2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben biberon sonrasi meme reddi olur diye korkup hic denemedim. Sizde olmadi mi hangi biberonu kullaniyosun
Benim oğlumda biberon la beslenmiyor ve meme canavarı. Memeyi görünce gözü dönüyo resmen artı bıraksam orda uyur uyanır. O yüzden şimdilik bırakıp bende çıkamıyorum hiç bi yere.

Bir saattir emiyor uyuyor emiyor uyuyor...

Canım bende cocuk doktoru arıyorum öyle iyi ya gebze de gittiğim hastane çok kalabalık oluyor senin gittiğin yer çarşı da mı gebze de hiç görmedim eşim bilir belki de birde muayene ücreti ne kadar

Aa çok iyi yapmışsınız. Biz de bunun hayalini kurduk ama yanımızda götürecek bir yetişkin bulamadık. Hatta bir seansa ben bir seansa eşime sen gir dedim kabul etmedi

Benim oğlumda biberon la beslenmiyor ve meme canavarı. Memeyi görünce gözü dönüyo resmen artı bıraksam orda uyur uyanır. O yüzden şimdilik bırakıp bende çıkamıyorum hiç bi yere.
Bizimki de uyuyup uyaniyor memede hatta uyandiginda acikmis oluyo

Bir saattir emiyor uyuyor emiyor uyuyor...
Rahat ettigi yerde olsun istiyorum ben de ama birde o sekle alisirsa diye korkuyorum.
Memeden alinca da huysuz oluyor yani resmen iki arada bir derede kaliyor insan

Aa çok iyi yapmışsınız. Biz de bunun hayalini kurduk ama yanımızda götürecek bir yetişkin bulamadık. Hatta bir seansa ben bir seansa eşime sen gir dedim kabul etmedi
Hahhahha :)))) birbirinize anlatirdiniz

Oğlum bu aralar geceleri yarım yada bir saatlik aralıklarla sürekli uyanıyor önceden böyle değildi gece 3 yada 4 kez uyanırdi en fazla neden böyle oldu benim gibi olan var mi icinizde?? Bu durumu düzeltmek icin önerisi olan var mi ???

Evet diyorum ya kucuk heryerine gezerek rahat ulasabiliyorsunn bi yemek sikinti oluyor apart olayindan dolayi o ladar biz genelde kahvaltiyla falan gecistiriyorduk bak simdi gene heveslendim

Bana şu an 5 yıldızlı daha rahat olurmuş gibi geliyor canım. Avşayı marmara adasını düşünüyorım ama soğuk endişe ediyor bana bi kere fethiye bile soğuk gelmişti :)

Bizimkide öyle canım açık geziyoruz kucağına geldiği an meme arıyor bazen babasında bile arıyor

Canım Ayvalık sarımsaklı ve Akçay’ın suyu daha sıcaktır.altınoluk Ören küçük kuyu Asos falan daha soğuktur Antalya’da haremlik selamlık oteller oluyormuş ama çocukla nasıl olur bilemedim
Aklımda bulunsun canım sağol aslında sarımsaklıda denize girdim ama hatırlamıyorum. Haremlik selamlık olarak değildr bi otel bulduk ailelerin ortak havuz ve deniz alanı vat

Canım bende aynı durumdayız dişleri çıksa yanmistik. Yediklerinw dikkat ediyor musun sen

Canım bende cocuk doktoru arıyorum öyle iyi ya gebze de gittiğim hastane çok kalabalık oluyor senin gittiğin yer çarşı da mı gebze de hiç görmedim eşim bilir belki de birde muayene ücreti ne kadar
E5 in üstünde canım,john hopkins Anadolu sağlık merkezi.bizim özel sağlık sigortamız tamamını karşıladı.normalde muayene ücreti 175liraymış
SGK geçiyor mu bilmiyorum

Ohh maşallah iki buçuk aylıkken. İnşallah gidersiniz canım insan tatil istiyor
Canım yanlış yazmisim kızım iki buçuk yaşındaydı.. o zaman..ama baya eğlendi..cocuk havuzu vardı.havuzun içine küçük kaygirak koymustular...bazen kolluklarini takip büyük havuzda da yüzüyordu kızım..denizide. baya sevmişti..biz hep 5 yıldızlı otellere gittik..dahat rahat oluyor.yemek derdi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…