- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.501
Tavsiye edilebileceğin yer var mı canım Balıkesir tarafında haşema ile daha rahat hissederim diye düşünüyorum. Eşimle biz tam bir doğa yeşillik aşığı olarak güzel olabilirBiz Çeşme’ye gidiyoruz genelde canım gerçi Ege denizi soğuk olur yazmışsın ama bize soğuk gelmiyor Ayvalık taraflarında Akçay var oranın da suyu ve havası çok güzel oluyor Çeşme’den daha sıcak suyu. Ayvalık Altınoluk taraflarına da yakın gezebileceğin yerler var baya. Eğer dağ havası da almak istersek akçayı tercih ediyoruz
Canim haşema ile yadirganmayacak biraz daha muhafazakâr bi yer bulursan banada haber verebilirmisin ben evlendigim den beri hiç denize girmedim hep kültürel tatiller yaptik artık eşim de deniz tatili istiyor bende içime sinen hiç bir yer bulamıyorumAltınoluk Ayvalık tarafını beğeniyorum ama Deniz daha soğuk oluyo eee yemeklede hiç uğraşmak istemiyorum. Haşema ili çok yadırganmıcak yer istiyorum muhafazakar adı altında diyip insanları çok kazıklıyorlar. Hakkınıza hayırlısı olsun canım ya öyle bişi olmaz inşallah aslında bizimde mayısta tayin olayı var o yüzden erken rezervasyon yaptırmasak mı diyorum
Aynen bende kapalıyım canım evlendikten sonra kapandım o yüzden bende daha aile ortamı doga deniz istiyorum bulursan haberim olsun:)Tavsiye edilebileceğin yer var mı canım Balıkesir tarafında haşema ile daha rahat hissederim diye düşünüyorum. Eşimle biz tam bir doğa yeşillik aşığı olarak güzel olabilir
Biz merkezde girmiştik canım orası sıcaktı ama diğer yerleri bilmiyorum haklı olabilirsin Altınoluk çok sıcak bir deAkçay harika gerçektende bu yaz bizde istiyoruz ama denize giremiyorum ben demir gibi.
Biz bu sene gidemicez sanırım canım İzmir’de oturuyoruz günü birlik ya da haftasonu Çeşme olur belki ama ilk fırsatta gidicez oraya tekrar :)Bende akçayI çok seviyorum canım temiz buz gibi suyu:) bebeklerle ilk tatilimiz bakalım bebişler denizi sevicek mi kızım kendi havuzuna bayılıyor ama denize girmiyor bu sene işim var ikisine sevdirmek lazım:))
Valla canım biz Ören’de kalmıştık ama suyu aşırı soğuktu arabayla akçaya gidiyorduk denize girmeye araları çok yok ama Altınoluk tarafında güzel evler var dubleks onlardan kiralıyoruz geceliği 80di en son. Ben kapalı değilim ama çok açık giyinemiyorum rahat etmiştim orada baya. Şato motel var altınolukta orada kaldık en son denize sıfırdı rahat ettik baya orayı tavsiye edebilirimTavsiye edilebileceğin yer var mı canım Balıkesir tarafında haşema ile daha rahat hissederim diye düşünüyorum. Eşimle biz tam bir doğa yeşillik aşığı olarak güzel olabilir
Sütümü sağıp bırakıyorum annem bıberonla verıyor kafayı bosaltmak bızım de hakkımızO zaman hic cikamazdim :) bizimki hala 1 saat arayla emmek istiyor canim :)
Birazcik daha buyuyup emme araliklari azalidiginda daha rahat olur heralde.
