- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.881
Canim babacigin adina cok sevindim daha hayirli haberler alirisniz insallahHava birden çok soğudu eksilere düştü, sıcacık olan evimin de ısısı düştü, evleriniz kaç derece bebişleri nasıl giydiriyorsunuz acaba ?
Bence huzursuzlugu azaldı canım devamlı soylenmelere baslamıstı dıslerı cok kasındıgı ıcın, suan hem soylenmelerı azaldı daha keyıflı oldu hemde belkı bu donemımızle paralel bırseydır ama gunduzleri uyumaya basladık cok sukur. Kolyeyı kullandıkca etki gösterir demişlerdi o da dogru geldi bana. Keske ılk zamanlarda almıs olsaymısım belkı gaz sancılarına da iyi gelirdi diyorum şimdiBenim kizimin da ayaklari nemli oluyor cogu zaman acaba sicak oluyorda terliyor mu. Corapsiz deneyeyim bi kacgun bakalim.
Bu arada ben de kehribar kolye konusunda kararsizim. Sadece dis icin degil huzursuzluguna uykusuzluguna da olumlu etkisi oluyormus dogru mu ? Sizde bi degisiklik oldu mu canim ?
Saolasin cok faydali oldu bu bilgiler,karar verememistim bir turlu nasil alacagimaCanım tots and more dan aldım ben sertifikalı organık oldugu için diğrr yerlere göre güvenılır olsun dedim. Kolyemız cok sıkı da degıl cok bol da degıl bu nedenle cok rahat kullanıyor kızım. Gunduz hep boynunda gece de ayagına doluyorum dedıgım gibi ustune corap cekıyorum. Bence ıse yarıyor o huysuzluklarını azalttı gıbı. Bır de ben tenıne batmasın dıye kolyeyı yassı modelden aldım tam yuvarlak oldugunda yatar pozisyondayken etıne batıyor ve etınde ızler cıkıyormus. Ornegın gece ayagına doladıgında corabın altından boncuk ızlerı gozukuyormus. Yassı olan modelde boyle bırsey yasamadım
Bızım evımız 24-25 derecelerde oluyor canım ben sanırım fazla giydiriyorum :) uzun kollu zıbın, ustune uzun kollu üst, alta kısa corap, patıklı alt, normal patıksız alt seklınde giydiriyorum. Gunduz uyurken penye battanıye , gece ıkı ınce battanıye örtüyoruö üstüne deHava birden çok soğudu eksilere düştü, sıcacık olan evimin de ısısı düştü, evleriniz kaç derece bebişleri nasıl giydiriyorsunuz acaba ?
Sabah sertlikten uyandım 7 buçuk gibi canım sonrada ha uyanır ha uyanır 8 oldu saat emzirdim çekmedim valla. Ama eskiden olsa sızar ıslanırdı üstüm sızmamış hiç. Terbiye oluyo heraldeBebıs uyurkennsertlesen memeleri pompayla cekmişsindir umarım canım :) yastık ılk zamanlar kullanmıstım ama sonra reflü yatagına gectık kusmamız azaldı bıraz. Oyuzden suan mınnak bi kızım oldugu ıcın (5800 kgs) reflü yatagında yatmaya devam edıyoruz. 6ayı bu sekıldr yastıksız tamamlamayı planlıyorum
Aynı giydiriyorum ama tek fark bizim ev bu soğuklar çıkalı 22 derece geneldeBızım evımız 24-25 derecelerde oluyor canım ben sanırım fazla giydiriyorum :) uzun kollu zıbın, ustune uzun kollu üst, alta kısa corap, patıklı alt, normal patıksız alt seklınde giydiriyorum. Gunduz uyurken penye battanıye , gece ıkı ınce battanıye örtüyoruö üstüne de
Kaç kilo bebeğin canımSleepy de 3 büyük geliyor prima ve huggiesde 3 küçük
Bende bu şekilde giydiriyorum tek fark ben alt üst takım yerine tulum giydiriyorum en üstüne canım çok mu kiiBızım evımız 24-25 derecelerde oluyor canım ben sanırım fazla giydiriyorum :) uzun kollu zıbın, ustune uzun kollu üst, alta kısa corap, patıklı alt, normal patıksız alt seklınde giydiriyorum. Gunduz uyurken penye battanıye , gece ıkı ınce battanıye örtüyoruö üstüne de
Valla doktorum artık ıcındekı zıbını askılı yapıp alttakı bır altı ıptal edebılırsın demişti ama ben hem gaz olmasın dıye altına bır kat daha gıydırıyorum hem de uyurken kollar hep dısarda bısım gece 22 derecelere kadar da dustugu ıcın usumemesı adına uzun kollu zıbına devam edıyorum. Suana kadar cok sukur bebegım hasta olmadı bundan sonra tek kata ındırırsem hasta olmasından korkuyorum. Buradakı arkadaslara göre cok giydiriyorum gibi geldi :)Bende bu şekilde giydiriyorum tek fark ben alt üst takım yerine tulum giydiriyorum en üstüne canım çok mu kii
