- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.641
Arkadaşlar bebişlerini oturtmaya başlayan var mı ben beş dakka felan destekli oturtuyorum
Biz 27sinde 5 i dolduruyoruz o yüzden aceba erken mi diye benimki de oturmayı seviyor bide koltukta oturtuyorum yanını yastıkla destekleyim diyorum ona ağlıyor öyle yastıksız oturacakmış küçük hanımYa benim kız dün 4 aylık oldu. 110 derece eğimli falan oturtunca kalkıp oturuyor kendi kendine ama ben daha oturtmuyorum. 2 3 hafta sonra destekle oturtmayı dusunuyorum. Doktora falan pek duzenli gitmiyorum. İç güdülerimle hareket ediyorum :)
Biz 27sinde 5 i dolduruyoruz o yüzden aceba erken mi diye benimki de oturmayı seviyor bide koltukta oturtuyorum yanını yastıkla destekleyim diyorum ona ağlıyor öyle yastıksız oturacakmış küçük hanım
Şuan mama destekli gidiyoruz canım ama sadece anne sütü aldığı zamanlarda da uzun süre uyuyordu mama daha uzun süre tok tutuyor doğru sadece anne sütü alıyorken akşam 10 gibi yatıp sabah 8 gibi kalkıyordu mamayla akşam yine 10 gibi yatıp sabah 9-10 gibi kalkıyor:))) ayy cok tatlısın amaMelan-kolik5 uzun süre uyutmayı çözmüş. Anne sütü mü alıyor onu merak ettim. Belki mama ya da ek gıda daha tok tutuyordur. Benim kız bence acıkıyor :S
10 dakika falan oturtuyorum bende canımArkadaşlar bebişlerini oturtmaya başlayan var mı ben beş dakka felan destekli oturtuyorum
Canım melankolik işi Baştan sağlam tuttu onun etkisi diye düşünüyorum:))) ayy cok tatlısın amaMelan-kolik5 uzun süre uyutmayı çözmüş. Anne sütü mü alıyor onu merak ettim. Belki mama ya da ek gıda daha tok tutuyordur. Benim kız bence acıkıyor :S
Emzirmeden piş piş yapıp uyutmalı deniyor denicem bakalımNeden böyle oldular ki canım ya. Eski hallerine nasıl dönerler acaba ???
Benimkinin de gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı canımKızlar durum bizde de öyle 2 3 kere kalkan bebek sürekli kalkmaya başladı ama benim bebek gündüz uyumuyor uykusunu alamıyor o yüzden yorgun bebek sürekli kalkarmış sizde de durum böyle mi
Ben denedim bizde pek faydası olmadı umarım sende ise yarar canimEmzirmeden piş piş yapıp uyutmalı deniyor denicem bakalım
Rop testi ne amacla yapiliyormus?Kızlar benim bebegim 36+5 de 2350 gram doğdu. Doktor bugün 1 aylıkken rop testi yaptırdınız mı dedi. Prematüre bebeklere yapılıyormuş. Eve gelince araştırdım. Küvezde tedavi gören 1500 gram altı 32 haftadan küçük bebekler risk altındaymış. Zaten kaç tane çocuk doktoruna muayene olduk hiçbiri bu testi yaptırın demedi.
İnşallah canim hemencecik düzelirler. Bende eşim olmadam pek bi yere gidemiyorum. Kızımı alıp birlikte gezeceğimiz günler inşallah yakindir
İş yari raporu onayladı canım bugün 170 i aradım sıradasınızdır dedi. Senin çok rahat olmuş canımBulndugun ilin sgk isgorememezlik bolumunu telefonla ararsan ilgileniyorlar..isyerininde raporu onaylamasi lazim tabi..ben her ay basi,nirmal maas gunumuzden birkac gun sonra ariyordum 1 haftaya kadar yatirdilar,hem de maasimin yattigi bankaya,baya rahat olmustu
Ay evett ben de gordum annesi besigi ve hastaneden cikarken giyecegi kiyafetlerinin fotografini paylasmis cok duygulandim.Kızlar Kartal bebek vardı biliyosunuzdur, taburcu oluyomuş çok sevindim görünce. Darısı Pınar arkadaşımızın başına inşallah. Kaan kuzumuzla birlikte sağ salim taburcu olup evlerine dönsünler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?