- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.741
Bence denemelısım canım bızım ısın mesela uzun uyuması ıcın bır guzelce karnının doyması lazım derın uykuda ıken uyumaya devam etmek ıcın duzgun emmıyor, az emerse de ıkı uc saat sonra yenıden acıkıp emmek ıstemesı anlamına gelecek. Bıraz uyandırıp emzırıyorum gece karnı ıyıce doymus olsun dıye. Ikıncısı de mutlaka gazını cıkartıp yatagına koyuyorum yanı bı 10dk ıcınde sırtına pıtpıtlarsam ve sıvazlarsam ne varsa cıkmıs oluyor ve kusagımda kendını bırakmaya baslıyor zaten. Yatagına yıne tam uyumadan koyuyorum kı gozunu enson yatakta kapamıs olsun dıye boylece uzun uyuyor aksı halde gazı cıkmadan yatarsa devamlı kıvranıyor yatakta ıkı saat mısmızlanıyor bu da uyku kalıtesını dusuruyor tabı
Kaan'ı entübeden ayırmışlar şimdilik sıkıntı yokmuş çok şükür
allah kolaylık versın canım ben ıse dönecegım fıkrını suan hıc dusunmek ıstemıyorum unutuyorum sılıyorum bu dusunceyı ta ki ongun gelene kadar..Ya sabah işe gidiyorum 5.50 de kalkıyorum. Emzirip hemen yerine koyuyorum. Ama gaz cıkarayım haklısın, ben biraz bencillik ediyorum
Tebrık ederım canım cok buyuk sevap aldın süt anne olmak da ayrıca tatlı bir his dimiii :)Ben süt annesi oldum :) bi de oglum oldu. İş yerimde arkadasıma süt veriyorum
A
allah kolaylık versın canım ben ıse dönecegım fıkrını suan hıc dusunmek ıstemıyorum unutuyorum sılıyorum bu dusunceyı ta ki ongun gelene kadar..
Tebrık ederım canım cok buyuk sevap aldın süt anne olmak da ayrıca tatlı bir his dimiii :)
Ben de gece uykusuna geçerken bunları yapıyorum. Gerçekten uyuyor sonunda. Biraz uzun sürüyor o yüzden gündüz uykularında denemedimKızlar uyku egıtımde en ıdeal zaman 4-6 ay arasıymıs bu yuzden ben ufak ufak kızımı yatagında tek basına uyumaya alıstırmaya basladım. Uyku aralıgına dıkkat edıp sakınlestıgı anda hemen alıp yatagına koyuyorum, emzıgını verıp muzıgını acıyorum. Battanıyesını hemen gozlerıne kadar cekıyor oynarken uyuyakalıyor. Bazen 10dk bazen yarım saat bu sekılde oyalanıyor ama mudahale etmedıgımde ve zamanında yatırdıgımda uyudugunu farkettım. Esnemeye basladıgında uyku trenı gercekten kacıyormus daha oncesınde uyku pozisyonunu vermek lazımmıs pınar sibirsky nin taktikleriyle birkacgundur masallah iyi gidiyoruz. Desteksız uyku ıcın sıze de belkı yardımcı olabılır
İnşallah böyle devam eder canım da yemek seçmez. Ben tatildeyim şuan 15 gün evdeyim :)İştahlı olacak galiba oğlun maşallah. Buluşalım ya ne güzel olur. Minikler de tanışır hemSen uygun olunca haber ver o zaman.
Ay Zeynep sayende hatamı buldum galiba ben senin gibi gazını çıkartır kucağımda piş piş yapıp tam dalmadan yatağına yatırıyordum 3. 4 saat uyuyorduBence denemelısım canım bızım ısın mesela uzun uyuması ıcın bır guzelce karnının doyması lazım derın uykuda ıken uyumaya devam etmek ıcın duzgun emmıyor, az emerse de ıkı uc saat sonra yenıden acıkıp emmek ıstemesı anlamına gelecek. Bıraz uyandırıp emzırıyorum gece karnı ıyıce doymus olsun dıye. Ikıncısı de mutlaka gazını cıkartıp yatagına koyuyorum yanı bı 10dk ıcınde sırtına pıtpıtlarsam ve sıvazlarsam ne varsa cıkmıs oluyor ve kusagımda kendını bırakmaya baslıyor zaten. Yatagına yıne tam uyumadan koyuyorum kı gozunu enson yatakta kapamıs olsun dıye boylece uzun uyuyor aksı halde gazı cıkmadan yatarsa devamlı kıvranıyor yatakta ıkı saat mısmızlanıyor bu da uyku kalıtesını dusuruyor tabı
Maşallah Maşallah benim kız da 7 kiloyu gecti dün pış pış yaptımyok döndü yataktan üzerime geldi agzıma da bi tane yapıştırdı
Evet canım çok zor toparladık kilosunu ama maşallah şuan gayet iyiMaşallah canım kilosu gayet iyi.
