2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar çok fena grip oldum benim Dr rezene iç demişti ama rahimde kasılmalara yol açabilir diye okudum bitki çayı içen varmı aranızda

Canım ben kalp atısı ıcın ctesi gidicem 7+2 olucaz görebilir miyim acaba kalp atıslarını? Senin ne nekadarlıkken gozuktu kalp atısı
Canım ben 6+2 de gitmiştim görememiştik kalp atışlarını garanti olsun diye ben biraz geç aldım randevuyu 8+5 oldu bugün hem gördük hem de doktor dinletti canım :) ama 7. Haftada genelde görülebiliyormus

hayırlısı olsun hepimiz için bende haftaya perşembe baktırcam bebek oluşmuş mu diye. Gazlı olmanla keseyi görememesinin bi bağlantısı var mı bilemiyorum sabah erken saatlerde baktır bir kaç gün sonra yediklerine dikkat edip.

Benim yarın 7+0 doktor çağırdı ,bakalım ben görebilecek miyim ? Çok korkuyorum kötü bir şey söyler doktor diye , resmen saatleri sayıyorum geçsin diye . Heyecandan yerimde duramıyorumm. Bir de benim miyomum var , düşük riskim var miyom büyümezse gebelik devam edermiş . İnşallah yarın güzel haberler alırım . İnşallah miyom büyümemiştir Rabbim . Dua edin kızlar banada.

miyom için korkma canım benimde birtane miyomum var..Kızıma hamileykende vardı..Kardeş kardeş büyüdüler karnımda..1,5 cmdi miyom kızım doğana kadar 10cm e geldi düşün.. kızıma zarar vermedi çok şükür ama.. şimdi gene duruyor o miyom..içini rahat tut..yaşayacaksa bu dünyada rızkı varsa hiçbişey engel olmuyor.. seninki kaç cm

Merhaba anne adayları ben de eylül anne adaylarındanım yeni katıldım araniza size birşey sormak istiyorum doktorum follik asit almamam gerektiğini söyledi ilk 4 ay bebiş anneden etkilenmezmiş açlık grevi bile yapabilirsin dedi düşünün! size danışmak istedim

Canım senin küçükmüş hamile kaldığında ben temmuzda dış gebelik geçirdim 4 cm di 6 cm oldu o gebeliğimde şimdi 6 cm rahmin arka duvarında doktor bebek güzel yere tutunmuş miyomdan uzak dedi ama takip gerektiriyor düşük riskin var dedi .Hamile kalmadan Çok doktora gittim kimi düşürür aldır dedi ,kimi önce gebelik düşün dedi . En son gittiğim bir proftu düşürmez kavitesi rahmin dışına doğru , ameliyattan önce çocuk dene ameliyat çok riskli dedi .bende ona güvenip tekrar hamile kaldım .inşallah düşmez Allahım temmuzda çok eziyetli bir dış gebelik geçirdim zaten bu da düşerse bana çok ağır gelir . Allahım ol derse olur ona güvendim . Senin şimdi kaç cm canım miyomun?

anladım canım çıkıntısının dışa doğru olması avantaj ama.. benimde bildiğim kadarıyla çocuğu düşürmüyor.Benimki yine eski boyutuna ulaştı canım kızımın doğumundan sonra şuan 1,5 cm.. İçini ferah tut inşallah bişey olmaz kuzucuğuna...dualarım seninle

Amin Allah razı olsun canımm. Yavrularını da sana bağışlasın Rabbim . İnşallah benimde kucağı almak nasip olur yavrumu .

Amin canım. Inşallah hayırlı haberler alırsın haftaya. Sabah gitmiştim zaten ama bakalım haftaya başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum o ne söyleyecek. Umarım ters bir durum yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…