2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ascesr canım benim kızım da 15.haftasında ve uykusundan ağlayarak uyandı,gazı yok kusması da yok böyle dudağını büküp büküp ağlayarak uyandı
Bir kere de uykuda hıçkırığına denk geldim.ağlamıyordu ama hıçkırıyordu
Rüya görüyordur diye düşündüm

oğlum 3.5 aylık oldu ama erken diş çıkaracak galiba salyası aşırı arttı ve sabah kalktıgındna beri ağlıyor şimdi zor daldı . ne yapmalıyım bilen var mı kızlar?

Uzun süre giremiyorum bir bakıp çıkıyorum kızlar.Anlatmıştim biraz zor günler geçiriyoruz ailece ,ama olsun şükür halimize diyip günü geçiriyorum...
Kaan nasıl olmuş diye,topiğimizde durumlar nasıl diye..
Hasta bebelerimize geçmiş olsun herşey bizim için daha kötü olanlar gelsin aklımıza ,bizde 16. Haftamızı yaşıyoruz Allahım huyu tamamen değişti Afra'mın..
Memeden ayrılmayan çocuk memeyi almadı bugün kandırarak 5 er dk. İki defa verebildim.
Çok şükür halimize tabiki...Dilimde duamda kendi sıkıntımız ,birde Kaan ve onun gibi bebişler var..
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah..

canım bu günler de geçecek. hepimizin geriye dönüp baktığında hiçbirşeyin düzelmeyeceğini düşündüğü kara geceleri olmuştur muhakkak. bazen hastalık, bazen parasal sıkıntılar.. sen evlatlarına sarıl, rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın, rızkınızı genişletsin inşallah.

oğlum 3.5 aylık oldu ama erken diş çıkaracak galiba salyası aşırı arttı ve sabah kalktıgındna beri ağlıyor şimdi zor daldı . ne yapmalıyım bilen var mı kızlar?
bizde aynı durumdayız. bol salya ve huzursuzluk, neden olduğunu bulamadığım ağlamalar.. alt damağında sivilce gibi 2 nokta beyazlık var. sanırım diş geliyor, damağı yarmaya çalıştıkça da canı acıyor kuzumun.

Canım bizde de aynı en ön alt damakta ıkı beyazlık var diş cıkacakmıs gibi ve bugüne kadar hep parmagını emmek istiyordu son zamanlarda bakıyorum da parmagını ısırıyor. Tahta kasıkla damla verıyorum o arada bıle hemen dıs kasımak ıstıyor

4 aydan sonra oturtulabilir canım

Yürüteç kullanacak olan var mı ben kullanmayı düşünüyorum 6 aylık olunca kısa sürelide olsa kullanılıyomuş pek emin olamadım ya
Hiç tavsiye etmiyorum. Hem bebeğin kas iskelet gelişimini olumsuz etkiliyor, ( parmak ucunda yürümeden tut kalça gelişimine kadar) hem de ev kazalarının bir çoğu yürüteçle oluyormuş

Bir şey merak ettim canım. Neden metal kaşık değdirmemek istedin ne zararı var? Bir kaç kere kullandım da o yüzden soruyorum

Sağol canım. Bende 4. Aydan sonra destekli oturabilecegini biliyordum arkadaşlar 6. Ay diyince yanlış biliyorum heralde demiştim. Kızımın bir ajandası var bende not ediyorum özellikle hastalandiginda dr un yaptıklarını söylediklerini ilaçlarını, gelişiminde ki farklılıkları. Ne kadar unutmam desek de unutuluyor çünkü...

Yürüteç kullanacak olan var mı ben kullanmayı düşünüyorum 6 aylık olunca kısa sürelide olsa kullanılıyomuş pek emin olamadım ya
Ayşe önerin kitabında yürüteci alışveriş listenizden çıkarın diyordu. Tavsiye edilmiyormus bende kullanmayacam inşallah. İlk arabam tarzı şeyler var ilerleyen zamanlarda onlardan almayi düşünüyorum

Çoğu kişi sleppy den memnun kalmış beğendiğiniz bi bez olmasi ne güzel... ben sleppy kullandığım da kızımın altı devamli ıslak gibi hissediyorum yani açtığımda pecete yle kuruluk testi yapsam pecete islanacakmis gibi. Buda kızımı rahatsız eder diye düşünüyorum. Fakat sleppy bizdeki molfix den çok daha iyi. Sanırım eşim eski molfix lerden almış çünkü desenleri reklamlardakinden farklı. Ama hiç beğenmedim. 3 numara ve kızımda 6 küsür kilo. Ama bacaklarını acayip sıkıyor altını açtığımda kıpkırmızı oluyo bacakları. Kesimi berbat.
Arkadaşım denemem için huggies verdi. Sırtında bariyer yok ama lastik var kullandığım zamanlarda hiç kakasını tasirmadi. Memnun kaldım. Prima da sleppy de molfix de sirttan lastik yada bariyer olmadığı için kaka disari çıkıyordu. Bu da beni çok yoruyordu. Sanırım bizim için deneme sırası huggies e geldi. İnşallah memnun kalırız...

Ne zaman büyüme ve gelişmede bir üst aşamaya geçmiş not edince süreç de eğlenceli geciyor. ne zaman ilk kelimeler söylendi, ilginç gelen söylediği kelimeler, ne zaman ilk cümleler, komik cümleleri (orn.geçenlerde hastaydim. Ortanca kızım (22aylik) elindeki ayva dilimini bana uzattı. Hasta olduğum icin hepsini ağzıma aldim ona mikrop bulasmasin diye. Minigim ağlamaya başladı. Açıklamaya çalıştım"annecim ben hastayım ya... ...benim agzimdaki mikroplar sana bulasmasin diye hepsini yedim" cevap: "hasta oldun... ayvayı yedin...") bunu hemen not ettim

İki kızımı da yurumeye başlatan oyuncak bu oldu. Pazardan 20tl.ye almıştık.

ben bi kere elimi güzelce yıkayıp parmağımla kaşıdım da mest oldu :)

Bende o yüzden pek emin olamıyorum ilk arabam olarak almayı da düşündüm aslında kullananların yorumlarına baktım düşme olayı çok oluyomuş

Canım ben huggies aldım çok memnunum arkasındaki lastik belini iyi kavradığı için hiç taşmadı önceden prima premium care kullanıyordum memnun kalmadım şuan gayet iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…