2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
geçmiş olsun. sağlıkla büyüt yavrunu. dvit 3 zehirlenmesi nedir?

Kaanimiz iyileşiyor şükürler olsun. Beynindeki kanama alanı da tamamen toparlanır insallah bu hızlı büyüme sürecinde...
...ve yürekten diliyor ve inanıyorum ki hiçbir hasar kalmadan iyilesip, gülüp oynayacak, evlerinin neşesi, doğacak kardeş(ler)inin güçlü ağabeyi olarak ailesiyle daha nice sağlıklı, mutlu günlere kavuşacak.

M Mismommy canım sen nerelerdesin?
Bebeklerin ve sen iyisinizdir umarım.

Bas sagligi dileyen herkeze cok tesekkur ederim, her bir mesajiniz cok degerli benim icin. Minikleri hasta olanlarada cok gecmis olsun, bol bol temiz havaya cikarmayi unutmayin. Soguk havada bile gunde bir saat cikarmak bagisiklik sistemini guclendiriyor

Canım başınız sağ olsun..allah mekanını cennet eylesin.

Bende M Mismommy merak ediyorum..

Ben emzirme atleti kullanıyorum canım emzirirken pijamamın düğmelerini önden acıp emsirme atletinin kopcasını acıp emZırıyorum özellıkle gece kalk emzır süt sağ derken hemen karnım agrıyordu ve cocuga da gaz oluyordu sımdı cok rahat ettim. Hastalıklar evımızden uzakolsun ıbsallah

Bu insanlar bi garipler gercekten.. bazen sanki bile isteye kalbınızı kırmak için konusuyorlar.. bu sürecte cok az kısıyle yakın görüşüyorum cekırdek aileler dısında bebegımızı sevmeye gelen kımse yok suan boyle mutluyum aman geldiler laf soylediler cocugu hasta edip gittiler inada bulundular gibi dertlerim kalmadı cok sukur bebegi görebler gördü bir fasıl bitti

Ben de atlet kullanıyorum çok memnunum
Önden düğmeli pijama hiç aklıma gelmemişti süper fikir :))
D dstn33
Emzirme atletim kirlendiğinde askısız bodylerden giyiyorum,üstüne de askılı bi atlet daha
Böylece emzirirken belim ve sırtım fazla açılmıyor

Tkb3 canım emiciliği en az premium care kadar iyi
Dün sabahtan dışarıdaydık,sabah uyudupu için değiştiremedim eve gelmemiz öğleni buldu.Bez artık taşacak gibiydi ama dışarı sızdırma yoktu.
Geceleri de takabilirsin

Canım Sen de mi emzirme seansındaydın

ben gün aşırı dışarı çıkartıyorum her gören üşütürsün hasta olur Bebek diyor
Dün eşim sosyal medyada resmimizi paylaşmış orada bile üşütürsünüz yorumları var
Türk annelerindeki üşütme kaygısı ve baskısı beynime işliyor artık kendimden şüphe eder oldum

Sanirim bunlar tv izlemesinde sorun gormeyen insanardan, sqkin kendinizden süphe etmeyin ben 0 derecede bile disari cikariyorum (almanyada yasiyorum). Tabi ben donuyorum o ayri ama ufaklik sicacik yerinde yatiyor, kar kis, ruzgar, yagmur her sartda cikarin dediler bana ve cok sukur iyi ufaklik. Zaten daha cok sicakdan hastalaniyormus cocuk, o yuzden terletmemek gerekirmis

geçmiş olsun. sağlıkla büyüt yavrunu. dvit 3 zehirlenmesi nedir?
2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi

ay çok geçmiş olsun hiç insanın aklına gelmeyecek bişey

Dr Banu demirpençeyi dinledim çoçuğu üşütüp hasta olması düşüncesi sadece Türk milletinde an diyor

Çok geçmiş olsun canım benim hiç akla gelmicek bişey burda yazman iyi oldu bizler dikkat ederiz çok şükür ki yavruna bişey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…