2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
CNm pınar güzel haberler aldıkça mutlu oluyor.henüz beynin yaptığı hasar ne boyutta bilinmiyor.hala tam olarak uyanık değilmiş gözleri açık ama.göz TEMAsı pek kurmuyormuş genelde boş boş bakıyor dedi pınar.

Kolay mı o kadar şey atlattı yavrucak. İnşallah hiç bir şeyi kalmadan evinde döner Kaancık. Evde herkes Kaan için dua ediyor.

Çok tatlı ilgili bi bayan canım uzak değilse bi bak. Sen doğumu nerede yaptın
Ben doğumu Bağcılar safa hastanesi diye özel hastanede yaptım. Çok bilindik bir hastane degil daha önce bahsetmiştim babamın tanidigi bir yer diye o yüzden orda oldu doğumum canim.[/QUOTE]
Biliyorum canım başka hastane arıyordun ya d yüzden sordum

Ben süt annesi oldum :) bi de oglum oldu. İş yerimde arkadasıma süt veriyorum

Tebrik ederim canım büyük sevap :)

Keşke ses kaydı yüklenebiliyor olsa da göndersem size ne kadar ağladığını doğdu doğalı ağlıyor. Doktorumuz bile panik oluyor, bir şey mi var bu çocukta diye 2-3 farklı tahlil istedi, usg yi tekrarladı ama çok şükür bir şey çıkmadı. En sonunda teşhisi koydu :) çok edepsiz bir kızımız var dedi, böyle bebek binde bir çıkar o da size denk gelmiş dedi.
Canı sağolsun da bunlar geçecek inşallah.

Kızlar son mesaj dualarınızı eksik etmeyin inşallah

Canim kaan solunumdan ayrilmis problem yokmus cok az da olsa idrar cikisi var aksam diyalizden ayirmayi deniycekler. Insallah bunu da basarir dedi

İnşallah bunu da başaracak, sağ salim o hastaneden çıkıp evine gidecek kuzum benim

Çok sağol canım, bi daha cesaret edip bi yere götürebilirsem denicem dediğini. Vallahi bi korku oluştu. Bi yere götürmeye korkuyorum

Canım bu isilik gibi sanki. Dermatit değil gibi ama yine de en iyi doktor bilir.
Banada isilik gibi Geliyor bi nokta dermatit gibi geliyor. Doktoruna mesaj attım cildiye görse iyi olur dedi ben alerji doktoru bakıyordum hangisine götürsem bilemedim

Doktorda bize diyor çok edepsiz bu adepsizlikten ağlıyor diye :)

Ben de gece uykusuna geçerken bunları yapıyorum. Gerçekten uyuyor sonunda. Biraz uzun sürüyor o yüzden gündüz uykularında denemedim
Canım gece uykusunda uzun süre uyuyacagını bıldıklerı için direnc gösteriyorlar. Gece uykusuna gecmemiz bizim 1 saatı dahi bulabiliyor. Gunduz uykularında ben desteksız uyutmaya basladım gece yıne kucagımda uyuyordu sımdı geceye de alıstırmaya basladım. Insallah kısa sürede düzene oturur

Evet uzak kaldığım için evime çağıramıyorum annem ümraniye de oraya gidince hemen görüşüyorum arkadaşlarla o bile yetiyor

Ben doğumu Bağcılar safa hastanesi diye özel hastanede yaptım. Çok bilindik bir hastane degil daha önce bahsetmiştim babamın tanidigi bir yer diye o yüzden orda oldu doğumum canim.
Biliyorum canım başka hastane arıyordun ya d yüzden sordum[/QUOTE]
Arıyordum evet başka hastanelere de gittim medilife gibi ama gittiğim başka hastaneler hep acil sezeryana almak istedi bende o yüzden sureci en başından beri bilen doktorumla devam ettim 37. Haftada Doğum planlandı canim. Digerleri 37 yi bile beklemek istememişti.

Kıyamam canım benim inşallah hersey iyi olur onun için dualarım onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…