- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.521
Benim oğlumda biberon la beslenmiyor ve meme canavarı. Memeyi görünce gözü dönüyo resmen artı bıraksam orda uyur uyanır. O yüzden şimdilik bırakıp bende çıkamıyorum hiç bi yere.Ben biberon sonrasi meme reddi olur diye korkup hic denemedim. Sizde olmadi mi hangi biberonu kullaniyosun
Bir saattir emiyor uyuyor emiyor uyuyor...Gebze uzak bize memorial de asiri kalabalik oluyor hasta cocujlarla dolu ve doktor da yorulmus oluyor gittigimizde. Muaynehanesi olnlarin da bizim kurum cok azini sadece tabipleri birligi kadarini karsiliyor o nedenle gitmiyorum.
Canim benimki de yarim saatte bir versem hayir demiyor ama az az emiyor. Sadece gunduzleri hic uyumadigi icin uykusu varken uzunca emip memede uyukluyor. Memede uyutmaya alissin istemiyorum ama elimden de birsey gelmiyor. Uyumusken bari biraz orda uyuyup dinlensin diyorum...
Canım bende cocuk doktoru arıyorum öyle iyi ya gebze de gittiğim hastane çok kalabalık oluyor senin gittiğin yer çarşı da mı gebze de hiç görmedim eşim bilir belki de birde muayene ücreti ne kadarGebze Anadolu sağlık merkezi Namık Kemal Akpınara gittik
İlaç karşıtı bi Dr zorda kalmadıkça ilaç vermiyor
Kızımla güzel ilgilendi sorular sordu benim bitmek bilmeyen sorularımı yanıtladı
İlk izlenimim olumlu, bi sonraki muayeneye de ona götüreceğim
Zaten bunu da beğenmezsem Bağdat cd nüvis kaya Tataroğlu var ona götüreceğim.arkadaşım çocuğunu götürüyor çok memnun, muayene 45 dk sürüyormuş o ayla ilgili her şeyi açıklıyormuş benim evime uzak ve muayenehane diye istemiyorum ama son çarem o artık
Emiyor hemen bırakıyor oynamak istiyor, yarım saat sonra yine emmek istiyordu Ben de beni emzik yapıyor diye emzirmiyordum oyalıyordum.galiba açmış kuzum
Dünden beri meme dışarda geziyorum, her fırsatta emzirşyorum.yeni doğan döneminden beter olduk
Aa çok iyi yapmışsınız. Biz de bunun hayalini kurduk ama yanımızda götürecek bir yetişkin bulamadık. Hatta bir seansa ben bir seansa eşime sen gir dedim kabul etmediKizlar bugun bi cilginlik yapip sinemaya gittik
Sinemaya girmeden emzirdim annem de bizimle geldi o kizma bakti biz esimle sinemaya girdik. Arada ciktim kostur kostur yine emzirmeye bir de bitiste emzirme ve alt degistirme islem tamam :)))
Cok iyi geldi bayaaaa uzun zaman olmustu sinema yuzu gormeyeli
Ama icerdeyken acaba durdu mu agladi ki acikti mi diye dusunmekten basima agri girdi :) bu annelik ne tuhaf bi gorevmis kendinden cok onu dusunuyorsun hem de her kosulda...
Bizimki de uyuyup uyaniyor memede hatta uyandiginda acikmis oluyoBenim oğlumda biberon la beslenmiyor ve meme canavarı. Memeyi görünce gözü dönüyo resmen artı bıraksam orda uyur uyanır. O yüzden şimdilik bırakıp bende çıkamıyorum hiç bi yere.
Rahat ettigi yerde olsun istiyorum ben de ama birde o sekle alisirsa diye korkuyorum.Bir saattir emiyor uyuyor emiyor uyuyor...
Hahhahha :)))) birbirinize anlatirdinizAa çok iyi yapmışsınız. Biz de bunun hayalini kurduk ama yanımızda götürecek bir yetişkin bulamadık. Hatta bir seansa ben bir seansa eşime sen gir dedim kabul etmedi
Oturtma demesinin nedeni ne ki acaba merak ettim canim.Dr bebeği oturtabilir miyim diye sordum,kucağında bile oturtma daha erken.6.ayda başlayacak dedi
Halbuki kızım da oturmaya çok hevesli,kollarından tutunca hemen kendini kaldırıyor.biraz daha bekleyecek artık
Avsa ya ben de bayilmistim. Bi daire kiralamistik gunluk 100 tl den 7 kisi kalmistik cok genis ve cok odaliydi. Tam denize sifir balkonundan gunbatimi harikaydi.
Denizi de kum ve sicakti eylulun ilk haftasinda.