Kilo alımı gayet iyi süt yetmiyor olsa o kadar mala ile öyle kilo almaz maşallah canım. Bizimkilerin geçe kalkması tamamı ile alışkanlıkBende öyle yapıyordum ama ağlaması baktım durmuyo vermemeye başladım kilo almasaydı doymuyor derdim ama o da iyi
Benim kızımı anlatmışsın bence her çocuk aynı değil bizimkiler biraz zor uyur hatta imkansız gibi oğlum bebekken emer uyurdu sallama ne bilmezdim ama kız ne yapsam uyumuyor ayakta sallayıp kundak yapıyorum sersemliyor ancak uyuyor oda yarım saatCanım maşallah çok sevindim senşn adına. Benim bebeğimle bunu başarmam imkansız gibi görünüyor. Ağlaya ağlaya uyuyor hepemzirerek uyutamıyorum artık, çünkü karnı doyunca memeyi bırakıyor. Sonra başlıyor ağlamaya. Ya kucakta gezdirerek Yâ da ayakta sallayarak uyutuyorum. Yatağına koyduğum an katılmaya başlıyor sakinleşmiş olsa bile. Bu zamana kadar neredeyse hiç kundak yapmadığım bebeğimi kundak yapmaya başladım çünkü ayakta sallarken ellerini hareket ettirdikçe daha çok ağlıyor. Ellerini sabitlersem bir süre sonra sakinleşip uyuyor. Ama kızımın ellerini sabitlemek de hiç hoşuma gitmiyor. Çabalıyor çabalıyor sonra vazgeçiyor, tam bir öğrenilmiş çaresizlik bir akıl ver bana ben kızımı nasıl uyutabilirim?
Hahaha pışpış istemem demiş kısacaMaşallah Maşallah benim kız da 7 kiloyu gecti dün pış pış yaptımyok döndü yataktan üzerime geldi agzıma da bi tane yapıştırdı
Ne güzel yarasın süt oğluna daBen süt annesi oldum :) bi de oglum oldu. İş yerimde arkadasıma süt veriyorum
Masallah canim arkadasinda sende cok sanslisinizzzBen süt annesi oldum :) bi de oglum oldu. İş yerimde arkadasıma süt veriyorum
Şimdi merak ediyorlar zamanı gelince yemezler :)) kızımdan çok çekmedim çok şükür herşeyi yiyor şuan yemediği seyleri bi zaman sonra yemeye başladı meyve kültürü çok güzl hepsini yer rendeleyip yedirdim bebekken sonra da bütün meyveleri küp küp doğrayıp veriyodum kendi yiyordu alıştı hepsine bakalım ufaklık nasıl olcakDün annem köfteden verdi nasıl hoşuna gitti dahasını istedi
Esenler medipol Arzu AK canım çok çok memnunum gereksiz asla tahlil yapmıyor. Ağlıyorsa muayene ara verip sevip öyle devam ediyor. Muayenesi çok uygun 40 tl. 0 07mawish07 [/QUOTE]seyyav canim sen hangi hastane hangi çocuk doktoruna gidiyorsun??
Tamam canım sen ne gün dersen ben genelde uygun oluyorumİnşallah böyle devam eder canım da yemek seçmez. Ben tatildeyim şuan 15 gün evdeyim :)
Ayy ne güzell yeni samimi arkadaşlık kurmayı bende çok severim eşimin ablaları yengesi halası ve gelini çok yakınımda bir tek onlarla görüşüyorum yaşıtım da komşum yok normalde arkadaşlarımla aram çok iyidir ama hep uzak kaldı evlenince çok sıkıcı böyle arkadaşsız kalmakTamam canım sen ne gün dersen ben genelde uygun oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?