2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Güzel haber. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Canım cok sevindim hersey yolunda süper, bende sımdı doktordan cıktım kalp atıslarını dinledik allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ❤

Kizlar ben de bekliyorum doktorda :) birazdan minnakimi gorecegim.. insAllah saglicakla buyuyodur.. tedirgin oldum buraya gelince :)

Kizlar bugun benim de randevum var cok heycanliyim stres yaptim yine en son 7.haftamizda duymsutuk kalp atisini simdi 11.haftaya girdik ins saglikla buyuyuyordur kuzucum bana da dua edin lutfenn
Canım ınsallah bebegın saglıkla buyumustur bende 7. Haftadayım smdi kalp atıslarını ılk kez duyduk cok tarifsiz bi duyguymus senden de guZel haberlerini beklıyoruz. Bi de profilinden tahmını dogum tarıhını isaretlersen bebeğin nekadarlık oldugu imzanda cıkar ordan da takip ederiz .

Simdi girdim tarihi canim umarim olmustur. Son ultrasona gore 3 eylul tahmini dogum tarihi ama adet gunume gore 1 eylul

Canım cok guzel tekrar gozum aydın aramızda 4gun var benımkı 4gun onde gozukuyor aynı zamanlarda devam edıceZ kısmetse doktor benı 1ay sonra cagırdı
Sağolasın canım seninde gözün aydın evet aynı zaman görünüyor . benim 7 +0 ama ultrasona göre 7+2 imiş sanırkm . Canım beni 2 haftada bir çağıracakmış artık çünkü riskli gebelik olduğu için miyomu takip edelim dedi .

Kalp atısı ıcın doktorra geldık kızlar dua edın

Gözünüz aydin kizlar saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…