Fethiye ve Hisarönü hiç bize göre değil canım ama bu birazda kişi ile ilgili kimisi rahatsız olmuyo bakışlardan ama ben rahatsız oluyorum utanılacak bişi asla değil ama rahat olamıyorum Antalya tarafı bi otel buldum denizi sıfır ama denizi kumsalı nasıl bilmiyorum onu araştırılacm. Benim de eşim Amasya Kastamonu tarafı kültürel gezmek istiyor ama bebekle zor olurCanim haşema ile yadirganmayacak biraz daha muhafazakâr bi yer bulursan banada haber verebilirmisin ben evlendigim den beri hiç denize girmedim hep kültürel tatiller yaptik artık eşim de deniz tatili istiyor bende içime sinen hiç bir yer bulamıyorum
Reklam oluyor mu bilmiyorum canım ama Atlas beach var geçen sene tanıdık gitti memnun kalmışlar aile ortak havuzu ve denizi varAynen bende kapalıyım canım evlendikten sonra kapandım o yüzden bende daha aile ortamı doga deniz istiyorum bulursan haberim olsun:)
Bakayım canım oraya teşekkür ederim tek takıldığım Deniz sıcaklığıValla canım biz Ören’de kalmıştık ama suyu aşırı soğuktu arabayla akçaya gidiyorduk denize girmeye araları çok yok ama Altınoluk tarafında güzel evler var dubleks onlardan kiralıyoruz geceliği 80di en son. Ben kapalı değilim ama çok açık giyinemiyorum rahat etmiştim orada baya. Şato motel var altınolukta orada kaldık en son denize sıfırdı rahat ettik baya orayı tavsiye edebilirim
Canım biz antalya manavgata gitmişti..cok memnun kalmıştık.kizim o zaman iki buçuk aylıktı baya eğlendi..bizdr çok sevdik ...allah nasip ederse bu yıl gitmeyi düşünüyoruz....Fethiye ve Hisarönü hiç bize göre değil canım ama bu birazda kişi ile ilgili kimisi rahatsız olmuyo bakışlardan ama ben rahatsız oluyorum utanılacak bişi asla değil ama rahat olamıyorum Antalya tarafı bi otel buldum denizi sıfır ama denizi kumsalı nasıl bilmiyorum onu araştırılacm. Benim de eşim Amasya Kastamonu tarafı kültürel gezmek istiyor ama bebekle zor olur
Tavsiye edilebileceğin yer var mı canım Balıkesir tarafında haşema ile daha rahat hissederim diye düşünüyorum. Eşimle biz tam bir doğa yeşillik aşığı olarak güzel olabilir
Gebze Anadolu sağlık merkezi Namık Kemal Akpınara gittikCanim doktor mu degistirdiniz? Bisim doktor da her muayenye gidecegimizde izinli illa degistirin beni diyor :))
Bu arada emmsinde azalma olmus muydu?
Ben biberon sonrasi meme reddi olur diye korkup hic denemedim. Sizde olmadi mi hangi biberonu kullaniyosunSütümü sağıp bırakıyorum annem bıberonla verıyor kafayı bosaltmak bızım de hakkımız
Rica ederim canım :) Altınoluk biraz daha sıcak oluyor canım Akçay’dan inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir yerBakayım canım oraya teşekkür ederim tek takıldığım Deniz sıcaklığı
Maşallah darısı başımızaDün kızım ilk defa yatağında sallanmadan kendi kendine uyudu ve ben de kendi odamda uyudum. Tesadüf müydü kendi kendine uyuması bilmiyorum ama güzeldi
Gebze uzak bize memorial de asiri kalabalik oluyor hasta cocujlarla dolu ve doktor da yorulmus oluyor gittigimizde. Muaynehanesi olnlarin da bizim kurum cok azini sadece tabipleri birligi kadarini karsiliyor o nedenle gitmiyorum.Gebze Anadolu sağlık merkezi Namık Kemal Akpınara gittik
İlaç karşıtı bi Dr zorda kalmadıkça ilaç vermiyor
Kızımla güzel ilgilendi sorular sordu benim bitmek bilmeyen sorularımı yanıtladı
İlk izlenimim olumlu, bi sonraki muayeneye de ona götüreceğim
Zaten bunu da beğenmezsem Bağdat cd nüvis kaya Tataroğlu var ona götüreceğim.arkadaşım çocuğunu götürüyor çok memnun, muayene 45 dk sürüyormuş o ayla ilgili her şeyi açıklıyormuş benim evime uzak ve muayenehane diye istemiyorum ama son çarem o artık
Emiyor hemen bırakıyor oynamak istiyor, yarım saat sonra yine emmek istiyordu Ben de beni emzik yapıyor diye emzirmiyordum oyalıyordum.galiba açmış kuzum
Dünden beri meme dışarda geziyorum, her fırsatta emzirşyorum.yeni doğan döneminden beter olduk
Canım Ayvalık sarımsaklı ve Akçay’ın suyu daha sıcaktır.altınoluk Ören küçük kuyu Asos falan daha soğuktur Antalya’da haremlik selamlık oteller oluyormuş ama çocukla nasıl olur bilemedimFethiye ve Hisarönü hiç bize göre değil canım ama bu birazda kişi ile ilgili kimisi rahatsız olmuyo bakışlardan ama ben rahatsız oluyorum utanılacak bişi asla değil ama rahat olamıyorum Antalya tarafı bi otel buldum denizi sıfır ama denizi kumsalı nasıl bilmiyorum onu araştırılacm. Benim de eşim Amasya Kastamonu tarafı kültürel gezmek istiyor ama bebekle zor olur
Avsa ya ben de bayilmistim. Bi daire kiralamistik gunluk 100 tl den 7 kisi kalmistik cok genis ve cok odaliydi. Tam denize sifir balkonundan gunbatimi harikaydi.Avsaya gidebilirsiniz canim küçük ama cok.sirin bir yer denizine bayiliyorum her sene avsa hayali kurup.esim ve oglm yuzunden 5 yildizliya gidenlerdenim suyu akcay kadar sogukta deil daha iyi bu sene araba falan degistik e bebkte saolsn az masrafli deil belki avsaya giderizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?