2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ya sabah işe gidiyorum 5.50 de kalkıyorum. Emzirip hemen yerine koyuyorum. Ama gaz cıkarayım haklısın, ben biraz bencillik ediyorum

A
Ya sabah işe gidiyorum 5.50 de kalkıyorum. Emzirip hemen yerine koyuyorum. Ama gaz cıkarayım haklısın, ben biraz bencillik ediyorum
allah kolaylık versın canım ben ıse dönecegım fıkrını suan hıc dusunmek ıstemıyorum unutuyorum sılıyorum bu dusunceyı ta ki ongun gelene kadar..

A

allah kolaylık versın canım ben ıse dönecegım fıkrını suan hıc dusunmek ıstemıyorum unutuyorum sılıyorum bu dusunceyı ta ki ongun gelene kadar..

Tebrık ederım canım cok buyuk sevap aldın süt anne olmak da ayrıca tatlı bir his dimiii :)

İşe dönmek ilk başta zor, tempo yogun. Evde yardımcım da yok. eşimle haftasonu temizlik yapıyoruz. Yemek pazar gunleri aksamdan konu komsu arada getiriyor desem bi şekilde gunler geciyor. Kızım alıştı aksam gelme saatimi biliyor biraz gec kalınca ortalıgı yıkıyor. Arabada koltugunde usluca oturuyor kuzucuk. Sütüm azalmadı. İşe başlayınca anneliğin yanına ekstra yukler biniyor. Onun dısında bir zararı yok. Süt annesi olmak güzel, karşılıksız yapılan her sey insana cok buyuk huzur veriyor. Rabbim herkese tattırsın inş bu duyguyu :)

Ben de gece uykusuna geçerken bunları yapıyorum. Gerçekten uyuyor sonunda. Biraz uzun sürüyor o yüzden gündüz uykularında denemedim

Ay Zeynep sayende hatamı buldum galiba ben senin gibi gazını çıkartır kucağımda piş piş yapıp tam dalmadan yatağına yatırıyordum 3. 4 saat uyuyordu

Maşallah Maşallah benim kız da 7 kiloyu gecti dün pış pış yaptım yok döndü yataktan üzerime geldi agzıma da bi tane yapıştırdı
Sabah sabah güldürdün beni canım Allah’ta seni güldürsün. Senin kız çok bilmiş olacak maşallah. Benimkinin de pışpışa alışması bir hafta sürdü :)

Bende öyle yapıyordum ama ağlaması baktım durmuyo vermemeye başladım kilo almasaydı doymuyor derdim ama o da iyi
Kilo alımı gayet iyi süt yetmiyor olsa o kadar mala ile öyle kilo almaz maşallah canım. Bizimkilerin geçe kalkması tamamı ile alışkanlık

Benim kızımı anlatmışsın bence her çocuk aynı değil bizimkiler biraz zor uyur hatta imkansız gibi oğlum bebekken emer uyurdu sallama ne bilmezdim ama kız ne yapsam uyumuyor ayakta sallayıp kundak yapıyorum sersemliyor ancak uyuyor oda yarım saat

Dün annem köfteden verdi nasıl hoşuna gitti dahasını istedi
Şimdi merak ediyorlar zamanı gelince yemezler :)) kızımdan çok çekmedim çok şükür herşeyi yiyor şuan yemediği seyleri bi zaman sonra yemeye başladı meyve kültürü çok güzl hepsini yer rendeleyip yedirdim bebekken sonra da bütün meyveleri küp küp doğrayıp veriyodum kendi yiyordu alıştı hepsine bakalım ufaklık nasıl olcak

seyyav canim sen hangi hastane hangi çocuk doktoruna gidiyorsun??
Esenler medipol Arzu AK canım çok çok memnunum gereksiz asla tahlil yapmıyor. Ağlıyorsa muayene ara verip sevip öyle devam ediyor. Muayenesi çok uygun 40 tl. 0 07mawish07 [/QUOTE]
Anladım canim doktoru değiştirmek istiyorum senin de memnun olduğunu hatırlıyorum doktorundan o yüzden sormak istedim

Tamam canım sen ne gün dersen ben genelde uygun oluyorum
Ayy ne güzell yeni samimi arkadaşlık kurmayı bende çok severim eşimin ablaları yengesi halası ve gelini çok yakınımda bir tek onlarla görüşüyorum yaşıtım da komşum yok normalde arkadaşlarımla aram çok iyidir ama hep uzak kaldı evlenince çok sıkıcı böyle arkadaşsız kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…