- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.621
Emzik veriyorum pışpışlıyorum ama nafile her yarım saatte yada bir saatte bir tekrar uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım canim ya.Kızlar bunda bir atak belirtisi
emzirmeden memeyle pıspıslamayla uyutmaya calısmak lazım benımkınde gecen hafta bi gece sacmalayıp ıkı saatte bır uyanıp emmek ıstemıstı.. gecıyor
Aynı durumdayım ben de ama önceden hiç göbeğim olmadığı için çok rahatsız oluyorum. Pantolon alırken çok sıkıntı oluyor beli olsa bacağı büyük geliyor, bacağı olsa beli küçük geliyor.göbekler ne durumda kızlar ?
benım göbegim neredeyse cektı cekecek cok az kalmıs ama hala bıraz şişlik var hamıleık öncesi göbegıme dönecek gıbı görunuyor sarkma olmadı ama daha tam da cekmedı bakalım
sizlerde durum ne ?
Ben bayağı kestirdim hala dökülüyor :/Kızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum
Sen haline şükret benim kızım bildiğin 1 de uyuyor ve 1,5/2 saatte bir emmeye uyanıyor.Arkadaslar bebeginizin gece uykusu ve beslenme aralıgı nasıl ? 4 aylık kızım 9.930 gibi uyuyor ort 3.5 saatte 1 beslenmek için kalkıyor. Bazı yazılar okudum 5 6 saat uyuyor olması lazım diyor. Ben mi bi yerde yanlıs yapıyorum acaba
Saol cnmE5 in üstünde canım,john hopkins Anadolu sağlık merkezi.bizim özel sağlık sigortamız tamamını karşıladı.normalde muayene ücreti 175liraymış
SGK geçiyor mu bilmiyorum
Saol canım bakarımGebze medikal parkta Seydi bey i çok övüyorlar arkadaşlarımın bir çoğu ona götürüyor ben medcity de Bülent bey var ona gidiyorum memnunum ben de seçenek olarak aklında bulunsun canım
Uykusunu 9buçuk 10 a çektim sayılır sabah da 9 kalkıyor 1.45 ara ile uyutuyorum ama gel gelelim 10 dün 12 ye kadar 12 den 12:30 a 12:30dan 2.5 a kadar uyudu ve yarım saatte bir mızmızlanıyor. Defnecik gazi öğrense daha rahat uyur o zamanCanım gece uykusunda ozellıkle ılk uykunun ortalama 5saat olması cok onemlıymıs oyuzden ben bunu yakalamaya calısıyorum. Sonrakı uykular 4,3 saat seklınde olabılırmıs. Eskıden gece 11 de uyudugu zaman bunu yakaladıgım oluyordu ama sımdı 9bucuk-10lara zorla cektım uykunsaatını ve alıskanlık sebebıyle sanıyorum bi 11 olunca uyanmamız soz konusu. Oluyorsa emzıkle uykuya devam ettiriyorum ama uyumadan az emdıyse 11 de uyandıgında mecburen emzırıyorum ve uyku malesef bolunuyor. Memede uyusa bıle ben hala gazını cıkartmadan uyutamıyorum cunku gazınhenuz kendı cıkaramadıgı ıcın uyku kalıtesı dusuyor veya kusuyor.. hedefım 11 uykusundakı basarıyı 9bucuk uykusunda yakalayıp kesıntısız uyumasını saglamak. Gece uykusunda fix 3te bi uyanmamız var,sabah 7 gibi bi uyanmamız var. Bunda da hemen uyuyor ve gune 9bucuk gibi baslıyoruz suankı duzende.
İnşallah canim hemencecik düzelirler. Bende eşim olmadam pek bi yere gidemiyorum. Kızımı alıp birlikte gezeceğimiz günler inşallah yakindirSorma ya çok zor kucaktan inmiyor kimseyi görmek istemiyorum bebegimin yuzunden bir yere gidemez olduk.inşallah hepsinin bu durumu geçicidir.
Kızlar durum bizde de öyle 2 3 kere kalkan bebek sürekli kalkmaya başladı ama benim bebek gündüz uyumuyor uykusunu alamıyor o yüzden yorgun bebek sürekli kalkarmış sizde de durum böyle miCanım bende aynı durumdayım ya daha küçükken daha uzun uyurdu yemin ederim sadece iki kere uyanırdı son bir aydır saat başı kalkıyo zombi gibiyim.
