2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hava birden çok soğudu eksilere düştü, sıcacık olan evimin de ısısı düştü, evleriniz kaç derece bebişleri nasıl giydiriyorsunuz acaba ?
Canim babacigin adina cok sevindim daha hayirli haberler alirisniz insallah
Hava cok sogudu sabah kar atistiriyordu hatta ben ayni sekilde giydiriyorum kombinin isisini arttirdim. Napalim 2 ay daha biraz fazla yakacagiz sonra gelsin sicak gunler :)

Bence huzursuzlugu azaldı canım devamlı soylenmelere baslamıstı dıslerı cok kasındıgı ıcın, suan hem soylenmelerı azaldı daha keyıflı oldu hemde belkı bu donemımızle paralel bırseydır ama gunduzleri uyumaya basladık cok sukur. Kolyeyı kullandıkca etki gösterir demişlerdi o da dogru geldi bana. Keske ılk zamanlarda almıs olsaymısım belkı gaz sancılarına da iyi gelirdi diyorum şimdi

Saolasin cok faydali oldu bu bilgiler,karar verememistim bir turlu nasil alacagima

Hava birden çok soğudu eksilere düştü, sıcacık olan evimin de ısısı düştü, evleriniz kaç derece bebişleri nasıl giydiriyorsunuz acaba ?
Bızım evımız 24-25 derecelerde oluyor canım ben sanırım fazla giydiriyorum :) uzun kollu zıbın, ustune uzun kollu üst, alta kısa corap, patıklı alt, normal patıksız alt seklınde giydiriyorum. Gunduz uyurken penye battanıye , gece ıkı ınce battanıye örtüyoruö üstüne de

Sabah sertlikten uyandım 7 buçuk gibi canım sonrada ha uyanır ha uyanır 8 oldu saat emzirdim çekmedim valla. Ama eskiden olsa sızar ıslanırdı üstüm sızmamış hiç. Terbiye oluyo heralde

Aynı giydiriyorum ama tek fark bizim ev bu soğuklar çıkalı 22 derece genelde

Bende bu şekilde giydiriyorum tek fark ben alt üst takım yerine tulum giydiriyorum en üstüne canım çok mu kii

Bebeğinde süt ve ürünleri allerjisi olan ya da ishal geçiren arkadaşlar, kaka fotosu atmak istiyorum danışmak için. Var mı.aramızda bunları geçiren ?

Bende bu şekilde giydiriyorum tek fark ben alt üst takım yerine tulum giydiriyorum en üstüne canım çok mu kii
Valla doktorum artık ıcındekı zıbını askılı yapıp alttakı bır altı ıptal edebılırsın demişti ama ben hem gaz olmasın dıye altına bır kat daha gıydırıyorum hem de uyurken kollar hep dısarda bısım gece 22 derecelere kadar da dustugu ıcın usumemesı adına uzun kollu zıbına devam edıyorum. Suana kadar cok sukur bebegım hasta olmadı bundan sonra tek kata ındırırsem hasta olmasından korkuyorum. Buradakı arkadaslara göre cok giydiriyorum gibi geldi :)

Sabah sertlikten uyandım 7 buçuk gibi canım sonrada ha uyanır ha uyanır 8 oldu saat emzirdim çekmedim valla. Ama eskiden olsa sızar ıslanırdı üstüm sızmamış hiç. Terbiye oluyo heralde
Tabı zamanla regule oluyor canım eskıden ben ıkınuc saatte bır cekıyordum ılk zamanlar, suan sadece geceleri bırkere cekıyorum bırde cok sorun olursa gunduz bır seans yapıyorum okadar. Bebıs daha cok sut emdıkce, bedenın bebegın emıs gucune göre süt üretmeye baslıyor. Yalnız memeler cok dolup sertlestıgınde bebek ya ememıyor, ya da emerken cok yorulup azcık emıp hemen uyumak ıstıyor. Bır de cok fazla doldugunda önsüt cok fazla oldugu ıcın ıctıklerı süttekı su mıktarı fazla. Boylece hem yaglı olan sonsüte erişemıyorlar hemde laktöz fazlası daha cok gaz yapıyor. Bu durumda ben bebegım mızmızlanmaya basladıgında memeyı bi 5dk kadar cekıp sonra direkt bebegımı emzırıyorum

Kızlar bebegınıza aldıgınız eğitici setler öğretici kitaplar neler, dokun öğren serisi kullanan varmı

Çok şükür güzel haberler almışsınız canim insallah daha güzel haberler alırsınız ve baban tez vakitte sağlığına kavuşur canim.

Canım dediğin gibi önsüt fazlalaşıyor sabah bi kere sümüksü kaka yaptı oğlum araştırdım biraz fazla önsütten olabilirmiş. 2 günden fazla sürerse dr gösterin diyo bakıcam bakalım

Kızlarınıki pembe erkeklerin direk mavi canım seninki yenidir belki benre beğendim huggisi beğendim

Canım memeye hayır dediği bi zaman yok sürekli memede durmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…