2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
eve canım erken diş galiba .hemşire damak şişer şişer iner bir bakarsın cıkmıs dedi

molfix in 3 nmarası resmn diğer bezlerin 1 numarası gibi çokk küçük ben de aldım hiçç begenmedım yarım saatte bır takıp cıkarıp atıyorum

oğlum huzursuz olunca yapıyor

Yok canım yanmıyor aksıne masaj gibi geldi bizimki hiç sesini cıkarmadı biz kızımızında kesmiştik tecrubeli iz bu konuda hem sık hem daha iyi uzadı saçları. Eşim oğlanı hep böyle kesicem diyo şimdiden kavga ediyoruz ben kestirmem diyorum bakalım nolcak

Evde buhar uygulayanlar az önce bir araştırayım dedim yoğunluktan fırsat olmamıştı, çok canım sıkıldı. Biz buharı verirken bir çoğunda uyanık oluyor ve oyalamak için hafif sallıyorduk tabi o sırada gözüne de gidiyordu buharı. Uygulama sonrası yüzünü hep yıkadım ama şuan düşündükçe yeterli bulmadım. Bu ilaçlar göze zararlıymış

Ben veriyorm canım biraz ısırıyor zaten daha kuvvetli değiller elinde tutuyor bir süre bakıyor falan biraz oyalanıyor :)
Bı deneme amaclı verdım sonra yanlıs bı temas olursa canı acımasın dıye elınden aldım aman allahım kıyametler koptu boyle bir cingenelık uzun Zamandır görmemıstım :) doktorum onayladı buarada sulu dıs kasıyıcısını bılgınız olsun.

Kehrıbar kolye bıleklık alan oldu mu kızlar? Nereden aldınız acaba herkes sertifika var dıyor ama ne derece guvenılır acaba

ben aldım diş kasıyıcı a ma ilgilenmıyor atıyorrr kolumu kemırmek ıstiyor
Canım ılk zamanlar benımkı de yalayıp emıyordu suan komple ısırmak ıstıyor. Orta parmagını kendını kusturana kadar emerdı sımdı ısaret parmagıyla tektek damagını kasıyor ısırıyor. Tahta kasıkla damla verıyorum tadını hıc sewmıyor ama tahtayı yakalayıp ısırmak ıcın sımdılerde cok heyecanlı :) ısımız var bunlarla..

Evet göze gelmemesine dikkat etmeniz gerekiyor kızıma bi iki kez uygulamıstm büyüktü tabi bebekler de biraz sıkıntı birde hırıltılı öksürenlere tavsiyem var hakiki yagı yakıp gögsüne masaj yaparak sürdüm bi kaç kere bez koydum çok fark ediyor ilerlemeyenler yapabilir ortalık salgın malesef

Evet canım bizimki sulu

Ay miğdesi bulanana kadar parmaklarını sokuyor o değil parmakları incelcek emzikte tutmuyor ya ben oioi uyku arkadaşı var emzikli onu sipariş verdim hem dişte kaşıyorlarmış soothie gibi bakalım görüşlerimi paylaşıcam

Sothie yi de tutmadı benım kız 5dk sonra ıkı metre öteye fırlatıp attı :) bende cok begenıyorum obları fıkır olarak cok ıyı hıjyenık kapakları da oluyo mis gibi. Insallah sever bebısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…