- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.801
Off sanki yaşıyorum o anı ne kadar zor
Canım geçmiş olsun tam olarak bişey diyemiyorum kiSemel-kov . @missdincer çanım atopik dermatit böyle bişi mi. Atopik dermatit olanlar bi bakabilin mi
Canım bu Pınar Sibirskyın uyutma yöntemi nasıldıCanım gece uykusunda uzun süre uyuyacagını bıldıklerı için direnc gösteriyorlar. Gece uykusuna gecmemiz bizim 1 saatı dahi bulabiliyor. Gunduz uykularında ben desteksız uyutmaya basladım gece yıne kucagımda uyuyordu sımdı geceye de alıstırmaya basladım. Insallah kısa sürede düzene oturur
Çildiye ye gidicez canım bakalım içim rahat etsinAnladım canim..ama bizimde ayniydi doktor dedi ısiliktir.
Aynen canım Bursa’ya gidip geldikten sonra nedense öyle uyutmadım bu geçi öyle uyutuçamE ne guzel işte sonradan bıraktın mı ? :)
Yanlış etiket yaptım galiba canım ya . Bi arkadaşın bebeği atopik dermatitti onu etiketledim zannettim . Sağol canım teşekkür ederizCanım geçmiş olsun tam olarak bişey diyemiyorum ki
Ne taraftasın canımEvet uzak kaldığım için evime çağıramıyorum annem ümraniye de oraya gidince hemen görüşüyorum arkadaşlarla o bile yetiyor
Arıyordum evet başka hastanelere de gittim medilife gibi ama gittiğim başka hastaneler hep acil sezeryana almak istedi bende o yüzden sureci en başından beri bilen doktorumla devam ettim 37. Haftada Doğum planlandı canim. Digerleri 37 yi bile beklemek istememişti.[/QUOTE]Biliyorum canım başka hastane arıyordun ya d yüzden sordum
Benim kızımda ilk doğduğu zamanlar vardı 2. Ayında kendiliğinden geçtiSemel-kov . @missdincer çanım atopik dermatit böyle bişi mi. Atopik dermatit olanlar bi bakabilin mi
Ben kırmızı paket kullanıyorum çok memnunum canimHuggies kullanan arkadaşlar cinsiyete göre olanı mı alıyorsunuz yoksa kırmızı paket mi
İyi yapmışsın canım o zaman hayırlı olan buymuş sağlıkla kucağına aldın ya gerisi boş[/QUOTE]Arıyordum evet başka hastanelere de gittim medilife gibi ama gittiğim başka hastaneler hep acil sezeryana almak istedi bende o yüzden sureci en başından beri bilen doktorumla devam ettim 37. Haftada Doğum planlandı canim. Digerleri 37 yi bile beklemek istememişti.
Bir kere de gündüz uykusu için deneyeyim o zamanCanım gece uykusunda uzun süre uyuyacagını bıldıklerı için direnc gösteriyorlar. Gece uykusuna gecmemiz bizim 1 saatı dahi bulabiliyor. Gunduz uykularında ben desteksız uyutmaya basladım gece yıne kucagımda uyuyordu sımdı geceye de alıstırmaya basladım. Insallah kısa sürede düzene oturur
Ben cinsiyete göre olanı denedim memnun kalmadımHuggies kullanan arkadaşlar cinsiyete göre olanı mı alıyorsunuz yoksa kırmızı paket mi
Banada sabahları ciyak ciyak bi türlü kahvaltı yaptırmıyodu oğlum ayağına poşet bağlıyorum bi süre oyalanıyor. Yakalamak isterken yiyorum bendeKızlar oğlumu pusetine koyup eline buzdolabı poşeti veriyorum çok güzel oynuyor çıkardığı sesler hosuna gidiyor çığlık atıyor hatta. Denemek isteyen olur belki diye paylaşayım istedim
Aklımda bulunsun onuda deneyeyim canim sağolBanada sabahları ciyak ciyak bi türlü kahvaltı yaptırmıyodu oğlum ayağına poşet bağlıyorum bi süre oyalanıyor. Yakalamak isterken yiyorum bende
Bİzimki de bez paketinin üstündeki bebekle konuşuyor cevap gelmeyince kızıp paketin içindekileri dağıtıyor :))Kızlar oğlumu pusetine koyup eline buzdolabı poşeti veriyorum çok güzel oynuyor çıkardığı sesler hosuna gidiyor çığlık atıyor hatta. Denemek isteyen olur belki diye paylaşayım istedim
İnşallah düzelir tekrar bağlamazlar cihaza. Dualarımız omunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?