- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.821
evet bizim kızarık bu şekilde o isilik gibi sivilceler cok yok ama var yine de. Kızarıklık geçmedi hala@Semel-kov. @missdincer çanım atopik dermatit böyle bişi mi. Atopik dermatit olanlar bi bakabilin mi
Canım ben cikardiyorum.Kızlar gece uyurken bebıslerinize giydirdiğiniz kısa corapları cıkartıyor musunuz?
Insalllah düzelirim ..insallah. en kısa zamanda sağlığına kavuşur..
Kızlar gece uyurken bebıslerinize giydirdiğiniz kısa corapları cıkartıyor musunuz?
Çok tatlı halleri var masallah. Resmen gözümde canlandı anlattığınBİzimki de bez paketinin üstündeki bebekle konuşuyor cevap gelmeyince kızıp paketin içindekileri dağıtıyor :))
Gebzedeyim canm senNe taraftasın canım
Yarın Bezmiâlemde doçent dr boş rahdevu buldum canım oraya götürüçem içim rahatlar en azındanBenim kızımda ilk doğduğu zamanlar vardı 2. Ayında kendiliğinden geçti
Bence önce dr danış canım
Eşim erkekler için olanını almış iyi gibi duruyor ama 3 numara küçük geldi sık sık değiştirip bitirmem lazımBen kırmızı paket kullanıyorum çok memnunum canim
Başında durabileceksem bende veriyorum çıldırıyorKızlar oğlumu pusetine koyup eline buzdolabı poşeti veriyorum çok güzel oynuyor çıkardığı sesler hosuna gidiyor çığlık atıyor hatta. Denemek isteyen olur belki diye paylaşayım istedim
Prima kokusundan dolayı ve çok sızdırmadan memnun kalmadık hiç molfiks kızarıklık yaptı sleepyde ilk önce hoşuma gitti ama sonra baktım ki çişi emmiyor bakalım huggies nasıl olcakBen cinsiyete göre olanı denedim memnun kalmadım
Kırmızı paket denemedim hiç
Ayaklı pijama varsa altta kesinlikle çorabı çıkartıyorum canımKızlar gece uyurken bebıslerinize giydirdiğiniz kısa corapları cıkartıyor musunuz?
Yarın götürücem canım tek yanaktaydı bugün daha kötü oldu diğer yanakta gittievet bizim kızarık bu şekilde o isilik gibi sivilceler cok yok ama var yine de. Kızarıklık geçmedi hala
Uzakmış canım SultangaziGebzedeyim canm sen
Yarın götürücem canım tek yanaktaydı bugün daha kötü oldu diğer yanakta gitti
Ben hep ayakli pijama ve bir corapla yatiriyorum. Diger turlu usumez mi?Ayaklı pijama varsa altta kesinlikle çorabı çıkartıyorum canım
Ben kullanmiyorum canimKızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?