2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar 8+1 deyiz doktor kontrolundeydim bugun kalp atisini dinletti 4 5 sn cik :) boyu 1.67 cm bebegin cok sukur bir sonraki kontrol 1 ay sonra ikili test hakkinda konustuk yaptirmayacagimi soyledim. Yeni bi method varmis belki ilgilenen arkadaslar vardir dogruluk orani %98 imis non invasive prenatal test biraz pahaliymis ama. Kandan bakiliyormus

Evet benimde elim sürekli urda. Bikaçgündür büyüdüğünü fark ettim.

Valla benim önceki hamileliğim sorunlu bir şekilde bitti. Doğum yapıp kaybettim bebeğimi. O yüzden doğum için plan bile yapamıyorum.
Allah sağlıcakla kucağınıza versin inşallah Sağlıklı uzun bir ömrü olsun ... Hayatta herşey bizim için sabrını versin Allah...

Valla benim önceki hamileliğim sorunlu bir şekilde bitti. Doğum yapıp kaybettim bebeğimi. O yüzden doğum için plan bile yapamıyorum.
İçinizi ferah tutun hiç korkmayın.. Bunu sağ salim kollarınıza alırsınız inşallah. . İlk bebeğinizde cennet kapısında size şefaat için bekliyor olacak

İyi akşamlar kızlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür 9 hafta 6 günlük dedi dr
İkili test ve ayrıntılı ultrasonu 12.haftada istedi ben ayrıntılı ultrason istemiyorum ama sormadı bile eski dr um aslında önceki doğumumu o yaptırdı ama bir anda soğudum ve dr değiştiricem sanırım

Maşallah bugün herkes bebişişye buluşmuş. Ban bio diye başladım sizler birşeyler yapıyormusunuz doktor bana mustela önerdi bio oilde kullanabilirsin dedi

Merhaba cici anneler.ben de 7+1 de dun kalp atislarini duydum. Benim bebegim planli bebek degil.is yerindeki stresten kurdesen olmustum.alerji ilaci iciyordum.bir de bogaz spreyi grip icin.her 2 sine icilmemesi gerekiyordu ama En risklilerinden degil.hersey normal gozukuyor.eger etkilenseydi dusmus olurdu.ilk haftalarda icilenlerde ya hep ya hic kurali oluyor cunku.hamilelik kapali kutu ilac icmesende usgde gorulemeyen bir suru hastalik olabiliyor.karar senin dedi ilk gun.devamli kesenin yerini bebegin bebegin gelisimini cok normal gordugunu soyluyor.aldiramadim.aldiramam.ama cok korkuyorum.dua edin bana.

Hayırlı olsun canım aynen merak etme ya hep ya hiç kuralı var etkilense düşerdi . Millet bilmeden röntgen vs çektiriyor yine bir şey olmuyor . Kafana takma hamileliğinin tadını çıkar , güzel bir gebelik dilerim .

Kizlar dun gittim doktora sukur kuzucum bizi cok hareketli karsiladi akrobatik hareketlerle gelisimi de cok iyimis tam 11 haftalik cikti. Simdilik bir sikinti yok iki hafta sonra ikili test ve ense kalinligi olcumu yapilcak umarim onlari da sikintisiz atlatiriz hepimiz

Hayırlı olsun canım içini ferah tut sek hamileliğini öğrenene kadar Rabbim korurmuş içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…