2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Geçmiş olsun canım. Belki diyetinde olan başka bir şeye alerjisi vardır. Bide ishal olduğunu nasıl anladınız. Kakalı bez sayısından mı? Demir ilacını burada sormuştum da cevap alamamıştım. Kızım topiğinin ablalarından olduğu için herhalde Ben araştırdım düşündüm vermeye karar verdim. Çünkü kızım düşük doğum ağırlıklı doğduğu için risk grubunda. Doktor şöyle açıklama yaptı Bebekler ilk aylarda çok hızlı büyüdükleri için demir kapasiteleri yetersiz kalıyor. Hemşire de 4 aylıkken koruyucu dozda verdiklerini 9 ayda test yapılacağını ve doz ayarlaması yapılacağını söyledi. İnternetten okuyunca çok kafası karışıyor insanın

Anneler, bebek gezmeleri bitmiyor. Sizde de öyle mi? Bazıları ikinci tura döndü. Sevmeye gelicez diyorlar şimdi de. Alt komşum geldi birazdan bebek görmeye gelicez diyor, çıkıcaz başka zaman gelin dedim .Ben şimdi müsaittim de ondan diyor. İyi güzel de ben değilim

Sağol canim teşekkür ederim. İshal olduğunu ilk olarak kakalı bez sayısından anladım ancak sonra sayı azalsa bile kakanın kıvamı hep su gibi bezi komple emiyor kakayı.
Başka birseye ekstra alerjisi olduğunu pek sanmıyorum hatta alerjisi gerçekten var mi ondan bile emin değilim canim. Çünkü ben antibiyotik kullandıktan sonra oğluma yan etki yaptı bir daha da düzelmedi canim.
Bazı doktorlar da Demir ilacının gereksiz olduğunu hızlı büyüdükleri icin kanları az gibi gözüküyor gayet normal 6 Aydan sonra toparlanıyor eger toparlanmazsa o zaman vermek gerekir diyor. Açıkçası bu bana daha mantıklı geldi kan tahlili yapılmadan rutin olarak herkese ayni ilaçlarım verilmesi pek aklıma yatmıyor açıkcası.

Kaan daha bebek kismi felc kismi zamanla duzelecektir eminim benim ablamda beyin kanamasi sonucunda sol tarafi felc oldu cok kısa surede atlattik cok sukur eger kalici bir hasar olursada hersey Allah tan cani sag olsun kaan in
Daha guzel haberlerini aldigimiz gunler olsun insallah buda sukur

Bebekler içinde kullanılabilen probiyotikler sorunu çözer belki. İshal veya kabızlık durumlarında verebiliyor doktorlar. Kızım da rota aşısından sonra uzun süre toparlayamadı.

Bebekler içinde kullanılabilen probiyotikler sorunu çözer belki. İshal veya kabızlık durumlarında verebiliyor doktorlar. Kızım da rota aşısından sonra uzun süre toparlayamadı.
Bize probiyotik olarak biogaia verdiler onu kullanıyoruz ama bir değişiklik yok canim

Canim kaani diyalizden ayirmislar yarim saat once bakalim deniycekler. Şimdilik sorun yok. Kalp ritmi bira düşmüş ama sorun değil dediler. 77lerde kalp ritmi. 60 sınırmış

Son mesaj
Oh çok şükür,inşallah hastaneden çıktığı anne babasına kavuştuğu haberini de en kısa zamanda duyacağız

kaandan güzel Haberler peşpeşe maşallah çok güzel daha ds iyi olacak inşallah

bizim de bugün kontrolümüz vardı doktor kendisi verdi ilacı ama özel bir ilaç parabensizmiş, düşül doğum kilolu olduğu için başlamanı öneririm dedi doktor, kesin kullan demedi. Böyle esnek davranması bende daha çok güven oluşturuyor..

Kızlar soguk almısım ben ilac kullanamıyoruz ama tylolhot fln içebilir miyiz ne önerirsiniz

zeynepcm tylolhot da tamamen ilaç içerikli bir ürün. Bildiğimiz ilaç. Ama bilmiyotuz genelde. İçmemeni öneririm.. Ihlamur kök zencefil, tane karabiber kaynatıp içmeni tavsiye ederim. Gebelikte çok ağır grip geçirdim hiç bir şey içemedim hep böyle çaylarla atlattım cnm. Bir de ballı limon fondip yapabilirsin..

Gunesulas canım bu Demir damlasını ben kullanmayı düşünüyorum
İlk 4 ay anne sütündeki Demir yeterli ama 4aydan sonra anne sütünden aldığı Demir yetmeyebilir
Dr verirse ben kullanacağım.Demir eksikliği var mı yok mu diye devamlı kan tahlili de yaptıramayacağız.demir eksikliği nedeniyle gelişiminde sorun olmasındansa Demir ilacını kullanayım tedbir amaçlı daha iyi olur.
d vitamini gibi Demir ilacını da araştırıp öyle vermeyi düşünüyorum.

Sağlık ocağının verdiğinin içinde paraben var o yüzden onu kullanmayı hiç düşünmedim bile canim. Eger fikir değiştirirsem aklımda bulunsun size hangi kan ilacını verdiler canim??

Genelde sağ kulağa yapıyorlar o hareketi. 3 boyut farkındalığı başlıyormuş. Onun için yapıyorlarmış. Keşif amaçlı yani :)

İyi bari yaa sağolasın içimi ferahlattin bende alerji yüzden mi oluyor yoksa diş için mi yapıyor ne sıkıntısı var çocuğun diye kaygilaniyordum

Benimki sol kulağını çekiştiriyor. O kadar çok yapmışki dün gece tırnağıyla kanatmış battaniye hep kandı (

Ferrum fort yazdı doktor bize. Onu kullanıyorum. Ben de baya araştırdım artıları eksileri düşündüm kullanmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…