- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.421
Merhaba hoşgeldin bizde burda bi aile olduk üzüntü sevinç hep paylaştık.. Kaan hepimizin yüreğini yakıyor inşallah iyileşince burda mutlu paylaşımlar yapıcazMerhaba Eylül anneleri bnde Eylül annesiyim. Hamileliğimin başlarından beri sizleri dışarıdan takip ediyordum. Yeri geldi aranızda hasta olanlara dua ettim. Yeri geldi iş ve kv sıkıntısı çekenlere kolaylıklar diledim. Siz farketmesizde sessizce sizinleydim. Taa kipassionete ın bebeği Kaan tekrar hastaneye yatırılıp okunmaya dua edilmeye başlanınca bnde dualarımı iletmek istedim.
8 Eylülde normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Öyle güzel duygu ki hep dua ettim Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Sağlık ve sıhhatli kucaklarına alıp hayırlısıyla büyütmeyi nasip et diye. Halen daha ederim. Şükür ki Rabbim bize de bu güzel duyguyu tattırdı. Doğumdan sonra ilk Dr konrolümüze gittiğimizde yatacak değerde sarıldığı çıktı meleğimin. Yavrum iyileşmesi için hastaneye bırakacaktım ama bu bnm için hiç kolay olmadı. Yavrum kucağında girdiğim hastaneden elim kolum boş çıkmak çoookkk zoruma gitti. Tabiri caizse salya sümük ağlayarak bıraktım meleğimi hastaneye. Bir gün kaldı yavrum hastanede ama bnm için çok zor bir süreçti. Rabbimpassionete sabır ve kolaylıklar versin. KAAN inş biran önce iyileşir ve anne babasına kavuşur. Rabbim evlatları anne babasız bırakmasın. Anne babalara da evlat acısı yaşatmasın.
Tekrar merhaba.
Canim benim goguslerim kucuk oldugundan herhalde bebek ememiyor emzirme atleti ve emzirme sutyeniyle.illa tamamen acik olacak.acik olmasi icin de siyirmak gerekiyor butunuyle.gece pijamalarim gunduz ev giyimim fermuarli dugmeli ama gel gor ki ben hep ciplagimCanım ben emzirme atleti ve önü düğmeli pijama giyiyorum sırtım karnım üşümüyor gece emzirirken. Tabi ama dediklerine tamamen katılıyorum yine de sıcak yataktan çıkmak üşütüyor insanı. Her ne olursa olsun eşlerimizin bize destek olması lazım.
Merhaba.herhalde ben de sessiz takipci olsaydim kaancik icin dayanamaz cikarirdim sesimi.hosgeldin.saglikla buyut bebegini ins. Allah passionete nin yardimcisi olsun yavrusunu kucagina alana kadar icine ferahlik versinMerhaba Eylül anneleri bnde Eylül annesiyim. Hamileliğimin başlarından beri sizleri dışarıdan takip ediyordum. Yeri geldi aranızda hasta olanlara dua ettim. Yeri geldi iş ve kv sıkıntısı çekenlere kolaylıklar diledim. Siz farketmesizde sessizce sizinleydim. Taa kipassionete ın bebeği Kaan tekrar hastaneye yatırılıp okunmaya dua edilmeye başlanınca bnde dualarımı iletmek istedim.
8 Eylülde normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Öyle güzel duygu ki hep dua ettim Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Sağlık ve sıhhatli kucaklarına alıp hayırlısıyla büyütmeyi nasip et diye. Halen daha ederim. Şükür ki Rabbim bize de bu güzel duyguyu tattırdı. Doğumdan sonra ilk Dr konrolümüze gittiğimizde yatacak değerde sarıldığı çıktı meleğimin. Yavrum iyileşmesi için hastaneye bırakacaktım ama bu bnm için hiç kolay olmadı. Yavrum kucağında girdiğim hastaneden elim kolum boş çıkmak çoookkk zoruma gitti. Tabiri caizse salya sümük ağlayarak bıraktım meleğimi hastaneye. Bir gün kaldı yavrum hastanede ama bnm için çok zor bir süreçti. Rabbimpassionete sabır ve kolaylıklar versin. KAAN inş biran önce iyileşir ve anne babasına kavuşur. Rabbim evlatları anne babasız bırakmasın. Anne babalara da evlat acısı yaşatmasın.
