2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizim hep 23-25 derecede. Uzun kol çıtçıtlı bady, üzerine penye yelek veya yarım kol çıtçıtlı bady üzerine uzun kol bluz. Altına tek pantolon
Geceleri çıtçıtlı uzun kol bady ve tek pantolon üzerine uyku tulumu giydiriyorum. Belden aşağısına müslin battaniye örtüyorum.
Bacak ısısını kontrol ediyorum genelde.

Kızlar bebeklerinizde yastık kullanıyor musunuz
Hayır canım. Tam hatırlamıyorum ama bişeye sebep oluyordu. Bir tek hasta olduğunda rahat nefes alsın diye başı ve göğüs kısmını biraz yükseltecek şekilde yattığı yeri yükselmiştim.

İnş daha da iyileşir canım. Rabbim beterinden korusun. Bak korkulan değilmiş.

Okurken ağladım resmen. Kuzum benim Rabbim Kaan'a da anne babasına da güç versin. Bir an önce sağlığına kavuşup anne babasının kucağında çıksın hastaneden. Daha da bu tür şeyler yaşamasın yavrum. Dualarımız seninle güzel yavru.

Merhaba kizlar büyüdükçe kakada arttı bende kilot beze geçtim çok memnun kaldım çok rahat hareket ediyor ve huzursuzlugu geçti ayaklarını tutamiyordu bez sıkıyordu esnemiyordu çok kilot bezde o sorun olmadı tamamen esnek yapıya sahip kaka tasması da olmadı hic

Kızlar kızım geçen hafta 4. Ay kontrolünde 65cm 8.200gr dı. Kg su boyu nasıl sizce kıyafetleri bi kaç giydirmede küçülüyor hemencecik :) şimdiden yazlıkta almıştım 12-18 ay olarak olur umarımmm:)))))

Kaç haftalık bebeğin kaç numaradan başladın külot beze

Bende aynı giydiriyorum canım ev 23 24 derece oluyor bizde çok şükür iyiyiz hastalık konusunda 3ay sonra falan bence teke düşer kıyafetler

Benim oğlum aynı bu kilo ve boyda 3. Ay kontrolunde cıkmıstı bizim kıyafetler zaten hemenn küçüldü ben yazlık hıc bısey almadım gelişatlı bebek ayına göre giyinmiyor hiç bi zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…