- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.861
Canım benim kızımın ayakları terli..uyurken ben çıkartıyorum.Benim bebeğimin ayakları terli oluyor kalktığına bende ayaklı pijama varsa çorabı çıkartıyorum
Ben yastık kullanmıyorum ama yatağın altına yastık koyuyorum. Yatağın başını yükseltiyorum yani Sen de öyle yapabilirsin çünkü bebeğin kafasının yastığın üzerinde olması tehlikeliKızlar yastık konusunu sormuştum alıntı yapamadım beceremedim. Burnu tıkalıyken kullandım bende sonra da alışkanlık oldu heralde bırakmadım bir aya yakındır yastıklıydık. Dün gece aklıma kullanılmaması gerektiği geldi ve düz yatırdım oğlumu öle zorlandı ki uykuya dalarken 10 dan 12 ye kadar salladım. Neyse konu bu değil. Oğlan sanırım rahat etti ki bu saat oldu hala uyuyorama ben görüldüğü üzre uyanığım zira memelerim saat başı emilmeye alışık bomba gibi olmuş
Birde öyle denerim canım teşekkür ederimBen yastık kullanmıyorum ama yatağın altına yastık koyuyorum. Yatağın başını yükseltiyorum yani Sen de öyle yapabilirsin çünkü bebeğin kafasının yastığın üzerinde olması tehlikeli
2yaşına kadar önerilmiyor omurga eğriliği olmasın diyeBen yastık kullanmıyorum ama yatağın altına yastık koyuyorum. Yatağın başını yükseltiyorum yani Sen de öyle yapabilirsin çünkü bebeğin kafasının yastığın üzerinde olması tehlikeli
Bizim de iki gün sonra 5. Ayımız dolacak. İkinci sezeryanım olmasına rağmen ben de hiç göbek kalmadı. Dolayısıyla Sezaryen doğumun göbek bıraktığına inanmıyorum. Tamamiyle bünye meselesi bence kızlar. Oğlum ilk iki dişini çıkardıktan sonra çok rahatladı. Birçok şeyimiz düzene girdi, genel anlamda uslu bir bebek. @Gunesulas dişler gelince eminim siz de çok rahatlayacaksınızminikhikayem canım babanın durumunda bir değişiklik var mı, allah şifa versin inşallah. @Veson sağol canım bizi habersiz bırakmadın, her şey iyi olacak inşallah
Kızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Hava birden çok soğudu eksilere düştü, sıcacık olan evimin de ısısı düştü, evleriniz kaç derece bebişleri nasıl giydiriyorsunuz acaba ?
Yok canım kullanmıyorumKızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Eşim almış kırmızı paket üzerinde de kız resmi var cinsiyete göre olan bu mu acaba eski paket mi almışız yine. Ama ben huggies den çok memnun kaldım. Her gün kakali kıyafet yikamaktan bezmistim beli lastikli olduğu için kakayi genel olarak sizdirmiyor hemde kızımın belini diğer bezlerde(prima molfix slepp) çok sıkı bağlamam gerekiyordu şimdi normal bağlıyorum kızımda rahat ediyor diye düşünüyorumHuggies kullanan arkadaşlar cinsiyete göre olanı mı alıyorsunuz yoksa kırmızı paket mi
Bende doğduğundan beri kısa corapsiz gezdirmedim kızımı. Usuyebilir hemde gaz yapar dıye. yaz gelince çıkarırım artikBen hep ayakli pijama ve bir corapla yatiriyorum. Diger turlu usumez mi?
Canim ben gündüz ayakta sallayarak uyutuyorum o yüzden yastikla uyuyor zaten max 1 1.5 saat uyuduğu için problem olmaz diye düşünüyorum ama gece besiginde yastiksiz yatıyorKızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Bende oyle yatırıyorum ama corapla bebekler rahat yatamayabılır dıye okudum bı an cıkartsam mı dıye dusundum. Gerci ben kehrıbar kolyeyı gece ayagına doluyorum ustune corap cekıyorum halhalını tutsun dıye buyuzden corap iyi oluyordu neyapsam bılemedımBen hep ayakli pijama ve bir corapla yatiriyorum. Diger turlu usumez mi?
