2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tavsiye edilebileceğin yer var mı canım Balıkesir tarafında haşema ile daha rahat hissederim diye düşünüyorum. Eşimle biz tam bir doğa yeşillik aşığı olarak güzel olabilir

Canim haşema ile yadirganmayacak biraz daha muhafazakâr bi yer bulursan banada haber verebilirmisin ben evlendigim den beri hiç denize girmedim hep kültürel tatiller yaptik artık eşim de deniz tatili istiyor bende içime sinen hiç bir yer bulamıyorum

Tavsiye edilebileceğin yer var mı canım Balıkesir tarafında haşema ile daha rahat hissederim diye düşünüyorum. Eşimle biz tam bir doğa yeşillik aşığı olarak güzel olabilir
Aynen bende kapalıyım canım evlendikten sonra kapandım o yüzden bende daha aile ortamı doga deniz istiyorum bulursan haberim olsun:)

Bende akçayI çok seviyorum canım temiz buz gibi suyu:) bebeklerle ilk tatilimiz bakalım bebişler denizi sevicek mi kızım kendi havuzuna bayılıyor ama denize girmiyor bu sene işim var ikisine sevdirmek lazım:))
Biz bu sene gidemicez sanırım canım İzmir’de oturuyoruz günü birlik ya da haftasonu Çeşme olur belki ama ilk fırsatta gidicez oraya tekrar :)

Valla canım biz Ören’de kalmıştık ama suyu aşırı soğuktu arabayla akçaya gidiyorduk denize girmeye araları çok yok ama Altınoluk tarafında güzel evler var dubleks onlardan kiralıyoruz geceliği 80di en son. Ben kapalı değilim ama çok açık giyinemiyorum rahat etmiştim orada baya. Şato motel var altınolukta orada kaldık en son denize sıfırdı rahat ettik baya orayı tavsiye edebilirim

Fethiye ve Hisarönü hiç bize göre değil canım ama bu birazda kişi ile ilgili kimisi rahatsız olmuyo bakışlardan ama ben rahatsız oluyorum utanılacak bişi asla değil ama rahat olamıyorum Antalya tarafı bi otel buldum denizi sıfır ama denizi kumsalı nasıl bilmiyorum onu araştırılacm. Benim de eşim Amasya Kastamonu tarafı kültürel gezmek istiyor ama bebekle zor olur

Bakayım canım oraya teşekkür ederim tek takıldığım Deniz sıcaklığı

Canım biz antalya manavgata gitmişti..cok memnun kalmıştık.kizim o zaman iki buçuk aylıktı baya eğlendi..bizdr çok sevdik ...allah nasip ederse bu yıl gitmeyi düşünüyoruz....

Avsaya gidebilirsiniz canim küçük ama cok.sirin bir yer denizine bayiliyorum her sene avsa hayali kurup.esim ve oglm yuzunden 5 yildizliya gidenlerdenim suyu akcay kadar sogukta deil daha iyi bu sene araba falan degistik e bebkte saolsn az masrafli deil belki avsaya giderizzz

Canim doktor mu degistirdiniz? Bisim doktor da her muayenye gidecegimizde izinli illa degistirin beni diyor :))
Bu arada emmsinde azalma olmus muydu?
Gebze Anadolu sağlık merkezi Namık Kemal Akpınara gittik
İlaç karşıtı bi Dr zorda kalmadıkça ilaç vermiyor
Kızımla güzel ilgilendi sorular sordu benim bitmek bilmeyen sorularımı yanıtladı
İlk izlenimim olumlu, bi sonraki muayeneye de ona götüreceğim
Zaten bunu da beğenmezsem Bağdat cd nüvis kaya Tataroğlu var ona götüreceğim.arkadaşım çocuğunu götürüyor çok memnun, muayene 45 dk sürüyormuş o ayla ilgili her şeyi açıklıyormuş benim evime uzak ve muayenehane diye istemiyorum ama son çarem o artık
Emiyor hemen bırakıyor oynamak istiyor, yarım saat sonra yine emmek istiyordu Ben de beni emzik yapıyor diye emzirmiyordum oyalıyordum.galiba açmış kuzum
Dünden beri meme dışarda geziyorum, her fırsatta emzirşyorum.yeni doğan döneminden beter olduk

Gebze uzak bize memorial de asiri kalabalik oluyor hasta cocujlarla dolu ve doktor da yorulmus oluyor gittigimizde. Muaynehanesi olnlarin da bizim kurum cok azini sadece tabipleri birligi kadarini karsiliyor o nedenle gitmiyorum.
Canim benimki de yarim saatte bir versem hayir demiyor ama az az emiyor. Sadece gunduzleri hic uyumadigi icin uykusu varken uzunca emip memede uyukluyor. Memede uyutmaya alissin istemiyorum ama elimden de birsey gelmiyor. Uyumusken bari biraz orda uyuyup dinlensin diyorum...

Canım Ayvalık sarımsaklı ve Akçay’ın suyu daha sıcaktır.altınoluk Ören küçük kuyu Asos falan daha soğuktur Antalya’da haremlik selamlık oteller oluyormuş ama çocukla nasıl olur bilemedim

Avsa ya ben de bayilmistim. Bi daire kiralamistik gunluk 100 tl den 7 kisi kalmistik cok genis ve cok odaliydi. Tam denize sifir balkonundan gunbatimi harikaydi.
Denizi de kum ve sicakti eylulun ilk haftasinda.
Geceleri de turistik bir pazari oluyordu yok yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…