2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar dişlerimiz gelmek üzereymiş huzursuzluk kulak çekiştirme öncesinde ishal şimdi de kabızlık bundanmış. Birkaç güne elinle hissedersin dişi dedi. Çok zormuş ama diş çıkarmak. Sakin huzurlu güleryüzlü bebeğimin yerine mızmız sürekli ağlayan koala gibi yapışık bir bebek geldi. Neyse hasta olmasın da diş olsun. M Mry Mry sordum canım sen merdiven çıkarken nasıl yoruluyorsan o da emerken öyle yoruluyor dedi Artık mama sandalyesine oturtabilirsin. Salçası tuzsuz yemeklerden tattırabilirsin. Armut rendesi falan dedi. Ama ben kesinlikle 6 aydan önce tattırmayı düşünmüyorum hele de meyveyle başlamayı

Kızlar bunda bir atak belirtisi

emzirmeden memeyle pıspıslamayla uyutmaya calısmak lazım benımkınde gecen hafta bi gece sacmalayıp ıkı saatte bır uyanıp emmek ıstemıstı.. gecıyor
Emzik veriyorum pışpışlıyorum ama nafile her yarım saatte yada bir saatte bir tekrar uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım canim ya.

Aynı durumdayım ben de ama önceden hiç göbeğim olmadığı için çok rahatsız oluyorum. Pantolon alırken çok sıkıntı oluyor beli olsa bacağı büyük geliyor, bacağı olsa beli küçük geliyor.

Sen haline şükret benim kızım bildiğin 1 de uyuyor ve 1,5/2 saatte bir emmeye uyanıyor.

Uykusunu 9buçuk 10 a çektim sayılır sabah da 9 kalkıyor 1.45 ara ile uyutuyorum ama gel gelelim 10 dün 12 ye kadar 12 den 12:30 a 12:30dan 2.5 a kadar uyudu ve yarım saatte bir mızmızlanıyor. Defnecik gazi öğrense daha rahat uyur o zaman

Canım bende aynı durumdayım ya daha küçükken daha uzun uyurdu yemin ederim sadece iki kere uyanırdı son bir aydır saat başı kalkıyo zombi gibiyim.
Kızlar durum bizde de öyle 2 3 kere kalkan bebek sürekli kalkmaya başladı ama benim bebek gündüz uyumuyor uykusunu alamıyor o yüzden yorgun bebek sürekli kalkarmış sizde de durum böyle mi

aa benim kızımda şimdilik olmuyor böyle bir şey yabancı birini gördüğünde ilk başta şaşkın şaşkın bakıyor ama sonra gülümsüyor onu sevdiklerinde
Benim oğlumda bakıyor gülüyor çok nadir ağlıyor farklı eve gidince etrafı incelemekten daha sakin sessiz duruyor ağlamadan :)

Benim raporum 15 aralıkta bitti daha hiç rapor parası almadım benim gibi alamayan var mı ya

Çektin mi sende cnm erkene bizde de aynı durum oldu geç yattığında 5 saat uyuyordu erkene çekince çok sık kalkmaya başladı emzik almıyor mecbur emiyor bizimkide

Ay benimde üni de ki kilom 52 yi çok severim aama çok var ona gelmeye

Benim raporum 15 aralıkta bitti daha hiç rapor parası almadım benim gibi alamayan var mı ya
Bulndugun ilin sgk isgorememezlik bolumunu telefonla ararsan ilgileniyorlar..isyerininde raporu onaylamasi lazim tabi..ben her ay basi,nirmal maas gunumuzden birkac gun sonra ariyordum 1 haftaya kadar yatirdilar,hem de maasimin yattigi bankaya,baya rahat olmustu

Hormonların yerıne gelmesinaylar bulabılır ve bu surede onlem alamazsak saclarımızın cogunu kaybetmıs olarak 3-0 gibi geride baslamıs oluruz. Ben maske fln uyguluuordum ama tamamen durdurmadı azaltmayı
O kadar bunaldimki saclardan doluldukce hosuma gidio acikcasi

Canim sevindim huzursuzlugunun disten kaynaklanmasina. Hasta olmasinlar da dis huzursulugu gecer.
Terleme bilgisi icin saol canim :)
Bu arada ben de senin gibi dusunuyorum 180 gun dolmadan tattirmalara baslamayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…