2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Esenler medipol Arzu AK canım çok çok memnunum gereksiz asla tahlil yapmıyor. Ağlıyorsa muayene ara verip sevip öyle devam ediyor. Muayenesi çok uygun 40 tl. 0 07mawish07
Anladım canim doktoru değiştirmek istiyorum senin de memnun olduğunu hatırlıyorum doktorundan o yüzden sormak istedim[/QUOTE]
Çok tatlı ilgili bi bayan canım uzak değilse bi bak. Sen doğumu nerede yaptın

Semel-kov . missdincer çanım atopik dermatit böyle bişi mi. Atopik dermatit olanlar bi bakabilin mi

Eklentiler

• EA7F1F68-03DF-4547-B01B-AE2B6568D9BC.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 900DEE0F-0C69-4744-AC89-73C3796062A3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Ben de gece uykusuna geçerken bunları yapıyorum. Gerçekten uyuyor sonunda. Biraz uzun sürüyor o yüzden gündüz uykularında denemedim

Zeynep5654
Gunesulas
Ne güzel valla benimki kemere neredeyse 2 saat duruyor meme delisi yerine koyunca uyanıyor ve yaygarayı koparıyor , şimdide çığlık atarak ağlamaya başladı nasıl olacak böyle ben bilmiyorum

Benim ailem kızkardeşim hep uzakta. Kuzenlerim var burada onlarla görüşüyoruz arkadaşlarım da hep çalışıyor bide Büyükşehir de mesafeler uzak sık sık görüşmek zor oluyor. Belki vardır seninle aynı şehirden

Anladım canim doktoru değiştirmek istiyorum senin de memnun olduğunu hatırlıyorum doktorundan o yüzden sormak istedim
Çok tatlı ilgili bi bayan canım uzak değilse bi bak. Sen doğumu nerede yaptın[/QUOTE]
Ben doğumu Bağcılar safa hastanesi diye özel hastanede yaptım. Çok bilindik bir hastane degil daha önce bahsetmiştim babamın tanidigi bir yer diye o yüzden orda oldu doğumum canim.

Kızlar son mesaj dualarınızı eksik etmeyin inşallah

Canim kaan solunumdan ayrilmis problem yokmus cok az da olsa idrar cikisi var aksam diyalizden ayirmayi deniycekler. Insallah bunu da basarir dedi
Oh çok şükür insallah yakında tamamen iyileşti evi çıkıyorlar yazacaksın canim. Az kaldı insallah

Kızlar son mesaj dualarınızı eksik etmeyin inşallah

Canim kaan solunumdan ayrilmis problem yokmus cok az da olsa idrar cikisi var aksam diyalizden ayirmayi deniycekler. Insallah bunu da basarir dedi
Ay ne guzel bi haber verdin bize masallah Kaan'a, evine gitmesine az kaldi insallah

Belki dönem olarak olabilir canım. Atak haftasında olabiliyormuş. Şükür bn şimdiye kadar o kadar fazla olarak yaşamadım bunu. Gitmeden önce anlatıyorum bebeğime. Annaneye yada babaneye gidicez diye bu akşam orda kalınca sonra evimize gelcez. Gidince uyuyor ve vardığımızda uyanmışsa diyorum kızım gidicez demiştim ya sen uyurken geldik falan gibi anlatıyorum. Çook ağladığı olmadı. Zaten eve girince bulunduğu odayı inceliyor. Baktığı şeyleri anlatıyorum bnde. Bide böyle dene istersen belki faydası olur canım

Canim sallamaya devam edeceksen; bizimki de ayakta sallarken agliyor elleri disarda olursa hic uyumuyor. Ben yarim kundak yapiyorum cok cikartmak isterse cikartip iki eline de kendi ellerimi veriyorum tutarak uyuyor dene istersen.
Ben de ellerimle ellerini tutuyorum ama ona da çok Sinirleniyor. Ağladığı için elimle oynamıyor.

Burundan besleniyormuş şimdiye kadar az önce ağızdan beslemişler
Allahımmmm ne güzel haber :)) canım Pınar nasıl mutlu olmuştur. Allahım sağlıcakla eve gitmeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Veson cum Kaan da bir hasar tespit edilmiş mi ? Sol tarafında sıkıntı var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…