava veriyoruz

Bebişlerinize çok dikkat edin gerekirse misafir kabul etmeyin fena salgın var Pazartesi’den beri hastahanelerreliz en son dün yatış yapılacaktı makina alınca vazgeçti dr evde 4 saatte bir hava veriyoruz
Çok geçmiş olsun canım rabbim korusun Allah şifa versin

Gecmis olsun canim.inan o kadar izole yasamamiza ragmen 4.ay kontrolunde ben kaptim sifayi.cok terlemmisim cocugu soyup giydirirken..ve iki ay ustuste ayni sey oldu.1 ocak sabahi acildeydim.2 ocak sabahi oglan ateslendi.calpolle atlattik biz simdi iyi hamdolsun.
Hastaneye gideb zaten hasta olup gelir bu salginda.gercekten gerekmiyorsa sadece temiz hava aldirmak disinda disari cikmayin ve kimseyi de eve almayin.bize kimse gelmiyor carpildik valllahi...

Gecmis olsun canim. Hangi ilaci verdi?

Geçmiş olsun canım bizde de arada öksürük var sağlık ocağında dinlettim hiç ateş olmadı çiğerleri boğazları iyi dedi hastaneye gitmedm ama arada öksürüyor sizde ateş oldu mu

Canım gecmiş olsun ya bende artık dısarı cıkalım mıkroplara ufaktan alısalım dıye haftasonu ilk kez metroya bındım kızımla esim de hasta edıceksın sacmalıyosun deyıp cok kızdı. Hak verıyorum galıba ınsan ıcıne karısmak için hala erken sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…