2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen canım sürekli emzirmeye çalışıyorum sür yetmeseydi kilo almazdı o yüzden kafam rahat önceleri çok takmıştım neler yaptım süt artsın diye ama olmadı neyseki az olan sütte yarıyo 6.ay gelisinde ek gıdaya geçsek:)

Bazen o kadar ağlıyo süt yetmedi galiba diyorum kalkıp mama yapıyorum yine ağlıyo sonra oyalamaya çalışıyorum susuyo. Her ağlaması açlık değil bence. Kilo alımı önemli
Bende öyle yapıyordum ama ağlaması baktım durmuyo vermemeye başladım kilo almasaydı doymuyor derdim ama o da iyi

Evet canım tam vakti ama bizde emzik olmadığı için uygulayanıyorum uykusu çok geliyor gözünü kapıyor yatakta battaniye emmeye çalışıyor uyuyamıyor ozamanda emzik tutsa uyur ne güzel

Evet canım tam vakti ama bizde emzik olmadığı için uygulayanıyorum uykusu çok geliyor gözünü kapıyor yatakta battaniye emmeye çalışıyor uyuyamıyor ozamanda emzik tutsa uyur ne güzel
Belkı farklı emzıklerle yenıden deneyebılırsıj canın

İlk başta Hipp kullanmıştım kızım çok gazlıydı mama da gaz yapabilir demişlerdi sonra aptamil almıştım ama bence mamayla ilgili değildi daha tam geçmedi gazımız tabi önceki gibi değil artık iki ay daha kullanırım da sonra geceleri kaşık mamalardan vermeyi düşünüyorum tahıllı olanlardan

Canım ben atopik dermatit im. Çok sinir bozucu bir şey. Her şeye dikkat etmem gerekiyor. Bebeğini yıkadığın su çok sıcak olmayacak, sabun kullanma, yünlü şeyler direk olarak tenine değmesin, güneşten iyi korumak gerek, bir de o bölgeleri mutlaka nemli tutmak lazım. Ben 2-3 sene bioderma-la Roche posay falan kullandım bir sürü para döktüm hatta en son ellerimi bile bioderma ile yıkamaya başladım ama pek işe yaradığı söylenemez. Şuan normal sabun kullanıyorum ellerime bir şey olmuyor ama bazen bioderma kullansam bile ellerim kötüleşebiliyor. Sebebini ben de tam anlayamadım.
Nemlendirme işlemini Hindistan cevizi yapı ile yapıyorum. Her banyodan sonra mutlaka bebeğinin vücudunu yağla masaj ile yedir.
Kulak arkasında kabuklanma Benim kızımda da var ama önemsemiyorum.

Gunaydin cnm ben ilk oglumda doktora sormustum bu gece mamala4indan versem daha uzun uyur mu die bana yatmadan once yemek yesen sen rahatdiz olmazmisin gece demisti oyle birseybyapma yapicaksannda uyutmadan yarm saat bir saat once yap demisti oyle yaptim ama bi ise yaramamisti tamamiylee aliskanlikk

Evet canım ben deniyim bakalım ne kadar içecek valla ben ilk zamanlar çok bunalmıştım artık bu çocuk aç her ağlamasında sürekli mama vermeye çalışmalar sütüm akıyordu üzüntüden sütüm azaldı lohusalık çok stresli geçti benim hatırlamak bile istemiyorum her kafadan bi ses çıktı şimdi kuzuma göre hareket ediyorum en azından neye ihtiyacı var biliyorum

Günaydın canım bende ona güveniyordum bu alışkanlıklarını nasıl bıraktırıcaz bilmiyorum

Canım maşallah çok sevindim senşn adına. Benim bebeğimle bunu başarmam imkansız gibi görünüyor. Ağlaya ağlaya uyuyor hep emzirerek uyutamıyorum artık, çünkü karnı doyunca memeyi bırakıyor. Sonra başlıyor ağlamaya. Ya kucakta gezdirerek Yâ da ayakta sallayarak uyutuyorum. Yatağına koyduğum an katılmaya başlıyor sakinleşmiş olsa bile. Bu zamana kadar neredeyse hiç kundak yapmadığım bebeğimi kundak yapmaya başladım çünkü ayakta sallarken ellerini hareket ettirdikçe daha çok ağlıyor. Ellerini sabitlersem bir süre sonra sakinleşip uyuyor. Ama kızımın ellerini sabitlemek de hiç hoşuma gitmiyor. Çabalıyor çabalıyor sonra vazgeçiyor, tam bir öğrenilmiş çaresizlik bir akıl ver bana ben kızımı nasıl uyutabilirim?

Günaydın canım bende ona güveniyordum bu alışkanlıklarını nasıl bıraktırıcaz bilmiyorum
Bende bilmiyorum cok gzel bi duzen kurmustuk 3 bucuk saatte falan kalkiodu o bile yetiyordu iki gecedir saatte kalkiyor artik memede kesmio beyimi ustune mamada veriyorum gaz olusuo farkindayim cikarayim.derkn uykusu dagiliyor basiyor yaygarayi off cok yoruluyorum gece artik nasil bi derin uykum vardiysa kalkip buyugunun atesini olcup ilac vermisim kucuge mama yapmisim hicbirini hatrlamiyorum

Canim sallamaya devam edeceksen; bizimki de ayakta sallarken agliyor elleri disarda olursa hic uyumuyor. Ben yarim kundak yapiyorum cok cikartmak isterse cikartip iki eline de kendi ellerimi veriyorum tutarak uyuyor dene istersen.

İştahlı olacak galiba oğlun maşallah. Buluşalım ya ne güzel olur. Minikler de tanışır hemSen uygun olunca haber ver o zaman.

Maşallah Maşallah benim kız da 7 kiloyu gecti dün pış pış yaptım yok döndü yataktan üzerime geldi agzıma da bi tane yapıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…