- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.401
Allahim yardimcisi olsun insallah guzel haberler alalim.M Mry Mry
Kızlar dün akşam mesaj atmış Pınar Yen'i gördüm.rabbim Kaan bebeği korusun inşallah.annesimne de güç versin.dua dan başka elimizden birşey gelmiyorEki Görüntüle 2089804
Rabbim hepinizden razı olsun sizler olmasanız bu kadar dua toplanmazdı.allahAllahim yardimcisi olsun insallah guzel haberler alalim.
Canim senden de Allah razi olsun. Sayende o kadar dua toplandi bir yandan da bizi habersiz birakmiyorsun.
Çok geçmiş olsun canımBebişlerinize çok dikkat edin gerekirse misafir kabul etmeyin fena salgın var Pazartesi’den beri hastahanelerreliz en son dün yatış yapılacaktı makina alınca vazgeçti dr evde 4 saatte bir hava veriyoruz
Ay cok kucukler ya çok zor geçmiş olsun canım size de bizde arada hırlama olup geçiyor bende takipteyim sürekli emiyor geçmezse bize de hava verirler kesinSanki ben yazmışım gibi oldum. Pazartesi sabahı fena öksürük tuttu. acile gittik hastanede ventolin başlandı o gün git gel yaptık geçmeyince makina aldık. Yeni yeni düzelmeye başladı bizimkinin. Günün belli saatleri hiç hırıltı duyulmazken bazen bir anda fena hırıltı duyuluyor. Günde 4defa ventolin, 2defa cortair hava veriyoruz. 1ml sürem fizyolojik ile sulandırıyoruz ilaçları. Dışkıda lökosit sebebiyle klamer antibiyotik ve flagyl ishal ilacı veriyoruz. İlacı verince püskürtüyor bazen kusmaya zorluyor kendini geri çıkartıyor. Çok yoruluyorum ilaç verirken. Bir an önce iyileşir yavrularımız inşaAllah. Benim de aklım sürekli Kaan da.
Bizde 10gün evvel dr a gittik az öksürüyordu. Dr baktı dinledi bişey yok dedi. 3 gün sonra acile gittik. Akut bronşit teşhisi kondu. Çok dikkat edin. Dr eve biri mi geldi yada evde hasta biri mi var bu çocuk böyle değildi dedi. Nasıl oldu ne ara oldu anlamadım
Ateşini takip et ama en önemlisi nefes alış verişi. Ben önceleri de nefesini taklit edip kendimde bakıyordum. Bizim gibi derin olmasa da iyi idi ama hasta iken nefesini taklit etmeye çalıştım resmen nefes alamadım. Kısık kısık nefes almaya başlarsa hiç bekleme. İnşaAllah olmaz sizde öyle bişey
Canim basın sağolsun allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.Ben birkac gundur giremiyordum, annanemi kaybettim. Son kez goreyim diye acil Turkiyeye geldim ve bir saat sonra son nefesini verdi. Benim ufakligida babasina birakmistim, o da ayri bir uzuntuydu. Simdi Kaanin durumunu okuyunca dahada kotu oldum, Allah acil sifalar versin, annesine sabir ve kuvvet versin.
Soyleyecek bisey bulamiyorum, dua edelim...
Başınız sağolsun canim rabbim yerinde dinlendirsinBen birkac gundur giremiyordum, annanemi kaybettim. Son kez goreyim diye acil Turkiyeye geldim ve bir saat sonra son nefesini verdi. Benim ufakligida babasina birakmistim, o da ayri bir uzuntuydu. Simdi Kaanin durumunu okuyunca dahada kotu oldum, Allah acil sifalar versin, annesine sabir ve kuvvet versin.
Ben birkac gundur giremiyordum, annanemi kaybettim. Son kez goreyim diye acil Turkiyeye geldim ve bir saat sonra son nefesini verdi. Benim ufakligida babasina birakmistim, o da ayri bir uzuntuydu. Simdi Kaanin durumunu okuyunca dahada kotu oldum, Allah acil sifalar versin, annesine sabir ve kuvvet versin.
