2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Oturduğumuz apartmanın arkasında kalan markete gittik oğlumla kangurusuna koydum sıkıca da giydirdim. Milletin tek söylediği üşütürsün... Hmm evet ben düşünemedim tabi dedim birine en son bide kötü kötü gözle bakıyorlar sanki çok vahim bişey yapmışım gibi. Akıl vermeyi ne çok seviyorlar eve gelmemiz 10 dakikayı bulmadı

çok geçmiş olsun, korkunç gerçekten. neyse ki bişey olmamış. gerçekten kimin aklına gelirdi ki..

Canın geçmiş olsun allahım kuzununsana bağışlamış bilemezdin ki böyle olucağını hep herşeyin iyisinolsun diye uğraşıyoruz onlar için

Kızlar bebeğim 15 haftalık iki haftaddır iki kere uykusundan aglayarak uyandı ve zor sakinleşti neden oluyor acaba ?

Off çok kötü birşey yaşamışsınız. Geçmiş olsun

Çok büyük geçmiş olsun. Kimin aklına gelebilir ki.

Çok geçmiş olsun. Eminim hiç birimiz dikkat etmiyordur o kısma. Yazdığın için sağ ol. Üzme kendini. Allah’ım korusun , sağlıklı ömür nasip etsin

Kaan dan iyi haberler geldikçe çok sukrediyorum. Elhamdulillah iyiye gidiyor daha da iyilesecek inşallah.
Bebeği hasta olanlar çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Kızlar bi sorum olacak. Bebişler i ne zman oturmaya baslayacaksiniz nasıl oturtacaksini z

6sydan sonra destekli oturtulabilir

Aramıza hoşgeldin :)

6 aylık olunca oturtucam canım

Yürüteç kullanacak olan var mı ben kullanmayı düşünüyorum 6 aylık olunca kısa sürelide olsa kullanılıyomuş pek emin olamadım ya

Amin canim. Rabbim Dilek ve dualarını kabul etsin insallah. Aramıza hosgeldin. Bu arada benim oğlumla ayni tarihte doğmuş kızın hayırlı evlat olsun insallah.
Amin hepimizin evladı önce anne babasına sonrada Vatana millete hayırlı evlat olsunlar. Tabi bizde onlara faydalı hayırlı anne baba olabilelim inş.

Çok geçmiş olsun. Böyle bişey aklıma bile gelmezdi. Bnde direk ağzına damlatıyorum.

Bn doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çokta memnunum. Pişik olmadı şimdiye kadar kaka fazla olursa taşıyor. Başlarda da sıkı olmasın diye gevşek bağladım sanırım o zaman çişi kaçırdı. Sonra dikkat edince sorun kalmadı. Tavsiye ederim.

Bacakları ve gövdesi arasında 120derecelik açı olacak sekilde kucağımda oturtuyorum.
İlk kızım 6 ay 4 günlükken, ikinci kızım da 6 ay 10 günlükken desteksiz oturmaya başlamıştı.
Her bebeğin gelişimi kendine özeldir tabii..
Ama kardeşler benziyor sanki...
İlk çocukta not ederseniz tarihleri ikincide büyük kolaylık oluyor.
Dişlerin çıkışı, cümleler kurarak konuşma ve yürüme de benzer zamanlara denk gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…