- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.441
Uyku penceresine uyku aralığına çok dikkat ediyorum canım ama erken kalkmayı başarmam lazım. Sallayarak uyuttuğunda ne kadar uyuyorAslında canım oğlusun erken kalkarsa daha iyi olur..uyku düzeni olur.benim kızımda daha önceleri geç kalkıyordu..ve. akşamları çok geç uyurdu..cok şükür bizim 2.5 aydır uyku düzenimiz var..kizim sat 8 buçukta uyaniyor..mesala benim kızım 1 buçuk sat uyanık kaldığında onu hemen uyutuyorum..daha fazla uyanık kalsa kızımın uykusu kaçıyor..zor yatırıyorum...onu ayağımda saliyorum..artik onu ayağımda sağlamak istemiyorum.bi el atmak lazım.
Benim bebeğimin de ayak baş parmağında olmuş. Dokundurmuyor bile. Sen minik oğlun için mi kullanıyorsun. Hep çorap içinde olmasından kaynaklanıyor galiba. nasıl tedavi uyguluyorsun
Bebekte uygulanabilir mi acabadaha hiç kesmeden nasıl olduysa batmış tırnak
pamukçuk oğlumda ilk ay vardı. aslında ilacı varmış ama bizim doktor biogaia probiyotik verdi. bağışıklığı güçlensin kendiliğinden geçer dedi. bu arada damla bağırsaklara da faydalı tabi.Kızlarrr yardım 2.bebeğim ama ilk defa oldu oğlumda çok az pamukcuk oluşmuş fazla değil karbonat lı suyla sildim bugun acaba başına gelen oldu mu çoğalır mı strese girdim eşimde yogun daha işte doktora hemen gitmem mi gerek bilemedim
Canım insallah başarırsın..zamanla alışır oğlun..canim 5 ve 10k uykuya dalıyor..benim kızım maşallah uyumayi çok seviyor..Uyku penceresine uyku aralığına çok dikkat ediyorum canım ama erken kalkmayı başarmam lazım. Sallayarak uyuttuğunda ne kadar uyuyor
Yuh diyorumm nasil yeterli bulmadi cok komik? Masallah bebeisin 16 cm uzamis.(1/3 u kadar) Dogum kilosunu 2 ye katlamis. Ki dogum kilosunu bebekler ilk alti ayda 2 ye katlarmis . Bence gayet guzel. Ne iciyor bu doktorlar ben anlamiyorum.Kızlar geçenlerde oğlumun ishal olduğunu alerjiden şüphelenildiğini ve gastroentroloji bölüme gitmemizi söylemişlerdi diye bahsetmiştim. O bölüme gittik ve tahliller yapıldı hala durum netleşmiş değil ancak o bölümdeki doktorda oğlumun gelişimini ( boy kilo olarak) iyi bulmadı. Oğlum 8 Eylül doğumlu 2.7 kg ve 46.5 cm olarak doğdu suanda 6 kg ve 62 cm.
3 farklı doktor bu şekilde söyleyince tedirgin oldum sizin bebisler nasıl?
Birde sizce oğlumun gelişimi kötü mü ???
Suankı saatınden 15 dk önce kaldır canım cok erken uyandırırsan bunu uykunun devamı gibi algılayacak oldugundan ise yaramayabılır. Ben yemege kalın bırlıkte bısyler hazırlarız hemen dıyorum kv de kalırsa ya yemekleri o yaparken ben kızımı oyalıyorum yada esım evdeyse o bebıslenılgılenırken bız mutfakta oluyoruz hıc öyle mısafir agarlıyım havasında degılım öncelık bebegımın gelen de yabancı degıl zaten mutfagını ögrensın bence babaannesı ılerıde lazım olur bırgunÇok sabırsızım bu aralar. Buğün geldi 1 saat uyumak ilaç gibi geldi ama gelince akşam yemeğe kalın dedim bu sefer iki kat yoruldumsağlık olsun yarın sabah erken kaldırıcam inşallah önce 9 da kaldırmaya başlıyım
Mastit olabılır kuzum gecmıs olsun. Genelde önve agrı olur emzırırken ve sagarken acır asırı hassasiyet olur enson asamada kızarır ama senın tarıfe de benzıyor. Sut kanalı bı yerınden tıkanmıs olabılır pompanın duzgun calıstıgından emınsennher ıkı memeyı de 15er dk sagmalısınKızlar mememde taş gibi kitleler var. Meme üstünde yer yer kırmızı kırmızı kılcal damar çatlamış gibi.Henüz acı yok
Mastit böyle mi oluyor?
Duş aldım, masaj yaptım sıcak kompres de yaptım ama makine sağınca süt gelmiyor. Elle sağıyorum geliyor sonra yine gelmiyor
Başka ne yapabilirim?
