- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.641
oysss yerim ben onun hareketiniÇok sağol canım inşallah bu güzel duygu isteyen herkese nasip olur :) içim acayip rahatladı hatta hareket bile etti kuzum :)
Keseyi görmüştün sen dimi canım kalp atışını bekliyorsunoysss yerim ben onun hareketiniBende pazartesiye gün sayıyorum bakalım inşallah
Canım hayırlı olsun ne guzel darısı basımızaGünaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şüküro kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)
Amin canım inşallah bir dahaki gittiğinizde siz de duyarsınız :)Canım hayırlı olsun ne guzel darısı basımıza
gördüm canım..alttan baktı bebeğide gördü..5+6 iken...7+4 e kalp atışına ççağırdıKeseyi görmüştün sen dimi canım kalp atışını bekliyorsun
Canım ben kalp atısı ıcın ctesi gidicem 7+2 olucaz görebilir miyim acaba kalp atıslarını? Senin ne nekadarlıkken gozuktu kalp atısıAmin canım inşallah bir dahaki gittiğinizde siz de duyarsınız :)
Duyarsın canım Allah'ın izniyle hiç boşuna telaş yapma bence :)gördüm canım..alttan baktı bebeğide gördü..5+6 iken...7+4 e kalp atışına ççağırdı
Canım ben 6+2 de gitmiştim görememiştik kalp atışlarını garanti olsun diye ben biraz geç aldım randevuyu 8+5 oldu bugün hem gördük hem de doktor dinletti canım :) ama 7. Haftada genelde görülebiliyormusCanım ben kalp atısı ıcın ctesi gidicem 7+2 olucaz görebilir miyim acaba kalp atıslarını? Senin ne nekadarlıkken gozuktu kalp atısı
hayırlısı olsun hepimiz için bende haftaya perşembe baktırcam bebek oluşmuş mu diye. Gazlı olmanla keseyi görememesinin bi bağlantısı var mı bilemiyorum sabah erken saatlerde baktır bir kaç gün sonra yediklerine dikkat edip.Doktor ilk 23 ocakta kan tahlili istedi 142.5 çıktı tekrarlayalim 2 gün sonra dedi. 25 ocakta tekrar kan tahlili verdim ve 340 çıkmıştı. Doktor gayet güzel artışın hamilesin dedi. 2 hafta sonra ultrason da bakalım kalp atışı için dedi ama keseyi bile göremedi çok gazın var dedi. Alttan bakmak istedi güvenip baktiramadim canım.
miyom için korkma canım benimde birtane miyomum var..Kızıma hamileykende vardı..Kardeş kardeş büyüdüler karnımda..1,5 cmdi miyom kızım doğana kadar 10cm e geldi düşün.. kızıma zarar vermedi çok şükür ama.. şimdi gene duruyor o miyom..içini rahat tut..yaşayacaksa bu dünyada rızkı varsa hiçbişey engel olmuyor.. seninki kaç cmBenim yarın 7+0 doktor çağırdı ,bakalım ben görebilecek miyim ? Çok korkuyorum kötü bir şey söyler doktor diye , resmen saatleri sayıyorum geçsin diye . Heyecandan yerimde duramıyorumm. Bir de benim miyomum var , düşük riskim var miyom büyümezse gebelik devam edermiş . İnşallah yarın güzel haberler alırım . İnşallah miyom büyümemiştir Rabbim . Dua edin kızlar banada.
Canım senin küçükmüş hamile kaldığında ben temmuzda dış gebelik geçirdim 4 cm di 6 cm oldu o gebeliğimde şimdi 6 cm rahmin arka duvarında doktor bebek güzel yere tutunmuş miyomdan uzak dedi ama takip gerektiriyor düşük riskin var dedi .Hamile kalmadan Çok doktora gittim kimi düşürür aldır dedi ,kimi önce gebelik düşün dedi . En son gittiğim bir proftu düşürmez kavitesi rahmin dışına doğru , ameliyattan önce çocuk dene ameliyat çok riskli dedi .bende ona güvenip tekrar hamile kaldım .inşallah düşmez Allahım temmuzda çok eziyetli bir dış gebelik geçirdim zaten bu da düşerse bana çok ağır gelir . Allahım ol derse olur ona güvendim . Senin şimdi kaç cm canım miyomun?miyom için korkma canım benimde birtane miyomum var..Kızıma hamileykende vardı..Kardeş kardeş büyüdüler karnımda..1,5 cmdi miyom kızım doğana kadar 10cm e geldi düşün.. kızıma zarar vermedi çok şükür ama.. şimdi gene duruyor o miyom..içini rahat tut..yaşayacaksa bu dünyada rızkı varsa hiçbişey engel olmuyor.. seninki kaç cm
Amin canım inşallah güzel haberler alırızBen de 8+0 dayım şu an yarın doktora gideceğim kalp atışı için inş güzel haberler yazarım
anladım canım çıkıntısının dışa doğru olması avantaj ama.. benimde bildiğim kadarıyla çocuğu düşürmüyor.Benimki yine eski boyutuna ulaştı canım kızımın doğumundan sonra şuan 1,5 cm.. İçini ferah tut inşallah bişey olmaz kuzucuğuna...dualarım seninleCanım senin küçükmüş hamile kaldığında ben temmuzda dış gebelik geçirdim 4 cm di 6 cm oldu o gebeliğimde şimdi 6 cm rahmin arka duvarında doktor bebek güzel yere tutunmuş miyomdan uzak dedi ama takip gerektiriyor düşük riskin var dedi .Hamile kalmadan Çok doktora gittim kimi düşürür aldır dedi ,kimi önce gebelik düşün dedi . En son gittiğim bir proftu düşürmez kavitesi rahmin dışına doğru , ameliyattan önce çocuk dene ameliyat çok riskli dedi .bende ona güvenip tekrar hamile kaldım .inşallah düşmez Allahım temmuzda çok eziyetli bir dış gebelik geçirdim zaten bu da düşerse bana çok ağır gelir . Allahım ol derse olur ona güvendim . Senin şimdi kaç cm canım miyomun?
Amin Allah razı olsun canımm. Yavrularını da sana bağışlasın Rabbim . İnşallah benimde kucağı almak nasip olur yavrumu .anladım canım çıkıntısının dışa doğru olması avantaj ama.. benimde bildiğim kadarıyla çocuğu düşürmüyor.Benimki yine eski boyutuna ulaştı canım kızımın doğumundan sonra şuan 1,5 cm.. İçini ferah tut inşallah bişey olmaz kuzucuğuna...dualarım seninle
Amin canım. Inşallah hayırlı haberler alırsın haftaya. Sabah gitmiştim zaten ama bakalım haftaya başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum o ne söyleyecek. Umarım ters bir durum yoktur.hayırlısı olsun hepimiz için bende haftaya perşembe baktırcam bebek oluşmuş mu diye. Gazlı olmanla keseyi görememesinin bi bağlantısı var mı bilemiyorum sabah erken saatlerde baktır bir kaç gün sonra yediklerine dikkat edip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?