- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.701
AMİN canım hepimizin inşallahGözünüz aydin kizlar saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah
Bu fotoğrafta boy ölçümü yapılmış. Sadece kalbinin hizalandığı fotoğraf varsa kalp hızı orada yazarEki Görüntüle 1952083
Bu da benim kuzumun fotoğrafı canım :) dakikada kaç attığı yazıyormuş sanırım ama ben göremedim
Evet canım oraya gidiyorum doktorum Aylin hanım senin?Tınaztepe hastanesine mi gidiyorsun ben de oraya gidiyorum. Doktorun kim
Sagol canim. Yok bana vermedi canim böyle bir şeyEki Görüntüle 1952123 Eki Görüntüle 1952123 Hayırlı olsun canımmmpassionete burda kalp atımı görünmüyor canım başka bir kağıt verdi mi ? Bak burda görünüyor mesela 152 yazıyor . Sana da böyle kağıt verdi mi ?
Canım hayırlı olsun masallah. dakıkada kac attıgını doktorum da aöylemedi bende de yazmıyorEki Görüntüle 1952083
Bu da benim kuzumun fotoğrafı canım :) dakikada kaç attığı yazıyormuş sanırım ama ben göremedim
Amin canım sağol :) Sadece doktorum sağlıklı herşey normal dedi o da bana yetti zaten aklıma bile gelmedi dakikada kaç atıyor diye sormak :)Canım hayırlı olsun masallah. dakıkada kac attıgını doktorum da aöylemedi bende de yazmıyor
Canım ben Tınaztepe Hastanesi'nde Aylin hanıma gidiyorum çok ta memnunum :)Kızlar İzmir'de onerebilceginiz dr ve hastane var mısır? Bide sezeryan sonrası normal doğum olsa istiyorum ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler?
Ben de aynen kalp atımı çok iyi dedigi an atiyormu ay şükür dedim. Sonra zaten hafif dinletti duydun mu dedi cok derinden dedim. Zaten daha fazla dinletemem cunku bebege ısı veriyor çok fazla olmasi sakincali dedi direk tamam duymasam da olurdu dedim yani. O haberi almak bile yetiyor insanaAmin canım sağol :) Sadece doktorum sağlıklı herşey normal dedi o da bana yetti zaten aklıma bile gelmedi dakikada kaç atıyor diye sormak :)
Aynen canım ben 9. Haftanın içinde gittiğim için şükür çok net duyduk. Hatta sesten rahatsız olup hareket bile etti kuzum benimBen de aynen kalp atımı çok iyi dedigi an atiyormu ay şükür dedim. Sonra zaten hafif dinletti duydun mu dedi cok derinden dedim. Zaten daha fazla dinletemem cunku bebege ısı veriyor çok fazla olmasi sakincali dedi direk tamam duymasam da olurdu dedim yani. O haberi almak bile yetiyor insana
Ay ne güzel ya. Hepsi ayrı heyecan biz 6+2ydik daha.Aynen canım ben 9. Haftanın içinde gittiğim için şükür çok net duyduk. Hatta sesten rahatsız olup hareket bile etti kuzum benim
Ay ne güzel ya. Hepsi ayrı heyecan biz 6+2ydik daha.[/QUOTE
iyi duymuşsun canım biz 6+2 de duyamamistik hatta çok korkmuştum. Sonra garanti olsun diye 8+5 e kadar bekledik :) bir daha da bu kadar sıkıntı yapmicam hiçbirşeyi. Bebise de zararı oluyor
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım yavrularimizi. Anne olmak gerçekten hem zor hem çok güzel bir duyguymus. En ufak bir şeyde hemen telaslaniyoruz :)Evet erken duyduk ama ben giderken duyulmaz diye kafama yazmıştım ona hazirlamistim kendimi. Doktor da bir onceki randevuda vajinal belki duyariz demisti ama şükür karindan duyduk
Serkan Güçlü benim doktorum perinatolog. Riskli gebelik uzmanıEvet canım oraya gidiyorum doktorum Aylin hanım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?