- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.661
İyi de folik asit hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk 3 ayı kullanılması gereken bir şey. Bebeğin omurgasının tam kapanması için gerekli. Sen yanlış anlamış olabilir misin doktorunuMerhaba anne adayları ben de eylül anne adaylarındanım yeni katıldım araniza size birşey sormak istiyorum doktorum follik asit almamam gerektiğini söyledi ilk 4 ay bebiş anneden etkilenmezmiş açlık grevi bile yapabilirsin dedi düşünün! size danışmak istedim
Merhaba. Özel sağlık sigortanız varsa, acıbademde sarp hoca var. Koru hastanesininde iyi olduğunu duymuştum.Ankara da önerebileceginiz özel hastane var mı kızlar?
Kuzum bende grıp oldugumda doktoruma sordum yalnızca ıhlamur zencefıl bal ıc dedı gunde 2bardaktan fazla ıcmemelısınKızlar çok fena grip oldum benim Dr rezene iç demişti ama rahimde kasılmalara yol açabilir diye okudum bitki çayı içen varmı aranızda
Canımmm panık yapmamaya calıs bende yarın öğlen doktora gidiyorum ilk kez kalp atıslarını görmeye calısıcaZ umarım ikimiz de guzel haberlerle geliriz ❤Benim yarın 7+0 doktor çağırdı ,bakalım ben görebilecek miyim ? Çok korkuyorum kötü bir şey söyler doktor diye , resmen saatleri sayıyorum geçsin diye . Heyecandan yerimde duramıyorumm. Bir de benim miyomum var , düşük riskim var miyom büyümezse gebelik devam edermiş . İnşallah yarın güzel haberler alırım . İnşallah miyom büyümemiştir Rabbim . Dua edin kızlar banada.
Hayır 8. Haftamda kalp atışı dinlemesi için gittiğimde de kesinlikle alma dedi araştırıyorum bütün doktorlar almamız gerektiğini söylüyor.İyi de folik asit hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk 3 ayı kullanılması gereken bir şey. Bebeğin omurgasının tam kapanması için gerekli. Sen yanlış anlamış olabilir misin doktorunu
Ben bülent alp Aydin a gidiyorum ama biraz değişik açıkçası follik asit falan aldırmıyor.fazla yeme bebek için 4. Aya kadar sadece canlı kalman yeter diyo vs vs.. sincan koru da hüseyin pehlivan varmış onu çok duyuyorum sezeryan olsa dahi ilk doğumun ikincisinde normal yaptırıyormuşMerhaba. Özel sağlık sigortanız varsa, acıbademde sarp hoca var. Koru hastanesininde iyi olduğunu duymuştum.
Bende variiim 1 eylülde inşMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-09-2017
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Tatlim ayniyiz senleBen de eylül annesi olabilirim 23 kasım sat. hadi dolduralım sayfayı kimsecikler yok mu?
Evet bana da çok garip geldi. Gerçi sanırım 8. Hafta civarı nöral tüp kapanıyor. Belki onun için öyle demiştirHayır 8. Haftamda kalp atışı dinlemesi için gittiğimde de kesinlikle alma dedi araştırıyorum bütün doktorlar almamız gerektiğini söylüyor.
İnşallah canım benim inşallah güzel haberlerle geliriz yarın .Canımmm panık yapmamaya calıs bende yarın öğlen doktora gidiyorum ilk kez kalp atıslarını görmeye calısıcaZ umarım ikimiz de guzel haberlerle geliriz ❤
Folik asit bana ilginç geldi cnm. Kamu spotu gibi bişey o bütün sağlık ocaklarında asılı mutlaka 3 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar. Normal doğum onemli. Bende doktorum teşvik etsin istiyorum. Yaşamak istiyorum o duyguyu. Benimde doktorum sancılar gelmeye başlayınca kadınlar genelde vazgeçiyo dedi. Okuduğum pozitif doğum hikayelerinde kadınlar sancının uzun süresini evde çekip belli bi açılmayla gidiyorlarmış hastaneye. Sancı başlayınca hastaneye koşarsan sezerysna teşvik daha fazla oluyor sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben bülent alp Aydin a gidiyorum ama biraz değişik açıkçası follik asit falan aldırmıyor.fazla yeme bebek için 4. Aya kadar sadece canlı kalman yeter diyo vs vs.. sincan koru da hüseyin pehlivan varmış onu çok duyuyorum sezeryan olsa dahi ilk doğumun ikincisinde normal yaptırıyormuş
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım :)Kalp atısı ıcın doktorra geldık kızlar dua edın
İnşallah güzel haberler alırsın canımmmKalp atısı ıcın doktorra geldık kızlar dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?