2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım aptamil kullanma demişti bana doktorum içeriği çok zayıfmış ama sen bilirsin istersen dene belki doymuyordur 60la mamaların arkasında kaç aylıkken ne kadar olması gerektiği yazıyor ona bak istersen. Benim eşimde çok yiyor diyor ama napalım :))

Çorbalardan çay kaşığının ucuyla verdim canım bir de limon çok az yalattım çok komik oldu :))) bir de yoğurt tattırdım hepsini de yedi valla versem yerdi daha. Çok gelmiyorum canım ama tanışalım dersen hava biraz düzelince buluşabiliriz :)

Bazen o kadar ağlıyo süt yetmedi galiba diyorum kalkıp mama yapıyorum yine ağlıyo sonra oyalamaya çalışıyorum susuyo. Her ağlaması açlık değil bence. Kilo alımı önemli
Ağlamalarını iyi çözmek lazım canım ben artık anlayabiliyorum açlık ağlamasını falan. Mama konusunda daha az verirsem kilo alımını yakalayamıyoruz

Ağlamalarını iyi çözmek lazım canım ben artık anlayabiliyorum açlık ağlamasını falan. Mama konusunda daha az verirsem kilo alımını yakalayamıyoruz
Canım sizin mama azaltmanız olmaz artık sütüm iyice azaldı diyorsun eee işede başladın. Kaç kilo oldu artık

benim oglumda var.Cok kizariklik olursa kortizonlu merhemini ince bir tabaka halinde suruyorum.yuzune surmuyorum ama kulak cevresi ve boyun. onun disinda haftada 3 4 gun Lipo kullaniyorum.

Canım sizin mama azaltmanız olmaz artık sütüm iyice azaldı diyorsun eee işede başladın. Kaç kilo oldu artık
Aynen canım işe de başlayınca iyice gitti sütüm. Çok denedim mamayı azaltayım diye olmadı. 7.200 dü en son şimdi 7 buçuğa yakındır. Zaten doktorumuz nasıl besliyorsanız öyle devam edin dedi

Aslında biraz fazla vermek istiyorum maması bitince ağlıyo üstüne beni emiyo doymuyor demek ki eşim de fazla verme diyo 60 bile çok geliyo ona
kime ve neye göre çok? benim oğlum ilk ay 2 saatte acıkıyordu. doktora sordum hani hep mama en az 3 saat tok tutar derler ya. bana da çok dediler bıkmıştım artık. bebeğimin aç olup olmadığını herkes benden iyi biliyordu sanki. doktorum aynen şöyle dedi, kimi bebek 1 saatte acıkır kimi 3 kimi 5.. ne yapacaksın mama 3 saat tok tutar dediler diye aç mı bırakacaksın demişti. gerçekten ilk aylar çok hızlı büyüdüğü için bazen 2 saat dolmadan acıkıyordu. şimdi 4-5 saat buluyor acıkması. bebekler ilk aylar hızlı büyüdükleri için enerjiye ihtiyaç duyuyorlar canım. sen mamayı bi kerelik 120 hazırla bebeğin içmeyi bıraktığında ne kadar kaldığını gör ona göre hazırla bundan sonraki mamaları. valla uzun yazdım ama yavrunun aç kalmasına gönlüm razı gelmedi.

Canım malesef alerji gibi makası mukuslu yesil mi? Benimkinden gıda alerjisi çıktı süt ve süt ürünlerini kestim ben . Yanaklarinin kenarı kırmızı pul pul oluyor
Bende bi süre yemeyeyim bakalım. Yanağında ufak bi kızarıklık var bi haftadır bi yiyecekte tetiklemiş olabilir. Kakası yeşil olmadı hiç ama mukuslu olduğu oldu
Boynu sürekli pişikti yeni yeni geçmeye başladı. Sabah atarım fotograf canım

Kizlar. Iyi geceler bişey sorcam benim bebek yabancı birilerini gördüğü zaman ağlama krizine giriyor korkuyor veya bir yere gittiğimiz zaman siz dede oluyor mu sebebi ne olabilir ki?
Buyume atakları :)
İlk 2017 Eylül anneleri minik kuzu siparişim hazır :) nasıl olmuş kızlar :) Zeynep5654
biz kızımla cok begendık kıs fln demeden ponponlu sapkalarımızı takıp kendımızı dısarı atıcaz eline saglık canım

Bence denemelısım canım bızım ısın mesela uzun uyuması ıcın bır guzelce karnının doyması lazım derın uykuda ıken uyumaya devam etmek ıcın duzgun emmıyor, az emerse de ıkı uc saat sonra yenıden acıkıp emmek ıstemesı anlamına gelecek. Bıraz uyandırıp emzırıyorum gece karnı ıyıce doymus olsun dıye. Ikıncısı de mutlaka gazını cıkartıp yatagına koyuyorum yanı bı 10dk ıcınde sırtına pıtpıtlarsam ve sıvazlarsam ne varsa cıkmıs oluyor ve kusagımda kendını bırakmaya baslıyor zaten. Yatagına yıne tam uyumadan koyuyorum kı gozunu enson yatakta kapamıs olsun dıye boylece uzun uyuyor aksı halde gazı cıkmadan yatarsa devamlı kıvranıyor yatakta ıkı saat mısmızlanıyor bu da uyku kalıtesını dusuruyor tabı

Kızlar uyku egıtımde en ıdeal zaman 4-6 ay arasıymıs bu yuzden ben ufak ufak kızımı yatagında tek basına uyumaya alıstırmaya basladım. Uyku aralıgına dıkkat edıp sakınlestıgı anda hemen alıp yatagına koyuyorum, emzıgını verıp muzıgını acıyorum. Battanıyesını hemen gozlerıne kadar cekıyor oynarken uyuyakalıyor. Bazen 10dk bazen yarım saat bu sekılde oyalanıyor ama mudahale etmedıgımde ve zamanında yatırdıgımda uyudugunu farkettım. Esnemeye basladıgında uyku trenı gercekten kacıyormus daha oncesınde uyku pozisyonunu vermek lazımmıs pınar sibirsky nin taktikleriyle birkacgundur masallah iyi gidiyoruz. Desteksız uyku ıcın sıze de belkı yardımcı olabılır

Benimkine öyle dedi canım dr. Advantan diye kortizonlu bi krem verdi çok kızarırsa vücuduna sürüyorum bi kere de geçiriyor. Pamuk gibi oluyor. Ama üç gün peşpeşe kullanılmıyor krem kortizonlu diye nitekim de bi kerede geçiriyor şükür

Bende her sabah peynir tattırıyorum mayaladıgm yogurt azıcık muz tattırdım benimkide yemek istiyor ama gazı hala fazla oldugu için biraz daha bekliyorum canım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…