- 29 Ağustos 2016
- 230
- 338
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.841
Ev 22 derece polarlı tulum içine kısa kollu zıbınla yatırıyorum. Önceleri iki kat giydiriyodum çok sıkılıyodu bebeşim. şimdi daha rahatmış polarlı tulumla sıcacık oluyor. Benim içinde giydirmesi kolaylık oluyor:)Kızlar gece uyurken bebıslerinize giydirdiğiniz kısa corapları cıkartıyor musunuz?
Merhaba benim İkizlerim 32. Haftada doğdular ikisine de rop yaptırdık 35. Haftadan önce doğan bebeklere tavsiye ediyoruz dedi doktorRop testi ne amacla yapiliyormus?
Aslinda sninki cok da erken dogmamis o yuzden gerek duyulmamistir.
Evet canımBizimde diğer yanağa geçti yuvarlak bi iz. Cildiyeye mi götüreceksin
Benim bebeğimin ayakları terli oluyor kalktığına bende ayaklı pijama varsa çorabı çıkartıyorumBen hep ayakli pijama ve bir corapla yatiriyorum. Diger turlu usumez mi?
Canım cinsiyete göre olanı eski olan ve piyasada bulmak zor artık üretilmiyor. Ben normal olan kırmızı paketi kullanıyorum. Memnunum. Prima kokuyor, molifx bebeğimin poposunu kızarttı ve kesimi çok kötü bacak arası çok geniş, biz huggies i tercih ediyoruz artık. Sleepy denemedim hiç. Bir de huggies in beli lastikli olduğu için sıvı kakayı belden sızdırmıyor kolay kolay.Huggies kullanan arkadaşlar cinsiyete göre olanı mı alıyorsunuz yoksa kırmızı paket mi
Canım ben sadece burnu tıkalı olduğu zaman kullanıyorum yoksa nefes alamıyor. Normalde kullanmıyorum çünkü bebeğim yüz üstü yatıyor.Kızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Bize 4+ bile küçük geliyor yanlardan canım şaşırdım bendeEşim erkekler için olanını almış iyi gibi duruyor ama 3 numara küçük geldi sık sık değiştirip bitirmem lazım
Alçak yastık kullanıyoruz canım biz öyle daha rahat ediyorKızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Kullanmıyorum canım. İki yaşına kadar kullanmamak gerekiyormuşKızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Ayni sebeplerden bende bez arayışındayım sleepy deneme canım. kırmızı pakette mi lastikliCanım cinsiyete göre olanı eski olan ve piyasada bulmak zor artık üretilmiyor. Ben normal olan kırmızı paketi kullanıyorum. Memnunum. Prima kokuyor, molifx bebeğimin poposunu kızarttı ve kesimi çok kötü bacak arası çok geniş, biz huggies i tercih ediyoruz artık. Sleepy denemedim hiç. Bir de huggies in beli lastikli olduğu için sıvı kakayı belden sızdırmıyor kolay kolay.
Canım ben sadece burnu tıkalı olduğu zaman kullanıyorum yoksa nefes alamıyor. Normalde kullanmıyorum çünkü bebeğim yüz üstü yatıyor.
Sleepy de 3 büyük geliyor prima ve huggiesde 3 küçükBize 4+ bile küçük geliyor yanlardan canım şaşırdım bende
Ay resmen oyun oynarken uykusunu açsa diye şükrediçim ağlamaktan helak oluyo yavrum sesi gidiyor.Park yatağın yanındaki filelerle oynayıp duruyor uyumaya çalışırken daha çok uyandırıyor kendini. Kedi gibi tırmalıyor
Umarım önemli birşey değildir. Geçmiş olsun sonucu bizede bildir canim.Yarın Bezmiâlemde doçent dr boş rahdevu buldum canım oraya götürüçem içim rahatlar en azından
3 numara bize suan küçük gelmiyor canim. Kilo aralıkları farklıdır belki.Eşim erkekler için olanını almış iyi gibi duruyor ama 3 numara küçük geldi sık sık değiştirip bitirmem lazım
Ben kullanmıyorum canim. Kullanılmaması gerek diye biliyorum.Kızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Kilo Aralıkları etkiliyor sanırım canım. Haber ederim inşalah3 numara bize suan küçük gelmiyor canim. Kilo aralıkları farklıdır belki.
Biz sleepy kullanıyoruz..4 numara kullanıyoruz..ama 4+ numaraya geçecez.kizimin kilosu en son 8200gr..Sleepy de 3 büyük geliyor prima ve huggiesde 3 küçük
Canım biz kullanıyoruz..kizim daha rahattir..bizde reflu var..Kızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?