- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.741
Ayrıntılı ultrason neden istemiyorsunuz ki? 20. Hafta civarı oluyorİyi akşamlar kızlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür 9 hafta 6 günlük dedi dr
İkili test ve ayrıntılı ultrasonu 12.haftada istedi ben ayrıntılı ultrason istemiyorum ama sormadı bile eski dr um aslında önceki doğumumu o yaptırdı ama bir anda soğudum ve dr değiştiricem sanırım
Gönlünü ferah tut canim.allah korumuştur onu.Merhaba cici anneler.ben de 7+1 de dun kalp atislarini duydum. Benim bebegim planli bebek degil.is yerindeki stresten kurdesen olmustum.alerji ilaci iciyordum.bir de bogaz spreyi grip icin.her 2 sine icilmemesi gerekiyordu ama En risklilerinden degil.hersey normal gozukuyor.eger etkilenseydi dusmus olurdu.ilk haftalarda icilenlerde ya hep ya hic kurali oluyor cunku.hamilelik kapali kutu ilac icmesende usgde gorulemeyen bir suru hastalik olabiliyor.karar senin dedi ilk gun.devamli kesenin yerini bebegin bebegin gelisimini cok normal gordugunu soyluyor.aldiramadim.aldiramam.ama cok korkuyorum.dua edin bana.
Canım cok sevindim hersey yolunda süper, bende sımdı doktordan cıktım kalp atıslarını dinledik allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ❤
Hangi doktora gidiyorsunuzCanım ben sivaslı değilim ama sivasta yaşıyorum :)
Bende ılk kez yasadım canım doktor bi anda hiçbirsey söylemeden ultrasonda ses düğmesini actı birden tiktak tiktak seslerini duyduk kalbim duruyodu cok tarıfsız bı duyguymus allah isteyen herkeae nasip etsın. Hepimize saglıkla evlatlarımıza kavusmak nasip olur insallahGözün aydın darısı başıma ve tüm bekleyenlere o görüntüyü hiç yaşamadım
Tesekkurler ederim cnm ben de sağlıklı bir hamilelik ve bebek dilerim.Hayırlı olsun canım aynen merak etme ya hep ya hiç kuralı var etkilense düşerdi . Millet bilmeden röntgen vs çektiriyor yine bir şey olmuyor . Kafana takma hamileliğinin tadını çıkar , güzel bir gebelik dilerim .
Canım saçma gelicek belki ama sivasta doktora gitmiyorum.Erzincan da Üniversite hastanesine gidiyorum :) Yaşadığım yer sivas merkeze 2 saat erzincana 1 saat. o yüzden erzincanı tercih ediyorumHangi doktora gidiyorsunuz
Canım doktor ne için önerdi bunları benimki hiç extra birsey söylemediMaşallah bugün herkes bebişişye buluşmuş. Ban bio diye başladım sizler birşeyler yapıyormusunuz doktor bana mustela önerdi bio oilde kullanabilirsin dedi
Catlak olusmasın diye mi doktorun önerdi canımBen bebek yağı kullanıyorum kızlar
Çatlak olmasın diye Can'ımCanım doktor ne için önerdi bunları benimki hiç extra birsey söylemedi
Canım suanda catlaklar ıcın daha erken degıl mı urun kullanımı? Benımkı herseyı 3aydan sonra konusalım dediÇatlak olmasın diye Can'ım
Dün doktora gittim bebeğin kalp atışını duyamadım dedi. Bir hafta daha bekleyelim dedi. 6+4. Şimdi de kanamam başladı
Sizce haftaya duyarmıyız kalbi durmuş olabilir dedi
CAnım kanamayı ihmal etme hemen bir doktora git hemenDün doktora gittim bebeğin kalp atışını duyamadım dedi. Bir hafta daha bekleyelim dedi. 6+4. Şimdi de kanamam başladı
canim insallah duyarsin..dualarimiz seninle.Sizce haftaya duyarmıyız kalbi durmuş olabilir dedi
ben daha almadi..bence erken simdi..ilk gebeligimde catlaklik olmadi..ben 4.aydan sonra surmeye baslicam..insallah bundada catlaklik olmaz..Çatlak olmasın diye Can'ım
Allah razı olsun olsun. Doktor büyük ihtimal olmaz dedi duyamayız dedi yani ama bilmiyorumCanım benim inşallah duyarsın kalp atışını, Allahım yardımcın olsun. Dualarım seninle kötü düşünme
Ben şu an basen bölgemde var olanlara kullanıyorum gece yatarken. Karnıma 4. AydaCanım suanda catlaklar ıcın daha erken degıl mı urun kullanımı? Benımkı herseyı 3aydan sonra konusalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?