- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.581
Bu aksam da bunu deneyeyim:) saol canimCanım bizimde hep burnu tıkanıyordu peteğin üstüne bardakla su koymam yetti bu kadar basitmiş :)
Oyy kuzuma maşallah kahraman çocuk Kaan . Neler atlattı inşallah bunu da atlatacak hiçbir sıkıntı olmadan çıkacak o hastaneden inşallah . Dualarımız ve aklımız hep Kaan ile .Canim kaan bugub uyandi ilk defa gozu acik gorduk. Aksam yada sabah diyalizi kesicekler bakcaklar durumuna. Sonra solunumdan ayirmayi deniycekler. Sol tarafinda ozellikle kolunda hareket kisitliligi varmis. Cok hareket ettirmiyor zaten. Beyinde zihinsel bisey varmi daha net bisey diyemiyorlar o uyaninca belli olcsk
Son mesaj
İyi anlamda gelisme var demek gozleri acmis massllah.insallah hersey yolunda gider sapasaglam cikar hastanedenCanim kaan bugub uyandi ilk defa gozu acik gorduk. Aksam yada sabah diyalizi kesicekler bakcaklar durumuna. Sonra solunumdan ayirmayi deniycekler. Sol tarafinda ozellikle kolunda hareket kisitliligi varmis. Cok hareket ettirmiyor zaten. Beyinde zihinsel bisey varmi daha net bisey diyemiyorlar o uyaninca belli olcsk
Son mesaj
Mutlaka yıka canım. Aparatları da yıkamalısın her seferinde. Ben dünden beridir gece gündüz hep uyutup yapıyorum. Çok zaman alıyor ama napalım. İlaç saatine yakın bir zaman uyanıyor bende önceden salonda hazır ettiğim bir köşe var. Oraya götürüp emzirerek tekrar dalmasını sağlıyorum sonra bir kolumda hafif oturur pozisyon yapıp uygulamayı yapıyorum. Sonra boynuna müslin atıp yüzünü yıkıyorum. Az biraz uyanıyor tekrar emzirip yatırıyorum. Sonra parçaları yıkayıp bir sonraki uygulamaya hazır ediyorum. Yeterki iyi olsunlar biz koştururuz.Hadi yaben yıkamamıştım hiç hala Buhara devam bundan sonra yıkıyım
Gece el bılegıne gunduz boynuna takın demısler canım sertifikanın da sahtesı yapılıyor sonucta photoshopla ukuslararası banka yaptırımları bıle delınıyorsa bu sertıfıkanın sahtesı de yapılabılır :) totsandmore organık ve orjinal satıyor ben oradan alacagım galıbaSophie maya mıydı neydi bi İnstagram hesabı var oradan almayı düşünüyorum. Araştırma yapmadım ama sertifikalı olması yeter bence. Ama ben şeye karar veremiyorum boynuna mı takacağız el bileğine mi ayak bileğine mi ?
Sorma canım aynen su bıkac gundur ıyıce huysuz oldu ustune ben usutmusum kafamı kaldıramıyorum ugrasmak zor gelıyor gercekten bazengaz sorununu atlattık neredeyse derken diş başladı üstelik erkenden başladı bir nefes alma fırsatımız olsaydı bari şimdide dişten uyumuyor bütün gün perişandık az kaldı bayılacağım canımı cıkardı. sadece anne sütü ile beslemek çok yorucu oluyor direniyoruz ama ... şimdide bir 6 ay dolsa diye sayıyoruz galiba bunun arkası yok
İnşallah inşallah kağan sağsalim çıkacak hastaneden. Sabah akşam aklımda kağanCanim kaan bugub uyandi ilk defa gozu acik gorduk. Aksam yada sabah diyalizi kesicekler bakcaklar durumuna. Sonra solunumdan ayirmayi deniycekler. Sol tarafinda ozellikle kolunda hareket kisitliligi varmis. Cok hareket ettirmiyor zaten. Beyinde zihinsel bisey varmi daha net bisey diyemiyorlar o uyaninca belli olcsk
Son mesaj
Ablalar daha kuralcıAy minnoş lar yaa bizimkide bakıyor ablası çizgi film izlediği için kapatamıyorum ona zararlı dediğim için ablası yakaladığı an tv ye bakıyor diyip çeviriyor kafasını biz iki anneyizogluma yazık:)
Canım benim ya inş iyileşmiş bir şekilde çıkıcak ordan çok güçlü bir bebek dualarımızla onun gücüyle yenicek bunudaCanim kaan bugub uyandi ilk defa gozu acik gorduk. Aksam yada sabah diyalizi kesicekler bakcaklar durumuna. Sonra solunumdan ayirmayi deniycekler. Sol tarafinda ozellikle kolunda hareket kisitliligi varmis. Cok hareket ettirmiyor zaten. Beyinde zihinsel bisey varmi daha net bisey diyemiyorlar o uyaninca belli olcsk
Son mesaj
Canim kaan bugub uyandi ilk defa gozu acik gorduk. Aksam yada sabah diyalizi kesicekler bakcaklar durumuna. Sonra solunumdan ayirmayi deniycekler. Sol tarafinda ozellikle kolunda hareket kisitliligi varmis. Cok hareket ettirmiyor zaten. Beyinde zihinsel bisey varmi daha net bisey diyemiyorlar o uyaninca belli olcsk
Son mesaj
herşey günden güne iyiye gidecek, inşallah umutla ve duayla bekliyoruz.
Dualarımız Kaan bebekle rabbim edilen duaları kabul edecektir sağ salim evlerine dönmek nasip olsun inşallah
Bende soğan kesip koyuyorum canım. Zeytinyağını deniyim bu akşamHakiki zeytin yagı vardı canım hep duymuştum bebeğim öksürünce ilk defa taptım Cezveye biraz yağı yaktım sogugunca uyguladım bana fayda etti bide burnu tıkanıyordu hep peteğin üstüne su koydum bilip ama uyguşamadıgımız ne cok sey varmış artık burnu tıkanmıyor
Bende sen söyledikten sonra direk yıkadım canım. Uyurken mi haba veriyorsun. Dün kontrole gittik canım doktor devam dedi hırıltı hala bat öksürmeye başladı mı bitmiyor. Sizin nasılMutlaka yıka canım. Aparatları da yıkamalısın her seferinde. Ben dünden beridir gece gündüz hep uyutup yapıyorum. Çok zaman alıyor ama napalım. İlaç saatine yakın bir zaman uyanıyor bende önceden salonda hazır ettiğim bir köşe var. Oraya götürüp emzirerek tekrar dalmasını sağlıyorum sonra bir kolumda hafif oturur pozisyon yapıp uygulamayı yapıyorum. Sonra boynuna müslin atıp yüzünü yıkıyorum. Az biraz uyanıyor tekrar emzirip yatırıyorum. Sonra parçaları yıkayıp bir sonraki uygulamaya hazır ediyorum. Yeterki iyi olsunlar biz koştururuz.
Nasıl oldu senin bebiş. Biraz toparladı mı?
Sogan kesıp petege mı koyuyorsunuz canım bende yapayım ev mınımumda yaktıgımız halde cok sıcak, petekleri kapatınca da soguk oluyor boylece burnu tıkanıyor hepBende soğan kesip koyuyorum canım. Zeytinyağını deniyim bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?