2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
B

Bunu sadece biz anneler mi baz alıyoruz ne doktora gidince hiç sormuyor erken mi doğdu felan diye yada bana öyle bir doktor denk gelmedi benimki de on gün erken doğdu
Canim bi konu uzerinde ayni seyi soyleyen iki doktor bulmak zor zaten :)
Her kafadan bi ses cikiyor biz de anneler olarak kafamiza yatana kulak verip hareket ediyoruz iste :)

Bize ters zamanı denk geldi o zaman Ek gıdayla ilgili aynı şeyleri söyledi de 6 aydan sonra tadım yaptırmayı düşünüyorum ben.
Valla olabilir canım. ben birer damla falan başladım canım tattırmaya çok komik oluyor suratı tatları alınca zaten mama yiyoruz biz o yüzden erken geçebilirim ek gıdaya ama sadece anne sütü alsaydı beklerdim 6. ayı bu arada yine karşılamadık hastanede falan :))

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum nasıl olacak yerken. Nasıl oğluşun sevdi mi neler yediriyorsun. Biz aslında önümüzdeki ay gidecektik hatta sana haber verecektim huzursuz olup kulağını da tutunca hemen randevu aldım. Sen bu taraflara gelebiliyor musun doktor muayenesi dışında

Benim sütüm hiç yok gibi canım damla damla çıkıyor artık o yüzden gece yatmadan 210 veriyorum gün içinde de 180 veriyorum 60 la mümkün değil doymaz benim oğlum

Canım araya girdim ama hangi mamayı kullanıyosun. Bir de gün içinde 180 cc veriyorum dedin ya, kaç saatte bir 180 cc veriyosun

Benim bebeğim de alışkanlıktan kalkıyor. dün gece uyanınca eşim aldı kucağına omzunda iki pışpış yaptı uyudu yatırdı. İki kez aynı şekilde oldu. Yine tok olduğu zamanda Ben deneyeyim dedim ama anında kafasını içe doğru eğip meme arandı. İşleri yoğun olmasa da uyku eğitimlerini babalar verse ne güzel olur

Sağdığım zaman zorlarsam 30cc anca çıkıyordu gördükçe moralim bozuluyordu bıraktım sağmayı gündüzleri emziriyorum gece de iki kere emziriyorum şuan aptamil kullanıyorum kilomuz 6700 eşim 60cc ye bile çok diyo:) bilemedim ki napsam denicem sanırım çok kilo yapar mı diye tereddüt ediyorum

Bebeğimin 17 haftalık. Aranızda bebeği atopik dermatit olan var mı ? Bebeğimin cildi çok hassas doğduğu günden beri yüzünde mutlaka kırmızı leke oluyor veya vücudunda. Şimdilik bioderma kullanıyoruz. Sizler neler kullanıyorsunuz? Birde kulağının arkadı hep kabuk gibi kuru. Alerjik bi bebek olmaz umarım

Canim söylediğin seyler alerji belirtisi olarak biliniyor genelde istersen bir doktoruna danış umarım alerji değildir canim geçmiş olsun.

Canım malesef alerji gibi makası mukuslu yesil mi? Benimkinden gıda alerjisi çıktı süt ve süt ürünlerini kestim ben . Yanaklarinin kenarı kırmızı pul pul oluyor

Canım bizede doktor bioderma atoderm cream verdi cildinin çok alerjik olduğunu söyledi yüzü yara gibi oluyor ama doktor atopik dermatit demedi bende şu an alerji için doktora götürmek istiyorum tekrarları çok kötü olduğu yavrumun yanağı boynu fotoğraf var mı

seyyav canim sen hangi hastane hangi çocuk doktoruna gidiyorsun??[/QUOTE]
Esenler medipol Arzu AK canım çok çok memnunum gereksiz asla tahlil yapmıyor. Ağlıyorsa muayene ara verip sevip öyle devam ediyor. Muayenesi çok uygun 40 tl. 0 07mawish07

Son düzenleme:
Canım ben çok kafama takılıyordum sağınla sonra ben kendimi full emzirmeye verdim mamayı hiç aramıyo diyebilirim en fazla gümde 3 kere 60 cc mama içiyor buda bizim aydaki bebekler için çok az yanı süt yetiyorki bebek kilo alıyor yoksa 60 cc mamanın ne hayrı olur

Aslında biraz fazla vermek istiyorum maması bitince ağlıyo üstüne beni emiyo doymuyor demek ki eşim de fazla verme diyo 60 bile çok geliyo ona
Bazen o kadar ağlıyo süt yetmedi galiba diyorum kalkıp mama yapıyorum yine ağlıyo sonra oyalamaya çalışıyorum susuyo. Her ağlaması açlık değil bence. Kilo alımı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…