- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.681
Canim bi konu uzerinde ayni seyi soyleyen iki doktor bulmak zor zaten :)B
Bunu sadece biz anneler mi baz alıyoruz nedoktora gidince hiç sormuyor erken mi doğdu felan diye yada bana öyle bir doktor denk gelmedi benimki de on gün erken doğdu
Valla olabilir canım. ben birer damla falan başladım canım tattırmaya çok komik oluyor suratı tatları alıncaBize ters zamanı denk geldi o zamanEk gıdayla ilgili aynı şeyleri söyledi de 6 aydan sonra tadım yaptırmayı düşünüyorum ben.
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum nasıl olacak yerken.Valla olabilir canım. ben birer damla falan başladım canım tattırmaya çok komik oluyor suratı tatları alıncazaten mama yiyoruz biz o yüzden erken geçebilirim ek gıdaya ama sadece anne sütü alsaydı beklerdim 6. ayı bu arada yine karşılamadık hastanede falan :))
Benim sütüm hiç yok gibi canım damla damla çıkıyor artık o yüzden gece yatmadan 210 veriyorum gün içinde de 180 veriyorum 60 la mümkün değil doymaz benim oğlum
Kontrol ediyorum sürekli canim ama yok daha 170 i sürekli arıyorum hala aynıCanım benimki 24 Aralık’ta bitti SGK yatırmış
E devletten kontrol ettin mi?
Aynı şüphe ile 120 cc yaptım yina ayni uyandı canımCanım bende mama destekli gidiyorum gece yatmadan önce kaç cc veriyorsun ben 60 veriyorum ama acaba az mı bizim ki sabaha kadar birkaç kez kalkıyo
Sağdığım zaman zorlarsam 30cc anca çıkıyordu gördükçe moralim bozuluyordu bıraktım sağmayı gündüzleri emziriyorum gece de iki kere emziriyorum şuan aptamil kullanıyorum kilomuz 6700 eşim 60cc ye bile çok diyo:) bilemedim ki napsam denicem sanırım çok kilo yapar mı diye tereddüt ediyorumSemel-kov doymuyor olabilir canım sadece anne sütü alsa öyle sorunlar olmayacak işte ama mama verince deneyerek buluyoruz maalesef kaç cc vermek gerektiğini mama da önemli bence daha önce verdiğim mamalarda doymuyordu mesela daha sık acıkıyordu mamadan da sık sık uyanıyor olabilir. Kaç kilo bebeğin ne kadar anne sütü alıyor canım çok soru sordum galiba
Bende anne sutu+mama gidiyorum .60 cok az canim.ben 180 cc veriyorum,arttir bence..Canım bende mama destekli gidiyorum gece yatmadan önce kaç cc veriyorsun ben 60 veriyorum ama acaba az mı bizim ki sabaha kadar birkaç kez kalkıyo
Canim söylediğin seyler alerji belirtisi olarak biliniyor genelde istersen bir doktoruna danış umarım alerji değildir canim geçmiş olsun.Bebeğimin 17 haftalık. Aranızda bebeği atopik dermatit olan var mı ? Bebeğimin cildi çok hassas doğduğu günden beri yüzünde mutlaka kırmızı leke oluyor veya vücudunda. Şimdilik bioderma kullanıyoruz. Sizler neler kullanıyorsunuz? Birde kulağının arkadı hep kabuk gibi kuru. Alerjik bi bebek olmaz umarım
Hadi ya o zaman bizimkiler alışkanlıktan uyanıyo sanırımAynı şüphe ile 120 cc yaptım yina ayni uyandı canım
Bebeğimin 17 haftalık. Aranızda bebeği atopik dermatit olan var mı ? Bebeğimin cildi çok hassas doğduğu günden beri yüzünde mutlaka kırmızı leke oluyor veya vücudunda. Şimdilik bioderma kullanıyoruz. Sizler neler kullanıyorsunuz? Birde kulağının arkadı hep kabuk gibi kuru. Alerjik bi bebek olmaz umarım
Aslında biraz fazla vermek istiyorum maması bitince ağlıyo üstüne beni emiyo doymuyor demek ki eşim de fazla verme diyo 60 bile çok geliyo onaBende anne sutu+mama gidiyorum .60 cok az canim.ben 180 cc veriyorum,arttir bence..
Canım bizede doktor bioderma atoderm cream verdi cildinin çok alerjik olduğunu söyledi yüzü yara gibi oluyor ama doktor atopik dermatit demedi bende şu an alerji için doktora götürmek istiyorum tekrarları çok kötü olduğu yavrumun yanağı boynu fotoğraf var mıBebeğimin 17 haftalık. Aranızda bebeği atopik dermatit olan var mı ? Bebeğimin cildi çok hassas doğduğu günden beri yüzünde mutlaka kırmızı leke oluyor veya vücudunda. Şimdilik bioderma kullanıyoruz. Sizler neler kullanıyorsunuz? Birde kulağının arkadı hep kabuk gibi kuru. Alerjik bi bebek olmaz umarım
Canım ben çok kafama takılıyordum sağınla sonra ben kendimi full emzirmeye verdim mamayı hiç aramıyo diyebilirim en fazla gümde 3 kere 60 cc mama içiyor buda bizim aydaki bebekler için çok az yanı süt yetiyorki bebek kilo alıyor yoksa 60 cc mamanın ne hayrı olurSağdığım zaman zorlarsam 30cc anca çıkıyordu gördükçe moralim bozuluyordu bıraktım sağmayı gündüzleri emziriyorum gece de iki kere emziriyorum şuan aptamil kullanıyorum kilomuz 6700 eşim 60cc ye bile çok diyo:) bilemedim ki napsam denicem sanırım çok kilo yapar mı diye tereddüt ediyorum
Kilo alımı nasılHadi ya o zaman bizimkiler alışkanlıktan uyanıyo sanırım
Bazen o kadar ağlıyo süt yetmedi galiba diyorum kalkıp mama yapıyorum yine ağlıyo sonra oyalamaya çalışıyorum susuyo. Her ağlaması açlık değil bence. Kilo alımı önemliAslında biraz fazla vermek istiyorum maması bitince ağlıyo üstüne beni emiyo doymuyor demek ki eşim de fazla verme diyo 60 bile çok geliyo ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?