Bizimde ayni canım ya noldu kuzulara böyle anlamadım eşilde beni suçladı ilk defa dikkat etmedin grip oldun çoçuk senin yüzünden böyle oldu diye. Halbuki hiç böyle şeylerimiz olmazdı eşimleSanki ben yazmışım gibi oldum. Pazartesi sabahı fena öksürük tuttu. acile gittik hastanede ventolin başlandı o gün git gel yaptık geçmeyince makina aldık. Yeni yeni düzelmeye başladı bizimkinin. Günün belli saatleri hiç hırıltı duyulmazken bazen bir anda fena hırıltı duyuluyor. Günde 4defa ventolin, 2defa cortair hava veriyoruz. 1ml sürem fizyolojik ile sulandırıyoruz ilaçları. Dışkıda lökosit sebebiyle klamer antibiyotik ve flagyl ishal ilacı veriyoruz. İlacı verince püskürtüyor bazen kusmaya zorluyor kendini geri çıkartıyor. Çok yoruluyorum ilaç verirken. Bir an önce iyileşir yavrularımız inşaAllah. Benim de aklım sürekli Kaan da.
Bizde 10gün evvel dr a gittik az öksürüyordu. Dr baktı dinledi bişey yok dedi. 3 gün sonra acile gittik. Akut bronşit teşhisi kondu. Çok dikkat edin. Dr eve biri mi geldi yada evde hasta biri mi var bu çocuk böyle değildi dedi. Nasıl oldu ne ara oldu anlamadım
Ateşini takip et ama en önemlisi nefes alış verişi. Ben önceleri de nefesini taklit edip kendimde bakıyordum. Bizim gibi derin olmasa da iyi idi ama hasta iken nefesini taklit etmeye çalıştım resmen nefes alamadım. Kısık kısık nefes almaya başlarsa hiç bekleme. İnşaAllah olmaz sizde öyle bişey
Böyle durumlarda kimse kendine pay çıkarmaz suçlayacak bir neden bulurlar. Eşin de sana destek olup bir an evvel iyileşmen için yardım etseymiş o zaman.Bizimde ayni canım ya noldu kuzulara böyle anlamadım eşilde beni suçladı ilk defa dikkat etmedin grip oldun çoçuk senin yüzünden böyle oldu diye. Halbuki hiç böyle şeylerimiz olmazdı eşimle
Ay nasıl sinir bozucu bi kelime nasıl hasta ettin çok uğraştım hasta olsun diye sinir oluyorum insan canından bi parça nasıl iyi olur diye düşünürken boş boş konuşuyorlar yaa hiç mi mantık olmaz motive etsene iyice üzüyorsunBöyle durumlarda kimse kendine pay çıkarmaz suçlayacak bir neden bulurlar. Eşin de sana destek olup bir an evvel iyileşmen için yardım etseymiş o zaman.
Bizde de kim aradıysa ne yaptınızda hasta oldu dedi. Çıplak halde soğuk suyun altına tuttum dedim. Hastanede bir kadın çok erken hasta etmişsin dedi. Hastaneye sabah 7de hava almaya giderken apartmandan ilk defa gördüğüm bir komşu, el kadar bebeyi nasıl hasta ettin dedi. Kalakaldım.
İnşallah korkulduğu gibi şeyler yoktur. Rabbim yardım etsin. Hep beraber duaya devam inşKızlar az önceki mesajı
Eki Görüntüle 2089903
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Aynin öyle eşimin asıl kızdığı zaman gece yatarak elzirilorum üstüm açık kalıyor. Şimdi kv ah vah diyip duruyor o kadar hastaydım ki aradım torununa baksın diye on tane bahane buldu. İnsanlan dışardan konuşmaya bayılıyor kulak asma canımBöyle durumlarda kimse kendine pay çıkarmaz suçlayacak bir neden bulurlar. Eşin de sana destek olup bir an evvel iyileşmen için yardım etseymiş o zaman.
