2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizim doktorumuz da hiç öyle birşey demedi canım

Canım benim kızım 22 gün önce doğdu. 180+22 gün yapmam mı gerekiyor sen nasıl yapacaksın

Rop testi ne amacla yapiliyormus?
Aslinda sninki cok da erken dogmamis o yuzden gerek duyulmamistir.
Göz muayenesi canım. prematüre bebeklerde göz gelişimi tam olmadığı için ve oksijen tedavisi göze zarar verebildiği için yapılıyor. Evet hem çok erken doğmadı hem küvezde kalmadı.

B
Dogmasi gereken tarihi baz alip 180 sayiyorlar gordugum kadariyla canim. Benimki 39 +3 te dogdu 180+5 te baslayacagim. Cok ince hesaplar yapiyoruz :))
Bunu sadece biz anneler mi baz alıyoruz ne doktora gidince hiç sormuyor erken mi doğdu felan diye yada bana öyle bir doktor denk gelmedi benimki de on gün erken doğdu

Bizim doktorumuz da hiç öyle birşey demedi canım
Canım biz bugün kadir beye gittik o söyledi. Ben hiç memnun kalmadım. Girer girmez gözünü ekrandan ayırmadan şikayetiniz ne dedi? Bebeğe yaklaşımı falan çok soğuktu. Ek gıda ve bu rop testi ile söyledikleri de hiç aklıma yatmadı

Gece uyaninca pis pis mi yapion. Masallah subhanallah. Nasil.oldu bu boyle ya :) benim kiz da 21 eylul dogumlu ayni.o zaman. Kilosu nasil

Gece uyaninca pis pis mi yapion. Masallah subhanallah. Nasil.oldu bu boyle ya :) benim kiz da 21 eylul dogumlu ayni.o zaman. Kilosu nasil
Kilosu 7.200 dü en son canım şimdi bir 200 gr falan almıştır. İlk önce gece acıktığı için değil de alışkanlıktan kalktığını farkettim yerinden kaldırmadan piş piş yaptım geri uyudu 1 hafta falan sürdü böyle şimdi alıştı kalkmıyor maşallah diyeyim :))

Biz de Kadir Beye gidiyoruz canım ama bize gayet ilgili davrandı hatta bir önceki doktorun muayene etmediği yerlerine bile baktı oğlumun şakalar yaptı gülsün diye. Ek gıdayla ilgili sana ne dedi bilmiyorum canım ama bize 5 ay bitmeden başlamayın 5 Aydan sonra yavaş yavaş tadına baktırın 6 ay dolunca tamamen ek gıdaya geçin dedi. Boy kilo çizelgesi falan verdi buradan takip edin diye.

Canım bende mama destekli gidiyorum gece yatmadan önce kaç cc veriyorsun ben 60 veriyorum ama acaba az mı bizim ki sabaha kadar birkaç kez kalkıyo

Canım bende mama destekli gidiyorum gece yatmadan önce kaç cc veriyorsun ben 60 veriyorum ama acaba az mı bizim ki sabaha kadar birkaç kez kalkıyo

B

Bunu sadece biz anneler mi baz alıyoruz ne doktora gidince hiç sormuyor erken mi doğdu felan diye yada bana öyle bir doktor denk gelmedi benimki de on gün erken doğdu
Blw de 180 günün üzerine ne kadar erken doğduysa ekleyin deniliyor . Zaten çoğu doktor blw yapın demiyor. Bizim doktor 5 aylık bebeğim için başlayın dedi mesela. Biraz kendi bebeğimi gözlemleyerek hazır hissettiğimde başlıcam artık

Benim sütüm hiç yok gibi canım damla damla çıkıyor artık o yüzden gece yatmadan 210 veriyorum gün içinde de 180 veriyorum 60 la mümkün değil doymaz benim oğlum

Semel-kov doymuyor olabilir canım sadece anne sütü alsa öyle sorunlar olmayacak işte ama mama verince deneyerek buluyoruz maalesef kaç cc vermek gerektiğini mama da önemli bence daha önce verdiğim mamalarda doymuyordu mesela daha sık acıkıyordu mamadan da sık sık uyanıyor olabilir. Kaç kilo bebeğin ne kadar anne sütü alıyor canım çok soru sordum galiba

Bize ters zamanı denk geldi o zaman Ek gıdayla ilgili aynı şeyleri söyledi de 6 aydan sonra tadım yaptırmayı düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…