2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba hoşgeldin bizde burda bi aile olduk üzüntü sevinç hep paylaştık.. Kaan hepimizin yüreğini yakıyor inşallah iyileşince burda mutlu paylaşımlar yapıcaz

Canim benim goguslerim kucuk oldugundan herhalde bebek ememiyor emzirme atleti ve emzirme sutyeniyle.illa tamamen acik olacak.acik olmasi icin de siyirmak gerekiyor butunuyle.gece pijamalarim gunduz ev giyimim fermuarli dugmeli ama gel gor ki ben hep ciplagim

Merhaba.herhalde ben de sessiz takipci olsaydim kaancik icin dayanamaz cikarirdim sesimi.hosgeldin.saglikla buyut bebegini ins. Allah passionete nin yardimcisi olsun yavrusunu kucagina alana kadar icine ferahlik versin

Eve gelip öyle konuşanlara gelinim sen anla hesabı gönderme yaparak hijyenden bahsettim. Şimdi herkes eve girer girmez bir yeri ellemedim ama elimi yıkayayım yine de diyor. Öpmeyeyim koklayayım diyor. Biz bunları çekmeden önce niye dikkat etmiyordun di mi ama.
Benim kv de telefonda eşime ben yarın gelirim oğluuuummm diyor. Eşim de hasta bu arada. Geldi misafir gibi oturdu oğlumu sevdi, bana da çorba yap oğlum içsin sırtını yağla iyi olsun dedi gitti. Senin de birşeye ihtiyacın var mı diyen yok. İki kat yabancı biz hastaneden fırsat bulamayız diye salatayı bile düşünüp yemek yapıp göndermiş. Amaan gölge etmesinler başka ihsan istemez

Halbuki çocuk hasta olunca en çok üzülen de en çok uğraşan da anne. Kime ne oluyor

Merhaba hoşgeldin bizde burda bi aile olduk üzüntü sevinç hep paylaştık.. Kaan hepimizin yüreğini yakıyor inşallah iyileşince burda mutlu paylaşımlar yapıcaz
Hoşbuldum. Amin inş o günlerde gelicek. Rabbim edilen tüm dualarımızı kabul etsin inş.

Merhaba.herhalde ben de sessiz takipci olsaydim kaancik icin dayanamaz cikarirdim sesimi.hosgeldin.saglikla buyut bebegini ins. Allah passionete nin yardimcisi olsun yavrusunu kucagina alana kadar icine ferahlik versin
Hoşbuldum. Hepimiz sağlıkla büyütelim inş yavrularımızı. Güzel günlerini göstersin Rabbim, acılarını göstermesin. İnş Kaan bunu da atlatıcak ve anne babasına kavuşacak. En büyük isteğimiz dileğimiz duamız bu.
Bebekleri hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun. Bizde 15 gün önce atlattık. Düşüncesiz insanların dediklerini takmayın hangi anne ister yavrusu hasta olsun canı acısın diye. Laf olsun diye konuşuyorlar

hoşgeldin, sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah

Hoşgeldin canım. Sağlıkla büyüsün yavrun

Amin canim. Rabbim Dilek ve dualarını kabul etsin insallah. Aramıza hosgeldin. Bu arada benim oğlumla ayni tarihte doğmuş kızın hayırlı evlat olsun insallah.

Kaan bebek çok şükür ecmo cihazından ayrılmış kızlar.şuan diyaliz ve solunum cihazına bağlı sadece.durumu stabil.beynindeki ödem ve hasar hakkında henüz bir gelişme Yok
Çok şükür güzel haberler alıyoruz. Cihazlardan tek tek kurtulup sağlıklı bir şekilde anne babasının kucağında çıkacak hastaneden Allah’ın izniyle. Dua ya devam...

Kaan bebek çok şükür ecmo cihazından ayrılmış kızlar.şuan diyaliz ve solunum cihazına bağlı sadece.durumu stabil.beynindeki ödem ve hasar hakkında henüz bir gelişme Yok
beyninde de birşey çıkmayacak inşallah. bu kadar insan tanımadığı halde dua ediyor. rabbim büyük, şifasını verecek tüm kalbimle inanıyorum.

Bende hayret ettim bizimki geldi mutfağa girmiş toplanacaktı kolları sıvamış toplamış yapma ben yaparım dedim yok sen dinlen dedi bu sefer sağolsun

Ay çok şükür güzel haberler geliyor her Oğluma baktığımda dua ediyorum Eccoomm ben de seni merak ediyordum iyi olduğuna sevindim bu Arada ben de bez denemeleri yapıyorum ve sleepy şu anda en içime sinen bez oldu premium care den daha başarılı bence

tesekkur ederm canm bende premium dan molfixe gectm daha iyi geldi bize

Merhaba eylül anneleri doğumdan önce hiç çıkmazken eller sonra aklıma geldiniz umarım hepiniz iyisinizdir şuan bebişleriniz koynunda uyuyosunuzdur.ben ağustos annesi oldum:) 30 ağustosta geldi kızım o zamandan beri çok zor zamanla geçerdik kızımla davit 3 zehirlemesi yaşadık 2 aylıkken hastanelerde yattık şuan bin şükür iyiyiz.Ancak dün kalça gelişim geriliği olduğunu öğrenim aranızda var mı bu sorunu yaşayan? Hepinize iyi geceler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…