2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyi de folik asit hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk 3 ayı kullanılması gereken bir şey. Bebeğin omurgasının tam kapanması için gerekli. Sen yanlış anlamış olabilir misin doktorunu

Canımmm panık yapmamaya calıs bende yarın öğlen doktora gidiyorum ilk kez kalp atıslarını görmeye calısıcaZ umarım ikimiz de guzel haberlerle geliriz ❤

İyi de folik asit hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk 3 ayı kullanılması gereken bir şey. Bebeğin omurgasının tam kapanması için gerekli. Sen yanlış anlamış olabilir misin doktorunu
Hayır 8. Haftamda kalp atışı dinlemesi için gittiğimde de kesinlikle alma dedi araştırıyorum bütün doktorlar almamız gerektiğini söylüyor.

Merhaba. Özel sağlık sigortanız varsa, acıbademde sarp hoca var. Koru hastanesininde iyi olduğunu duymuştum.
Ben bülent alp Aydin a gidiyorum ama biraz değişik açıkçası follik asit falan aldırmıyor.fazla yeme bebek için 4. Aya kadar sadece canlı kalman yeter diyo vs vs.. sincan koru da hüseyin pehlivan varmış onu çok duyuyorum sezeryan olsa dahi ilk doğumun ikincisinde normal yaptırıyormuş

Bende variiim 1 eylülde inş

Hayır 8. Haftamda kalp atışı dinlemesi için gittiğimde de kesinlikle alma dedi araştırıyorum bütün doktorlar almamız gerektiğini söylüyor.
Evet bana da çok garip geldi. Gerçi sanırım 8. Hafta civarı nöral tüp kapanıyor. Belki onun için öyle demiştir

5.haftamda gittiğimde de alma demişti gebe kalmadan alman gerekiyordu şimdi asit almanın hiçbir mantığı yok dedi. Sizce alıyım mı?

Folik asit bana ilginç geldi cnm. Kamu spotu gibi bişey o bütün sağlık ocaklarında asılı mutlaka 3 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar. Normal doğum onemli. Bende doktorum teşvik etsin istiyorum. Yaşamak istiyorum o duyguyu. Benimde doktorum sancılar gelmeye başlayınca kadınlar genelde vazgeçiyo dedi. Okuduğum pozitif doğum hikayelerinde kadınlar sancının uzun süresini evde çekip belli bi açılmayla gidiyorlarmış hastaneye. Sancı başlayınca hastaneye koşarsan sezerysna teşvik daha fazla oluyor sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kizlar konyadan onerebilceginiz doktor var mi?? Devlet hastanesinden? Suan ozelde doktorum var ama her ihtimale karşı devlet hastanesinde de baslamak istiyorum

Kızlar Allahıma bin şükür bebeğimin kalbinin sesini duydummm. Dakikada 150 atıyor .çok güzel bir duygu. Allahım herkese nasip etsin .Miyomum rahmi tıkamış 7 cm olmuş . Şimdilik sıkıntı yok dedi doktor bakalım , erken doğum olabilir ve sezeryan olması lazım dedi . İnşallah Allah izin verirse yaşar . İnşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…