2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
M Mry Mry

Kızlar dün akşam mesaj atmış Pınar Yen'i gördüm.rabbim Kaan bebeği korusun inşallah.annesimne de güç versin.dua dan başka elimizden birşey gelmiyorEki Görüntüle 2089804
Allahim yardimcisi olsun insallah guzel haberler alalim.
Canim senden de Allah razi olsun. Sayende o kadar dua toplandi bir yandan da bizi habersiz birakmiyorsun.

Allahim yardimcisi olsun insallah guzel haberler alalim.
Canim senden de Allah razi olsun. Sayende o kadar dua toplandi bir yandan da bizi habersiz birakmiyorsun.
Rabbim hepinizden razı olsun sizler olmasanız bu kadar dua toplanmazdı.allah evTik den de razı olsun duaları takip edip çetele tutuyor.raanbi dualarımızı kabul etsin inşallah

Ay cok kucukler ya çok zor geçmiş olsun canım size de bizde arada hırlama olup geçiyor bende takipteyim sürekli emiyor geçmezse bize de hava verirler kesin

Canim basın sağolsun allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun canim rabbim yerinde dinlendirsin

başın sağolsun canım..

Bizimde ayni canım ya noldu kuzulara böyle anlamadım eşilde beni suçladı ilk defa dikkat etmedin grip oldun çoçuk senin yüzünden böyle oldu diye. Halbuki hiç böyle şeylerimiz olmazdı eşimle

Bizimde ayni canım ya noldu kuzulara böyle anlamadım eşilde beni suçladı ilk defa dikkat etmedin grip oldun çoçuk senin yüzünden böyle oldu diye. Halbuki hiç böyle şeylerimiz olmazdı eşimle
Böyle durumlarda kimse kendine pay çıkarmaz suçlayacak bir neden bulurlar. Eşin de sana destek olup bir an evvel iyileşmen için yardım etseymiş o zaman.
Bizde de kim aradıysa ne yaptınızda hasta oldu dedi. Çıplak halde soğuk suyun altına tuttum dedim. Hastanede bir kadın çok erken hasta etmişsin dedi. Hastaneye sabah 7de hava almaya giderken apartmandan ilk defa gördüğüm bir komşu, el kadar bebeyi nasıl hasta ettin dedi. Kalakaldım.

Ay nasıl sinir bozucu bi kelime nasıl hasta ettin çok uğraştım hasta olsun diye sinir oluyorum insan canından bi parça nasıl iyi olur diye düşünürken boş boş konuşuyorlar yaa hiç mi mantık olmaz motive etsene iyice üzüyorsun

Aynin öyle eşimin asıl kızdığı zaman gece yatarak elzirilorum üstüm açık kalıyor. Şimdi kv ah vah diyip duruyor o kadar hastaydım ki aradım torununa baksın diye on tane bahane buldu. İnsanlan dışardan konuşmaya bayılıyor kulak asma canım

Benim de esim sinirimi bozup durdu.ben 2 aydir hep ayni tarihte hasta oluyorum.o da cocugun kontrollerinin oldugu zamana denk geliyor.hastanede cocugu soy giydir derken acayip terliyorum.disari da cikinca buzzzzz...zaten daha cikmadan hissediyorum ayvayi yedigimi..bir de emzirmeler tabii ki hastalik icin alt yapi olussturuyordur.emzirirken istedigin kadar omuzlar ortuk olsun sirt karin vs hep acik.e gece en soguk saatlerde sicak yataktan kalkip emziriyoruz.sonra da hasta oldun da cocuga bulastirdin...

Canım ben emzirme atleti ve önü düğmeli pijama giyiyorum sırtım karnım üşümüyor gece emzirirken. Tabi ama dediklerine tamamen katılıyorum yine de sıcak yataktan çıkmak üşütüyor insanı. Her ne olursa olsun eşlerimizin bize destek olması lazım.

bende sevdım sleepy ı

Merhaba Eylül anneleri bnde Eylül annesiyim. Hamileliğimin başlarından beri sizleri dışarıdan takip ediyordum. Yeri geldi aranızda hasta olanlara dua ettim. Yeri geldi iş ve kv sıkıntısı çekenlere kolaylıklar diledim. Siz farketmesizde sessizce sizinleydim. Taa ki passionete ın bebeği Kaan tekrar hastaneye yatırılıp okunmaya dua edilmeye başlanınca bnde dualarımı iletmek istedim.
8 Eylülde normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Öyle güzel duygu ki hep dua ettim Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Sağlık ve sıhhatli kucaklarına alıp hayırlısıyla büyütmeyi nasip et diye. Halen daha ederim. Şükür ki Rabbim bize de bu güzel duyguyu tattırdı. Doğumdan sonra ilk Dr konrolümüze gittiğimizde yatacak değerde sarıldığı çıktı meleğimin. Yavrum iyileşmesi için hastaneye bırakacaktım ama bu bnm için hiç kolay olmadı. Yavrum kucağında girdiğim hastaneden elim kolum boş çıkmak çoookkk zoruma gitti. Tabiri caizse salya sümük ağlayarak bıraktım meleğimi hastaneye. Bir gün kaldı yavrum hastanede ama bnm için çok zor bir süreçti. Rabbim passionete sabır ve kolaylıklar versin. KAAN inş biran önce iyileşir ve anne babasına kavuşur. Rabbim evlatları anne babasız bırakmasın. Anne babalara da evlat acısı yaşatmasın.
Tekrar merhaba.

Bizde sleppy almıştık bana emiciligi iyi değil gibi geldi sanki islak bırakıyor o yüzden gündüz takıyorum ve sık sık değiştiriyorum sana öyle gelmedimi canım
ben de sleepy gunduz kullanıp gece prima ya da huggies kullanıyordum ama baktım ki sleepy onlar dan farklı değil sanki çocuk en çok sleepy de rahat ettı. sadece sleepy takınca huysuzlanmıyor gıbı geldı bana hala da takip ediyorum anlamaya calısyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…