2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hayırlı olsun canımmm passionete burda kalp atımı görünmüyor canım başka bir kağıt verdi mi ? Bak burda görünüyor mesela 152 yazıyor . Sana da böyle kağıt verdi mi ?

Merhaba uzun zamandır girmiyordum buraya :) dun tahlil sonuçlarını göstermeye gittim bebisimi de gösterdi doktor, büyümüşüz masallah :) ilk duydugumuz hafta kalbimiz 120 atıyordu dakikada :) simdi de güzel dedi hersey, bulantılarım da 2 hafta hafif oldu geçti cok şükür. Bu da benim minik fasulyem :) cinsiyet tahmini yapan var mi ?:) sata göre 8+1 ultrasona göre 8+4

Eklentiler

• IMG_6228.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar İzmir'de onerebilceginiz dr ve hastane var mısır? Bide sezeryan sonrası normal doğum olsa istiyorum ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler?

Amin canım sağol :) Sadece doktorum sağlıklı herşey normal dedi o da bana yetti zaten aklıma bile gelmedi dakikada kaç atıyor diye sormak :)
Ben de aynen kalp atımı çok iyi dedigi an atiyormu ay şükür dedim. Sonra zaten hafif dinletti duydun mu dedi cok derinden dedim. Zaten daha fazla dinletemem cunku bebege ısı veriyor çok fazla olmasi sakincali dedi direk tamam duymasam da olurdu dedim yani. O haberi almak bile yetiyor insana

Aynen canım ben 9. Haftanın içinde gittiğim için şükür çok net duyduk. Hatta sesten rahatsız olup hareket bile etti kuzum benim

Evet erken duyduk ama ben giderken duyulmaz diye kafama yazmıştım ona hazirlamistim kendimi. Doktor da bir onceki randevuda vajinal belki duyariz demisti ama şükür karindan duyduk

Canlarım hayırlı olsun duymuşsunuz bebişlerinizin kalbini :) Sağlıkla kucağımıza almayı Allahım nasip etsin inşallah :) karnınızda bebeğin büyüdüğünü hissediyor musunuz :) Sanki benim göbüşümün alt kısmında bi şişlik vardır biraz daha büyüdü ultrason bakılan yeri tarif ediyorum :)

Evet erken duyduk ama ben giderken duyulmaz diye kafama yazmıştım ona hazirlamistim kendimi. Doktor da bir onceki randevuda vajinal belki duyariz demisti ama şükür karindan duyduk
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım yavrularimizi. Anne olmak gerçekten hem zor hem çok güzel bir duyguymus. En ufak bir şeyde hemen telaslaniyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…