2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?

Aynı durum bizde var canım. Cuma akşamı annemlere gittim kalmaya, nasıl ağlıyo böyle bağıra bagıra katıla katıla. Etrafa bakıp bakıp aglıyo bide bizimki. Dedim evin farklı olduğunu falan anladı heralde, artık eşimi arayıp gel bizi al diyecektim o kadar kötüydü. Neyse zar zor sakinleştirdim. Bugün de kayınvalideye gitmemiz gerekti, orda da aynı bağıra bağıra ağlamaya başladı, sakinleşti falan. Eşimin teyzesi sevmek için kucağına aldı yine aynı katıla katıla ağlamaya başladı. Eve nasıl geldik bilmiyorum, bide çok zor sakinleşiyo. Ne kadar sürecek neden böyle oluyo hiç bi fikrim yok ama durum çok kötü

Kizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
Aynen bizde de var canım hiç kimseye kendini sevdirmiyor dedelerine bile. bi yere gittiğimizde yada biri geldiğinde ya benim.kucagimda yada babasının. Öyle ağlıyo ki canı yanmış gibi herkes ben bişi yapmadım diye suçlanıyor ☺

Canim bizde de var o.gecenlerde burdan sordum saolsun arkadaslar cevap verdi bu donemde bebekler yeni yuzlere bu tepkiyi verirmis normalmis yani :)
Bizimki bir de disardan eve geldigimizde sevinc cigiliklari atiyor cok komikler ya

Benim çok kötü 5. 6 aylıkken bile bu kadar göbeğim yoktu

Canım bende aynı durumdayım ya daha küçükken daha uzun uyurdu yemin ederim sadece iki kere uyanırdı son bir aydır saat başı kalkıyo zombi gibiyim.

Kızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum

Kızlar dün annem iki yeğenimle geldi bi hafta kalacaklar
Gece kızımı uyutmak için yarım saat uğraştım uyutamadım ananesi on dk ayakta uyuttu
Annem gitmeden ondan uyku eğitimi almalıyım
Bu bebekler bi garip benim ki de annemlere gidince daha az uyanıyor gece. Aaa hiç eziyeti yok diyo anam da evde saat başı kalkıyo çaki haberi yok kimsenin

Evet aynı durum ve çok kötü korkuyorlar sanki o yuzden mi agliyorlar anlamadım eve gelince süt dökmüş kedi gibi umarım geçer gittiğim hiç bir yerden tat alamiyorum

Sorma ya çok zor kucaktan inmiyor kimseyi görmek istemiyorum bebegimin yuzunden bir yere gidemez olduk.inşallah hepsinin bu durumu geçicidir.

Canim bizde de var o.gecenlerde burdan sordum saolsun arkadaslar cevap verdi bu donemde bebekler yeni yuzlere bu tepkiyi verirmis normalmis yani :)
Bizimki bir de disardan eve geldigimizde sevinc cigiliklari atiyor cok komikler ya

Bizimki de aynı gittiğim her yerde evleri okadar inceliyorki zaten sonra bide insanları görünce sinir krizi geçiriyor resmen. Dün komşum sevmek için aldı bina inledi valla kadını pişman etti

Canım ben kilolarimi verdim ama göbek gitmedi sezeyan göbeği gider mi onuda bilmiyorum acikcasi

Arkadaslar bebeginizin gece uykusu ve beslenme aralıgı nasıl ? 4 aylık kızım 9.930 gibi uyuyor ort 3.5 saatte 1 beslenmek için kalkıyor. Bazı yazılar okudum 5 6 saat uyuyor olması lazım diyor. Ben mi bi yerde yanlıs yapıyorum acaba

biz hala bir düzen oturtamadık maalesef sizin iyi 9-9.30 gibi uyuyormuş. sabaha kadar devam ediyor mu o saatte yatınca peki? gündüzleri nasıl uyuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…