Tabı zamanla regule oluyor canım eskıden ben ıkınuc saatte bır cekıyordum ılk zamanlar, suan sadece geceleri bırkere cekıyorum bırde cok sorun olursa gunduz bır seans yapıyorum okadar. Bebıs daha cok sut emdıkce, bedenın bebegın emıs gucune göre süt üretmeye baslıyor. Yalnız memeler cok dolup sertlestıgınde bebek ya ememıyor, ya da emerken cok yorulup azcık emıp hemen uyumak ıstıyor. Bır de cok fazla doldugunda önsüt cok fazla oldugu ıcın ıctıklerı süttekı su mıktarı fazla. Boylece hem yaglı olan sonsüte erişemıyorlar hemde laktöz fazlası daha cok gaz yapıyor. Bu durumda ben bebegım mızmızlanmaya basladıgında memeyı bi 5dk kadar cekıp sonra direkt bebegımı emzırıyorumSabah sertlikten uyandım 7 buçuk gibi canım sonrada ha uyanır ha uyanır 8 oldu saat emzirdim çekmedim valla. Ama eskiden olsa sızar ıslanırdı üstüm sızmamış hiç. Terbiye oluyo heralde
Çok şükür güzel haberler almışsınız canim insallah daha güzel haberler alırsınız ve baban tez vakitte sağlığına kavuşur canim.güzel gelişme var canım, başka bir ünv hastanesine yatırdılar babamı. Çok ilgililrr ve biyopsi sonucu karaciğerdeki şeyin tümör olmadığına karar verdiler. Kitleymiş sadece sirozdan şüpheleniyorlar. Morali çok iyi. Sıvı alıyorlar karnından. Sağol canım sorduğun için..
Bizde ishal vardı canim istersen atabilirsin bana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Bebeğinde süt ve ürünleri allerjisi olan ya da ishal geçiren arkadaşlar, kaka fotosu atmak istiyorum danışmak için. Var mı.aramızda bunları geçiren ?
Geçmiş olsun canim. Alerjik birşey değilmiş yanıYüzümüz egzamaymış ara ara olup geçermiş çıktığında bi krem verdi onu sürücez
Canım dediğin gibi önsüt fazlalaşıyor sabah bi kere sümüksü kaka yaptı oğlum araştırdım biraz fazla önsütten olabilirmiş. 2 günden fazla sürerse dr gösterin diyo bakıcam bakalımTabı zamanla regule oluyor canım eskıden ben ıkınuc saatte bır cekıyordum ılk zamanlar, suan sadece geceleri bırkere cekıyorum bırde cok sorun olursa gunduz bır seans yapıyorum okadar. Bebıs daha cok sut emdıkce, bedenın bebegın emıs gucune göre süt üretmeye baslıyor. Yalnız memeler cok dolup sertlestıgınde bebek ya ememıyor, ya da emerken cok yorulup azcık emıp hemen uyumak ıstıyor. Bır de cok fazla doldugunda önsüt cok fazla oldugu ıcın ıctıklerı süttekı su mıktarı fazla. Boylece hem yaglı olan sonsüte erişemıyorlar hemde laktöz fazlası daha cok gaz yapıyor. Bu durumda ben bebegım mızmızlanmaya basladıgında memeyı bi 5dk kadar cekıp sonra direkt bebegımı emzırıyorum
Maşallah canım bizimki 5800 dahaBiz sleepy kullanıyoruz..4 numara kullanıyoruz..ama 4+ numaraya geçecez.kizimin kilosu en son 8200gr..
Kızlarınıki pembe erkeklerin direk mavi canım seninki yenidir belki benre beğendim huggisi beğendimEşim almış kırmızı paket üzerinde de kız resmi var cinsiyete göre olan bu mu acaba eski paket mi almışız yine. Ama ben huggies den çok memnun kaldım. Her gün kakali kıyafet yikamaktan bezmistim beli lastikli olduğu için kakayi genel olarak sizdirmiyor hemde kızımın belini diğer bezlerde(prima molfix slepp) çok sıkı bağlamam gerekiyordu şimdi normal bağlıyorum kızımda rahat ediyor diye düşünüyorum
Bende doğduğundan beri kısa corapsiz gezdirmedim kızımı. Usuyebilir hemde gaz yapar dıye. yaz gelince çıkarırım artik
Canim ben gündüz ayakta sallayarak uyutuyorum o yüzden yastikla uyuyor zaten max 1 1.5 saat uyuduğu için problem olmaz diye düşünüyorum ama gece besiginde yastiksiz yatıyor
Canım memeye hayır dediği bi zaman yok sürekli memede durmak istiyorCanım belkı sadece dişleri kasınıyordur. Benımkı de emdıkten sonra omzumu fln ısırıyor bi acele acele, sonra ben meme verıyorum ama almıyor dıslerı kasındıgı ıcın herseyı ısırıp yemek ıstıyor aslında karnı tok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?