2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benimki sol kulağını çekiştiriyor. O kadar çok yapmışki dün gece tırnağıyla kanatmış battaniye hep kandı (
Canim bu aksam bi arkadas geldi onun bebiş de 9 aylık. Uykusu gelince kulağını kasiyorlar hatta bizimki kulağının içini kanattı kasimaktan dedi. Muhtemelen uykusu gelince kulağa sarılıyor poncikler

Henüz biz dr a gitmedik kan ilacı vermedi ama ben verince kullanmayı düşünüyorum en azından diş çıkartana kadar verecem. Çünkü dış çıkarınca dişleri curutuyormus diye duydum

Kızlar kan ilacından bahsetmişsiniz..ben kızıma kan ilacı vermedim..cok pişman oldum..kizimda demir eksikliği çıkmıştı hemde çok düşük cikmisti..doktorum sen bu kısa hiç kan ilacı vermedim dedi yok dedim..keske verseydi..boyle olmazdı dedi
.ben bu kızımda kullanıcam.bizimde yarın 4 aylık aşımız var..insallah kızımda ateş çıkmaz.

Sogan kesıp petege mı koyuyorsunuz canım bende yapayım ev mınımumda yaktıgımız halde cok sıcak, petekleri kapatınca da soguk oluyor boylece burnu tıkanıyor hep
Bazen peteğe bazen beşiğinin içine koyuyorum canım hoş şu an tıkanıklığımıza hava bile yeterli gelmiyor

Geçen hafta kan testi yapılınca baktım ki kanı sınırda o yüzden cumartesi kendi doktorumuzdan isticem sağlık ocağınınkinde paraben söylemi var çünkü

Hem iyi hem kötü ama hala bitmedi eşimin iş arkadaşları sağolsun doğar doğmaz hediyelerini gönderdiler şimdi küçük biraz büyüsün öyle gelelim dediler onları çağırmam lazım daha bekleyen 15 20 kişi var Mevlüt yaptığımız halde. Şu anda ben misafir kabul etmiyorum hasta diye bakalım ne zaman biticekler. Senşn komşuda ayrı tür benim karşı komşum süper bi işim oldu mu hemen destek çıkar bakmaya gelir yada ben bırakırım

Hiçbirşeye yetişemez oldum en son mecbur kalıp geçen hafta yardımcı abla çağırdım gelmesine rağmen bugün ev yine berbat durumda ve ben acayip halsizlik var gece saat başı emmeye kalkıyor oğlum eşim önceden destekçimken şu ann çalışmayacağım için ek iş bs yapıyor evde haliyle bana katkısı olmuuor ne yapacağımı Neye yeteceğimi şaşırdım

İnşallah kolaylıkla atlatır ..
Dualarımızdasın Kaan bize güzel haberlerini verir inşallah annen...

Canim kaani diyalizden ayirmislar yarim saat once bakalim deniycekler. Şimdilik sorun yok. Kalp ritmi bira düşmüş ama sorun değil dediler. 77lerde kalp ritmi. 60 sınırmış

Son mesaj
Çok şükür sabır ve duayla atlacak inşallah..

Kızım en fazla 1.30 1.45 saat uyanık kalabiliyodu 2 g0nd0r 2 2.5 saat oluyo direniyo resmen ağlıyo çok zorlamayım diyoru bu seder uykusuzluktan iyice hırçınlaşıyo, 5 hafta sürecek bir ataktayız Allah kolaylık versin

Bugün aşıya götürücem bide, yalnız götürücem slinge bağlayıp. Şükür ki Sağlık ocağı 5 dklık mesafede.. Aşı sonrası inşallah çok fazla huysuzlanmaz..

Günaydın güzel anneler.Pazartesi günü huysuzluk sinyalini veren kızım dün tavan yaptı
En uzun uykusu 50 dk ayağımda sallayarak oldu,bütün gün kucakta evde gezdik.
Akşam gezdirme nöbetini eşim aldı.
Sakinleştiremedim ve resmen yanaklarından yaşlar süzüldü,o ağladıkça ben de ağladım
Emmek istedikçe Sakinleşsin diye emzirdim bu sefer hazmedemedi bol bol kustu .
Gece uykusundan bile ağlayarak kusmak için uyandı.
Eşim tutturdu ağrı kesici şurup verelim diş çıkartıyor bu çocuk diye.onunla ayrıca atıştık.
Bu sabah yine huysuzdu,şimdi ayağımda sallayarak uyuttum.uyanır diye korkumdan yerine bile yatırmak istemiyorum
Bu arada Dün ilk defa tek hamlede yüzüstünden sırtüstüne döndü..bir de daha bi incelercesşne bakıp daha bi farklı oynamak istiyor.bol bol onunla yüz yüze konuşmamızı istiyor sanırım hem fiziksel hem de zihinsel gelişim geçiriyor
Not:Uzun olduysa kusuruna bakmayın.edebiyatım zaten iyi değildir.yorgunluktan iyice saçmalamış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…