- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.561
Kizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
Aynen bizde de var canım hiç kimseye kendini sevdirmiyor dedelerine bile. bi yere gittiğimizde yada biri geldiğinde ya benim.kucagimda yada babasının. Öyle ağlıyo ki canı yanmış gibi herkes ben bişi yapmadım diye suçlanıyor ☺Kizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
Deneyeyim canim saolbizim de öyle oğlum terlıyor pamuklu bır şey ser canım başının altına
Canim bizde de var o.gecenlerde burdan sordum saolsun arkadaslar cevap verdi bu donemde bebekler yeni yuzlere bu tepkiyi verirmis normalmis yani :)Kizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
Ben sordum normal dedi Benim kızım da hep kafadan terliyor.Kizlar sorcam sorcam unutuyorum.
1 haftadir filan bebegim emerken basi terliyor neden olabilir?
Netten baktim on milyon senaryo var
Benim çok kötü 5. 6 aylıkken bile bu kadar göbeğim yoktugöbekler ne durumda kızlar ?
benım göbegim neredeyse cektı cekecek cok az kalmıs ama hala bıraz şişlik var hamıleık öncesi göbegıme dönecek gıbı görunuyor sarkma olmadı ama daha tam da cekmedı bakalım
sizlerde durum ne ?
Canım bende aynı durumdayım ya daha küçükken daha uzun uyurdu yemin ederim sadece iki kere uyanırdı son bir aydır saat başı kalkıyo zombi gibiyim.Oğlum bu aralar geceleri yarım yada bir saatlik aralıklarla sürekli uyanıyor önceden böyle değildi gece 3 yada 4 kez uyanırdi en fazla neden böyle oldu benim gibi olan var mi icinizde?? Bu durumu düzeltmek icin önerisi olan var mi ???
Ben zaten göbekliydim ama 8 kg almıştım 10-11 kg verdimgöbekler ne durumda kızlar ?
benım göbegim neredeyse cektı cekecek cok az kalmıs ama hala bıraz şişlik var hamıleık öncesi göbegıme dönecek gıbı görunuyor sarkma olmadı ama daha tam da cekmedı bakalım
sizlerde durum ne ?
Bu bebekler bi garip benim ki de annemlere gidince daha az uyanıyor gece. Aaa hiç eziyeti yok diyo anam da evde saat başı kalkıyo çaki haberi yok kimseninKızlar dün annem iki yeğenimle geldi bi hafta kalacaklar
Gece kızımı uyutmak için yarım saat uğraştım uyutamadım ananesi on dk ayakta uyuttu
Annem gitmeden ondan uyku eğitimi almalıyım
Aynı durum bizde var canım. Cuma akşamı annemlere gittim kalmaya, nasıl ağlıyo böyle bağıra bagıra katıla katıla. Etrafa bakıp bakıp aglıyo bide bizimki. Dedim evin farklı olduğunu falan anladı heralde, artık eşimi arayıp gel bizi al diyecektim o kadar kötüydü. Neyse zar zor sakinleştirdim. Bugün de kayınvalideye gitmemiz gerekti, orda da aynı bağıra bağıra ağlamaya başladı, sakinleşti falan. Eşimin teyzesi sevmek için kucağına aldı yine aynı katıla katıla ağlamaya başladı. Eve nasıl geldik bilmiyorum, bide çok zor sakinleşiyo. Ne kadar sürecek neden böyle oluyo hiç bi fikrim yok ama durum çok kötü
Aynen bizde de var canım hiç kimseye kendini sevdirmiyor dedelerine bile. bi yere gittiğimizde yada biri geldiğinde ya benim.kucagimda yada babasının. Öyle ağlıyo ki canı yanmış gibi herkes ben bişi yapmadım diye suçlanıyor ☺
Canim bizde de var o.gecenlerde burdan sordum saolsun arkadaslar cevap verdi bu donemde bebekler yeni yuzlere bu tepkiyi verirmis normalmis yani :)
Bizimki bir de disardan eve geldigimizde sevinc cigiliklari atiyor cok komikler ya[/QUOTE
Bizimki de aynı gittiğim her yerde evleri okadar inceliyorki zaten sonra bide insanları görünce sinir krizi geçiriyor resmen. Dün komşum sevmek için aldı bina inledi valla kadını pişman etti
Canim bizde de var o.gecenlerde burdan sordum saolsun arkadaslar cevap verdi bu donemde bebekler yeni yuzlere bu tepkiyi verirmis normalmis yani :)
Bizimki bir de disardan eve geldigimizde sevinc cigiliklari atiyor cok komikler ya
göbekler ne durumda kızlar ?
sizlerde durum ne ?
Kizlar sorcam sorcam unutuyorum.
biz hala bir düzen oturtamadık maalesefArkadaslar bebeginizin gece uykusu ve beslenme aralıgı nasıl ? 4 aylık kızım 9.930 gibi uyuyor ort 3.5 saatte 1 beslenmek için kalkıyor. Bazı yazılar okudum 5 6 saat uyuyor olması lazım diyor. Ben mi bi yerde yanlıs yapıyorum acaba
benim kızımın da çok terliyor bazen. bize yakın oldukları ten teması olduğu ve efor sarf ettikleri için normal bence .Kizlar sorcam sorcam unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?