Bizde de kim aradıysa ne yaptınızda hasta oldu dedi. Çıplak halde soğuk suyun altına tuttum dedim. Hastanede bir kadın çok erken hasta etmişsin dedi. Hastaneye sabah 7de hava almaya giderken apartmandan ilk defa gördüğüm bir komşu, el kadar bebeyi nasıl hasta ettin dedi. Kalakaldım.
Bizimde ayni canım ya noldu kuzulara böyle anlamadım eşilde beni suçladı ilk defa dikkat etmedin grip oldun çoçuk senin yüzünden böyle oldu diye. Halbuki hiç böyle şeylerimiz olmazdı eşimle
Böyle durumlarda kimse kendine pay çıkarmaz suçlayacak bir neden bulurlar. Eşin de sana destek olup bir an evvel iyileşmen için yardım etseymiş o zaman.
Benim de esim sinirimi bozup durdu.ben 2 aydir hep ayni tarihte hasta oluyorum.o da cocugun kontrollerinin oldugu zamana denk geliyor.hastanede cocugu soy giydir derken acayip terliyorum.disari da cikinca buzzzzz...zaten daha cikmadan hissediyorum ayvayi yedigimi..bir de emzirmeler tabii ki hastalik icin alt yapi olussturuyordur.emzirirken istedigin kadar omuzlar ortuk olsun sirt karin vs hep acik.e gece en soguk saatlerde sicak yataktan kalkip emziriyoruz.sonra da hasta oldun da cocuga bulastirdin...Aynin öyle eşimin asıl kızdığı zaman gece yatarak elzirilorum üstüm açık kalıyor. Şimdi kv ah vah diyip duruyor o kadar hastaydım ki aradım torununa baksın diye on tane bahane buldu. İnsanlan dışardan konuşmaya bayılıyor kulak asma canım
Canım ben emzirme atleti ve önü düğmeli pijama giyiyorum sırtım karnım üşümüyor gece emzirirken. Tabi ama dediklerine tamamen katılıyorum yine de sıcak yataktan çıkmak üşütüyor insanı. Her ne olursa olsun eşlerimizin bize destek olması lazım.Benim de esim sinirimi bozup durdu.ben 2 aydir hep ayni tarihte hasta oluyorum.o da cocugun kontrollerinin oldugu zamana denk geliyor.hastanede cocugu soy giydir derken acayip terliyorum.disari da cikinca buzzzzz...zaten daha cikmadan hissediyorum ayvayi yedigimi..bir de emzirmeler tabii ki hastalik icin alt yapi olussturuyordur.emzirirken istedigin kadar omuzlar ortuk olsun sirt karin vs hep acik.e gece en soguk saatlerde sicak yataktan kalkip emziriyoruz.sonra da hasta oldun da cocuga bulastirdin...
bende sevdım sleepy ıKızlar sleepy denedim. Çok hoşuma gitti. Priminin kokusu çok ağır geliyordu. Sleepy nin çok daha hafif bir kokusu var. İnce, dokusu yumuşak. Şimdilik sızdırma da olmadı. Kızdım kendime önceden de deneyebilirmişim. Primaya şartlamışım kendimi. Komilinin de yorumları güzel ama fiyatı bana Sleppy kadar uygun gelmedi.
ben de sleepy gunduz kullanıp gece prima ya da huggies kullanıyordum ama baktım ki sleepy onlar dan farklı değil sanki çocuk en çok sleepy de rahat ettı. sadece sleepy takınca huysuzlanmıyor gıbı geldı bana hala da takip ediyorum anlamaya calısyorumBizde sleppy almıştık bana emiciligi iyi değil gibi geldi sanki islak bırakıyor o yüzden gündüz takıyorum ve sık sık değiştiriyorum sana öyle gelmedimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?