- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.721
Doğumu da orda mı yapmayı düşünüyorsun canımSerkan Güçlü benim doktorum perinatolog. Riskli gebelik uzmanı
Evet benimde elim sürekli urda. Bikaçgündür büyüdüğünü fark ettim.Canlarım hayırlı olsun duymuşsunuz bebişlerinizin kalbini :) Sağlıkla kucağımıza almayı Allahım nasip etsin inşallah :) karnınızda bebeğin büyüdüğünü hissediyor musunuz :) Sanki benim göbüşümün alt kısmında bi şişlik vardır biraz daha büyüdü ultrason bakılan yeri tarif ediyorum :)
Valla benim önceki hamileliğim sorunlu bir şekilde bitti. Doğum yapıp kaybettim bebeğimi. O yüzden doğum için plan bile yapamıyorum.Doğumu da orda mı yapmayı düşünüyorsun canım
Allah sağlıcakla kucağınıza versin inşallah Sağlıklı uzun bir ömrü olsun ... Hayatta herşey bizim için sabrını versin Allah...Valla benim önceki hamileliğim sorunlu bir şekilde bitti. Doğum yapıp kaybettim bebeğimi. O yüzden doğum için plan bile yapamıyorum.
İçinizi ferah tutun hiç korkmayın.. Bunu sağ salim kollarınıza alırsınız inşallah. . İlk bebeğinizde cennet kapısında size şefaat için bekliyor olacakValla benim önceki hamileliğim sorunlu bir şekilde bitti. Doğum yapıp kaybettim bebeğimi. O yüzden doğum için plan bile yapamıyorum.
Canım hayırlı olsun gozum aydın benımkı de bı karından bakalım dedi hemen duyduk cok sukurEvet erken duyduk ama ben giderken duyulmaz diye kafama yazmıştım ona hazirlamistim kendimi. Doktor da bir onceki randevuda vajinal belki duyariz demisti ama şükür karindan duyduk
Canım cok sağol senın de guZel haberlerini bekliyoruz ınsallahKızlar kalp atışlarını duymuşsunuz fotoları da kapıp gelmişsiniz. .Nasıl mutlu oldum sizler adınaDarısı bana ve duymayanlara olsun..Pazartesiyi iple çekiyorum
Saol canim insallah sen de duyacaksin cok guzel bir duygu gercektenKızlar kalp atışlarını duymuşsunuz fotoları da kapıp gelmişsiniz. .Nasıl mutlu oldum sizler adınaDarısı bana ve duymayanlara olsun..Pazartesiyi iple çekiyorum
Gozun aydın canım bende kalp atısını bugün duyanlardanım cok sukur allah hepimize saglıklı dogumlar nasip etsinMerhaba kızlar. Bugün çok şükür kalp atışını duyduk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Anladım canım Allah bu bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın umarımValla benim önceki hamileliğim sorunlu bir şekilde bitti. Doğum yapıp kaybettim bebeğimi. O yüzden doğum için plan bile yapamıyorum.
Ben bebek yağı kullanıyorum kızlarMaşallah bugün herkes bebişişye buluşmuş. Ban bio diye başladım sizler birşeyler yapıyormusunuz doktor bana mustela önerdi bio oilde kullanabilirsin dedi
Hayırlı olsun canım aynen merak etme ya hep ya hiç kuralı var etkilense düşerdi . Millet bilmeden röntgen vs çektiriyor yine bir şey olmuyor . Kafana takma hamileliğinin tadını çıkar , güzel bir gebelik dilerim .Merhaba cici anneler.ben de 7+1 de dun kalp atislarini duydum. Benim bebegim planli bebek degil.is yerindeki stresten kurdesen olmustum.alerji ilaci iciyordum.bir de bogaz spreyi grip icin.her 2 sine icilmemesi gerekiyordu ama En risklilerinden degil.hersey normal gozukuyor.eger etkilenseydi dusmus olurdu.ilk haftalarda icilenlerde ya hep ya hic kurali oluyor cunku.hamilelik kapali kutu ilac icmesende usgde gorulemeyen bir suru hastalik olabiliyor.karar senin dedi ilk gun.devamli kesenin yerini bebegin bebegin gelisimini cok normal gordugunu soyluyor.aldiramadim.aldiramam.ama cok korkuyorum.dua edin bana.
Hayırlı olsun canım içini ferah tut sek hamileliğini öğrenene kadar Rabbim korurmuş içini ferah tutMerhaba cici anneler.ben de 7+1 de dun kalp atislarini duydum. Benim bebegim planli bebek degil.is yerindeki stresten kurdesen olmustum.alerji ilaci iciyordum.bir de bogaz spreyi grip icin.her 2 sine icilmemesi gerekiyordu ama En risklilerinden degil.hersey normal gozukuyor.eger etkilenseydi dusmus olurdu.ilk haftalarda icilenlerde ya hep ya hic kurali oluyor cunku.hamilelik kapali kutu ilac icmesende usgde gorulemeyen bir suru hastalik olabiliyor.karar senin dedi ilk gun.devamli kesenin yerini bebegin bebegin gelisimini cok normal gordugunu soyluyor.aldiramadim.aldiramam.ama cok korkuyorum.dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?