Tekrar merhaba.
Eve gelip öyle konuşanlara gelinim sen anla hesabı gönderme yaparak hijyenden bahsettim. Şimdi herkes eve girer girmez bir yeri ellemedim ama elimi yıkayayım yine de diyor. Öpmeyeyim koklayayım diyor. Biz bunları çekmeden önce niye dikkat etmiyordun di mi ama.Ay nasıl sinir bozucu bi kelime nasıl hasta ettin çok uğraştım hasta olsun diye sinir oluyorum insan canından bi parça nasıl iyi olur diye düşünürken boş boş konuşuyorlar yaa hiç mi mantık olmaz motive etsene iyice üzüyorsun
Benim kv de telefonda eşime ben yarın gelirim oğluuuummm diyor. Eşim de hasta bu arada. Geldi misafir gibi oturdu oğlumu sevdi, bana da çorba yap oğlum içsin sırtını yağla iyi olsun dedi gitti. Senin de birşeye ihtiyacın var mı diyen yok. İki kat yabancı biz hastaneden fırsat bulamayız diye salatayı bile düşünüp yemek yapıp göndermiş. Amaan gölge etmesinler başka ihsan istemezAynin öyle eşimin asıl kızdığı zaman gece yatarak elzirilorum üstüm açık kalıyor. Şimdi kv ah vah diyip duruyor o kadar hastaydım ki aradım torununa baksın diye on tane bahane buldu. İnsanlan dışardan konuşmaya bayılıyor kulak asma canım
Halbuki çocuk hasta olunca en çok üzülen de en çok uğraşan da anne. Kime ne oluyorBenim de esim sinirimi bozup durdu.ben 2 aydir hep ayni tarihte hasta oluyorum.o da cocugun kontrollerinin oldugu zamana denk geliyor.hastanede cocugu soy giydir derken acayip terliyorum.disari da cikinca buzzzzz...zaten daha cikmadan hissediyorum ayvayi yedigimi..bir de emzirmeler tabii ki hastalik icin alt yapi olussturuyordur.emzirirken istedigin kadar omuzlar ortuk olsun sirt karin vs hep acik.e gece en soguk saatlerde sicak yataktan kalkip emziriyoruz.sonra da hasta oldun da cocuga bulastirdin...
Hoşbuldum. Amin inş o günlerde gelicek. Rabbim edilen tüm dualarımızı kabul etsin inş.Merhaba hoşgeldin bizde burda bi aile olduk üzüntü sevinç hep paylaştık.. Kaan hepimizin yüreğini yakıyor inşallah iyileşince burda mutlu paylaşımlar yapıcaz
Hoşbuldum. Hepimiz sağlıkla büyütelim inş yavrularımızı. Güzel günlerini göstersin Rabbim, acılarını göstermesin. İnş Kaan bunu da atlatıcak ve anne babasına kavuşacak. En büyük isteğimiz dileğimiz duamız bu.Merhaba.herhalde ben de sessiz takipci olsaydim kaancik icin dayanamaz cikarirdim sesimi.hosgeldin.saglikla buyut bebegini ins. Allah passionete nin yardimcisi olsun yavrusunu kucagina alana kadar icine ferahlik versin
Merhaba Eylül anneleri bnde Eylül annesiyim. Hamileliğimin başlarından beri sizleri dışarıdan takip ediyordum. Yeri geldi aranızda hasta olanlara dua ettim. Yeri geldi iş ve kv sıkıntısı çekenlere kolaylıklar diledim. Siz farketmesizde sessizce sizinleydim. Taa kipassionete ın bebeği Kaan tekrar hastaneye yatırılıp okunmaya dua edilmeye başlanınca bnde dualarımı iletmek istedim.
Tekrar merhaba.
Güzel haberler gelmeye başladı. İnşallah korkulanlar gelmeyecek başaKızlar az önceki mesajı
Eki Görüntüle 2089903
Hoşgeldin canım. Sağlıkla büyüsün yavrunMerhaba Eylül anneleri bnde Eylül annesiyim. Hamileliğimin başlarından beri sizleri dışarıdan takip ediyordum. Yeri geldi aranızda hasta olanlara dua ettim. Yeri geldi iş ve kv sıkıntısı çekenlere kolaylıklar diledim. Siz farketmesizde sessizce sizinleydim. Taa kipassionete ın bebeği Kaan tekrar hastaneye yatırılıp okunmaya dua edilmeye başlanınca bnde dualarımı iletmek istedim.
