- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.521
İnsallah sapasaglam cikacak Kaanimiz, guzel haberler bekliyoruz Allahin izniyleKızlar son mesaj
Canim simdi ciktik doktorun yanindan. Kalbi ile ilgili iyiye gidis soz konusu. Ama beynine pihti atmis alan biraz buyuk ve sol tarafini etkilemis gibi gorunuyor dedi. Kısmi felc gibi olabilir dedi. Boyle oldugu icin uyanmasi zaman alabilir dedi. Ve hasarin boyutu ancak uyaninca belli olucak. Yavas yavas ilaclari azaltip uyandirmayi deniycekler sonra da solunumdan ayirmayi. Bakalim bekliycez.
Amin cnm inşallah...canım bu günler de geçecek. hepimizin geriye dönüp baktığında hiçbirşeyin düzelmeyeceğini düşündüğü kara geceleri olmuştur muhakkak. bazen hastalık, bazen parasal sıkıntılar.. sen evlatlarına sarıl, rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın, rızkınızı genişletsin inşallah.
Daha iyi haberlerini alırız inşallah Kaan'ınKızlar son mesaj
Canim simdi ciktik doktorun yanindan. Kalbi ile ilgili iyiye gidis soz konusu. Ama beynine pihti atmis alan biraz buyuk ve sol tarafini etkilemis gibi gorunuyor dedi. Kısmi felc gibi olabilir dedi. Boyle oldugu icin uyanmasi zaman alabilir dedi. Ve hasarin boyutu ancak uyaninca belli olucak. Yavas yavas ilaclari azaltip uyandirmayi deniycekler sonra da solunumdan ayirmayi. Bakalim bekliycez.
Kızlar son mesaj
Çok şükür canı sağ ya bunu da atlatacak kaancık her şey geçecek öyle kısmi felç gibi bir tabloda hiç olmaz inşallah Allahım yardım etsin Kaan’a ve ailesineKızlar son mesaj
Canım bizdede durum öyleydi kıl kıl hep üstü saç oluyordu 2 hafta önce eşim traş makinesi var saçta kesiyor oglumuzu traş etti çok güzel oldu biraz kel oldu ama şimdi çıkmaya başladılarKızlar bebişlerinizin saçlarını kestiniz mi? Çok dökülüyo benim oğluşun saçları, napıcam bilemedim. Kessem mi diye düşünüyorum ama nasıl kesicem?
tüm kalbimle, gece bile hasarsız atlatması için dua ediyorum. lütfen haberdar etmeye devam et. şimdi dualarımız korkulduğu gibi felç vs olmaması için. rabbimden mucizesini diliyorum, kaan boğazımda bir düğümKızlar son mesaj
Aynen canım çok güzel anlatmışsın artık bişey yazamıyorum bile okuyunca üzüntüden kahroluyorum hasar felç duymak bile istemiyorum inşallah çok sağlıklı artık diye yazısını okuruztüm kalbimle, gece bile hasarsız atlatması için dua ediyorum. lütfen haberdar etmeye devam et. şimdi dualarımız korkulduğu gibi felç vs olmaması için. rabbimden mucizesini diliyorum, kaan boğazımda bir düğüm
Kizlar sizlere birsey danismak istiyorum.
Benim kizim yataginda sirt ustu yatarken dalacagi esnada ve uyanmak uzere oldugunda kafasini saga sola cok hizli sekilde cevirip duruyor. Gozleri kapali oluyor anlatabildim mi bilemiyorum.
Sizde de boyle bi durum var mi?
Neden boyle yapiyor acaba
Canım bizdede durum öyleydi kıl kıl hep üstü saç oluyordu 2 hafta önce eşim traş makinesi var saçta kesiyor oglumuzu traş etti çok güzel oldu biraz kel oldu ama şimdi çıkmaya başladılar
inşallah ya hatta annesi gelsin, kızlar evdeyiz, atlattık şükür desin.. bütün bütünnnn bebeklere şifa versin allahım!Aynen canım çok güzel anlatmışsın artık bişey yazamıyorum bile okuyunca üzüntüden kahroluyorum hasar felç duymak bile istemiyorum inşallah çok sağlıklı artık diye yazısını okuruz
Evet evet uyanirken de aynen boyle uyaniyor.Aynen bizdede var.
Ayağımda sallarken uykusu geliyor.tam dalmak üzereyken sağa sola çeviriyor başını.sanki yastığa yerleşmek istiyor.ben öyle anlıyorum.
Uyanırkende öyle çeviriyor.sonra ellerini ağzına yüzüne getirip uyanıyor :)
Bence normal canım
Uzun süre giremiyorum bir bakıp çıkıyorum kızlar.Anlatmıştim biraz zor günler geçiriyoruz ailece ,ama olsun şükür halimize diyip günü geçiriyorum...
Kaan nasıl olmuş diye,topiğimizde durumlar nasıl diye..
Hasta bebelerimize geçmiş olsun herşey bizim için daha kötü olanlar gelsin aklımıza ,bizde 16. Haftamızı yaşıyoruz Allahım huyu tamamen değişti Afra'mın..
Memeden ayrılmayan çocuk memeyi almadı bugün kandırarak 5 er dk. İki defa verebildim.
Çok şükür halimize tabiki...Dilimde duamda kendi sıkıntımız ,birde Kaan ve onun gibi bebişler var..
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah..
Mide gazı olunca öyle yapıyor canım bnm bebeğim de. Ağlayıp uyanıyor sonra daBenimkinin eller yanda cok hareketli olmuyor ama ayaklar bisiklet suruyo gibi :) kafasi bir sag bir sol hic durmadan ceviriyor. Bir iki kez de degil baya surduyor.
Diş kaşıyıcısı verılır mı bizim bebeklere acaba doktoruna soran oldu mu ?ben bi kere elimi güzelce yıkayıp parmağımla kaşıdım da mest oldu :)
Canim ben sormadim ama veriyorum. Bi sakincasi olurmu ki? Cok hosuna gidiyor gicir gicir da bi ses geliorDiş kaşıyıcısı verılır mı bizim bebeklere acaba doktoruna soran oldu mu ?
Amin inşallah cnm..rabbim darda olan herkese merhamet etsin inşallah..
Su gaz olaylari bitse de rahatlasak :)Mide gazı olunca öyle yapıyor canım bnm bebeğim de. Ağlayıp uyanıyor sonra da
Evet evet uyanirken de aynen boyle uyaniyor.
Zamanla gecer o zaman bekleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?