- 14 Kasım 2017
- 162
- 184
- 53
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.501
Kalça testi yaptırıp olumsuz sonuç olan annemiz var mı?[/QUOT
İlk yaptırdığımızda sol kalçasında vardı bir ay sonra tekrar yaptırdık hiçbirşey çıkmadı canım geçmişti
Çok araştırdım ama etrafımda kullanan insanlar var hiçbirşeyin olmadığını söylediler ben de kullanmışım bebekken bilmiyorum kafam karışıyor birazcıkyürüteç hiç tavsiye edilmiyor canım. netten bi oku istersen..
Tamamiyle saçmalığımdan yoksa birşey bildiğim falan yokBir şey merak ettim canım. Neden metal kaşık değdirmemek istedin ne zararı var? Bir kaç kere kullandım da o yüzden soruyorum
Nasıl düzeldi peki aparat falan kullandınız mı?2 aylıkken yaptırdığımda sol tarafta sorun vardı. 4 aylık yapıldı düzelmiş
Bebeklerin çoğunda özellikle erken doğanlarda görülebiliyor hafif derecede. Hiçbir şey vermediler 3 ay bitsin tekrar bakalım dediler.Nasıl düzeldi peki aparat falan kullandınız mı?
Çok araştırdım ama etrafımda kullanan insanlar var hiçbirşeyin olmadığını söylediler ben de kullanmışım bebekken bilmiyorum kafam karışıyor birazcık
Evet benim de favorim Huggies oldu. Molfix eski modelden almışım. Bitirmeye çalışıyorum. Sonra hep huggies kullanacağızCanım ben huggies aldım çok memnunum arkasındaki lastik belini iyi kavradığı için hiç taşmadı önceden prima premium care kullanıyordum memnun kalmadım şuan gayet iyiyiz
Benim kızımın elleri uykuya geçerken öyle bi rahat durmuyor.Kizlar sizlere birsey danismak istiyorum.
Benim kizim yataginda sirt ustu yatarken dalacagi esnada ve uyanmak uzere oldugunda kafasini saga sola cok hizli sekilde cevirip duruyor. Gozleri kapali oluyor anlatabildim mi bilemiyorum.
Sizde de boyle bi durum var mi?
Neden boyle yapiyor acaba
Ben molfiks yeni çıkandan aldım memnun kalmadımEvet benim de favorim Huggies oldu. Molfix eski modelden almışım. Bitirmeye çalışıyorum. Sonra hep huggies kullanacağız
Benim kızımda da benzer bi durum var. Yatağına uyusun diye yatıyorum eller ayaklar hiç durmuyor tavana bakarak cirpiniyor önce cibinlikten mi korkuyor dedim tülünü çıkardım olmadi sonra aparatini çıkardım yine bir degisiklik olmadı hala ayni. Son zamanlarda bu durumdan dolayi hiç yatağında uyutamiyorum. Nedenini bende merak ediyorum.Kizlar sizlere birsey danismak istiyorum.
Benim kizim yataginda sirt ustu yatarken dalacagi esnada ve uyanmak uzere oldugunda kafasini saga sola cok hizli sekilde cevirip duruyor. Gozleri kapali oluyor anlatabildim mi bilemiyorum.