Geceleri de turistik bir pazari oluyordu yok yok :)
Ohh maşallah iki buçuk aylıkken. İnşallah gidersiniz canım insan tatil istiyorCanım biz antalya manavgata gitmişti..cok memnun kalmıştık.kizim o zaman iki buçuk aylıktı baya eğlendi..bizdr çok sevdik ...allah nasip ederse bu yıl gitmeyi düşünüyoruz....
Bana şu an 5 yıldızlı daha rahat olurmuş gibi geliyor canım. Avşayı marmara adasını düşünüyorım ama soğuk endişe ediyor bana bi kere fethiye bile soğuk gelmişti :)Avsaya gidebilirsiniz canim küçük ama cok.sirin bir yer denizine bayiliyorum her sene avsa hayali kurup.esim ve oglm yuzunden 5 yildizliya gidenlerdenim suyu akcay kadar sogukta deil daha iyi bu sene araba falan degistik e bebkte saolsn az masrafli deil belki avsaya giderizzz
Bizimkide öyle canım açık geziyoruz kucağına geldiği an meme arıyor bazen babasında bile arıyorGebze Anadolu sağlık merkezi Namık Kemal Akpınara gittik
İlaç karşıtı bi Dr zorda kalmadıkça ilaç vermiyor
Kızımla güzel ilgilendi sorular sordu benim bitmek bilmeyen sorularımı yanıtladı
İlk izlenimim olumlu, bi sonraki muayeneye de ona götüreceğim
Zaten bunu da beğenmezsem Bağdat cd nüvis kaya Tataroğlu var ona götüreceğim.arkadaşım çocuğunu götürüyor çok memnun, muayene 45 dk sürüyormuş o ayla ilgili her şeyi açıklıyormuş benim evime uzak ve muayenehane diye istemiyorum ama son çarem o artık
Emiyor hemen bırakıyor oynamak istiyor, yarım saat sonra yine emmek istiyordu Ben de beni emzik yapıyor diye emzirmiyordum oyalıyordum.galiba açmış kuzum
Dünden beri meme dışarda geziyorum, her fırsatta emzirşyorum.yeni doğan döneminden beter olduk
İnşallah canım :) sizde izmirin tadını çıakrtın ohh missRica ederim canım :) Altınoluk biraz daha sıcak oluyor canım Akçay’dan inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir yer
Aklımda bulunsun canım sağol aslında sarımsaklıda denize girdim ama hatırlamıyorum. Haremlik selamlık olarak değildr bi otel bulduk ailelerin ortak havuz ve deniz alanı vatCanım Ayvalık sarımsaklı ve Akçay’ın suyu daha sıcaktır.altınoluk Ören küçük kuyu Asos falan daha soğuktur Antalya’da haremlik selamlık oteller oluyormuş ama çocukla nasıl olur bilemedim
Dün kızım ilk defa yatağında sallanmadan kendi kendine uyudu ve ben de kendi odamda uyudum. Tesadüf müydü kendi kendine uyuması bilmiyorum ama güzeldi
Ben biberon sonrasi meme reddi olur diye korkup hic denemedim. Sizde olmadi mi hangi biberonu kullaniyosun
Günaydın kızlar sizde gazlar ne durumda bizde son gaz devam ediyor ağlamıyor zaten oğlum pek ağlamaz ama sabaha karşı okadar sürekli uyanDı ki hem gaz çıkartıyor hem emmek istiyor gazı gelince ısırdı hep sanki dişi var gibi acıttı sizde böyle durumlar var mı
E5 in üstünde canım,john hopkins Anadolu sağlık merkezi.bizim özel sağlık sigortamız tamamını karşıladı.normalde muayene ücreti 175liraymışCanım bende cocuk doktoru arıyorum öyle iyi ya gebze de gittiğim hastane çok kalabalık oluyor senin gittiğin yer çarşı da mı gebze de hiç görmedim eşim bilir belki de birde muayene ücreti ne kadar
Dün o kadar çok soru sordum ki neden diye sormaya utandım artık:)Oturtma demesinin nedeni ne ki acaba merak ettim canim.
Canım yanlış yazmisim kızım iki buçuk yaşındaydı.. o zaman..ama baya eğlendi..cocuk havuzu vardı.havuzun içine küçük kaygirak koymustular...bazen kolluklarini takip büyük havuzda da yüzüyordu kızım..denizide. baya sevmişti..biz hep 5 yıldızlı otellere gittik..dahat rahat oluyor.yemek derdi olmuyorOhh maşallah iki buçuk aylıkken. İnşallah gidersiniz canım insan tatil istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?