2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
H hanimcik vardi cok cok daha erken basladi ise.ilk gun zorlanmisti ama insan herseye alisiyor.allah baska bir ayrilik neden vermesin saglik versin
C csoner
Evet 1 aydir calisiyorum. Korktugum gibi olmadi kizim Sadece anne sutu aliyor. Buzluk sutunu de iciyor. Biberon vs sorun olmadi. Bu ay 700 800 gr civari aldi. Boyu 4 cm uzadi. Yani buyumesinde fiziken problem olmuyor. Biyolojik saatiyle sizin geleceginiz zamani biliyor bekliyor. Calisan anne olmak zor ama gunumuz sartlari...

Ben biberon sonrasi meme reddi olur diye korkup hic denemedim. Sizde olmadi mi hangi biberonu kullaniyosun
Meme reddi değilde biz atak döneminde hep bş emmek istemiyoruz. Meme reddinde bebek hiç emmez benım suankı durumumda kızım hıc acıkmıyor gibi bi durum var bende ısrarla memeyi sokusturuyorum :) de browns gaz yapmayan bıberonu kullanıyoruz canım dısarı zaten nadiren cıkıyorum ayda ıkı kere bıberon vermek meme reddine sebep olmaz canım

Canım bende cocuk doktoru arıyorum öyle iyi ya gebze de gittiğim hastane çok kalabalık oluyor senin gittiğin yer çarşı da mı gebze de hiç görmedim eşim bilir belki de birde muayene ücreti ne kadar
Gebze medikal parkta Seydi bey i çok övüyorlar arkadaşlarımın bir çoğu ona götürüyor ben medcity de Bülent bey var ona gidiyorum memnunum ben de seçenek olarak aklında bulunsun canım

Kizlar sorcam sorcam unutuyorum.
1 haftadir filan bebegim emerken basi terliyor neden olabilir?
Netten baktim on milyon senaryo var

Aynı soru benim de listemde yarın doktora sormak üzere bekliyor. Netten hiç bakma bence
Aa super cevabi bizimle de paylasirsan sevinirim canim :)

kafası tenine mi temas ediyor? eğer kısa kollu giydiysem oğluma mama içirmeye başlamadan kafasının arkasına müslin bez koyuyorum yoksa çok terliyor.
Yok canim emzirme yastiginda yatarak emiyor orda terliyor.

Bizimkinin de çok terliyo emerken yoruluyorlar sanırım bişey yoktur sanmıyorum
İnsallah yoktur canim. Demir eksikliginden olbilecegi yaziyor cogu yerde belki o olabilir biz daha demir ilacina baslamadik.

Aynen canım bende rahat edemiyorum. Bebekle kültürel tatil çok zor olur. Bize en uygunu Otel tatili artık

Canım biz antalya manavgata gitmişti..cok memnun kalmıştık.kizim o zaman iki buçuk aylıktı baya eğlendi..bizdr çok sevdik ...allah nasip ederse bu yıl gitmeyi düşünüyoruz....
Merhaba Bodrum'dan başlayıp Alanya'ya kadar olan bütün koylar çok sıcak özellikle turunç koyu Selimiye datçanın koyları çok güzel

Birde canım gene başka yerde okumuştum . Bi şekilde bebekler Altı ay içinde eşitleniyorlarmış. Evet hiç sormadan yorum yapmak çok ilginç
Valla canım eşitlense bile genetik faktörler var benim arkadaşımın bir bebeği var maşallah 6 aylıkken 1 yaşındaki çocuk kadardı. Ama arkadaşım 175 eşi 190 cm. Senin dediğini ben de okudum galiba bir yerde.

Olsun canım ne olacak sanki. Güzel bir tatil ani olmuş size

göbekler ne durumda kızlar ?
benım göbegim neredeyse cektı cekecek cok az kalmıs ama hala bıraz şişlik var hamıleık öncesi göbegıme dönecek gıbı görunuyor sarkma olmadı ama daha tam da cekmedı bakalım
sizlerde durum ne ?

Tabi ya en nihayetinde anne babası belli derler ya :) benim daha anne karnındayken doktor diyordu bebeğin çok minik diye :) ben niyr öte falan üzülünce dedi ki bebeğin minik değil annesi minik babasına dev değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…