2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bu Pınar Sibirskyın uyutma yöntemi nasıldı

Huggies kullanan arkadaşlar cinsiyete göre olanı mı alıyorsunuz yoksa kırmızı paket mi

Biliyorum canım başka hastane arıyordun ya d yüzden sordum
Arıyordum evet başka hastanelere de gittim medilife gibi ama gittiğim başka hastaneler hep acil sezeryana almak istedi bende o yüzden sureci en başından beri bilen doktorumla devam ettim 37. Haftada Doğum planlandı canim. Digerleri 37 yi bile beklemek istememişti.[/QUOTE]
İyi yapmışsın canım o zaman hayırlı olan buymuş sağlıkla kucağına aldın ya gerisi boş

İyi yapmışsın canım o zaman hayırlı olan buymuş sağlıkla kucağına aldın ya gerisi boş[/QUOTE]
Aynen canim çok şükür

Bir kere de gündüz uykusu için deneyeyim o zaman

Kızlar oğlumu pusetine koyup eline buzdolabı poşeti veriyorum çok güzel oynuyor çıkardığı sesler hosuna gidiyor çığlık atıyor hatta. Denemek isteyen olur belki diye paylaşayım istedim
Banada sabahları ciyak ciyak bi türlü kahvaltı yaptırmıyodu oğlum ayağına poşet bağlıyorum bi süre oyalanıyor. Yakalamak isterken yiyorum bende

Kızlar oğlumu pusetine koyup eline buzdolabı poşeti veriyorum çok güzel oynuyor çıkardığı sesler hosuna gidiyor çığlık atıyor hatta. Denemek isteyen olur belki diye paylaşayım istedim
Bİzimki de bez paketinin üstündeki bebekle konuşuyor cevap gelmeyince kızıp paketin içindekileri dağıtıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…