- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.461
Oturduğumuz apartmanın arkasında kalan markete gittik oğlumla kangurusuna koydum sıkıca da giydirdim. Milletin tek söylediği üşütürsün... Hmm evet ben düşünemedim tabi dedim birine en son bide kötü kötü gözle bakıyorlar sanki çok vahim bişey yapmışım gibi. Akıl vermeyi ne çok seviyorlar eve gelmemiz 10 dakikayı bulmadıben gün aşırı dışarı çıkartıyorum her gören üşütürsün hasta olur Bebek diyor
Dün eşim sosyal medyada resmimizi paylaşmış orada bile üşütürsünüz yorumları var
Türk annelerindeki üşütme kaygısı ve baskısı beynime işliyor artık kendimden şüphe eder oldum
çok geçmiş olsun, korkunç gerçekten. neyse ki bişey olmamış. gerçekten kimin aklına gelirdi ki..2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi
Canın geçmiş olsun allahım kuzununsana bağışlamış bilemezdin ki böyle olucağını hep herşeyin iyisinolsun diye uğraşıyoruz onlar için2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi
Off çok kötü birşey yaşamışsınız. Geçmiş olsun2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi
Gazı vardır canımKızlar bebeğim 15 haftalık iki haftaddır iki kere uykusundan aglayarak uyandı ve zor sakinleşti neden oluyor acaba ?
Sıktınkendini ağlarkem çıkardı ama var demek daha içerdeGazı vardır canım
Gaz sancısı giriyor canım hemen gazını cıkartırsan yenıden uyuyabılıtKızlar bebeğim 15 haftalık iki haftaddır iki kere uykusundan aglayarak uyandı ve zor sakinleşti neden oluyor acaba ?
Çok büyük geçmiş olsun. Kimin aklına gelebilir ki.2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi
Çok geçmiş olsun. Eminim hiç birimiz dikkat etmiyordur o kısma. Yazdığın için sağ ol. Üzme kendini. Allah’ım korusun , sağlıklı ömür nasip etsin2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi
6sydan sonra destekli oturtulabilirKaan dan iyi haberler geldikçe çok sukrediyorum. Elhamdulillah iyiye gidiyor daha da iyilesecek inşallah.
Bebeği hasta olanlar çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Kızlar bi sorum olacak. Bebişler i ne zman oturmaya baslayacaksiniz nasıl oturtacaksini z
Aramıza hoşgeldin :)Merhaba Eylül anneleri bnde Eylül annesiyim. Hamileliğimin başlarından beri sizleri dışarıdan takip ediyordum. Yeri geldi aranızda hasta olanlara dua ettim. Yeri geldi iş ve kv sıkıntısı çekenlere kolaylıklar diledim. Siz farketmesizde sessizce sizinleydim. Taa ki @passionete ın bebeği Kaan tekrar hastaneye yatırılıp okunmaya dua edilmeye başlanınca bnde dualarımı iletmek istedim.
8 Eylülde normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Öyle güzel duygu ki hep dua ettim Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Sağlık ve sıhhatli kucaklarına alıp hayırlısıyla büyütmeyi nasip et diye. Halen daha ederim. Şükür ki Rabbim bize de bu güzel duyguyu tattırdı. Doğumdan sonra ilk Dr konrolümüze gittiğimizde yatacak değerde sarıldığı çıktı meleğimin. Yavrum iyileşmesi için hastaneye bırakacaktım ama bu bnm için hiç kolay olmadı. Yavrum kucağında girdiğim hastaneden elim kolum boş çıkmak çoookkk zoruma gitti. Tabiri caizse salya sümük ağlayarak bıraktım meleğimi hastaneye. Bir gün kaldı yavrum hastanede ama bnm için çok zor bir süreçti. Rabbim @passionete sabır ve kolaylıklar versin. KAAN inş biran önce iyileşir ve anne babasına kavuşur. Rabbim evlatları anne babasız bırakmasın. Anne babalara da evlat acısı yaşatmasın.
Tekrar merhaba.
6 aylık olunca oturtucam canımKaan dan iyi haberler geldikçe çok sukrediyorum. Elhamdulillah iyiye gidiyor daha da iyilesecek inşallah.
Kızlar bi sorum olacak. Bebişler i ne zman oturmaya baslayacaksiniz nasıl oturtacaksini z
Hoş buldum. :)Aramıza hoşgeldin :)
Amin hepimizin evladı önce anne babasına sonrada Vatana millete hayırlı evlat olsunlar. Tabi bizde onlara faydalı hayırlı anne baba olabilelim inş.Amin canim. Rabbim Dilek ve dualarını kabul etsin insallah. Aramıza hosgeldin. Bu arada benim oğlumla ayni tarihte doğmuş kızın hayırlı evlat olsun insallah.
Çok geçmiş olsun. Böyle bişey aklıma bile gelmezdi. Bnde direk ağzına damlatıyorum.Merhaba eylül anneleri doğumdan önce hiç çıkmazken eller sonra aklıma geldiniz umarım hepiniz iyisinizdir şuan bebişleriniz koynunda uyuyosunuzdur.ben ağustos annesi oldum:) 30 ağustosta geldi kızım o zamandan beri çok zor zamanla geçerdik kızımla davit 3 zehirlemesi yaşadık 2 aylıkken hastanelerde yattık şuan bin şükür iyiyiz.Ancak dün kalça gelişim geriliği olduğunu öğrenim aranızda var mı bu sorunu yaşayan? Hepinize iyi geceler diliyorum.
Bn doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çokta memnunum. Pişik olmadı şimdiye kadar kaka fazla olursa taşıyor. Başlarda da sıkı olmasın diye gevşek bağladım sanırım o zaman çişi kaçırdı. Sonra dikkat edince sorun kalmadı. Tavsiye ederim.Tkb3 canım emiciliği en az premium care kadar iyi
Dün sabahtan dışarıdaydık,sabah uyudupu için değiştiremedim eve gelmemiz öğleni buldu.Bez artık taşacak gibiydi ama dışarı sızdırma yoktu.
Geceleri de takabilirsin
Bacakları ve gövdesi arasında 120derecelik açı olacak sekilde kucağımda oturtuyorum.Kaan dan iyi haberler geldikçe çok sukrediyorum. Elhamdulillah iyiye gidiyor daha da iyilesecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?