Evet canım haklısın zaten çocukları olanlar yaşayıp görüyo tecrübeli oluyorlar bende onlardan yararlanıyorum herşeyi doktorlarların dediği gibi yapsak Hiçbirşey yapamayız biraz da rahat olmak gerekiyorBen kullandim cnm etrafimdaki herkeste jullandi suana kadar yurutecten su old gibi bi sikayet duymadim oglum onbucuktq yurudu bacaklari ne egri nede kalcada sorun var cok sukur bu sana kalmis birsey kendi tercihin nacizena oturtma knusundada bebeginizi takip edin oturmak istiyorsa oturtun destekli ilk oglum bes aylikti desteksiz kndi oturtuyordu doktorlara anneme anaanneme guvendigimden daha az guveniyorum tecrube eden annelerimiz daha cok onlara soruyirum ben simdiki oglumda oturmak istiyor resmen cocuk oturtuldugunda gulucukler saciyorr cok tutmasamda simdiye kadar iki uc ker3 oturttum bn yanina yastik koyarak 3 dakika kadar oturuyor dusmuyoda bn kendik kaldiriyorum gecen gun instgramda bir yazi okidum muhakkak goren olmustur emzik kullanmak icin 6 neden die hani emzik kesinlikle kullanilmamliydi? Doktorlar deilmi surda 5 6 yila kadar ic yagi tereyagi kullanmayin kesinlikle diyen simdi ne diyorlar bu yaglari kullanin yemekleilrinizde saglikli olan dogal olan bu yglar die en son aci tecrubemde gene bu doktorlar onermiodan geldi oglum on gundur hasta bitmeyen oksuruk balgam azda atesi oldu bir haftadr ilac kullaniyoruz ilerleme olmadi ama gerilemede olmadi anneme geldim ilaci kestirdi koyun yagi varmis isitip gogsune sirtina surup pecete koydu bi sardi cocuk terden sirilsiklam kalmis uyandiginda hemen degistim ustunubsaka gibi kalktigi gibi balgamlarini cikardi kustu yarisini yarisinida burnundan atti bir gece cnm bir gecedee suan gecti coksukur bana ilk gn evinde kndin yap dedi bnde inat ettim dok ilac verdi olmaz oyle sey die simdi kndjme kiziyorum cocuguma yazik hem ilac verdim bosuna hemde 10 gndur bosuna kndimde cocukta eziyet cektik ne yemek yedi ne uyudu oksurdu durdu aptal kafam die cok uzun oldu ama benim kndi dusuncem bu acikcasi herkesn kendi bilicegi sey tabi
Kizlar sizlere birsey danismak istiyorum.
Benim bebeğim de yapıyor. Önceleri saçlarının dökülmesi nedeniyle acaba kafası mı kasiniyor dedim, ama gozlemleyince anladım ki ağızdan gazını çıkarmak icon yapıyor. Çünkü eğer başarılı olduysa kafasını bir daha sallamıyor.Benim kızımda da benzer bi durum var. Yatağına uyusun diye yatıyorum eller ayaklar hiç durmuyor tavana bakarak cirpiniyor önce cibinlikten mi korkuyor dedim tülünü çıkardım olmadi sonra aparatini çıkardım yine bir degisiklik olmadı hala ayni. Son zamanlarda bu durumdan dolayi hiç yatağında uyutamiyorum. Nedenini bende merak ediyorum.
Benim kızımın elleri uykuya geçerken öyle bi rahat durmuyor.
Benimkinin eller yanda cok hareketli olmuyor ama ayaklar bisiklet suruyo gibi :) kafasi bir sag bir sol hic durmadan ceviriyor. Bir iki kez de degil baya surduyor.Benim kızımda da benzer bi durum var. Yatağına uyusun diye yatıyorum eller ayaklar hiç durmuyor tavana bakarak cirpiniyor önce cibinlikten mi korkuyor dedim tülünü çıkardım olmadi sonra aparatini çıkardım yine bir degisiklik olmadı hala ayni. Son zamanlarda bu durumdan dolayi hiç yatağında uyutamiyorum. Nedenini bende merak ediyorum.
Geçmiş olsun çok dikkat gerek gerçekten2 ay aşımızdan sonra sağlık ocağı devit 3 verdi 2 şişemizi kullanıyorduk tâbi ben kızımın ağzıma hiç metal sürmeme kararımla ağzıma damlatıyordum hep yeni aldığın şişenin iç kapağı açıkmış kızımın ağzıma döküldü tamamiyle benim hatam yani 15. Dk hastaneye gittiğimizde gözüne kan oturmuştu o gece midesi yıkandı ancak gece nefesi kesilmişti.zor kendine geldi rabbim kimseye yaşatmasın vicdan azabından psikolojim bozuldu resmen dikkat edin annenler küçücük bir ihlal yüzünden kaybediyordum bebeğimi
Benimkinin saci yokKızlar bebişlerinizin saçlarını kestiniz mi? Çok dökülüyo benim oğluşun saçları, napıcam bilemedim. Kessem mi diye düşünüyorum ama nasıl kesicem?
Mantikli, benim kizim yatar pozisyondayken hic agzindan gaz cioamadigi icin baglantisini cozememistim. Emzirip koyuyorum gazini cikarsam hic uyumaz heraldeBenim bebeğim de yapıyor. Önceleri saçlarının dökülmesi nedeniyle acaba kafası mı kasiniyor dedim, ama gozlemleyince anladım ki ağızdan gazını çıkarmak icon yapıyor. Çünkü eğer başarılı olduysa kafasını bir daha sallamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?