- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.541
Canım eskisi kadar etmiyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum bi ara yoktu tekrar geldi bu gaz yaCanım bende aynı durumdayız dişleri çıksa yanmistik. Yediklerinw dikkat ediyor musun sen
C csoner
C csoner
Evet 1 aydir calisiyorum. Korktugum gibi olmadi kizim Sadece anne sutu aliyor. Buzluk sutunu de iciyor. Biberon vs sorun olmadi. Bu ay 700 800 gr civari aldi. Boyu 4 cm uzadi. Yani buyumesinde fiziken problem olmuyor. Biyolojik saatiyle sizin geleceginiz zamani biliyor bekliyor. Calisan anne olmak zor ama gunumuz sartlari...
Bu sene tatile çıkamıcaz çalışıyoruz maalesef ama dediğin gibi canım İzmir’de olunca günü birlik falan da olsa gidebiliyoruz en azından denize bu yazı öyle geçiricez :))İnşallah canım :) sizde izmirin tadını çıakrtın ohh miss
Meme reddi değilde biz atak döneminde hep bş emmek istemiyoruz. Meme reddinde bebek hiç emmez benım suankı durumumda kızım hıc acıkmıyor gibi bi durum var bende ısrarla memeyi sokusturuyorum :) de browns gaz yapmayan bıberonu kullanıyoruz canım dısarı zaten nadiren cıkıyorum ayda ıkı kere bıberon vermek meme reddine sebep olmaz canımBen biberon sonrasi meme reddi olur diye korkup hic denemedim. Sizde olmadi mi hangi biberonu kullaniyosun
Gebze medikal parkta Seydi bey i çok övüyorlar arkadaşlarımın bir çoğu ona götürüyor ben medcity de Bülent bey var ona gidiyorum memnunum ben de seçenek olarak aklında bulunsun canımCanım bende cocuk doktoru arıyorum öyle iyi ya gebze de gittiğim hastane çok kalabalık oluyor senin gittiğin yer çarşı da mı gebze de hiç görmedim eşim bilir belki de birde muayene ücreti ne kadar
Aynı soru benim de listemde yarın doktora sormak üzere bekliyor. Netten hiç bakma benceKizlar sorcam sorcam unutuyorum.
1 haftadir filan bebegim emerken basi terliyor neden olabilir?
Netten baktim on milyon senaryo var
kafası tenine mi temas ediyor? eğer kısa kollu giydiysem oğluma mama içirmeye başlamadan kafasının arkasına müslin bez koyuyorum yoksa çok terliyor.Kizlar sorcam sorcam unutuyorum.
Bizimkinin de çok terliyo emerken yoruluyorlar sanırım bişey yoktur sanmıyorumKizlar sorcam sorcam unutuyorum.
Aa super cevabi bizimle de paylasirsan sevinirim canim :)Aynı soru benim de listemde yarın doktora sormak üzere bekliyor. Netten hiç bakma bence
Yok canim emzirme yastiginda yatarak emiyor orda terliyor.kafası tenine mi temas ediyor? eğer kısa kollu giydiysem oğluma mama içirmeye başlamadan kafasının arkasına müslin bez koyuyorum yoksa çok terliyor.
İnsallah yoktur canim. Demir eksikliginden olbilecegi yaziyor cogu yerde belki o olabilir biz daha demir ilacina baslamadik.Bizimkinin de çok terliyo emerken yoruluyorlar sanırım bişey yoktur sanmıyorum
Aynen canım bende rahat edemiyorum. Bebekle kültürel tatil çok zor olur. Bize en uygunu Otel tatili artıkFethiye ve Hisarönü hiç bize göre değil canım ama bu birazda kişi ile ilgili kimisi rahatsız olmuyo bakışlardan ama ben rahatsız oluyorum utanılacak bişi asla değil ama rahat olamıyorum Antalya tarafı bi otel buldum denizi sıfır ama denizi kumsalı nasıl bilmiyorum onu araştırılacm. Benim de eşim Amasya Kastamonu tarafı kültürel gezmek istiyor ama bebekle zor olur
Merhaba Bodrum'dan başlayıp Alanya'ya kadar olan bütün koylar çok sıcak özellikle turunç koyu Selimiye datçanın koyları çok güzelCanım biz antalya manavgata gitmişti..cok memnun kalmıştık.kizim o zaman iki buçuk aylıktı baya eğlendi..bizdr çok sevdik ...allah nasip ederse bu yıl gitmeyi düşünüyoruz....
Valla canım eşitlense bile genetik faktörler var benim arkadaşımın bir bebeği var maşallah 6 aylıkken 1 yaşındaki çocuk kadardı. Ama arkadaşım 175 eşi 190 cm. Senin dediğini ben de okudum galiba bir yerde.Birde canım gene başka yerde okumuştum . Bi şekilde bebekler Altı ay içinde eşitleniyorlarmış. Evet hiç sormadan yorum yapmak çok ilginç
Olsun canım ne olacak sanki. Güzel bir tatil ani olmuş sizeCanım yanlış yazmisim kızım iki buçuk yaşındaydı.. o zaman..ama baya eğlendi..cocuk havuzu vardı.havuzun içine küçük kaygirak koymustular...bazen kolluklarini takip büyük havuzda da yüzüyordu kızım..denizide. baya sevmişti..biz hep 5 yıldızlı otellere gittik..dahat rahat oluyor.yemek derdi olmuyor
Sağlık olsun canım ya eh azından İzmir ben İstanbul’da asla denize güvenmiyorum girmiyorumBu sene tatile çıkamıcaz çalışıyoruz maalesef ama dediğin gibi canım İzmir’de olunca günü birlik falan da olsa gidebiliyoruz en azından denize bu yazı öyle geçiricez :))
bizim de öyle oğlum terlıyor pamuklu bır şey ser canım başının altınaKizlar sorcam sorcam unutuyorum.
Tabi ya en nihayetinde anne babası belli derler ya :) benim daha anne karnındayken doktor diyordu bebeğin çok minik diye :) ben niyr öte falan üzülünce dedi ki bebeğin minik değil annesi minik babasına dev değil :)Valla canım eşitlense bile genetik faktörler var benim arkadaşımın bir bebeği var maşallah 6 aylıkken 1 yaşındaki çocuk kadardı. Ama arkadaşım 175 eşi 190 cm. Senin dediğini ben de okudum galiba bir yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?