Canım belkı sadece dişleri kasınıyordur. Benımkı de emdıkten sonra omzumu fln ısırıyor bi acele acele, sonra ben meme verıyorum ama almıyor dıslerı kasındıgı ıcın herseyı ısırıp yemek ıstıyor aslında karnı tokDaha mama içeli 20 dk oldu kolumu emiyor meme arıyor.( nasıl olcak böyle çıldırcam yatırıyorum çığlık atıyo ev inliyo ağlamasından
Ben de bastan beri corap giydiriyorum gaz olmasin ayaklari usumesin diye korkumdan..Bende oyle yatırıyorum ama corapla bebekler rahat yatamayabılır dıye okudum bı an cıkartsam mı dıye dusundum. Gerci ben kehrıbar kolyeyı gece ayagına doluyorum ustune corap cekıyorum halhalını tutsun dıye buyuzden corap iyi oluyordu neyapsam bılemedım
Bebıs uyurkennsertlesen memeleri pompayla cekmişsindir umarım canım :) yastık ılk zamanlar kullanmıstım ama sonra reflü yatagına gectık kusmamız azaldı bıraz. Oyuzden suan mınnak bi kızım oldugu ıcın (5800 kgs) reflü yatagında yatmaya devam edıyoruz. 6ayı bu sekıldr yastıksız tamamlamayı planlıyorumKızlar yastık konusunu sormuştum alıntı yapamadım beceremedim. Burnu tıkalıyken kullandım bende sonra da alışkanlık oldu heralde bırakmadım bir aya yakındır yastıklıydık. Dün gece aklıma kullanılmaması gerektiği geldi ve düz yatırdım oğlumu öle zorlandı ki uykuya dalarken 10 dan 12 ye kadar salladım. Neyse konu bu değil. Oğlan sanırım rahat etti ki bu saat oldu hala uyuyorama ben görüldüğü üzre uyanığım zira memelerim saat başı emilmeye alışık bomba gibi olmuş
Cok sevındım bıseycıkler cıkmadan atlatırsınız ınsallahgüzel gelişme var canım, başka bir ünv hastanesine yatırdılar babamı. Çok ilgililrr ve biyopsi sonucu karaciğerdeki şeyin tümör olmadığına karar verdiler. Kitleymiş sadece sirozdan şüpheleniyorlar. Morali çok iyi. Sıvı alıyorlar karnından. Sağol canım sorduğun için..
Canim ben istemistim gondercez dediler ama gondermediler :)Huggies den numune isteyen arkadaşlar geldimi numuneler
Benim kizimin da ayaklari nemli oluyor cogu zaman acaba sicak oluyorda terliyor mu. Corapsiz deneyeyim bi kacgun bakalim.Bende oyle yatırıyorum ama corapla bebekler rahat yatamayabılır dıye okudum bı an cıkartsam mı dıye dusundum. Gerci ben kehrıbar kolyeyı gece ayagına doluyorum ustune corap cekıyorum halhalını tutsun dıye buyuzden corap iyi oluyordu neyapsam bılemedım
Canım tots and more dan aldım ben sertifikalı organık oldugu için diğrr yerlere göre güvenılır olsun dedim. Kolyemız cok sıkı da degıl cok bol da degıl bu nedenle cok rahat kullanıyor kızım. Gunduz hep boynunda gece de ayagına doluyorum dedıgım gibi ustune corap cekıyorum. Bence ıse yarıyor o huysuzluklarını azalttı gıbı. Bır de ben tenıne batmasın dıye kolyeyı yassı modelden aldım tam yuvarlak oldugunda yatar pozisyondayken etıne batıyor ve etınde ızler cıkıyormus. Ornegın gece ayagına doladıgında corabın altından boncuk ızlerı gozukuyormus. Yassı olan modelde boyle bırsey yasamadımBen de bastan beri corap giydiriyorum gaz olmasin ayaklari usumesin diye korkumdan..
Kehribar kolye yi hangi siteden aldin? Bende almak istiyorum ama korkuyorum boynundayken cekistirir canini acitir diye?nasil rahat kullanabiliyormusun,memnunmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?