Kestirdim ama bu ay dökülen saç normal değil acayip fazla dökülüyorKızlar ya saç dökülmesi var diye saçını kim kesişecekti. Kestirdi mi ve çözüm oldu mu. Delircem her yer saç. Zaten zor temizlik yapıyorum
Benim oğlumda bakıyor gülüyor çok nadir ağlıyor farklı eve gidince etrafı incelemekten daha sakin sessiz duruyor ağlamadan :)aa benim kızımda şimdilik olmuyor böyle bir şey yabancı birini gördüğünde ilk başta şaşkın şaşkın bakıyor ama sonra gülümsüyor onu sevdiklerinde
Çektin mi sende cnm erkene bizde de aynı durum oldu geç yattığında 5 saat uyuyordu erkene çekince çok sık kalkmaya başladı emzik almıyor mecbur emiyor bizimkideCanım gece uykusunda ozellıkle ılk uykunun ortalama 5saat olması cok onemlıymıs oyuzden ben bunu yakalamaya calısıyorum. Sonrakı uykular 4,3 saat seklınde olabılırmıs. Eskıden gece 11 de uyudugu zaman bunu yakaladıgım oluyordu ama sımdı 9bucuk-10lara zorla cektım uykunsaatını ve alıskanlık sebebıyle sanıyorum bi 11 olunca uyanmamız soz konusu. Oluyorsa emzıkle uykuya devam ettiriyorum ama uyumadan az emdıyse 11 de uyandıgında mecburen emzırıyorum ve uyku malesef bolunuyor. Memede uyusa bıle ben hala gazını cıkartmadan uyutamıyorum cunku gazınhenuz kendı cıkaramadıgı ıcın uyku kalıtesı dusuyor veya kusuyor.. hedefım 11 uykusundakı basarıyı 9bucuk uykusunda yakalayıp kesıntısız uyumasını saglamak. Gece uykusunda fix 3te bi uyanmamız var,sabah 7 gibi bi uyanmamız var. Bunda da hemen uyuyor ve gune 9bucuk gibi baslıyoruz suankı duzende.
Ay benimde üni de ki kilom 52 yi çok severim aama çok var ona gelmeyeValla ben hamılelıkten oncekı kılomun da altına ındım. 56 ile hamıle kalmıs 11 kılo almıstım. Dogumdan bır ay sonra 56 ya geri duserken suan 52 yım. Unıversıte zamanındakı kıloma dustum ve extra bırsey yapmıyorum sadece emzırıyorum. Gobek de 40cıktıgında toparlandı normal dogumun bı avantajı sanıyorum
Bulndugun ilin sgk isgorememezlik bolumunu telefonla ararsan ilgileniyorlar..isyerininde raporu onaylamasi lazim tabi..ben her ay basi,nirmal maas gunumuzden birkac gun sonra ariyordum 1 haftaya kadar yatirdilar,hem de maasimin yattigi bankaya,baya rahat olmustuBenim raporum 15 aralıkta bitti daha hiç rapor parası almadım benim gibi alamayan var mı ya
O kadar bunaldimki saclardan doluldukce hosuma gidio acikcasiHormonların yerıne gelmesinaylar bulabılır ve bu surede onlem alamazsak saclarımızın cogunu kaybetmıs olarak 3-0 gibi geride baslamıs oluruz. Ben maske fln uyguluuordum ama tamamen durdurmadı azaltmayı
Canim sevindim huzursuzlugunun disten kaynaklanmasina. Hasta olmasinlar da dis huzursulugu gecer.Merhaba kızlar dişlerimiz gelmek üzereymiş huzursuzluk kulak çekiştirme öncesinde ishal şimdi de kabızlık bundanmış. Birkaç güne elinle hissedersin dişi dedi. Çok zormuş ama diş çıkarmak. Sakin huzurlu güleryüzlü bebeğimin yerine mızmız sürekli ağlayan koala gibi yapışık bir bebek geldi.Neyse hasta olmasın da diş olsun. M Mry Mry sordum canım sen merdiven çıkarken nasıl yoruluyorsan o da emerken öyle yoruluyor dedi Artık mama sandalyesine oturtabilirsin. Salçası tuzsuz yemeklerden tattırabilirsin. Armut rendesi falan dedi. Ama ben kesinlikle 6 aydan önce tattırmayı düşünmüyorum hele de meyveyle başlamayı
:))) ayy cok tatlısın amaUyutabiliyorsalar gelip uzmanlar uyutsun :) uyumuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?