Evet canım onu kullandım aktardan almıştık o geçirdi hemenNette araştırdım öyleymiş sen karadut şurubumu kullandın geçti
Saol cnm şuan geçti gibi karbonatlı suyla sildim devamı gelmez umarım cocuk yetiştirmek çok zor okadar özeniyoruz ki ayna da kendime bakmayalı 4 ay oldu:)Evet canım onu kullandım aktardan almıştık o geçirdi hemen
Canım kacta uyutmaya baslıyorsun kacta dalıyor? Sabah kacta uyanıyor? Bende bıraz erkene cekmeye calısıyorum cunku bebıs uyudugunda bende de pil bitiyor esıme iyi geceler deyıp uyumak zorunda kalıyorumÇok zor canım geç yatan bebek özellikle eşinle hiç vakit geçirmemek ben ısrarla denedim sonunda oldu sanırım bide sık uyanmasa ek gıdaya başlasak uyurken muhallebi fln tok tutar inşallah yerlerse tabi
Kanallarda tıkanma olmuş olmalı. Bende de haftada bir oluyor. Dışta iken sertliği iyice ovarak masaj yapıyorum duştan çıkar çıkmaz emziriyorum. Emme sırasında da ovuyorum ama sıkmadan yoksa tazyikli gelip bebeğim tıkanıyor.Kızlar mememde taş gibi kitleler var. Meme üstünde yer yer kırmızı kırmızı kılcal damar çatlamış gibi.Henüz acı yok
Mastit böyle mi oluyor?
Duş aldım, masaj yaptım sıcak kompres de yaptım ama makine sağınca süt gelmiyor. Elle sağıyorum geliyor sonra yine gelmiyor
Başka ne yapabilirim?
Ben sevgili bebekten 6-24 olanı aldım. Bişey kalmadı şurda 6.aya. 5paket kargo ve kapıda ödeme dahil 85₺ tuttu.Kızlar bi konuda fikriniz almak istiyorum. Kızıma zeka kartlari almıştım ama ayına göre değildi si.di ayına göre almak istiyorum.
İçinde 15 kart olan flash cards var 20 tl 0 12 ay arası kullanılıyor
İçinde 72 kart ve 2 dvd olan sevgılı bebek sitesindeki set var o da 0 12 ay arası. 85 tl
Hangisini tercih etmeliyim bu setlerden birini kullanan var mi aranızda
Benim kızım 14 etlül doğumlu. 2900 gr 47 cm doğdu. Şimdi 6 kg 62 cm. Doktorumuz iyi diyor. Ben zaten persentil tablosuna da bakıyorum ona göre de gelişimi iyi. Doktorlar bebeğin Doğum kilosunu boyunu bilmeden hemen gelişimi iyi değil diyorlar. 3800 gr doğan bebekle 2500 gr doğan bebeğin gelişimi bir olur mu hiçYuh diyorumm nasil yeterli bulmadi cok komik? Masallah bebeisin 16 cm uzamis.(1/3 u kadar) Dogum kilosunu 2 ye katlamis. Ki dogum kilosunu bebekler ilk alti ayda 2 ye katlarmis . Bence gayet guzel. Ne iciyor bu doktorlar ben anlamiyorum.
Benim kizda 15 eylul dogumlu boyu 62 civarlarinda zannediyorum.kiyafette yeni gectik 62 ye. kilosuda 6300 gibi.
Bazen doktorlarin agrisiz basimiza agri yapalim diye konustuklarini düşünüyorum
Birde canım gene başka yerde okumuştum . Bi şekilde bebekler Altı ay içinde eşitleniyorlarmış. Evet hiç sormadan yorum yapmak çok ilginçBenim kızım 14 etlül doğumlu. 2900 gr 47 cm doğdu. Şimdi 6 kg 62 cm. Doktorumuz iyi diyor. Ben zaten persentil tablosuna da bakıyorum ona göre de gelişimi iyi. Doktorlar bebeğin Doğum kilosunu boyunu bilmeden hemen gelişimi iyi değil diyorlar. 3800 gr doğan bebekle 2500 gr doğan bebeğin gelişimi bir olur mu hiç
Biz de baştan karbonatlı suyla sildik canım ama o üsttekileri yok ediyormuş tamamen geçirmiyormuş aklında olsun inşallah geçmiştir tekrarlamaz valla bende kuaföre gidemiyorum kaş bıyık aldı başını gidiyor eşim bile söyledi git artık diyeSaol cnm şuan geçti gibi karbonatlı suyla sildim devamı gelmez umarım cocuk yetiştirmek çok zor okadar özeniyoruz ki ayna da kendime bakmayalı 4 ay oldu:)
Sağol canim. Bebeğinin tepkileri önemli olan eger azaltınca düzelme olmadıysa tamamen kesmelisin sanırım. Bazı bebekler fırınlanmış olarak tüketilince tepki vermiyormuş canim birde o şekilde dene istersen. Alerji diyeti çok zor oluyor Allah yardımcın olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?