2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Oyy kuzuma maşallah kahraman çocuk Kaan . Neler atlattı inşallah bunu da atlatacak hiçbir sıkıntı olmadan çıkacak o hastaneden inşallah . Dualarımız ve aklımız hep Kaan ile .

İyi anlamda gelisme var demek gozleri acmis massllah.insallah hersey yolunda gider sapasaglam cikar hastaneden

Hadi ya ben yıkamamıştım hiç hala Buhara devam bundan sonra yıkıyım
Mutlaka yıka canım. Aparatları da yıkamalısın her seferinde. Ben dünden beridir gece gündüz hep uyutup yapıyorum. Çok zaman alıyor ama napalım. İlaç saatine yakın bir zaman uyanıyor bende önceden salonda hazır ettiğim bir köşe var. Oraya götürüp emzirerek tekrar dalmasını sağlıyorum sonra bir kolumda hafif oturur pozisyon yapıp uygulamayı yapıyorum. Sonra boynuna müslin atıp yüzünü yıkıyorum. Az biraz uyanıyor tekrar emzirip yatırıyorum. Sonra parçaları yıkayıp bir sonraki uygulamaya hazır ediyorum. Yeterki iyi olsunlar biz koştururuz.
Nasıl oldu senin bebiş. Biraz toparladı mı?

Gece el bılegıne gunduz boynuna takın demısler canım sertifikanın da sahtesı yapılıyor sonucta photoshopla ukuslararası banka yaptırımları bıle delınıyorsa bu sertıfıkanın sahtesı de yapılabılır :) totsandmore organık ve orjinal satıyor ben oradan alacagım galıba

Sorma canım aynen su bıkac gundur ıyıce huysuz oldu ustune ben usutmusum kafamı kaldıramıyorum ugrasmak zor gelıyor gercekten bazen

İnşallah inşallah kağan sağsalim çıkacak hastaneden. Sabah akşam aklımda kağan

Canım benim ya inş iyileşmiş bir şekilde çıkıcak ordan çok güçlü bir bebek dualarımızla onun gücüyle yenicek bunuda

Canım benim gözlerini açmış ya çok şükür, buda çok büyük bişey. Rabbim korusun Kaan'ı, herşey daha iyi olacak inşallah. Kalbim ve dualarım onunla

Kızlar dan önce konusu geçti mi bilmiyorum ama mama sandelyesi hangi markanın aldınız ikea nın tepsili modeli var alan oldu mu acaba

Bende soğan kesip koyuyorum canım. Zeytinyağını deniyim bu akşam

Kızlar oğlum bayadir ishaldi alerjiden kaynaklı olduğunu düşünüyordu doktor. Bende o yüzden alerjisi olan gıdaları diyet yapıyordum ancak hiçbir düzelme yoktu. Bugün 4. Ay kontrolümüz vardı başka bir doktora götürdüm durumunu anlattım tekrar kaka tahlili yapıldı tahlilde birşey çıkmadı. Ancak kakasının ve oğlumun durumun normal olmadığını pediyatrik gastroenteroloji bölümüne götürmemi söyledi. Bu bölüme giden var mi içinizde??
Bu arada 4. Ay aşılarmışızi olduk ve Demir damlasi verdiler sağlık ocağından. Ben vermeyi düşünüyorum bu konuda sizler ne yapıyorsunuz??

Bende sen söyledikten sonra direk yıkadım canım. Uyurken mi haba veriyorsun. Dün kontrole gittik canım doktor devam dedi hırıltı hala bat öksürmeye başladı mı bitmiyor. Sizin nasıl

Kaan gözlerini açmış çok şükür inşallah sağlıkla hastaneden çıkar evine gider kuzucuk Allah yar ve yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…