- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.541
Benimki kafasini sag sol cevirerek yatagin kenarina kaymayi basariyor :)Benimkinin eller yanda cok hareketli olmuyor ama ayaklar bisiklet suruyo gibi :) kafasi bir sag bir sol hic durmadan ceviriyor. Bir iki kez de degil baya surduyor.
Ben veriyorum zaten kutuda 4. Aydan itibaren yaziyordu, yani sorun olacagini sanmiyorumDiş kaşıyıcısı verılır mı bizim bebeklere acaba doktoruna soran oldu mu ?
Ben de veriyorum. Buzdolabında soğutuyorum hattaDiş kaşıyıcısı verılır mı bizim bebeklere acaba doktoruna soran oldu mu ?
Koydugum sekilde bulamiyorum zaten :) bir de yatagi egimli hem asagiya hem de ya saga ya sola kaymis oluyo :)Benimki kafasini sag sol cevirerek yatagin kenarina kaymayi basariyor :)
eve canım erken diş galiba .hemşire damak şişer şişer iner bir bakarsın cıkmıs dedibizde aynı durumdayız. bol salya ve huzursuzluk, neden olduğunu bulamadığım ağlamalar.. alt damağında sivilce gibi 2 nokta beyazlık var. sanırım diş geliyor, damağı yarmaya çalıştıkça da canı acıyor kuzumun.
molfix in 3 nmarası resmn diğer bezlerin 1 numarası gibi çokk küçük ben de aldım hiçç begenmedım yarım saatte bır takıp cıkarıp atıyorumÇoğu kişi sleppy den memnun kalmış beğendiğiniz bi bez olmasi ne güzel... ben sleppy kullandığım da kızımın altı devamli ıslak gibi hissediyorum yani açtığımda pecete yle kuruluk testi yapsam pecete islanacakmis gibi. Buda kızımı rahatsız eder diye düşünüyorum. Fakat sleppy bizdeki molfix den çok daha iyi. Sanırım eşim eski molfix lerden almış çünkü desenleri reklamlardakinden farklı. Ama hiç beğenmedim. 3 numara ve kızımda 6 küsür kilo. Ama bacaklarını acayip sıkıyor altını açtığımda kıpkırmızı oluyo bacakları. Kesimi berbat.
Arkadaşım denemem için huggies verdi. Sırtında bariyer yok ama lastik var kullandığım zamanlarda hiç kakasını tasirmadi. Memnun kaldım. Prima da sleppy de molfix de sirttan lastik yada bariyer olmadığı için kaka disari çıkıyordu. Bu da beni çok yoruyordu. Sanırım bizim için deneme sırası huggies e geldi. İnşallah memnun kalırız...
oğlum huzursuz olunca yapıyorKizlar sizlere birsey danismak istiyorum.
Benim kizim yataginda sirt ustu yatarken dalacagi esnada ve uyanmak uzere oldugunda kafasini saga sola cok hizli sekilde cevirip duruyor. Gozleri kapali oluyor anlatabildim mi bilemiyorum.
Sizde de boyle bi durum var mi?
Neden boyle yapiyor acaba
ben aldım diş kasıyıcı a ma ilgilenmıyor atıyorrr kolumu kemırmek ıstiyorDiş kaşıyıcısı verılır mı bizim bebeklere acaba doktoruna soran oldu mu ?
Yok canım yanmıyor aksıne masaj gibi geldi bizimki hiç sesini cıkarmadı biz kızımızında kesmiştik tecrubeli iz bu konuda hem sık hem daha iyi uzadı saçları. Eşim oğlanı hep böyle kesicem diyo şimdiden kavga ediyoruz ben kestirmem diyorum bakalım nolcakAaa bizde de var ondan, eşim teklif ettide keselim diye canı yanar mı falan diye bir tereddüt ettim. Bizde o şekilde keselim o zamançünkü dediğin gibi üstü falan hep küçük küçük saç. Teşekkür ederim canım :)
Ben veriyorm canım biraz ısırıyor zaten daha kuvvetli değiller elinde tutuyor bir süre bakıyor falan biraz oyalanıyor :)Diş kaşıyıcısı verılır mı bizim bebeklere acaba doktoruna soran oldu mu ?
