- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.441
geçmiş olsun. sağlıkla büyüt yavrunu. dvit 3 zehirlenmesi nedir?Merhaba eylül anneleri doğumdan önce hiç çıkmazken eller sonra aklıma geldiniz umarım hepiniz iyisinizdir şuan bebişleriniz koynunda uyuyosunuzdur.ben ağustos annesi oldum:) 30 ağustosta geldi kızım o zamandan beri çok zor zamanla geçerdik kızımla davit 3 zehirlemesi yaşadık 2 aylıkken hastanelerde yattık şuan bin şükür iyiyiz.Ancak dün kalça gelişim geriliği olduğunu öğrenim aranızda var mı bu sorunu yaşayan? Hepinize iyi geceler diliyorum.
Canım başınız sağ olsun..allah mekanını cennet eylesin.Bas sagligi dileyen herkeze cok tesekkur ederim, her bir mesajiniz cok degerli benim icin. Minikleri hasta olanlarada cok gecmis olsun, bol bol temiz havaya cikarmayi unutmayin. Soguk havada bile gunde bir saat cikarmak bagisiklik sistemini guclendiriyor
Bende M Mismommy merak ediyorum..Kaanimiz iyileşiyor şükürler olsun. Beynindeki kanama alanı da tamamen toparlanır insallah bu hızlı büyüme sürecinde...
...ve yürekten diliyor ve inanıyorum ki hiçbir hasar kalmadan iyilesip, gülüp oynayacak, evlerinin neşesi, doğacak kardeş(ler)inin güçlü ağabeyi olarak ailesiyle daha nice sağlıklı, mutlu günlere kavuşacak.
M Mismommy canım sen nerelerdesin?
Bebeklerin ve sen iyisinizdir umarım.
Ben emzirme atleti kullanıyorum canım emzirirken pijamamın düğmelerini önden acıp emsirme atletinin kopcasını acıp emZırıyorum özellıkle gece kalk emzır süt sağ derken hemen karnım agrıyordu ve cocuga da gaz oluyordu sımdı cok rahat ettim. Hastalıklar evımızden uzakolsun ıbsallahBenim de esim sinirimi bozup durdu.ben 2 aydir hep ayni tarihte hasta oluyorum.o da cocugun kontrollerinin oldugu zamana denk geliyor.hastanede cocugu soy giydir derken acayip terliyorum.disari da cikinca buzzzzz...zaten daha cikmadan hissediyorum ayvayi yedigimi..bir de emzirmeler tabii ki hastalik icin alt yapi olussturuyordur.emzirirken istedigin kadar omuzlar ortuk olsun sirt karin vs hep acik.e gece en soguk saatlerde sicak yataktan kalkip emziriyoruz.sonra da hasta oldun da cocuga bulastirdin...
Ben de ben debende sevdım sleepy ı
Bu insanlar bi garipler gercekten.. bazen sanki bile isteye kalbınızı kırmak için konusuyorlar.. bu sürecte cok az kısıyle yakın görüşüyorum cekırdek aileler dısında bebegımızı sevmeye gelen kımse yok suan boyle mutluyum aman geldiler laf soylediler cocugu hasta edip gittiler inada bulundular gibi dertlerim kalmadı cok sukur bebegi görebler gördü bir fasıl bittiBöyle durumlarda kimse kendine pay çıkarmaz suçlayacak bir neden bulurlar. Eşin de sana destek olup bir an evvel iyileşmen için yardım etseymiş o zaman.
Bizde de kim aradıysa ne yaptınızda hasta oldu dedi. Çıplak halde soğuk suyun altına tuttum dedim. Hastanede bir kadın çok erken hasta etmişsin dedi. Hastaneye sabah 7de hava almaya giderken apartmandan ilk defa gördüğüm bir komşu, el kadar bebeyi nasıl hasta ettin dedi. Kalakaldım.
