2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnsallah sapasaglam cikacak Kaanimiz, guzel haberler bekliyoruz Allahin izniyle

Amin cnm inşallah...
Tabiki herşey insanoğlu için.
Bizide duana aldığın için teşekkür ediyorum .
Sağlığımız yerinde olsun herşey düzelir ,gelir geçer inşallah..

Daha iyi haberlerini alırız inşallah Kaan'ın

Bukadar duacısi var inşallah atlatacak bu süreci de..

Son düzenleme:

İnşallah sağ salim çıkıcak hastaneden kuzum benim, Rabbim yardımcısı olsun. Annesine babasına Sabırlar versin inşallah, dualarım onlarla

Çok şükür canı sağ ya bunu da atlatacak kaancık her şey geçecek öyle kısmi felç gibi bir tabloda hiç olmaz inşallah Allahım yardım etsin Kaan’a ve ailesine

Kızlar bebişlerinizin saçlarını kestiniz mi? Çok dökülüyo benim oğluşun saçları, napıcam bilemedim. Kessem mi diye düşünüyorum ama nasıl kesicem?
Canım bizdede durum öyleydi kıl kıl hep üstü saç oluyordu 2 hafta önce eşim traş makinesi var saçta kesiyor oglumuzu traş etti çok güzel oldu biraz kel oldu ama şimdi çıkmaya başladılar

tüm kalbimle, gece bile hasarsız atlatması için dua ediyorum. lütfen haberdar etmeye devam et. şimdi dualarımız korkulduğu gibi felç vs olmaması için. rabbimden mucizesini diliyorum, kaan boğazımda bir düğüm

Aynen canım çok güzel anlatmışsın artık bişey yazamıyorum bile okuyunca üzüntüden kahroluyorum hasar felç duymak bile istemiyorum inşallah çok sağlıklı artık diye yazısını okuruz

Aynen bizdede var.
Ayağımda sallarken uykusu geliyor.tam dalmak üzereyken sağa sola çeviriyor başını.sanki yastığa yerleşmek istiyor.ben öyle anlıyorum.
Uyanırkende öyle çeviriyor.sonra ellerini ağzına yüzüne getirip uyanıyor :)
Bence normal canım

Canım bizdede durum öyleydi kıl kıl hep üstü saç oluyordu 2 hafta önce eşim traş makinesi var saçta kesiyor oglumuzu traş etti çok güzel oldu biraz kel oldu ama şimdi çıkmaya başladılar

Aaa bizde de var ondan, eşim teklif ettide keselim diye canı yanar mı falan diye bir tereddüt ettim. Bizde o şekilde keselim o zaman çünkü dediğin gibi üstü falan hep küçük küçük saç. Teşekkür ederim canım :)

Aynen canım çok güzel anlatmışsın artık bişey yazamıyorum bile okuyunca üzüntüden kahroluyorum hasar felç duymak bile istemiyorum inşallah çok sağlıklı artık diye yazısını okuruz
inşallah ya hatta annesi gelsin, kızlar evdeyiz, atlattık şükür desin.. bütün bütünnnn bebeklere şifa versin allahım!

Evet evet uyanirken de aynen boyle uyaniyor.
Zamanla gecer o zaman bekleyelim :)

rabbim darda olan herkese merhamet etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…