Bizim ki şişkoluktan pek hareket edemiyorKoydugum sekilde bulamiyorum zaten :) bir de yatagi egimli hem asagiya hem de ya saga ya sola kaymis oluyo :)
Hahhhhha haa :))) yerim ya o tosbigi :) masallah kuzuyaBizim ki şişkoluktan pek hareket edemiyor
Bı deneme amaclı verdım sonra yanlıs bı temas olursa canı acımasın dıye elınden aldım aman allahım kıyametler koptu boyle bir cingenelık uzun Zamandır görmemıstım :) doktorum onayladı buarada sulu dıs kasıyıcısını bılgınız olsun.Ben veriyorm canım biraz ısırıyor zaten daha kuvvetli değiller elinde tutuyor bir süre bakıyor falan biraz oyalanıyor :)
Canım ılk zamanlar benımkı de yalayıp emıyordu suan komple ısırmak ıstıyor. Orta parmagını kendını kusturana kadar emerdı sımdı ısaret parmagıyla tektek damagını kasıyor ısırıyor. Tahta kasıkla damla verıyorum tadını hıc sewmıyor ama tahtayı yakalayıp ısırmak ıcın sımdılerde cok heyecanlı :) ısımız var bunlarla..ben aldım diş kasıyıcı a ma ilgilenmıyor atıyorrr kolumu kemırmek ıstiyor
Evet göze gelmemesine dikkat etmeniz gerekiyor kızıma bi iki kez uygulamıstm büyüktü tabi bebekler de biraz sıkıntı birde hırıltılı öksürenlere tavsiyem var hakiki yagı yakıp gögsüne masaj yaparak sürdüm bi kaç kere bez koydum çok fark ediyor ilerlemeyenler yapabilir ortalık salgın malesefEvde buhar uygulayanlar az önce bir araştırayım dedim yoğunluktan fırsat olmamıştı, çok canım sıkıldı. Biz buharı verirken bir çoğunda uyanık oluyor ve oyalamak için hafif sallıyorduk tabi o sırada gözüne de gidiyordu buharı. Uygulama sonrası yüzünü hep yıkadım ama şuan düşündükçe yeterli bulmadım. Bu ilaçlar göze zararlıymış
Evet canım bizimki suluBı deneme amaclı verdım sonra yanlıs bı temas olursa canı acımasın dıye elınden aldım aman allahım kıyametler koptu boyle bir cingenelık uzun Zamandır görmemıstım :) doktorum onayladı buarada sulu dıs kasıyıcısını bılgınız olsun.
Ay miğdesi bulanana kadar parmaklarını sokuyor o değil parmakları incelcek emzikte tutmuyor ya ben oioi uyku arkadaşı var emzikli onu sipariş verdim hem dişte kaşıyorlarmış soothie gibi bakalım görüşlerimi paylaşıcamCanım ılk zamanlar benımkı de yalayıp emıyordu suan komple ısırmak ıstıyor. Orta parmagını kendını kusturana kadar emerdı sımdı ısaret parmagıyla tektek damagını kasıyor ısırıyor. Tahta kasıkla damla verıyorum tadını hıc sewmıyor ama tahtayı yakalayıp ısırmak ıcın sımdılerde cok heyecanlı :) ısımız var bunlarla..
Sothie yi de tutmadı benım kız 5dk sonra ıkı metre öteye fırlatıp attı :) bende cok begenıyorum obları fıkır olarak cok ıyı hıjyenık kapakları da oluyo mis gibi. Insallah sever bebısınAy miğdesi bulanana kadar parmaklarını sokuyor o değil parmakları incelcek emzikte tutmuyor ya ben oioi uyku arkadaşı var emzikli onu sipariş verdim hem dişte kaşıyorlarmış soothie gibi bakalım görüşlerimi paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?