- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.681
Güzel haber. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaKızlar Allahıma bin şükür bebeğimin kalbinin sesini duydummm. Dakikada 150 atıyor .çok güzel bir duygu. Allahım herkese nasip etsin .Miyomum rahmi tıkamış 7 cm olmuş . Şimdilik sıkıntı yok dedi doktor bakalım , erken doğum olabilir ve sezeryan olması lazım dedi . İnşallah Allah izin verirse yaşar . İnşallahhh
Amin canım inşllahGüzel haber. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Canım cok sevindim hersey yolunda süper, bende sımdı doktordan cıktım kalp atıslarını dinledik allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ❤Kızlar Allahıma bin şükür bebeğimin kalbinin sesini duydummm. Dakikada 150 atıyor .çok güzel bir duygu. Allahım herkese nasip etsin .Miyomum rahmi tıkamış 7 cm olmuş . Şimdilik sıkıntı yok dedi doktor bakalım , erken doğum olabilir ve sezeryan olması lazım dedi . İnşallah Allah izin verirse yaşar . İnşallahhh
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim :)Canım cok sevindim hersey yolunda süper, bende sımdı doktordan cıktım kalp atıslarını dinledik allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ❤
Canım sagol allah razı olsun hepimiz saglıkla kuzucuklarımıza kavusuruz ınsallah ❤Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim :)
Canım ınsallah guZel haberlerle dönersin hayırlı haberlerini beklıyoruzKizlar ben de bekliyorum doktorda :) birazdan minnakimi gorecegim.. insAllah saglicakla buyuyodur.. tedirgin oldum buraya gelince :)
Süper canım inşallah herşey yolunda gider bundan sonraCanım cok sevindim hersey yolunda süper, bende sımdı doktordan cıktım kalp atıslarını dinledik allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ❤
Canım ınsallah bebegın saglıkla buyumustur bende 7. Haftadayım smdi kalp atıslarını ılk kez duyduk cok tarifsiz bi duyguymus senden de guZel haberlerini beklıyoruz. Bi de profilinden tahmını dogum tarıhını isaretlersen bebeğin nekadarlık oldugu imzanda cıkar ordan da takip ederiz .Kizlar bugun benim de randevum var cok heycanliyim stres yaptim yine en son 7.haftamizda duymsutuk kalp atisini simdi 11.haftaya girdik ins saglikla buyuyuyordur kuzucum bana da dua edin lutfenn
Canım ınsallah hepimiz için hep cok güzel seyler olsun bebişin fotosunu beklıyorumSüper canım inşallah herşey yolunda gider bundan sonra
Simdi girdim tarihi canim umarim olmustur. Son ultrasona gore 3 eylul tahmini dogum tarihi ama adet gunume gore 1 eylulCanım ınsallah bebegın saglıkla buyumustur bende 7. Haftadayım smdi kalp atıslarını ılk kez duyduk cok tarifsiz bi duyguymus senden de guZel haberlerini beklıyoruz. Bi de profilinden tahmını dogum tarıhını isaretlersen bebeğin nekadarlık oldugu imzanda cıkar ordan da takip ederiz .
Canım iyi yapmıssın ultrasona gore dogrudur herzamanSimdi girdim tarihi canim umarim olmustur. Son ultrasona gore 3 eylul tahmini dogum tarihi ama adet gunume gore 1 eylul
Canım cok guzel tekrar gozum aydın aramızda 4gun var benımkı 4gun onde gozukuyor aynı zamanlarda devam edıceZ kısmetse doktor benı 1ay sonra cagırdı
Sağolasın canım seninde gözün aydınCanım cok guzel tekrar gozum aydın aramızda 4gun var benımkı 4gun onde gozukuyor aynı zamanlarda devam edıceZ kısmetse doktor benı 1ay sonra cagırdı
Eki Görüntüle 1952045 Kızlar kalp atıslarını az önce duyduk cok sükür fotografını paylasıyorum. Kalp atısını duyan diğer hamişlerimizden de fotoları bekliyorum
Canım ınsallah hepimiz için hep cok güzel seyler olsun bebişin fotosunu beklıyorum
Kalp atısı ıcın doktorra geldık kızlar dua edın
Gözünüz aydin kizlar saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallahKızlar Allahıma bin şükür bebeğimin kalbinin sesini duydummm. Dakikada 150 atıyor .çok güzel bir duygu. Allahım herkese nasip etsin .Miyomum rahmi tıkamış 7 cm olmuş . Şimdilik sıkıntı yok dedi doktor bakalım , erken doğum olabilir ve sezeryan olması lazım dedi . İnşallah Allah izin verirse yaşar . İnşallahhh
Tınaztepe hastanesine mi gidiyorsun ben de oraya gidiyorum. Doktorun kimEki Görüntüle 1952083
Bu da benim kuzumun fotoğrafı canım :) dakikada kaç attığı yazıyormuş sanırım ama ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?