- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.581
aa benim kızımda şimdilik olmuyor böyle bir şey yabancı birini gördüğünde ilk başta şaşkın şaşkın bakıyor ama sonra gülümsüyor onu sevdiklerindeKizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
Kızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum
biz hala bir düzen oturtamadık maalesefsizin iyi 9-9.30 gibi uyuyormuş. sabaha kadar devam ediyor mu o saatte yatınca peki? gündüzleri nasıl uyuyor?
2 ay oluyo kestireli nafileKızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum
maşallah çok iyiymiş. darısı başıma :)sabah 10a kadar uyuyor aslında 3 kere beslenme ile gunduz bazen 1 bazen 2 kere uyuyor toplamda 3 4 saat kadar
Ahh ahh saat başı kalkıyorArkadaslar bebeginizin gece uykusu ve beslenme aralıgı nasıl ? 4 aylık kızım 9.930 gibi uyuyor ort 3.5 saatte 1 beslenmek için kalkıyor. Bazı yazılar okudum 5 6 saat uyuyor olması lazım diyor. Ben mi bi yerde yanlıs yapıyorum acaba
yaaa günlerdir bende şikayetçiyim bu durumdan hayatımda hiç bu kadar saç dökülmesi yaşamadım. ne zamana kadar böyle sürecek acabaKızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum
ben doğum yaptıktan sonra hemen normale dönmüştüm görenler çok şaşırıyordu ama sonra öyle bir iştahla yiyoyrumki yeniden çıktı göbeğimgöbekler ne durumda kızlar ?
benım göbegim neredeyse cektı cekecek cok az kalmıs ama hala bıraz şişlik var hamıleık öncesi göbegıme dönecek gıbı görunuyor sarkma olmadı ama daha tam da cekmedı bakalım
sizlerde durum ne ?
Doğru söylüyorsun canım öyle bir şansım var en azından :)Sağlık olsun canım ya eh azından İzmir ben İstanbul’da asla denize güvenmiyorum girmiyorum
Bizim sürekli öyle canım sordum doktoruna ben normal sonuçta efor sarfediyorlar bebeklerin ter bezleri gelişene kadar kafaları terler dedi üşütmemesi için dikkat eder yeter dediKizlar sorcam sorcam unutuyorum.
1 haftadir filan bebegim emerken basi terliyor neden olabilir?
Netten baktim on milyon senaryo var
Alışkanlıktan kalkıyor olabilir canım benimki de öyleydi 2 saatte bir kalkıyordu en sonunda gece uyandığında emziğini verip pışpışladım geri uyudu o zaman anladım kalkmayı alışkanlık edindiğini şimdi gece 10 gibi falan yatıyor sabah 9-10 gibi kalkıyorArkadaslar bebeginizin gece uykusu ve beslenme aralıgı nasıl ? 4 aylık kızım 9.930 gibi uyuyor ort 3.5 saatte 1 beslenmek için kalkıyor. Bazı yazılar okudum 5 6 saat uyuyor olması lazım diyor. Ben mi bi yerde yanlıs yapıyorum acaba
Bizimki de yabancıyı görünce çok ağlıyo bir de yüksek sesle konuşurlarsa bittik durduramıyoruz içini çeke çeke ağlıyo şimdi görünce önce sessizce konuşuyorlar sonra normal ses tonuyla konuşuyorlar :)sanırım bu dönemlerde normal arkadaşımın kızı da öyleKizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
Arkadaslar bebeginizin gece uykusu ve beslenme aralıgı nasıl ? 4 aylık kızım 9.930 gibi uyuyor ort 3.5 saatte 1 beslenmek için kalkıyor. Bazı yazılar okudum 5 6 saat uyuyor olması lazım diyor. Ben mi bi yerde yanlıs yapıyorum acaba
aa benim kızımda şimdilik olmuyor böyle bir şey yabancı birini gördüğünde ilk başta şaşkın şaşkın bakıyor ama sonra gülümsüyor onu sevdiklerinde
Bizimki de yabancıyı görünce çok ağlıyo bir de yüksek sesle konuşurlarsa bittik durduramıyoruz içini çeke çeke ağlıyo şimdi görünce önce sessizce konuşuyorlar sonra normal ses tonuyla konuşuyorlar :)sanırım bu dönemlerde normal arkadaşımın kızı da öyle
Canım benimkide terliyor ama normalmis çok efor harcadıkları için terketmiş bebeklerin kafası
benim kızımın da çok terliyor bazen. bize yakın oldukları ten teması olduğu ve efor sarf ettikleri için normal bence .
Ama neredeyse 4 aydir ilk defa son haftada olunca farkli bisey mi oldu acaba diye dusundum. Sonucta hep emerken efor sarfederdi hic terlemezdi. Belki de buyudukce degisiyor :)Bizim sürekli öyle canım sordum doktoruna ben normal sonuçta efor sarfediyorlar bebeklerin ter bezleri gelişene kadar kafaları terler dedi üşütmemesi için dikkat eder yeter dedi
Benim de az bi gobek hala benimlegöbekler ne durumda kızlar ?
benım göbegim neredeyse cektı cekecek cok az kalmıs ama hala bıraz şişlik var hamıleık öncesi göbegıme dönecek gıbı görunuyor sarkma olmadı ama daha tam da cekmedı bakalım
sizlerde durum ne ?
Olabilir canım bizde doğduğundan beri oluyor ama büyüdükçe daha fazla terlemeye başladı bizim de :)Ama neredeyse 4 aydir ilk defa son haftada olunca farkli bisey mi oldu acaba diye dusundum. Sonucta hep emerken efor sarfederdi hic terlemezdi. Belki de buyudukce degisiyor :)
Ankarada yasiyoruz biz ama yazligimiz candarlida.izmir benim gonlumun baskenti iple cekiyorum yazi:)Bu sene tatile çıkamıcaz çalışıyoruz maalesef ama dediğin gibi canım İzmir’de olunca günü birlik falan da olsa gidebiliyoruz en azından denize bu yazı öyle geçiricez :))
Ben kısacık kestirdim canım.dökülme devam ediyor ama dökülen saçlar kısa olduğundan yerdeki saç topakları azaldı.Kızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?