2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
aa benim kızımda şimdilik olmuyor böyle bir şey yabancı birini gördüğünde ilk başta şaşkın şaşkın bakıyor ama sonra gülümsüyor onu sevdiklerinde

Kızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum

Ben kestirdim cnm azaldi ama tamamiyla durmadi eskiye oranla daha iyi bide uzundu sacik omuzlarimda kestirdim kafam rahatladi yikamak daha kolay

Ahh ahh saat başı kalkıyor

ben doğum yaptıktan sonra hemen normale dönmüştüm görenler çok şaşırıyordu ama sonra öyle bir iştahla yiyoyrumki yeniden çıktı göbeğim sarkma olmadı bende de ama çok yediğimden daha tam da zayıflayamadım

Kizlar sorcam sorcam unutuyorum.
1 haftadir filan bebegim emerken basi terliyor neden olabilir?
Netten baktim on milyon senaryo var
Bizim sürekli öyle canım sordum doktoruna ben normal sonuçta efor sarfediyorlar bebeklerin ter bezleri gelişene kadar kafaları terler dedi üşütmemesi için dikkat eder yeter dedi

Alışkanlıktan kalkıyor olabilir canım benimki de öyleydi 2 saatte bir kalkıyordu en sonunda gece uyandığında emziğini verip pışpışladım geri uyudu o zaman anladım kalkmayı alışkanlık edindiğini şimdi gece 10 gibi falan yatıyor sabah 9-10 gibi kalkıyor

Kizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
Bizimki de yabancıyı görünce çok ağlıyo bir de yüksek sesle konuşurlarsa bittik durduramıyoruz içini çeke çeke ağlıyo şimdi görünce önce sessizce konuşuyorlar sonra normal ses tonuyla konuşuyorlar :)sanırım bu dönemlerde normal arkadaşımın kızı da öyle

Benimkide 3 3.5 gu gecirmio canim ama dun.ne olduysa her saat basi kalkti gazi vardi heralde yada allah korusun yine hasta olucak en son oyme.olmustu

İyi bari sevindim çünkü çekilecek gibi değil insan içine çıkamaz olduk çok sağol canim

Canım benimkide terliyor ama normalmis çok efor harcadıkları için terketmiş bebeklerin kafası

benim kızımın da çok terliyor bazen. bize yakın oldukları ten teması olduğu ve efor sarf ettikleri için normal bence .

Bizim sürekli öyle canım sordum doktoruna ben normal sonuçta efor sarfediyorlar bebeklerin ter bezleri gelişene kadar kafaları terler dedi üşütmemesi için dikkat eder yeter dedi
Ama neredeyse 4 aydir ilk defa son haftada olunca farkli bisey mi oldu acaba diye dusundum. Sonucta hep emerken efor sarfederdi hic terlemezdi. Belki de buyudukce degisiyor :)

Benim de az bi gobek hala benimle
İsin tuhaf yani kilo olarak hamilelik oncesine dondum ama etek ve pantolonlarim bayaa zorluyor beni :) bu iste bir tuhaflik var

Bu sene tatile çıkamıcaz çalışıyoruz maalesef ama dediğin gibi canım İzmir’de olunca günü birlik falan da olsa gidebiliyoruz en azından denize bu yazı öyle geçiricez :))
Ankarada yasiyoruz biz ama yazligimiz candarlida.izmir benim gonlumun baskenti iple cekiyorum yazi:)

Kızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum
Ben kısacık kestirdim canım.dökülme devam ediyor ama dökülen saçlar kısa olduğundan yerdeki saç topakları azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…