2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar gece uyurken bebıslerinize giydirdiğiniz kısa corapları cıkartıyor musunuz?
Ev 22 derece polarlı tulum içine kısa kollu zıbınla yatırıyorum. Önceleri iki kat giydiriyodum çok sıkılıyodu bebeşim. şimdi daha rahatmış polarlı tulumla sıcacık oluyor. Benim içinde giydirmesi kolaylık oluyor:)

Huggies kullanan arkadaşlar cinsiyete göre olanı mı alıyorsunuz yoksa kırmızı paket mi
Canım cinsiyete göre olanı eski olan ve piyasada bulmak zor artık üretilmiyor. Ben normal olan kırmızı paketi kullanıyorum. Memnunum. Prima kokuyor, molifx bebeğimin poposunu kızarttı ve kesimi çok kötü bacak arası çok geniş, biz huggies i tercih ediyoruz artık. Sleepy denemedim hiç. Bir de huggies in beli lastikli olduğu için sıvı kakayı belden sızdırmıyor kolay kolay.
Kızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Canım ben sadece burnu tıkalı olduğu zaman kullanıyorum yoksa nefes alamıyor. Normalde kullanmıyorum çünkü bebeğim yüz üstü yatıyor.

Ayni sebeplerden bende bez arayışındayım sleepy deneme canım. kırmızı pakette mi lastikli

Daha mama içeli 20 dk oldu kolumu emiyor meme arıyor. ( nasıl olcak böyle çıldırcam yatırıyorum çığlık atıyo ev inliyo ağlamasından

Herkese iyi geceler kızlar..Rabbım passionete ye ve kaanımıza güç versın sabır versin inşallah şifasını bulsun kuZucuk tez zamanda... kızlar ya eşleriniz yardımcı oluyor mu benım ki iyice cektı elını herşeyi batıyor adamın bana şimdi birde 3-4 günlüğüne sehır dışına gıdıyor 2 çocuk ve tek ben düşündükçe gözümde büyüyor varken de bıseye yardım ettıgı yok da resmen adam tatıle gıdıyor gıbı gelıyor bana sinir oluyorum bazen böyle küçük olan yurtıla yurtıla ağlarken ben sabah işe gidicem yeter yatmam lazım diyip benı ole bırakıp gidince bogasım gelıyor adamı ya ben mi çok abartıyorum bilmiyorum benım gıbı hısseden yok mu wc ye zor gidiyorum biri 2 yasında biri 4 aylık kimse yok akraba vs 7-24 bütün yük bende çok şükür sağlıkları yerımde çocuklarımın ama ben delirmek üzereyim uzun oldu kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…