- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.621
Canim bu aksam bi arkadas geldi onun bebiş de 9 aylık. Uykusu gelince kulağını kasiyorlar hatta bizimki kulağının içini kanattı kasimaktan dedi. Muhtemelen uykusu gelince kulağa sarılıyor ponciklerBenimki sol kulağını çekiştiriyor. O kadar çok yapmışki dün gece tırnağıyla kanatmış battaniye hep kandı(
Amin insalllahhhKaan dan art arda güzel haberler okumak Harika :) Rabbimin mucizesi. İnşallah sağ Salim annesinin kucağında evine döner
Bazen peteğe bazen beşiğinin içine koyuyorum canım hoş şu an tıkanıklığımıza hava bile yeterli gelmiyorSogan kesıp petege mı koyuyorsunuz canım bende yapayım ev mınımumda yaktıgımız halde cok sıcak, petekleri kapatınca da soguk oluyor boylece burnu tıkanıyor hep
Eczane bana sadece c vitamini önermişti canım dikkat et geçmiş olsunKızlar soguk almısım ben ilac kullanamıyoruz ama tylolhot fln içebilir miyiz ne önerirsiniz
Geçen hafta kan testi yapılınca baktım ki kanı sınırda o yüzden cumartesi kendi doktorumuzdan isticem sağlık ocağınınkinde paraben söylemi var çünküGeçmiş olsun canım. Belki diyetinde olan başka bir şeye alerjisi vardır. Bide ishal olduğunu nasıl anladınız. Kakalı bez sayısından mı? Demir ilacını burada sormuştum da cevap alamamıştım. Kızım topiğinin ablalarından olduğu için herhaldeBen araştırdım düşündüm vermeye karar verdim. Çünkü kızım düşük doğum ağırlıklı doğduğu için risk grubunda. Doktor şöyle açıklama yaptı Bebekler ilk aylarda çok hızlı büyüdükleri için demir kapasiteleri yetersiz kalıyor. Hemşire de 4 aylıkken koruyucu dozda verdiklerini 9 ayda test yapılacağını ve doz ayarlaması yapılacağını söyledi. İnternetten okuyunca çok kafası karışıyor insanın
Hem iyi hem kötü ama hala bitmedi eşimin iş arkadaşları sağolsun doğar doğmaz hediyelerini gönderdiler şimdi küçük biraz büyüsün öyle gelelim dediler onları çağırmam lazım daha bekleyen 15 20 kişi var Mevlüt yaptığımız halde. Şu anda ben misafir kabul etmiyorum hasta diye bakalım ne zaman biticekler. Senşn komşuda ayrı tür benim karşı komşum süper bi işim oldu mu hemen destek çıkar bakmaya gelir yada ben bırakırımAnneler, bebek gezmeleri bitmiyor. Sizde de öyle mi? Bazıları ikinci tura döndü. Sevmeye gelicez diyorlar şimdi de. Alt komşum geldi birazdan bebek görmeye gelicez diyor, çıkıcaz başka zaman gelin dedim .Ben şimdi müsaittim de ondan diyor.İyi güzel de ben değilim
İnşallah kolaylıkla atlatır ..Canim kaan bugub uyandi ilk defa gozu acik gorduk. Aksam yada sabah diyalizi kesicekler bakcaklar durumuna. Sonra solunumdan ayirmayi deniycekler. Sol tarafinda ozellikle kolunda hareket kisitliligi varmis. Cok hareket ettirmiyor zaten. Beyinde zihinsel bisey varmi daha net bisey diyemiyorlar o uyaninca belli olcsk
Son mesaj
Rabbim sizinle inşallah ,bizde sürekli duacıyız size.
Çok şükür sabır ve duayla atlacak inşallah..Canim kaani diyalizden ayirmislar yarim saat once bakalim deniycekler. Şimdilik sorun yok. Kalp ritmi bira düşmüş ama sorun değil dediler. 77lerde kalp ritmi. 60 sınırmış
Son mesaj
Belkide normaldir canim ama bence sen yinede ihmal etme doktorunla bi konus görsün bence canimEvet baya sıvı oluyor. Normal sanıyordum ben
Sorayım canım sağolBelkide normaldir canim ama bence sen yinede ihmal etme doktorunla bi konus görsün bence canim
Sağlık ocağının verdiğinin içinde paraben var o yüzden onu kullanmayı hiç düşünmedim bile canim. Eger fikir değiştirirsem aklımda bulunsun size hangi kan ilacını verdiler canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?