Ben de atlet kullanıyorum çok memnunumCanım ben emzirme atleti ve önü düğmeli pijama giyiyorum sırtım karnım üşümüyor gece emzirirken. Tabi ama dediklerine tamamen katılıyorum yine de sıcak yataktan çıkmak üşütüyor insanı. Her ne olursa olsun eşlerimizin bize destek olması lazım.
ben de sleepy gunduz kullanıp gece prima ya da huggies kullanıyordum ama baktım ki sleepy onlar dan farklı değil sanki çocuk en çok sleepy de rahat ettı. sadece sleepy takınca huysuzlanmıyor gıbı geldı bana hala da takip ediyorum anlamaya calısyorum
Canım Sen de mi emzirme seansındaydınBu insanlar bi garipler gercekten.. bazen sanki bile isteye kalbınızı kırmak için konusuyorlar.. bu sürecte cok az kısıyle yakın görüşüyorum cekırdek aileler dısında bebegımızı sevmeye gelen kımse yok suan boyle mutluyum aman geldiler laf soylediler cocugu hasta edip gittiler inada bulundular gibi dertlerim kalmadı cok sukur bebegi görebler gördü bir fasıl bitti
ben gün aşırı dışarı çıkartıyorum her gören üşütürsün hasta olur Bebek diyorBas sagligi dileyen herkeze cok tesekkur ederim, her bir mesajiniz cok degerli benim icin. Minikleri hasta olanlarada cok gecmis olsun, bol bol temiz havaya cikarmayi unutmayin. Soguk havada bile gunde bir saat cikarmak bagisiklik sistemini guclendiriyor
Sanirim bunlar tv izlemesinde sorun gormeyen insanardan, sqkin kendinizden süphe etmeyin ben 0 derecede bile disari cikariyorum (almanyada yasiyorum). Tabi ben donuyorum o ayri ama ufaklik sicacik yerinde yatiyor, kar kis, ruzgar, yagmur her sartda cikarin dediler bana ve cok sukur iyi ufaklik. Zaten daha cok sicakdan hastalaniyormus cocuk, o yuzden terletmemek gerekirmisben gün aşırı dışarı çıkartıyorum her gören üşütürsün hasta olur Bebek diyor
Dün eşim sosyal medyada resmimizi paylaşmış orada bile üşütürsünüz yorumları var
Türk annelerindeki üşütme kaygısı ve baskısı beynime işliyor artık kendimden şüphe eder oldum
Yok şekerim ben pimpirik seanslarındayım :)Canım Sen de mi emzirme seansındaydın
2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimigeçmiş olsun. sağlıkla büyüt yavrunu. dvit 3 zehirlenmesi nedir?
Merhaba eylül anneleri doğumdan önce hiç çıkmazken eller sonra aklıma geldiniz umarım hepiniz iyisinizdir şuan bebişleriniz koynunda uyuyosunuzdur.ben ağustos annesi oldum:) 30 ağustosta geldi kızım o zamandan beri çok zor zamanla geçerdik kızımla davit 3 zehirlemesi yaşadık 2 aylıkken hastanelerde yattık şuan bin şükür iyiyiz.Ancak dün kalça gelişim geriliği olduğunu öğrenim aranızda var mı bu sorunu yaşayan? Hepinize iyi geceler diliyorum.
2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi
Dr Banu demirpençeyi dinledim çoçuğu üşütüp hasta olması düşüncesi sadece Türk milletinde an diyorben gün aşırı dışarı çıkartıyorum her gören üşütürsün hasta olur Bebek diyor
Dün eşim sosyal medyada resmimizi paylaşmış orada bile üşütürsünüz yorumları var
Türk annelerindeki üşütme kaygısı ve baskısı beynime işliyor artık kendimden şüphe eder oldum
Çok geçmiş olsun canım benim hiç akla gelmicek bişey burda yazman iyi oldu bizler dikkat ederiz çok şükür ki yavruna bişey olmamış2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?