- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.901
Ben dokun öğren kitaplarından almak istiyorum pearson yayınlarının güzelmiş oradan bakmayı düşünüyorumKızlar bebegınıza aldıgınız eğitici setler öğretici kitaplar neler, dokun öğren serisi kullanan varmı
5800 dü 10 gün önce canımKaç kilo bebeğin canım
Aynen canım. Muz çilek inek sütü tetikler dede yünle hiç temas etmicekGeçmiş olsun canim. Alerjik birşey değilmiş yanı
Bunlari sen yedigin zaman sütünden etkilenmez mi peki canimAynen canım. Muz çilek inek sütü tetikler dede yünle hiç temas etmicek
O zaman bizim 5 numaraya geçmemiz normal5800 dü 10 gün önce canım
Bizim hep 23-25 derecede. Uzun kol çıtçıtlı bady, üzerine penye yelek veya yarım kol çıtçıtlı bady üzerine uzun kol bluz. Altına tek pantolonBızım evımız 24-25 derecelerde oluyor canım ben sanırım fazla giydiriyorum :) uzun kollu zıbın, ustune uzun kollu üst, alta kısa corap, patıklı alt, normal patıksız alt seklınde giydiriyorum. Gunduz uyurken penye battanıye , gece ıkı ınce battanıye örtüyoruö üstüne de
Hayır canım. Tam hatırlamıyorum ama bişeye sebep oluyordu. Bir tek hasta olduğunda rahat nefes alsın diye başı ve göğüs kısmını biraz yükseltecek şekilde yattığı yeri yükselmiştim.Kızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
İnş daha da iyileşir canım. Rabbim beterinden korusun. Bak korkulan değilmiş.güzel gelişme var canım, başka bir ünv hastanesine yatırdılar babamı. Çok ilgililrr ve biyopsi sonucu karaciğerdeki şeyin tümör olmadığına karar verdiler. Kitleymiş sadece sirozdan şüpheleniyorlar. Morali çok iyi. Sıvı alıyorlar karnından. Sağol canım sorduğun için..
Geçmiş olsun canimYüzümüz egzamaymış ara ara olup geçermiş çıktığında bi krem verdi onu sürücez
Okurken ağladım resmen. Kuzum benim Rabbim Kaan'a da anne babasına da güç versin. Bir an önce sağlığına kavuşup anne babasının kucağında çıksın hastaneden. Daha da bu tür şeyler yaşamasın yavrum. Dualarımız seninle güzel yavru.
Senin yediklerin etkilemez dedi canım iki kere sordumBunlari sen yedigin zaman sütünden etkilenmez mi peki canim
Kaç haftalık bebeğin kaç numaradan başladın külot bezeMerhaba kizlar büyüdükçe kakada arttı bende kilot beze geçtim çok memnun kaldım çok rahat hareket ediyor ve huzursuzlugu geçti ayaklarını tutamiyordu bez sıkıyordu esnemiyordu çok kilot bezde o sorun olmadı tamamen esnek yapıya sahip kaka tasması da olmadı hic
Bende aynı giydiriyorum canım ev 23 24 derece oluyor bizde çok şükür iyiyiz hastalık konusunda 3ay sonra falan bence teke düşer kıyafetlerValla doktorum artık ıcındekı zıbını askılı yapıp alttakı bır altı ıptal edebılırsın demişti ama ben hem gaz olmasın dıye altına bır kat daha gıydırıyorum hem de uyurken kollar hep dısarda bısım gece 22 derecelere kadar da dustugu ıcın usumemesı adına uzun kollu zıbına devam edıyorum. Suana kadar cok sukur bebegım hasta olmadı bundan sonra tek kata ındırırsem hasta olmasından korkuyorum. Buradakı arkadaslara göre cok giydiriyorum gibi geldi :)
Benim oğlum aynı bu kilo ve boyda 3. Ay kontrolunde cıkmıstı bizim kıyafetler zaten hemenn küçüldü ben yazlık hıc bısey almadım gelişatlı bebek ayına göre giyinmiyor hiç bi zaman :)Kızlar kızım geçen hafta 4. Ay kontrolünde 65cm 8.200gr dı. Kg su boyu nasıl sizce kıyafetleri bi kaç giydirmede küçülüyor hemencecik :) şimdiden yazlıkta almıştım 12-18 ay olarak olur umarımmm:)))))
28 inde 5 aylık olacak 4 numara iyi geliyor 7700 kg bebeğimKaç haftalık bebeğin kaç numaradan başladın külot beze
Varsa fotoğrafı paylaşabilir misinKızlar slingimi sattım Neko Marka dokuma kanguru aldım. Çok heyecanlıyım çok araştırdım, maddi olarak fiziki olarak. Bitter desenini aldım pek stokta olmuyordu şansıma var bu ara. Paylaşmak istedim :)
Varsa fotoğrafı paylaşabilir misin
tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?