2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Uyku penceresine uyku aralığına çok dikkat ediyorum canım ama erken kalkmayı başarmam lazım. Sallayarak uyuttuğunda ne kadar uyuyor

oğlumun hastaneden taburcu olduğumuzda batığı vardı. bacoderm pomad yazdı doktorumuz. günde 3 defa sürüyorum. ilk olan geçmişti, şimdi 2 ayak başparmağında yine oldu. bence çoraptan değil tırnağın büyüme şeklinden kaynaklanıyor.

pamukçuk oğlumda ilk ay vardı. aslında ilacı varmış ama bizim doktor biogaia probiyotik verdi. bağışıklığı güçlensin kendiliğinden geçer dedi. bu arada damla bağırsaklara da faydalı tabi.

Uyku penceresine uyku aralığına çok dikkat ediyorum canım ama erken kalkmayı başarmam lazım. Sallayarak uyuttuğunda ne kadar uyuyor
Canım insallah başarırsın..zamanla alışır oğlun..canim 5 ve 10k uykuya dalıyor..benim kızım maşallah uyumayi çok seviyor..

Yuh diyorumm nasil yeterli bulmadi cok komik? Masallah bebeisin 16 cm uzamis.(1/3 u kadar) Dogum kilosunu 2 ye katlamis. Ki dogum kilosunu bebekler ilk alti ayda 2 ye katlarmis . Bence gayet guzel. Ne iciyor bu doktorlar ben anlamiyorum.
Benim kizda 15 eylul dogumlu boyu 62 civarlarinda zannediyorum.kiyafette yeni gectik 62 ye. kilosuda 6300 gibi.
Bazen doktorlarin agrisiz basimiza agri yapalim diye konustuklarini düşünüyorum

Suankı saatınden 15 dk önce kaldır canım cok erken uyandırırsan bunu uykunun devamı gibi algılayacak oldugundan ise yaramayabılır. Ben yemege kalın bırlıkte bısyler hazırlarız hemen dıyorum kv de kalırsa ya yemekleri o yaparken ben kızımı oyalıyorum yada esım evdeyse o bebıslenılgılenırken bız mutfakta oluyoruz hıc öyle mısafir agarlıyım havasında degılım öncelık bebegımın gelen de yabancı degıl zaten mutfagını ögrensın bence babaannesı ılerıde lazım olur bırgun

Mastit olabılır kuzum gecmıs olsun. Genelde önve agrı olur emzırırken ve sagarken acır asırı hassasiyet olur enson asamada kızarır ama senın tarıfe de benzıyor. Sut kanalı bı yerınden tıkanmıs olabılır pompanın duzgun calıstıgından emınsennher ıkı memeyı de 15er dk sagmalısın

Günaydın kızlar cvp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dün silmiştim ama üstünden bugun karbonatlı suyla bastırdım görünür olarak kayboldu tekrarlamaz umarım günde 2 kere silmeye devam edicem ilaç herzaman son çaremiz olsun inş. Ve kaan bebeği bi kez daha anıyorum Allahtan şifalar diliyorum biz en ufak seylere dayanamazken pınar nasıl dayanıyor Allahım onada güç versin

Canım kacta u
Çok zor canım geç yatan bebek özellikle eşinle hiç vakit geçirmemek ben ısrarla denedim sonunda oldu sanırım bide sık uyanmasa ek gıdaya başlasak uyurken muhallebi fln tok tutar inşallah yerlerse tabi
Canım kacta uyutmaya baslıyorsun kacta dalıyor? Sabah kacta uyanıyor? Bende bıraz erkene cekmeye calısıyorum cunku bebıs uyudugunda bende de pil bitiyor esıme iyi geceler deyıp uyumak zorunda kalıyorum

Kızlar bi konuda fikriniz almak istiyorum. Kızıma zeka kartlari almıştım ama ayına göre değildi si.di ayına göre almak istiyorum.
İçinde 15 kart olan flash cards var 20 tl 0 12 ay arası kullanılıyor
İçinde 72 kart ve 2 dvd olan sevgılı bebek sitesindeki set var o da 0 12 ay arası. 85 tl
Hangisini tercih etmeliyim bu setlerden birini kullanan var mi aranızda

Kanallarda tıkanma olmuş olmalı. Bende de haftada bir oluyor. Dışta iken sertliği iyice ovarak masaj yapıyorum duştan çıkar çıkmaz emziriyorum. Emme sırasında da ovuyorum ama sıkmadan yoksa tazyikli gelip bebeğim tıkanıyor.
Bende pompayla sağınca gelmiyordu çünkü pompa yakın zaman yüksekten düştü, çekiyor gibi görünüyordu ama bozulmuş. Yenisini aldım sertliği hissettiğim an hemen sağıyorum rahatlıyorum. Valf ve diyafram parçalarını kontrol et, yerine tam oturuyor mu, bir de valf bazen yapışabiliyor.
Bebeğinden güçlü pompa yok ama.

Ben sevgili bebekten 6-24 olanı aldım. Bişey kalmadı şurda 6.aya. 5paket kargo ve kapıda ödeme dahil 85₺ tuttu.
Hergün birkaç dk gösteriyorum. Dikkatle bakıyor.

Kızlar benim kızım hala gündüz saat başı gece de 1,5 -2 saatte bir emmek istiyor. Yenidoğan gibi, zamanla emme Aralık’ları uzayacak deniyor ama hiç uzamadı. Gündüz en fazla 2 saat uyanık kalmasına rağmen gece uykusuna 1 den önce geçmiyor. Sabah da 8 de uyanıyor. Nolacak bizim bu halimiz ???

Benim kızım 14 etlül doğumlu. 2900 gr 47 cm doğdu. Şimdi 6 kg 62 cm. Doktorumuz iyi diyor. Ben zaten persentil tablosuna da bakıyorum ona göre de gelişimi iyi. Doktorlar bebeğin Doğum kilosunu boyunu bilmeden hemen gelişimi iyi değil diyorlar. 3800 gr doğan bebekle 2500 gr doğan bebeğin gelişimi bir olur mu hiç

Birde canım gene başka yerde okumuştum . Bi şekilde bebekler Altı ay içinde eşitleniyorlarmış. Evet hiç sormadan yorum yapmak çok ilginç

Saol cnm şuan geçti gibi karbonatlı suyla sildim devamı gelmez umarım cocuk yetiştirmek çok zor okadar özeniyoruz ki ayna da kendime bakmayalı 4 ay oldu:)
Biz de baştan karbonatlı suyla sildik canım ama o üsttekileri yok ediyormuş tamamen geçirmiyormuş aklında olsun inşallah geçmiştir tekrarlamaz valla bende kuaföre gidemiyorum kaş bıyık aldı başını gidiyor eşim bile söyledi git artık diye

Amin canım çok sağol evet mecbur baslicam artık sonu iyi olsunda

Merhaba kızlar bebeğinin bingildagi kapanan oldu mu ? Ben d vitamini kullanmadım günde 10 dakika kadar evin güneş alan yerinde guneslendirdim bacaklarini... Doktor bingildagi kapanmış dıştan dedi ama içten hala açıklığı vardir erken diye korkma bas ve genel gelişimi de iyi dedi.... Ben tabi ki başka bir doktora daha götürdüm muaneyesi olan doktora o da ayni şeyleri söyleyince rahatladım. 5 aylık olacağız haftaya nette baktım erken kapanması iyi değil diye okudum neden okudum bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…