2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar bebişlerini oturtmaya başlayan var mı ben beş dakka felan destekli oturtuyorum

Ya benim kız dün 4 aylık oldu. 110 derece eğimli falan oturtunca kalkıp oturuyor kendi kendine ama ben daha oturtmuyorum. 2 3 hafta sonra destekle oturtmayı dusunuyorum. Doktora falan pek duzenli gitmiyorum. İç güdülerimle hareket ediyorum :)

Biz 27sinde 5 i dolduruyoruz o yüzden aceba erken mi diye benimki de oturmayı seviyor bide koltukta oturtuyorum yanını yastıkla destekleyim diyorum ona ağlıyor öyle yastıksız oturacakmış küçük hanım

Zeynep5654 ya ben gaz cıkarmadan koyuyorum ondan mı uzun uyumuyor acaba. Kendi cıkartıyor diye gece dokunmuyorum ama gunduz hep cıkarıyorum. demek ki cıkaramıo tabi :) 3.5 saati gecmiyor ilk uykusu da bi gazını cıkartayım belki süre uzar.

Biz 27sinde 5 i dolduruyoruz o yüzden aceba erken mi diye benimki de oturmayı seviyor bide koltukta oturtuyorum yanını yastıkla destekleyim diyorum ona ağlıyor öyle yastıksız oturacakmış küçük hanım

Bence her bebek farklı en iyisini sen bilirsin canım. İlla 5.5 ay 6 ay diye sartlanmamak gerek. Ben dogaclama annelik yapıyorum gözlemliyorum, okuyorum. Ortaya karısık :)

:))) ayy cok tatlısın ama Melan-kolik5 uzun süre uyutmayı çözmüş. Anne sütü mü alıyor onu merak ettim. Belki mama ya da ek gıda daha tok tutuyordur. Benim kız bence acıkıyor :S
Şuan mama destekli gidiyoruz canım ama sadece anne sütü aldığı zamanlarda da uzun süre uyuyordu mama daha uzun süre tok tutuyor doğru sadece anne sütü alıyorken akşam 10 gibi yatıp sabah 8 gibi kalkıyordu mamayla akşam yine 10 gibi yatıp sabah 9-10 gibi kalkıyor

Ben biran önce otursun istiyorum özellikle mama sandalyesine yoksa abi üzerinden inmiyor ama zamanını da bekleyim bişey felan olmasın diyorum Kararsız kaldım inanki abi de altıyı beklemiştim herseyde ama ikinci olunca farklı oluyor

Kızlar benim bebegim 36+5 de 2350 gram doğdu. Doktor bugün 1 aylıkken rop testi yaptırdınız mı dedi. Prematüre bebeklere yapılıyormuş. Eve gelince araştırdım. Küvezde tedavi gören 1500 gram altı 32 haftadan küçük bebekler risk altındaymış. Zaten kaç tane çocuk doktoruna muayene olduk hiçbiri bu testi yaptırın demedi.

Rop testi ne amacla yapiliyormus?
Aslinda sninki cok da erken dogmamis o yuzden gerek duyulmamistir.

İş yari raporu onayladı canım bugün 170 i aradım sıradasınızdır dedi. Senin çok rahat olmuş canım

Bizim de iki gün sonra 5. Ayımız dolacak. İkinci sezeryanım olmasına rağmen ben de hiç göbek kalmadı. Dolayısıyla Sezaryen doğumun göbek bıraktığına inanmıyorum. Tamamiyle bünye meselesi bence kızlar. Oğlum ilk iki dişini çıkardıktan sonra çok rahatladı. Birçok şeyimiz düzene girdi, genel anlamda uslu bir bebek. @Gunesulas dişler gelince eminim siz de çok rahatlayacaksınız minikhikayem canım babanın durumunda bir değişiklik var mı, allah şifa versin inşallah. @Veson sağol canım bizi habersiz bırakmadın, her şey iyi olacak inşallah

Ay evett ben de gordum annesi besigi ve hastaneden cikarken giyecegi kiyafetlerinin fotografini paylasmis cok duygulandim.
Darisi Pinar'lara olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…