Tekrar merhaba.
hoşgeldin, sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah
Teşekkürler. Hoşbuldum. Amin inş hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı.Hoşgeldin canım. Sağlıkla büyüsün yavrun
evet ya uzundr girmiyom telfnm bozuldu hala tamirde simdi ablama geldm ondn girdm bizde durumlar iyi sizlrr naoiyosnz butun bebisler iyidr insallahEccoomm canım uzun zamandır yaZmıyorsun iyi misiniz?
Amin canim. Rabbim Dilek ve dualarını kabul etsin insallah. Aramıza hosgeldin. Bu arada benim oğlumla ayni tarihte doğmuş kızın hayırlı evlat olsun insallah.Merhaba Eylül anneleri bnde Eylül annesiyim. Hamileliğimin başlarından beri sizleri dışarıdan takip ediyordum. Yeri geldi aranızda hasta olanlara dua ettim. Yeri geldi iş ve kv sıkıntısı çekenlere kolaylıklar diledim. Siz farketmesizde sessizce sizinleydim. Taa kipassionete ın bebeği Kaan tekrar hastaneye yatırılıp okunmaya dua edilmeye başlanınca bnde dualarımı iletmek istedim.
Tekrar merhaba.
Çok şükür güzel haberler alıyoruz. Cihazlardan tek tek kurtulup sağlıklı bir şekilde anne babasının kucağında çıkacak hastaneden Allah’ın izniyle. Dua ya devam...Kaan bebek çok şükür ecmo cihazından ayrılmış kızlar.şuan diyaliz ve solunum cihazına bağlı sadece.durumu stabil.beynindeki ödem ve hasar hakkında henüz bir gelişme Yok
Rabbim sağlık versin inşaIIah her an dualarimiz kaanlaKaan bebek çok şükür ecmo cihazından ayrılmış kızlar.şuan diyaliz ve solunum cihazına bağlı sadece.durumu stabil.beynindeki ödem ve hasar hakkında henüz bir gelişme Yok
beyninde de birşey çıkmayacak inşallah. bu kadar insan tanımadığı halde dua ediyor. rabbim büyük, şifasını verecek tüm kalbimle inanıyorum.Kaan bebek çok şükür ecmo cihazından ayrılmış kızlar.şuan diyaliz ve solunum cihazına bağlı sadece.durumu stabil.beynindeki ödem ve hasar hakkında henüz bir gelişme Yok
Aynen icimde cok cabuk toparlanacagi yonunde bir his var.beyninde de birşey çıkmayacak inşallah. bu kadar insan tanımadığı halde dua ediyor. rabbim büyük, şifasını verecek tüm kalbimle inanıyorum.
Bende hayret ettim bizimki geldi mutfağa girmiş toplanacaktı kolları sıvamış toplamış yapma ben yaparım dedim yok sen dinlen dedi bu sefer sağolsunEve gelip öyle konuşanlara gelinim sen anla hesabı gönderme yaparak hijyenden bahsettim. Şimdi herkes eve girer girmez bir yeri ellemedim ama elimi yıkayayım yine de diyor. Öpmeyeyim koklayayım diyor. Biz bunları çekmeden önce niye dikkat etmiyordun di mi ama.
Benim kv de telefonda eşime ben yarın gelirim oğluuuummm diyor. Eşim de hasta bu arada. Geldi misafir gibi oturdu oğlumu sevdi, bana da çorba yap oğlum içsin sırtını yağla iyi olsun dedi gitti. Senin de birşeye ihtiyacın var mı diyen yok. İki kat yabancı biz hastaneden fırsat bulamayız diye salatayı bile düşünüp yemek yapıp göndermiş. Amaan gölge etmesinler başka ihsan istemez
Halbuki çocuk hasta olunca en çok üzülen de en çok uğraşan da anne. Kime ne oluyor
tesekkur ederm canm bende premium dan molfixe gectm daha iyi geldi bizeAy çok şükür güzel haberler geliyor her Oğluma baktığımda dua ediyorumEccoomm ben de seni merak ediyordum iyi olduğuna sevindim bu Arada ben de bez denemeleri yapıyorum ve sleepy şu anda en içime sinen bez oldu premium care den daha başarılı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?