2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
merhabalar. bugün 4.ay aşılarını yaptırdık. bir de rota virüs aşısı. oğlum çok huzursuz, ne kadar sürecek acaba?

zeka kartlarını daha evvel sormuştum ama bugün tekrar sordum. doktorum 1 yaşına kadar oyuncak, zeka kartı vs bunların hiç anlamı yok dedi. bol bol konuş, sarıl, öp, oyun yap asıl bunlar zekasını geliştirir dedi. gerçi ben kartlara zaman ayırabilenlere hayranım. bizim günümüz altını değiştir, karnını doyur, kustu üstünü değiştir, uykusu geldi uyut şeklinde geçiyor. bu reflü illeti perişan etti bizi.

Ayy canım bizde aynı durumdayız..kizima elbise yetistiremiyorum...ne zaman biticek bu kusmalar

Biz Çeşme’ye gidiyoruz genelde canım gerçi Ege denizi soğuk olur yazmışsın ama bize soğuk gelmiyor Ayvalık taraflarında Akçay var oranın da suyu ve havası çok güzel oluyor Çeşme’den daha sıcak suyu. Ayvalık Altınoluk taraflarına da yakın gezebileceğin yerler var baya. Eğer dağ havası da almak istersek akçayı tercih ediyoruz

Ayy canım bizde aynı durumdayız..kizima elbise yetistiremiyorum...ne zaman biticek bu kusmalar
ilaç kullanıyor musun? biz ilk motilium ve gastrotuss kullandık. yetmedi, uykusunda bile kusuyordu. şimdi metpamid ve gastrotuss kullanıyoruz. ben her gece 2 makine çamaşır yıkıyorum, evin her odasında kağıt havlu rulosu var artık hepsini geçtim de kuzum yüzünü buruşturuyor, belli ne kadar rahatsız olduğu. yavruma üzülüyorum yoksa yıkarız ne olacak..

Canim.bu dr ların bi dediği diğerinin dediğini hiç tutmuyor banada dr tavsiye etti zeka kartlarını sağ beyin gelişimi için. bu dönemde algıları çok açık dedi. hatta sevgili bebek sitesindekileri tavsiye etti.

ya tatlım belki faydası vardır ama eğer doktorum beni belli bir yere yönlendirseydi rahatsız olurdum. mesela bak benim sütüm yok, sadece mama kullanıyoruz. doktoruma bikaç kere sordum hangi mama diye, her seferinde bikaç tane mama adı söyledi, içerikleri birbirine yakın zaten ve en iyisi bunlar dedi. özellikle git şunu al demedi. şimdi o sitede gördüğün kartlar diğer zeka kartlarından çok mu farklı ki?

Allah allah neden illa site önermiş ki.dr lar böyle yapınca benim Dr.a inanasım gelmiyor.satış mümessili gibi ne o öyle

Dr bebeği oturtabilir miyim diye sordum,kucağında bile oturtma daha erken.6.ayda başlayacak dedi
Halbuki kızım da oturmaya çok hevesli,kollarından tutunca hemen kendini kaldırıyor.biraz daha bekleyecek artık

karamera aynı durumdayız. oğlumu pusete koyduğumda arkasını hafif eğimli yapıyorum yine de daha dik durmak istiyor. bi yere yatırsam kızıyor resmen. sürekli dik ve yüzü dışa dönük olacak, heryeri ve herşeyi görecek beyfendi. çok uzun süre oturtmuyorum ama 2 ay daha nasıl dayanırız bilemedim.

Canım annene bırakıp esınle rahatca cıksanız belkı daha keyıf alabılırsın sınemadan. Okadar yakınındayken aklının kalmaması mumkun degıl :)

Canım benım bebegım de bu ay 450 gram almıs alt lımıtın altında oldugu ıcın dr kılomuzu az buldu ama cok bı krıtık durumumuz yok bebegımın keyfı yerınde dıye mamaya baslatmadı. Belkı obur ay kılo durumuna göre ek gıdaya baslayabılırmısız bırde sütüm var dıye takvıye vıtamınlerle mıdeyı acmaya calısıcaz bakalım obur ayı beklıyoruz. Ama genetık dıye de bırsy var merak etme endıselenme dedı. Bebekken bende hep zayıfmısım mınyonmusjm bana cektı sanıyorum, suan bıle 168 boyla 52kıloyum doktor sankı sımdı mınyon degılsın dedi :) yanı genetıgın onune de gecılmıyor kılo dıye kendımı parcalamayacagım saglıgı keyfı yerınde olsun da varsın ufak tefek olsun. Tum cocuklar sısman olamazkı

Canım annene bırakıp esınle rahatca cıksanız belkı daha keyıf alabılırsın sınemadan. Okadar yakınındayken aklının kalmaması mumkun degıl :)
O zaman hic cikamazdim :) bizimki hala 1 saat arayla emmek istiyor canim :)
Birazcik daha buyuyup emme araliklari azalidiginda daha rahat olur heralde.

Canim doktor mu degistirdiniz? Bisim doktor da her muayenye gidecegimizde izinli illa degistirin beni diyor :))
Bu arada emmsinde azalma olmus muydu?

Allah allah neden illa site önermiş ki.dr lar böyle yapınca benim Dr.a inanasım gelmiyor.satış mümessili gibi ne o öyle
Benide bu şekilde bi internet sitesine yönlendirmesi şaşırttı ama dr nda küçük bi çocuğu var 4 5 aylık olabilir sanırım o yüzden biraz detaylı tavsiyelerde bulunuyor. Chia tohumu Yememi önerdi hatta şu markette ekmeğini yapıyorlar falan diyor. Yoksa bende dr dan çıkınca reklamın böylesini de hiç görmemiştim dedim yani...

Akçay harika gerçektende bu yaz bizde istiyoruz ama denize giremiyorum ben demir gibi.

Canım bizde gastrotuss kullanıyoruz ama azalma olmadi..kizimda uykusunda kusmuyor.tasigimizda yüz üstü yaptigimizda hemen kusuyor..bitmesini dört gözle bekliyorum.

Bende akçayI çok seviyorum canım temiz buz gibi suyu:) bebeklerle ilk tatilimiz bakalım bebişler denizi sevicek mi kızım kendi havuzuna bayılıyor ama denize girmiyor bu sene işim var ikisine sevdirmek lazım:))

Günaydın kızlar sizde gazlar ne durumda bizde son gaz devam ediyor ağlamıyor zaten oğlum pek ağlamaz ama sabaha karşı okadar sürekli uyanDı ki hem gaz çıkartıyor hem emmek istiyor gazı gelince ısırdı hep sanki dişi var gibi acıttı sizde böyle durumlar var mı

Canım antık eskisi kilo almayacaklar zaten.bizde 40+4 dü galiba 3300 doğdu ilk zamanlar kilo çok sıkıntılı ilerledi ama şu an yakaladı diye düşünüyorum 5800 oldu mamada ya içiyo ya içmiyor

Altınoluk Ayvalık tarafını beğeniyorum ama Deniz daha soğuk oluyo eee yemeklede hiç uğraşmak istemiyorum. Haşema ili çok yadırganmıcak yer istiyorum muhafazakar adı altında diyip insanları çok kazıklıyorlar. Hakkınıza hayırlısı olsun canım ya öyle bişi olmaz inşallah aslında bizimde mayısta tayin olayı var o yüzden erken rezervasyon yaptırmasak mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…