2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Kac aylik canim? Bi de anne sutu mu aliyor

Benim de az bi gobek hala benimle
İsin tuhaf yani kilo olarak hamilelik oncesine dondum ama etek ve pantolonlarim bayaa zorluyor beni :) bu iste bir tuhaflik var
Bende de durum aynı sanırsam benim göbekten göbek hala sarkık mekik çekemiyorum Doğumda yaşadığım sorundan dolayı nasıl düzeltecem bilemedim

Kızlar kuaförümden geliyorum sımdı sacımı boyattım. Ikı yerden ınanılmaz acılman olmus dedi hemen vıtamın ampulu verdi bırde devam sampuanı. Ampulun ılkınınorada uyguladık sonrasını ben evde uygulayacagım en gec bır ayda azalma olucak dedi bakalım faydasını görürsem size de söylerim. Normalde sac toplamak basımı agrıttıgından toplu saca alıskın degılım ama kızım hep sac cekmek ıstedıgınden ve cok dokulme oldugundan mecbur hep topluyorum. Sacı devamlı toplamak hava aldırmadıgından o da dokuyormus.. bı sekılde ek tedavı yontemlerıyle onleyemezsek kellesmeye baslıcaz gercekten

Benimde full toplu ya bire kapalı olunca :)

Ahh ahh saat başı kalkıyor
Canım gece uykusunda ozellıkle ılk uykunun ortalama 5saat olması cok onemlıymıs oyuzden ben bunu yakalamaya calısıyorum. Sonrakı uykular 4,3 saat seklınde olabılırmıs. Eskıden gece 11 de uyudugu zaman bunu yakaladıgım oluyordu ama sımdı 9bucuk-10lara zorla cektım uykunsaatını ve alıskanlık sebebıyle sanıyorum bi 11 olunca uyanmamız soz konusu. Oluyorsa emzıkle uykuya devam ettiriyorum ama uyumadan az emdıyse 11 de uyandıgında mecburen emzırıyorum ve uyku malesef bolunuyor. Memede uyusa bıle ben hala gazını cıkartmadan uyutamıyorum cunku gazınhenuz kendı cıkaramadıgı ıcın uyku kalıtesı dusuyor veya kusuyor.. hedefım 11 uykusundakı basarıyı 9bucuk uykusunda yakalayıp kesıntısız uyumasını saglamak. Gece uykusunda fix 3te bi uyanmamız var,sabah 7 gibi bi uyanmamız var. Bunda da hemen uyuyor ve gune 9bucuk gibi baslıyoruz suankı duzende.

Ama hormonlar normale dondukten aonra onlarin yerine yenisi gelmez mi ?
Benim de hep toplu dogdugu gunden beri. Gecen uyandiginda acik sacla yanina gittim ciglik cigliga agladi

Kızlar bunda bir atak belirtisi
Canım bende aynı durumdayım ya daha küçükken daha uzun uyurdu yemin ederim sadece iki kere uyanırdı son bir aydır saat başı kalkıyo zombi gibiyim.
emzirmeden memeyle pıspıslamayla uyutmaya calısmak lazım benımkınde gecen hafta bi gece sacmalayıp ıkı saatte bır uyanıp emmek ıstemıstı.. gecıyor

Ama hormonlar normale dondukten aonra onlarin yerine yenisi gelmez mi ?
Benim de hep toplu dogdugu gunden beri. Gecen uyandiginda acik sacla yanina gittim ciglik cigliga agladi
Hormonların yerıne gelmesinaylar bulabılır ve bu surede onlem alamazsak saclarımızın cogunu kaybetmıs olarak 3-0 gibi geride baslamıs oluruz. Ben maske fln uyguluuordum ama tamamen durdurmadı azaltmayı

Valla ben hamılelıkten oncekı kılomun da altına ındım. 56 ile hamıle kalmıs 11 kılo almıstım. Dogumdan bır ay sonra 56 ya geri duserken suan 52 yım. Unıversıte zamanındakı kıloma dustum ve extra bırsey yapmıyorum sadece emzırıyorum. Gobek de 40cıktıgında toparlandı normal dogumun bı avantajı sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…