2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sothie yi de tutmadı benım kız 5dk sonra ıkı metre öteye fırlatıp attı :) bende cok begenıyorum obları fıkır olarak cok ıyı hıjyenık kapakları da oluyo mis gibi. Insallah sever bebısın
Evet canım kapaklıymıs birde emmesede uyku arkadaşına alışsın istiyorum beni kullanıyor cünkü koklaya koklaya bitiremedi :)

Zeynep5654 bu arada canım gece 12 den önce yatmıyordu bebişler erken yatmaya başladı mı senin prenses

Kızlar benim kız yaklaşık 1 aydır sağ kulağını kaşıyor tutuyor cekistiriyor yanağını çiziyor sol kulağina hiç yapmıyor diyebilirim ilk farkettigimde dr a söyledim iyice baktı bişi yok dedi.ama sonraki gittiğimde unutmuşum sormayı. Sizce neden böyle yapıyo olabilir

gaz sorununu atlattık neredeyse derken diş başladı üstelik erkenden başladı bir nefes alma fırsatımız olsaydı bari şimdide dişten uyumuyor bütün gün perişandık az kaldı bayılacağım canımı cıkardı. sadece anne sütü ile beslemek çok yorucu oluyor direniyoruz ama ... şimdide bir 6 ay dolsa diye sayıyoruz galiba bunun arkası yok

Su gaz olaylari bitse de rahatlasak :)
Amin İnş. Tuhaf ama ikinci ay aşısından sonra mide gazını çıkarmada daha çok zorlamaya başladı benim kızım. Başına gelen var mı böyle. Bide yaklaşık 1.5 aydır meme reddi yaşıyoruz bi tek uykuda emzirebiliyorum. Gaz olunca emme falan yarıda kalıyor. Ağlayarak gaz çıkarmaya çalışıyoruz.

ben aldım diş kasıyıcı a ma ilgilenmıyor atıyorrr kolumu kemırmek ıstiyor
Aaa benim kız da kolumu kemirmek istiyor. Bir de sinirli sinirli kemiriyor sıpacık. Salyasının da bir ucu ağzında bir ucu yerde, her yer salya oldu. Önlük yetiştiremiyorum.

Kehrıbar kolye bıleklık alan oldu mu kızlar? Nereden aldınız acaba herkes sertifika var dıyor ama ne derece guvenılır acaba
Sophie maya mıydı neydi bi İnstagram hesabı var oradan almayı düşünüyorum. Araştırma yapmadım ama sertifikalı olması yeter bence. Ama ben şeye karar veremiyorum boynuna mı takacağız el bileğine mi ayak bileğine mi ?

Kızlaarr benim oğlan 2 akşamdır alt dudağını ısırarak uyuyo neden ola ki acaba aklıma takıldı

kehribar bir çeşit fosil olduğu için ağızlarına sürmemeleri gerekiyor. ben boyun yada ayak bileği düşünüyorum.

Hadi ya ben yıkamamıştım hiç hala Buhara devam bundan sonra yıkıyım

Bizimki ilerledi baya canım deneyim belki fayda eder.ne yağını sürücez

Selam kizlar,
Bebegim her sabah burnu tikali uyaniyordu.dun gece odaya sogan kesip koymayi denedim. Sogan yemeyen birisi olarak cektigim iskenceyi goz ardi edersek basarili oldu diyebilirim :))) sabah burnu aciktii
Kim buradan sogan konusunu paylasmisti hatirlayamadim ama tesekkur ediorum :)

Bu arada bez konusunda da emin olmak icin bekledim, prima aktif bebekten cok memnun kaldim. Tabi sizlerin cogunlugunun sleepy i begenmesi uzerine de bu paket bittikten sonra onu denemeyi dusunuyorum. Butceyi baya sarsiyor bu bez isi :)

Kızım 3 gündür 2-3 emmede bir mutlaka kusuyo. Aylık kontrolüne gittik bugün. Doktor idrar testi istedi. 2 tane poşet aldık geldik eve. Nasıl idrar alıcam bakalım. Yarım saat içinde hastaneye yetişmesi gerekiyor numunenin. O yüzden akşam yapmayı deneyeceğim..

Genelde sağ kulağa yapıyorlar o hareketi. 3 boyut farkındalığı başlıyormuş. Onun için yapıyorlarmış. Keşif amaçlı yani :)

Genelde sağ kulağa yapıyorlar o hareketi. 3 boyut farkındalığı başlıyormuş. Onun için yapıyorlarmış. Keşif amaçlı yani :)
İyi bari yaa sağolasın içimi ferahlattin bende alerji yüzden mi oluyor yoksa diş için mi yapıyor ne sıkıntısı var çocuğun diye kaygilaniyordum

Bizimki ilerledi baya canım deneyim belki fayda eder.ne yağını sürücez
Hakiki zeytin yagı vardı canım hep duymuştum bebeğim öksürünce ilk defa taptım Cezveye biraz yağı yaktım sogugunca uyguladım bana fayda etti bide burnu tıkanıyordu hep peteğin üstüne su koydum bilip ama uyguşamadıgımız ne cok sey varmış artık burnu tıkanmıyor

Canım bizimde hep burnu tıkanıyordu peteğin üstüne bardakla su koymam yetti bu kadar basitmiş :)

Canim kaan bugub uyandi ilk defa gozu acik gorduk. Aksam yada sabah diyalizi kesicekler bakcaklar durumuna. Sonra solunumdan ayirmayi deniycekler. Sol tarafinda ozellikle kolunda hareket kisitliligi varmis. Cok hareket ettirmiyor zaten. Beyinde zihinsel bisey varmi daha net bisey diyemiyorlar o uyaninca belli olcsk

Son mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…